Uncategorized

kiku sünna

17. detsember 2006

picture201-2068888picture191-2514817

picture189-4638147
picture211-3707344
picture182-7520827
Kiku sünna oli üks suur pralle. See sai alguse sellest, et ma magasin kõvasti sisse. Meikisin eluga ja lippasin Joni poole. Seal üritasime pilte teha, mida Kikule kinkida. See siis läks mängu. See mis siin vasakul on. Igatahes, siis lippasime Magistrali, seal oli Karl ka. Viisime picci ilmutusse ja läksime söökijooki ostma. Naljakas, olime nagu pere kes läheb matkama. Noh, siis meil oli aega 1 minut trollile jõuda. Jõudsime ka. Trollis rääkisime ööürpidest. Baltas olid Sillu ja Lauri ja Brita. Läksime alkopoodi ja Lauri avaldas mulle tränavõlud. Jeaaa. Rongis haarasime endale koha ja jõime veitsa ja kuulasime muusikat ja lõõritasime ja pralletasime. Vetsus olime ka Lauri ja Silluga. Tegime maasikaid tead. Ma olen nii kiire. Siis jõudsime kohale, Kiku oli oma ridega järel meil. Jõudsime siis olengupaika. SUUUR koht. Noh, Joniga tutvusime Agnesega lähemalt. Ajasin püksid ka kokat täis. Mai mäleta. Köögis tantsimine, saunas rääkimine ja poppers ja Kaareli wohhoo ja Hardo kapis ja keegi tantsis pesuväel ja elekter kadus vahepeal öösel. Silluga prallletasime ka seal. Kõik olid suht musid teate.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar