Rasedus

proovi siis niimoodi elada

29. september 2013

Jälle lehvitan oma karvase kõhuga, aga viimase paari nädala uus mood on luksuda ERITI INTENSIIVSELT. Näiteks niimoodi:

[youtube=http://youtu.be/1hgUFYqj_78]

Loe ka neid postitusi!

24 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta KirsikaH 30. september 2013 at 09:27

  Näitasin oma mehele ka, et vaata kui nunnult beebi luksub. Tema reaktsioon asjale oli selline, et “Misasja, äkki ta ei luksugi, äkki tal on hoopis krambid ja sa siin vaatad ja naerad kuidas luksub ja tegelikult…Aga noh, mida ma ka tean!”

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 30. september 2013 at 09:35

   Kardo ütles ka, et raudselt mingi viimane tõmblus ja meie siin vaatame, et luksub 😀

   • Avatar
    Vasta KirsikaH 30. september 2013 at 11:14

    Mehed mõtlevad vist kõik ühtemoodi, kuid jõudu ja jaksu sulle Mari peksmist kannatades! (:

 • Avatar
  Vasta Brenda 29. september 2013 at 23:59

  Appi kui imelik oli seda vaadata 😀 Endalgi hakkas kõhus nüüd keerama ja kogu see tunne ja värki tuli meelde..:D
  ( ma nii vihkasin seda luksumise aega.. )

 • Avatar
  Vasta Kea 29. september 2013 at 22:30

  Tahaks kohe katsuda 😀
  Endal lapsi pole, aga õel on 7 kuune ja no kui palju ma kätt kõhu peal ka ei hoidnud, ma olin ainuke kes ei tundnud kui ta liigutas. Kõik teised tundsid 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. september 2013 at 22:34

   Mul on ka selliseid sõpru olnud, kes ei tunne 😀 Vb liiga paks käenahk 😀

   • Avatar
    Vasta Kea 29. september 2013 at 22:52

    Mitte et ma ei tundnud, ta põhimõtteliselt ei liigutanudki kui ma kõhul kätt hoidsin 😀
    Ma silitasin ja rääksin ja mitte mõhkugi 😀
    No nüüd selle-eest peab ta mind iga päev laivis taluma 😀 eks ta nägi seda ette 😀

 • Avatar
  Vasta Krr 29. september 2013 at 21:41

  Mul luksus laps kõhus samoodi ja luksub nüüd, peaaegu 2-aastasena ka tihti. Õnneks ta on sellega ise juba harjunud ja suhtub stoilise rahuga:P

 • Avatar
  Vasta berit1984 29. september 2013 at 20:55

  oh, mulle tuli kohe silmeette minu oma video sellest perioodist.samamoodi trall käis 🙂 minu meelest nii vahva 😛

 • Avatar
  Vasta Kati Orgmets 29. september 2013 at 20:03

  Ma kahjuks nii viimses staadiumis ei filminud enam :(. Aga väga igatsen seda aega, kui kôvus keegi elas. Loomulikult olin ma see ônnistatud, kes pääses igasugu vaevustest. Ei iiveldust ega luksumist vms. Ja kôhule ei mingreid karvu, arme ega muud. Vaid naba läks armsalt punni ja välja 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. september 2013 at 20:04

   Ma ka kuigi tihti ei filmi enam, sest iga kord kui seda tegema hakkan, siis ta nagu teaks ja lõpetab ära 😀

 • Avatar
  Vasta Rebane 29. september 2013 at 19:23

  Minu arust nii lahe ! Tahaks ka seda jälle tunda…
  Võib-olla, kui see hetk on käes, siis ma enam nii ei arva 😀 😀 😀

 • Avatar
  Vasta Triin 29. september 2013 at 18:35

  Hehhe…mu laps luksus täpselt samamoodi igal õhtul, tavaliselt siis kui ma püüdsin magama jääda. Naljakas tunne oli. Ja ta ei jätnud peale sündimist ka järele. Ikka päris kaua luksus veel beebina enne kui lõpuks sellest kombest välja kasvas.

 • Avatar
  Vasta Diana 29. september 2013 at 18:22

  Tegelt olen ma ka peaaegu ment ja loen su blogi, aga ma pole veel viitsinud Su ankeeti täita- eks loen siis edaspidi neid, mis avalikud on 🙂 aga edu Sulle!

 • Avatar
  Vasta Helen 29. september 2013 at 17:59

  Sain minagi seda luksimist tunda ja mida lähemale lõpule seda intensiivsemaks läks. Võin oma kogemusest öelda, et laps, kes kõhus luksub, luksub peale sündi täpselt samamoodi. Ja kuigi lõpuks tundub, et tal on nii paha ja valus, et jumala eest tahaks aidata, siis alguses on jube naljakas, sest see kõlab täpselt nagu ta ütleks “hickup”. Tegelikult ei pidanud luksumine midagi halba tegema, kasvab lõpuks välja. 🙂

 • Avatar
  Vasta sandra 29. september 2013 at 17:54

  mu kõht karvasem ei ole.. aga see naba mis mul on……….. ma ei leia sõnu selle õuduse kirjeldamiseks….

 • Avatar
  Vasta Kadi 29. september 2013 at 17:44

  Issand, kuidas mulle ka meenus raseduse viimane kuu. Õhtuti kui voodisse läksin, siis hakkas trall pihta 🙂 Teinekord oli suur munamägi keset kõhtu ja kell 23:00 luksus umbes tund aega jutti – nii vinge 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. september 2013 at 17:48

   minu meelest on see luksumine jumala häiriv, nagu ise luksuks, aga ainult kõhust 😀

   • Avatar
    Vasta Kadi 29. september 2013 at 19:20

    Jaa, sel hetkel oli mul ka vahel, noo c’moon lase olla nüüd. Ja mida lõpu poole rasedus jõudis, seda rohkem all pool ta luksus. Ja viimastel nädalatel luksus koos torkava valuga 😀 Ja noh, kui välja tuli luksus edasi, aga see on ok, sest neil on lootevedelik igal pool ja see pidi täiesti normaalne olema 🙂 Praegu vaadata on nii vinge 😀

 • Avatar
  Vasta Kati 29. september 2013 at 17:33

  Nii äge, mulle kohe meenus see tunne, luksumine ja kuidas kõht kõvatab 😀 Ja see kuidas jalgadega peksti mind seestpoolt, nii kahju et ise ei filminud.

  • Avatar
   Vasta Kati 29. september 2013 at 17:34

   + mul tekkisid naba ümber ikka 2cm mustad karvad kohe sellel ajal 😀 Ja ilus lai pruun triip nahale.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. september 2013 at 17:49

   Mul nüüd rahunes maha, aga nõnna teeb ta ikka korduvalt päeva jooksul 😀

 • Avatar
  Vasta Andra 29. september 2013 at 17:07

  Mu kõht on karvasem :))