Uncategorized

kes on Malluka lugejad?

29. september 2013

Ma olen nüüd läbi lugenud miljon-triljon ankeeti (JAH, see on päriselt ka adekvaatne number!) ja mul on tunne, et mul on nii palju sõpru, kelle olemasolust ma ei teadnudki 😀 Mõnda kirja lugesin ja naersin ja mõtlesin, et kurat, kui see inimene mulle külla tuleks, siis ma kindlasti saaksin temaga mega hästi läbi, sest ta tundub AWESOME.

Mõned kirjad olid lausa nii südamlikud, et ma oleks tahtnud neile pikalt ja põhjalikult vastata, aga ma ei teinud seda. Ma ei tea miks, aga mul oli seal gmailis olles lausa pinge sees, kui mul on kõrval number, mis on üle saja ja mina hakkaks siin hullu eepost vastu kirjutama. Aga ma ütlen veelkord, et lisage mind heaga FB’is sõbralisti. Ma tean, et paljud ei viitsi kommida, aga kui teinekord on tunne, et tahaksid mulle midagi rääkida, siis oleks ju hea, kui selline võimalus olemas oleks.

Ma sain naljakaid kirju, toredate piltidega kirju (siiani kokku KUUS julget, kes trussikud teksaste peale tõmbasid! respekt jou! Ma peaks ise ka sellise pildi tegema, siis oleks aus!) ma sain kurbasid kirju, ma sain mega avameelseid kirju ja ma sain ka selliseid kirju, millele ma ei vastanud sõnagi 😀

Suht naljakas, et keegi viitsib mulle täita terve ankeedi ja siis mainida, et kle, sa pole just mu lemmikinimene, aga su blogi ikka nagu loeks. Ma ei tea, ma ei eeldagi teie kõigi LEMMIKINIMENE olla, aga ei ole kuigi kaval seda parooli öeldes mainida. Sest siis mul tekib sinu suhtes teatud paranoia ja paroolist jääd sa nõnna kahjuks ilma 🙁

Ühtlasi kasutasin ma juhust ja ütlen “AKWARD!” selle peale, et palusin teil ema-isa surma nimel vanduda. Üsna nadi oli lugeda kümneid kirju, kus on kirjas, et “jep, mu vanemad surnud…”. Sorri, olengi selline taktitundetu teinekord. (Ükskord tegin kuskil peol omastarust lahedat “your mom” nalja ja ütlesin, et ema sul lämbub oma okse sisse. KUI SUUR on tõenäosus, et seltskonnas ongi keegi, kelle ema on oma okse kätte lämbunud on. Väike eks? Aga ometi seal seltskonnas üks säärane isend oli.. 🙁 Vabandan nüüd tagantjärele veelkord selle noormehe ees, kuigi intsident leidis aset mingi 6 aastat tagasi).

Kes on Malluka lugejad?

Väga suur osa on rasedaid või just lapse saanud naisi, see vist ei ole üllatav. Ametite vallas jäi silma suur hulk lasteaiakasvatajaid, või inimesi, kes selleks parasjagu õpivad. Samuti oli palju juriste ja puidutöö tegijaid, milline võrratult lai haare! Veel on paljudel mu lugejatel loomaarmastus. Enamikel muidugi kodus kass, paljudel koer, ühel võrratul inimesel ka ORAV! Saate aru! ORAV! Ta saatis mulle pildi ka oma oravast, kes, põsk pähkleid täis, unistavalt aknast välja vaatab, aga ma ei julge seda praegu siia panna. Äkki inimene tahab oma oravat privaatsuses kasvatada vms. Aga ma olen sellest ajast saati Kardole rääkinud, et ma VAJAN endale oravat! Ta ei arva, et see on siiski mu vajaduste tipus 🙁

Naljakal kombel on mu lugejate hulgas ka kaks menti! Saate aru! Ja nad tunnistasidki üles, et nad on mendid. Ja üks lastekaitses töötav isik kah. Seega ei saagi tulevikus parooli all kirjutada, kuidas ma Mari peksan. Lucky child

Kuidas lugejad siia jõudnud on?

Enamasti vist ikka Delfist, aga väga suur osa ka Daki blogist ja Tikri blogist (keda mul muuseas oli eila au esmakordselt oma silmaga näha). Ja noh, muidugi ka Feissbuukist hitlerimammade posti peale.

Mida lugejad lugeda soovivad?

Kardo jaburdusi, trussikumiisu saagat ja Mari sündi. Tore, et MINA siin ilmas veel kedagi huvitan 🙁

Miks mu blogi loetakse?

Väga paljud (vähemalt 50!!) inimest kirjutasid, et loevad mu blogi lapse imetamise ajal 😀 Mul on hea meel, tervitan siinkohal kõiki neid, kelle rind kellegi suus on! Veel kiitsid paljud, et neile meeldib see, kuidas mind ei huvita, mida teised minust arvavad ja ma kirjutan kõigest vabameelselt.

Wait, what?! Mind huvitab küll ju, mida teised must arvavad 😀 Mulle lihtsalt tundub endale vähemalt, et ma kirjutan ju nii normaalset juttu, et mida erilist siin ikka minust arvata. Samas elasin ma 20 aastat teadmises, et kõikidel inimestel käib puus liigesest välja, seega ei ole ma just alati kõige kirkam kriit karbis.

Aga selle külje pealt küll, et kui ma mõtlen, et kuskil istub keegi, kes mu blogi loeb ja siis räägib sõbrannadele, et ISSAND kui mõttetu ja loll see Mallukas ikka on. No TÕESTI ei huvita 😀 Võib-olla kõigutaks see mind rohkem, kui ma reaalselt pealt näeksin sellist vestlust vms, aga ma isegi ei mõtle tavaliselt sellele, et ma võin kellelegi mitte meeldida. Ma tundun endale küll üsna mõnus…I love myself…

i-love-myself-o-2814108

Et siis, ärge pliis olge pahased, et pidin teile vastama nõmeda copy-paste kirjaga. Mu HING oleks vastanud rohkem, aga mu füüsiline keha on paistes ja sinikaid täis ja veenid ära sorgitud ja jõuetu 😀
Ja Kardo tänab ka kõikide miljonite tervituste eest! Ja kassid. Ja Mari, kuigi palub edastada soovi, et teda mitte kutsuda kõhubeebiks, sest siis me mõlemad peame endale kurku oksendama.

NÄIDE, millist ankeeti MITTE saata:

Nimi: Lea (mitte, et Lea nimelised ei tohiks kirjutada, võtsin suvalise näite :D)

Kes sa oled: Inimene.

Kuidas sa mu blogi leidsid: Ei mäleta.

Millised postitused sulle kõige rohkem mokkamööda on: Kõik.

Miks sa mu parooli tahad? Et lugeda.

Vannu ema-isa surma nimel, et sa ei hakka mu hinge sittuma selle informatsiooniga, mida sa salajaste postituste alt leiad. Ok.

Kas sulle meeldib Family Guy?  Ei.

Kas sul on kodus loomi? Kass.

Lihtsalt mainin, et võid siis ka mitte üldse oma aega raisata. Nats naljakas on selliseid ankeete saada 😀

Loe ka neid postitusi!

20 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Ade 30. september 2013 at 22:22

  Vöötoravad on minu jaoks liiga aktivistid.. ja pesukarud on hirmsad paharetid.. ma olen pigem rahulikkude ja pahandustevabade loomade fänn – siilid, koerad (kui nad on kasvatatud) ja kalad 😀

 • Avatar
  Vasta Ellukas 30. september 2013 at 10:05

  Minul oli vöötorav. Ma ei tea, kas asi oli meis või loomas, aga meie orav oli kurjus ise… Kui orava puuri oli vaja puhastada lukustas mees end lastega teise tuppa. Mina siis olin see õnnetu, kes pidi ta teise puuri saama ja see lõppes alati sellega, et mina veritsesin ja mitte vähe… Samuti oli tal imelik komme läbi puuri inimeste peale urineerida….

 • Avatar
  Vasta ParaNähtus 30. september 2013 at 10:02

  Ma peaks meeleldi igasuguseid loomi aga meil on kiskjakass kes ilmselgelt võtaks endale eluülesandeks kõik need teised loomad maha murda. Koer ja meie ilmselt elame seetõttu,et oleme piisavalt suured ja ei mahu talle suhu lihtsalt…
  Aga selgub, et aknalaual passides linde murda (ma ei kujuta ette tegelikult, et kuidas see võimalikuks osutus) ei ole mingi probleem.

 • Avatar
  Vasta Andra 30. september 2013 at 09:54

  Kassid on kurjusest 😀 Mul on päris mitmed tuttavad on veendunud, et mul kass on kurjast vaimust vaevatud 😀

 • Avatar
  Vasta Kati 29. september 2013 at 22:24

  Nüüd mul on ka oravat vaja! Kuidas ma üldse ilma ORAVATA enne elada sain?

  Tuli meelde, et mul oli tegelikult enne seda postitust plaan omale kunagi pesukaru osta. Ma loomapoes nägin ühte sellist armsakest. Kui meie pilgud kohtusid mõtlesin mina, et ühel päeval, kui ma rikas olen, ostan ta ära. Ühel päeval on ta köögis aknalaua peal ja sööb mu taime küljest lehti. Ühel päeval istume Brunoga, see oleks ta nimi, koos diivanil ja vaatame telekat. Ühel päeval. Ma ei tea mida tema mõtles, aga kui meie pilgud kohtusid, siis jooksis ta selg ees minema ja koperdas oma ämbri otsa. Ta ei vaadanud tagasi.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. september 2013 at 22:27

   Miks meil pole oravat??!

  • Avatar
   Vasta Hellutr. 30. september 2013 at 00:37

   Ohh, minu masti tüdruk :)) Kirjutasin just üles replayna kommentaari, et mul on oravat koos pesukaruga vaja ja mis ma näen, kellelgi on veel samad soovid.
   Muideks pesukaru võtmisega peab kiirustama, sest varsti pidavat keelatama nende pidamine EL’s ära 🙁 Et teevad palju pahandust vms.

   • Mallukas
    Vasta Mallukas 30. september 2013 at 07:42

    Kassid teevad ka sitaks pahandusi, aga neid ei keela keegi ära 😀

 • Avatar
  Vasta L. 29. september 2013 at 21:35

  Asi on raudselt selles et family guy ei meeldi eksole 😀

 • Avatar
  Vasta berit1984 29. september 2013 at 20:23

  Mina siis see kes hitlerimammade posti peale üles Sind leidis 🙂 Aga tegelikult ju hea teada, et inimesel on nii palju nö austajaid kes neid postitsi naudivad 🙂 Respect 🙂

 • Avatar
  Vasta Anni 29. september 2013 at 19:01

  Mina ka loen imetamise ajal 😀 aga ankeeti ma seda ei kirjutanud.

 • Avatar
  Vasta Eneli 29. september 2013 at 18:45

  Meil käib ka orav vähemalt kord päevas rõdul pähkleid nosimas 🙂 Nii armas pähklipõseke on ja käest saab ka kenasti süüa anda talle!

 • Avatar
  Vasta Kelli 29. september 2013 at 17:55

  Ikka tahan Tobleronet 🙁

 • Avatar
  Vasta Mia(Annika) 29. september 2013 at 17:11

  Laheee on olla selle kuue seas kes trussikumiisut jäljendasid. Mitte, et ma poleks viitsinud ankeeti täita, aga ma lihtsalt pidin selle pildi tegema, kui võimalus oli. Ma naersin 2 päeva enda üle 😀

 • Avatar
  Vasta Evelin 29. september 2013 at 17:11

  Meil ükspäev just kerkis kodus arutelu, et võiks orava võtta. Ma laitsin selle mõtte maha, et jumal küll, mitte kellelgi pole kodus ju oravat ja miks me peaksime üldse esimesed inimesed maakeral olema, kes seda katsetavad? Aga siis guugeldas härra mulle õhtu otsa oravaid ja ma ikka leebusin. Varsti olen vist ise ka oravaemme (:

 • Avatar
  Vasta Liisu 29. september 2013 at 17:01

  Haha… Tundsin ennast selles kirjas ära 😀

 • Avatar
  Vasta Egle Keskrand 29. september 2013 at 16:50

  Oravat on täitsa võimalik endale loomapoest soetada! Kassid koos kalade, hamstrite, papagoide ja muude säärastega saavad hakkama, siis saavad oravatega ka 😀 Ma arvan, et jõuluvana peaks sulle vähemalt ühe orava tooma!!!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. september 2013 at 16:52

   Kardo räägib mulle nagu väiksele lapsele, et kui oma maja saame, siis saad-saad orava :))

   • Avatar
    Vasta Egle Keskrand 29. september 2013 at 16:59

    Ega orava jaoks pole maja vaja, nad on ju niii pisikesed, kordades väiksemad kui kassid! Oravaid mahub palju rohkem ühte korterisse kui kasse 😀

   • Avatar
    Vasta Hellutr. 30. september 2013 at 00:34

    Päris kurb, et mul on kolm kassi, kaks koera ja… nüüd tunnen ka, et mul on oravat vaja. Koos pesukaruga muidugi!