Kassid LAPSED LOOMAD Rasedus

Kuidas aitavad kassid lapse saamiseks valmistuda?

8. oktoober 2013

Uurisin siin hiljaaegu, et kas lugejate seas oraakleid ka on, ja pean nentima, et osad teist on juba haledalt hävinud. MINA veel nii haledalt hävinud ei ole, sest mina ise pakkusin ka huupi 8dat. Kardo pakkus esialgu 13. kuupäeva, aga ma keelasin tal seda pakkuda, sest see tundub nii õnnetu number ja selgeltnägijate tuleproovis alles oli üks naine, kes rääkis, et ta lapsed sündisid ja surid 13dal. Seega, kallis Mari, kui vähegi võimalik, siis väldi seda kuupäeva. Ma olen NIIGI KAUA sind ENDA SEES hoidnud, et kogu see asi tulevikus nõnda veega alla lasta. Sest sina, mu kallike, pead elama IGAVESTI!

Ühesõnaga, on kaheksas ja mina ei sünnita. Kuigi õhtu tõepoolest on alles noor, aga ma tunnen ennast küll päris tavaliselt ja nagu ma aru saanud olen, sünnivad enamik lapsi ikka öösiti. Seega on mul iga hommik tunne, et ma olen midagi üle elanud ja jälle on ees üks päev, kus ma EI sünnita. Saatuse iroonia oleks nüüd, kui Mari millalgi päise päeva ajal otsustaks tulla, aga eks seda näitab vaid aeg.

Head koostööd teevad muidugi kassid, kes on otsustanud anda endast absoluutse parima, et meid lapse sünniks ette valmistada:

  • Nad karjuvad, kui soovivad süüa saada. Muidugi nad tahaks ju suht kogu aeg süüa saada.
  • Nad äratavad meid öö jooksul korduvalt üles. Kuna nad on öösiti suht hullumeelsed, otsustasime eile, et hakkame magamistoa ust öösel kinni hoidma, sest muidu peame nende ukse taga kräunuvate kassidega siis diilima, kui laps juba majas. Ehk siis eile õhtul diilisin ma sellega, kuidas mõlemad kassid, erinevatel kellaaegadel kurvalt ust kraapisid. Kurg lisas veel juurde enda kurva “mauuuuuu!” ja Joosep otsustas, et ta ei vajagi sisse laskmist ja hakkas hoopis lingile hüppama. Kaks korda pidin neid sealt ukse tagant peletamas käima. Homseks meisterdan ukse kõrvale veepüstoli.
  • Nad situvad ja haisevad. Olen kuulnud, et väikelastel sama komme?
  • Lõhuvad kõike, millele käpad taha saavad. Mitte vaid imikupõlveks ei valmista kassid sind ette. Ka päris väiksed põngerjad kipuvad kõike laiali tassima ja lõhkuma, eksole?
  • Nad ei oska asju jagada. Kui üks tuleb kaissu, otsustab teine, et tahab ka. Asi lõppeb kaklusega. Kui üks läheb kassimaja katusele peesitama, otsustab teine, et see paistab tõesti parim hetk seda teha olevat. Muidugi kulmineerub asi kaklusega.
  • Valmistavad mind ette füüsilisteks kannatusteks sünnitusel. Kurg eriti ei aita, aga Joosep paar korda päevas ikka abivalmilt kargab mulle kallale.
  • On hästi armsad. Siinkohal pean rohkem kiitma Kurge, kes hellalt, nõnda hellalt mulle sülle tuleb, nurru laseb ja on HÄSTI armas. Mmmm… nii nii armas…
  • On väga naljakad. Teate küll, kuidas beebid teevad naljakaid nägusid ja grimasse. Minu kassid seevastu aga komistavad, libastuvad, kukuvad ja hävivad nii paljudel viisidel et see pakub ka nalja. Kassid lihtsalt ON naljakad:
    tumblr_lun7o1b6n21qmozezo1_250-8445521

Loe ka neid postitusi!

43 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kass 9. oktoober 2013 at 08:05

    Pakkusin 14, sest emme sünnipäev 14 ja ta suht nunnu.
    13 on minule küll hea number olnud. Esimene üürikas oli krt 13 ja nüüd maja 13. Ja miks peaks reede 13 olema jubedam kui laupäev ja 14:0

    Meie kass on ka nagu laps. Alati peab viibima seltskonnaga koos ja tegema midagi absurdset.Kodus meil uksi kinni pole hoitud ja seega näib võimatu kassile selgeks teha,miks nüüd nii on.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. oktoober 2013 at 10:11

      Minu maja on ka number 13 😀

  • Avatar
    Vasta Helena 8. oktoober 2013 at 20:59

    Jahh, see öine sünnitamine ei ole reegel, kuigi alata võib küll öösel. Mul esimene kl 2-10.55, teine 6-10.40, kolmandaga asusin kl 22.30 kodus magama minema ilma ühegi tundemärgita, käis krõps, veed hakkasid tilkuma ja kl 23.45 oli laps haiglas kätel. Ise ennustasin 18ndat.. Esimesed kipuvad üle minema. Samas see sama reeglipärane kui öine sünnitamine

  • Avatar
    Vasta elex86 8. oktoober 2013 at 18:04

    Aa, kasside kohta seda ka veel, et mu kass kaotab koguaeg patsikumme ära.. Nagu lapsedki kaotavad neid 😀 Mu plika vähemalt küll kaotab 😀

  • Avatar
    Vasta elex86 8. oktoober 2013 at 18:02

    See 13 kuupäeva jutt ruttu suhu tagasi! 😀 Mul poeg 13ndal sündinud. Aga mina pakkusin 10, kuigi kohe peale pakkumist hakkasin mõtlema, et oleks vast pidanud 13 pakkuma 🙂 Niiet, tee oma viimased toimetused ära, mis vaja enne sünnitust teha. 2 päeva veel aega 🙂

  • Avatar
    Vasta Kärt 8. oktoober 2013 at 17:24

    Kassid ja beebid ei pruugi olla üldse ohtlik kooslus. Kui mu väike vend sündis siis olid meil siiami kassid ja ütleme nii, et kassid olid parimad lapsehoidjad. Niikui vennal midagi oli nuttis vms ja mul ema kohe ei reageerinud siis üks jäi lapse juurde ja teine jooksis ema juurde karjuma. Niikaua karjus kuni mu ema venna juurde läks. Magasid vennaga koos võrevoodis. Mitte ta peal aga parajalt kaugel, et hea valvata oleks. Pole üle ka vaja reageerida. 😀

    Ja võib olla tõmbab su kasside öised jooksutuurid maha see kui laps majas on. Kõik võib võimalik olla.

  • Avatar
    Vasta triinu 8. oktoober 2013 at 16:10

    Minu laps on sündinud 13 detsember, väga tubli ja terve 6 aastane neiu, asi on su mõtlemises kinni;)
    Muideks kumbki mu lastest pole sündinud öössel, üks sündis 20.23 ja teine sündis 14.43.
    Sa oled muidugi tubli, aga mina olen küll päris hirmul su lapse pärast…kassid ja vastsündinu pole just parim kooslus. Muide sina ei tohiks üldse kassi liivakasti puhstada(ma lugesin et alles tegid seda) toksoplasmoos on üsna ohtlik värk.

    Aga veere veere:))

    • Avatar
      Vasta Rents 8. oktoober 2013 at 17:25

      Toksoplasmoos on nagunii olemas umbes poolel inimkonnast. Ohtlik on see ainult siis, kui just raseduse ajal nakatuda – arvestades seda, kui kaua Mariannil juba kassid on, on üsna tõenäoline, et ta just praegusel hetkel selle nakkuse saab. Umbes samas kategoorias soovitusega, et praegu küll ei tohiks välja minna, võid auto alla jääda.

    • Avatar
      Vasta elex86 8. oktoober 2013 at 18:06

      Mul ka öösel sündinud lapsi pole. Üks sündis 22.30 ja teine 12.35.. aga sünnitegevus on mõlemal juhul öösel alanud 😀

  • Avatar
    Vasta lipsuke 8. oktoober 2013 at 15:49

    vut-vut kükke tegema ja treppidest üles-alla jooksma, seksimaraton ei teeks ka ilmselt paha 😀

  • Avatar
    Vasta yxkb 8. oktoober 2013 at 14:35

    13. kuupäev on väga lahe. Minu sünnipäev just – 13. oktoober.
    Olen elanud väga õnnelikku elu ja seetõttu julgen seda kuupäeva ka pakkuda!

  • Avatar
    Vasta Kelli 8. oktoober 2013 at 14:27

    Aaaa ja meil ka kasside pärast magamistoa uks öösel kinni. Alguses panid hullu, lõpuks harjusid 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 8. oktoober 2013 at 14:27

    Minu lapsed on 13. sündinud ja ei eelda, et nad varsti surema hakkavad. just äge maagiline number 🙂 Ennustasin ka Sulle sellepärast 13-ndat 😀 Ja tolmuimeja meeldib (minu) beebidele, see heli millegipärast rahustab neid ..

  • Avatar
    Vasta Kelli 8. oktoober 2013 at 14:25

    Väiksed beebid tglt ei haise… 🙂 Isegi prügikast ei haise mähkudest.
    Mina pakkusin 11 okt, õnneks sinna veel tiba aega 🙂

  • Avatar
    Vasta Rents 8. oktoober 2013 at 13:56

    Sugulane just sünnitas pühapäeval. Lõuna paiku tundis juba, et oleks nagu varsti vaja, aga teise lapse sünnipäevapidu oli, nii et tuli ikka külalised ära oodata ja ära tervitada ja kella kolme paiku läks siis haiglasse. Kell pool viis saime sõnumi, et tütar käes. Nii et loodame, et sul ka nii kähku käib. Ja kui ta sul juba olemas on, tulen Tallinnasse teda vaatama, mul üks teine ka nagunii vaja üle vaadata.

  • Avatar
    Vasta Revenga 8. oktoober 2013 at 13:55

    Üks kord tahan ma päriselt häälega naerda Su postitust lugedes ja siis on just järelvastaja usinalt oma tööd mu nina all kirjutamas.

  • Avatar
    Vasta Renna 8. oktoober 2013 at 13:46

    Minu kassil on ka lollakas kraapimise komme. Ja kui üritan sellest mitte välja teha, tuleb istub mulle voodi kõrvale ja hakkab ülikõvasti karjuma. Lapse voodit pole veel kokku pannud, kuid loodan, et kass sinna tikkuma ei hakka. Tahaks siiski neid mõlemaid öösiti enda juures hoida…

  • Avatar
    Vasta Liisu 8. oktoober 2013 at 13:20

    Õige, last tuleb ikka elus hoida 😀
    Mul oli see jama, et kass käis ja kondas voodi all, kolistas asjadega, siis hüppas kapiotsa, kraapis seal miskit, siis arvas, et lahe oleks kummuti pealt asju alla lükata ja no eks sa siis maga sellise müra sees.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 8. oktoober 2013 at 13:21

      No sellised asju nad teevad nagunii, aga ma ammu juba immuune nende helide suhtes 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 8. oktoober 2013 at 12:38

    Ma enda kassiga võitlesin 2 ja pool aastat. Magamistoa uks oli kinni ja iga öö kass mäugus ukse taga. Ei aidanud veepritsid ega igasugu muud värgid, sai isegi kord uks sinepiga kokku määritud, et ehk see hoiab kassi eemal, aga ei, talle hoopis maitses sinep. Lõpuks sai aga selline trikk tehtud, et tolmuimeja ööseks uksetaha, sisse lülitada ja juhe magamistuppa panna. Kui kass ukse taha tuli, siis lükkasn juhtme korraks tepslisse ja oli vaikus majas, seda pidi küll pea iga öö uuesti tegema, aga õnneks see väike liigutus und ära ei ajanud või tähendab ajas oluliselt vähem, kui iga poole tunni tagant voodist üles tõusta ja kassi veega pritsima minna.

    Aga kuupäevaks pakuksin ma 12. okt, on veel mõned päevad aega 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 8. oktoober 2013 at 13:01

      Tundub suht utoopiline, et ma üritan last magamas hoida ja siis undan tolmuimejaga 😀 seda lärmi ei suuda isegi kassid teha 😀 võiks sama hästi nemad sisse lasta 😀

      • Avatar
        Vasta Liisu 8. oktoober 2013 at 13:03

        Ma mõtlesin ise ka, et kui juba laps majas, siis seda trikki teha ei saa vist 😀
        Aga minu kassi puhul oli see ainuke asi, mis toimis vähemalt 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 8. oktoober 2013 at 13:06

          Muidu oleks suva ja nad võiks magamistoas ka olla, aga nad panevad nii hullu öösiti, jooksevad läbi lapse voodi jne, et kui tahaks seda last elus hoida, siis peaks kassid kuidagi välja saama 😀

  • Avatar
    Vasta Oimakas 8. oktoober 2013 at 12:24

    Vaatasin, et kellelgi aitas see lingi tagurpidi keeramine? Meie kass igatahes ulgus ja kraapis uksetaga kõik need 14 aastat, mil täiskasvanu oli. Seega ei harjunud ta küll ära sellega, et enam tuppa ei saa. Mingil ajal monteerisin ukse külge põrandaharja (ei olnud lingiga uks), et siis ma vähemalt ei pea voodist üles tõusma 4x öö jooksul, et kass tuppa ja siis toast välja lasta, vaid siis kas lükkasin või tõmbasin harjaga ukse kinni või lahti 😀

    • Avatar
      Vasta Oimakas 8. oktoober 2013 at 12:27

      lisaks ma pakkusin 24ndat oktoobrit, sest enne seda oleks ta vist Kaalud ja endal kaaludena tundub ikka eriti võigas… vahetaks iga kell välja mingi muu tähtkuju vastu.
      Üks sõber isegi kunagi peale pikka aega suhtlemist küsis, et oota, sa oled kaalud? Kaalud naised on ikka eriti imelikud kõik 😀

  • Avatar
    Vasta Merka 8. oktoober 2013 at 12:22

    Mina pakkusin 12.oktoober. Kannata veel 4 päeva 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 8. oktoober 2013 at 12:10

    Ma ei hakanud oma Nastja-võimeid rakendama, las laps tuleb siis kui tahab!

  • Avatar
    Vasta Hellutr. 8. oktoober 2013 at 12:08

    10!

  • Avatar
    Vasta Ingrid Kaasik 8. oktoober 2013 at 12:07

    Ei sünni enamus lapsi öösel 🙂 TUlevad just siis kui heaks arvavad. Esimene laps ei andnud midagi teada, lihtsalt tundsin – vaja sünnitusmajja kobida. Teisega tuli järsku mingi totakas väsimus. Kohe niisugune, et silmad ka lahti ei seisnud. Magasin tunnikesed ja oli suht norm olla. Aga mingi aeg vastu hommikut oli äkisti voodi lainetav tiik ja siis tuli minna. Ja valus on ka aga see on kuidagi teistmoodi. Sünnituse ajal on tunne, et oi kuramus sellist asja enam mitte iiiiiiiialgi ei tee. Aga kui juba koju saab, on meelest läinud 😀 Ega midagi – jõudu, jaksu ja pikka meelt, küll Mari tuleb, ei tulemata jää. Ja ma pakkusin 10. kuupäeva. Aga ega 13 ei ole ka paha kuupäev, ma ise olen sel päeval sündinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 8. oktoober 2013 at 11:58

    Kuule, Siim tõstis meil magamistoa lingi teistpidi, et Alfa seda lahti ei hüppaks öösel. Muidugi ta alguses proovis ja siiamaani on mõni üksik öö, kus ta meeleheitlikult vastu ust viskub, aga üleüldiselt on harjunud ja leppinud ka, et uksest sisse ei saa. Küsi Kardolt, äkki ta raatsib ka sinu linkidega midagi ette võtta 🙂

    • Avatar
      Vasta Andra 8. oktoober 2013 at 12:09

      Meil on lingid teistpidi pööratud näiteks ja… No, vahel leiutad ise, mismoodi ust lahti saab 😀

  • Avatar
    Vasta Mai 8. oktoober 2013 at 11:49

    Minu nooremal tütrel, kes on üks absoluutselt vahva, armas ja tore ja mõnevõrra peast segane noor inimene, on täna sünnipäev. Seega pakkusin ka Sulle tänast kuupäeva. Palun, veel ei ole õhtu, ürita ikka kuidagi täna :).

  • Avatar
    Vasta luize 8. oktoober 2013 at 11:48

    Minu aruston 13 kuupäev väga tore, seda enam, et see on juhtumisi pühapäev. Nii et las tulla. Aga muidugi, minu meelest annab see ilmakodaniku sünd ikka paar paeva ette teada juba, minul näituseks oli nädal enne korraks selline tunne, et nüüd on minek. Aga siis sain nädalajagu veel rahulikult lebotada. Aga päris nii ikka ei ole, nagu filmis, et ühel hetkel tulevad plaks veed ära ja enne seda ei ole justkui midagi olnudki.
    Kui nii läheb muidugi, siis oled täiesti erakordne. Hoiame pöialt.

  • Avatar
    Vasta Kaur 8. oktoober 2013 at 11:47

    Haisevad – ei haise, lõhnavad piima järele hoopis. Rinnatoidul oleva lapse kaka on pmst lõhnatu. (Aga küll sa sellest veel kirjutada jõuad)

  • Avatar
    Vasta Liina 8. oktoober 2013 at 11:42

    ehee, ma just paar päeva tagasi rääkisin oma sõbrannaga, kellel ei ole veel lapsi, aga see eest on kass, sellest samast asjast, et pm on tal on ettevalmistus olemas. Tema kass lisakas väsib õhtuti ära ja muutub pahuraks, hakkab tähelepanu saamiseks igasugu ebameelidvaid veidrusi korraldama. Hommikul ja päeval puhanuna on ideaalne loom, aga õhtuti kipub jaurama. Tuli kuidagi tuttav ette 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa L 8. oktoober 2013 at 11:34

    Nagu sai pakutud 11.oktoober! Endiselt 100% kindel, et siis on aeg. :))
    Damn, see kass on vägaa naljakas! 😀

  • Avatar
    Vasta Ethel 8. oktoober 2013 at 11:32

    Ma pakkusin väga julma kuupäeva .. st 31.oktoober 😀 Ma tõesti loodan, et sa saad Mari enne seda välja meelitada, aga kuna sul pole nö ideaalrasedus olnud, nagu mõnel :D, siis pakkusin sellise.

    • Avatar
      Vasta Kati Orgmets 8. oktoober 2013 at 12:57

      31ni ei lasta paraku nagunii rasedusel minna. Kuna ta TA on 14.10, siis hiljemalt 28ndaks on Mari välja meelitatud 🙂

  • Avatar
    Vasta Krissu. :) 8. oktoober 2013 at 11:24

    11 !

  • Avatar
    Vasta Kati 8. oktoober 2013 at 11:11

    Ma pakkusin väga optimistlikult üheksandat. Ära valmista mulle pettumust, palun. Kui ma homme ärkan, siis ma tahan juba lugeda, milline oraakel ma olen. Võib-olla lähen siis isegi selgeltnägijate saatesse. Ürita vähemalt, naine!

  • Avatar
    Vasta Eger 8. oktoober 2013 at 11:05

    Noo, ma pakkusin 15. kuupäeva, we’ll see 🙂