KARDO LAPSE ÜLES KASVATAMINE LAPSED MARI JOHANNA SUHETEST

Täiuslik isa

14. oktoober 2013

Jätkates siis sellel lainel, kuidas kõik on imetabane, pean ma vahelduse mõttes kiitma peale imearmsa Mari ka enda võrratut Kardot. Täna sai ta ühest isa ja beebi raamatust teada, et ta on lausa täiuslik partner! Kriteeriumid olid siis järgnevad:

1376138_10151901707334911_384653071_nTõesti, pean nentima, et Kardo tõepoolest vastab kõikidele punktidele ja võtab neid täitsa iseenesestmõistetavalt kah. Kui Mari teinekord näiteks kipubki jorisema, siis on Kardo esimene, kes ta kohe kätte tahab haarata ja teda rahustada proovib. Samuti arvan ma, et ta on isegi rohkem mähkmeid vahetanud kui mina. Ta lihtsalt alati jõuab seda enne mind teha, mis seal siis ikka :D

Täna näiteks vedeles ta nõnda mu kõrval ja muudkui luges:

1373921_10151901648639911_1702840223_nEt ta ikka saaks ennast harida võimalikult palju Mari teemal. Ühtlasi juhin tähelepanu pannkookidele, mis laualt paistavad. Need meisterdas Kardo hommikul :))

Ma ei ole ennast siiani kordagi väsinuna või masendatuna tundnud, sest kõik on lihtsalt… NO IMELINE. Mul on nii armas väike Mari ja nii armas üüratu Kardo ja kaks kassi, kes on valmis enda nahast välja pugema, et võimalikult armas olles ka vahelduse mõttes tähelepanu saaks.

See on lihtsalt nii armas, kuidas Kardo iga väiksemagi nohina ja piiksatuse peale kohe pea hälli suskab, et näha, kas on ehk väike teopoeg oma silma lahti teinud, et temaga jumala eest tsillida saaks.

Täna ma käisin korraks poes (ESMAKORDSELT!) ja kui ma tagasi tulin, oli Mari juba pestud, mähe vahetatud, uued riided seljas ja magas õndsat und Kardo süles, kes siin mööda tuba temaga ringi tantsis.

Kurat võtku, ma hakkan siin heldimusest nutma kohe!

20131013_213416

 

 

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

34 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Mendi tütar 15. oktoober 2013 at 16:21

  Õnneks minu mees on sama hea ja mõnus issi:D Aga jõudu teile! Tegelt hakkas mu meest huvitama et mis see raamat on mida Kardo nii hoolega loeb?

  • Reply Mallukas 15. oktoober 2013 at 16:28

   Beebi isa käsiraamat on selle nimi.

 • Reply Kats 15. oktoober 2013 at 11:47

  Nii mõnus on vaadata minu meelest kuidas isad toimetavad oma pisikestega. Mul ka õnneks samamoodi issi tegeleb lapsega palju ja kuna me läksime suhteliselt vara ka pudeli toidule siis sain ka öösel ilusasti puhata :) Nii mõnus lugeda teie toimetusi. Ja super tublid olete! :)

 • Reply Kribisti 15. oktoober 2013 at 09:24

  Loen siin kommentaare ja mõtlen, et nii kahju, et ei jätku kòigile selliseid kardosid. Ja huvitav, kas need on tutvusringkonniti jaotatud, sest minu tuttavatele ja sugulastele on sattunud 90% (paneks 100% aga no vast mõni on ka teistsugune) ulatuses sellised mehed ja isad. Mäletan, et mòtlsin samamoodi, et appi, ma pole pooltki nii palju mähkemid vahetanud :D Aga kõikide väikeste laste ja nende emade pärast loodan ma, et selliseid mehi rohkem juurde tuleb.

 • Reply Lii Kl 15. oktoober 2013 at 07:09

  Heh! Mõnus lugeda, et teil nii muinasjutuline kõik on…. Tublid olete! ;)

 • Reply V 14. oktoober 2013 at 22:13

  No vapsee mees sul! Mu mees esimesed kuud kartis last nagu tuld, äkki pillan maha või teen katki stiilis. Ükski öö lapsega üleval ei olnud, ühesõnaga kõigega, mis last puudutas tegelesin mina. Kuigi peab tunnistama, et kõik kodutööd ja söögid, poeskäimised tegi ilusti ära, peaasi, et last puutuma ei pea :D Mu mees pole ainus selline, enamus sõbrannade mehed samasugused eksemplarid, seega järeldus sul on super mees ja lapseisa :)

  • Reply Rents 15. oktoober 2013 at 07:37

   Sa tahtsid ikka öelda “supper mees ja lapseisa”. Õiges perekooli stiilis.

   • Reply Mallukas 15. oktoober 2013 at 11:07

    Sry jah, näpukas. Lapseisa oleks pidand selle kirja panema, oleks täiuslik saanud :D

  • Reply J 15. oktoober 2013 at 08:26

   Ma olen kindel, et Mariann on supper lapseema ka ja Marianni ning Kaido emad supper lapsevanaemad ja naabrid supper lapsenaabrid jne. :)

 • Reply Mari 14. oktoober 2013 at 22:02

  Kas on silmist mööda lipsand või Sa pole rääkinud – kuidas Mari nabaga lood on? Sellega tegeleb kindlasti Kardo? :D

  • Reply Mallukas 14. oktoober 2013 at 22:18

   Ma olen puhastanud küll, aga tõesti, rohkem teab sellest Kardo. Tema ütles, et ta arvab, et see kukub varsti ära, sest olukord olevat pruuniks tõmbunud :D

   • Reply Mari 14. oktoober 2013 at 23:55

    Jessss -nabapidu!

 • Reply jammaland 14. oktoober 2013 at 21:40

  Kuule ma vaatan, et Üllar on ka pea iga pildi peal :) Eheee :D Tublid olete ja Mari on imeimeimearmasilusnunnu :) Endal poeg kasvamas ja vandusin, et no more babys, aga tänu teile tekib titatüdruku isu :) (mitte otseses mõttes-just to make sure) ;)

  • Reply Mallukas 14. oktoober 2013 at 22:16

   Heh, Üllar on tõesti täiega abiks olnud. Rasedana oli ta otsas hea magada, aga nüüd on hea seda imetamise ajal kasutada ja muidu lebotada. Eriti, kuna ma ei saa veel täitsa 100% lebolt istuda, seega ma tahan, et mul mugav oleks :D

 • Reply Marleen 14. oktoober 2013 at 21:22

  Ja nüüd kõik üheskoos “AWWWW!”. Kõike kõige paremat ja ilusat teile, armas perekond :)

 • Reply Ülle 14. oktoober 2013 at 20:02

  Oh su jutt paneb tõesti heldima ja Kardo ON kullatükk, karta on et neid mehi ei ole just palju, kes nii viitsiks beebiga jännata… tavaliselt viisivad vist issid pigem jalkat mängida kui aeg on küps ;) Minu darling tõmbas küll häirimatult öösiti magada kui mina unepuudusest pikali pidin kukkuma… njah, mis siin kobiseda, ise ta ju valisin issiks :D Aga teie nautige seda roosamannat, lihtsalt mõnus on lugeda :)

 • Reply Liisu 14. oktoober 2013 at 19:08

  Aww, nii tublid olete :)

 • Reply Ty 14. oktoober 2013 at 19:04

  jaah superäge ikka :D Kellel titaisu peale tuli, siis väike sneak peek eesootavast: http://naistekas.delfi.ee/perekond/peresuhted/ulinaljakas-test-kas-oled-lapse-saamiseks-ikka-pariselt-valmis.d?id=65121822 :D

  • Reply Laura 16. oktoober 2013 at 13:47

   Mega tänud selle lingi :)))
   Ma naersin nii kõvasti ja nii pisarate rohkelt, et naabrid arvasid, et olen juba päris ära keeranud.

 • Reply KadiK 14. oktoober 2013 at 18:38

  Noorem koopia minu mehest ja laste isast! Hoidkem siis oma aardeid!

 • Reply Jaanika 14. oktoober 2013 at 18:27

  Palju Õnne :) Beebi on lihtsalt imeilus! Nii põnev on lihtsalt lugeda seda tõelist sünnitust ka vahepeal, nii nagu ma eeldasingi et üks sünnitus võiks üldse aset leida. Lasin isegi oma mehel lugeda, mis meid ees ootab detsembris ja noo, kiita said kõigele muule su huumori soon, mis on nii tabavalt vaimukas. :)

 • Reply neiu 14. oktoober 2013 at 18:27

  Oo, ürgahv minus lõi lõkkele!(naistele on sümpaatsed mehed, kes näitavad oma hella poolt lastega tegeledes, šimpansid avaldavadki niimoodi emastele muljet).
  Aga Kardo näeb küll väsinud välja :D

 • Reply Mia(Annika) 14. oktoober 2013 at 18:25

  Pole mingi roosamannakas aga ei saa külmaks jääda, armsad olete kõik kolmekesi:)

 • Reply Mari 14. oktoober 2013 at 18:17

  Tuli ka ikka väike heldimusepisar silma :D Awsome!

 • Reply Tussu 14. oktoober 2013 at 18:16

  Peaks nüüd kiitma Kardot,sest on tõesti näha et ta hoolib sellest kuidas teiega on .Mina pole kohanud varem ühtegi meest kes viitsiks hommikul vara hakata pannkooke tegema .
  aga jõudu ja jaksu :)
  Marile ilusat kasvamist .

 • Reply Merilin Aur 14. oktoober 2013 at 18:14

  Lahe! Hoidke üksteist :) Kassid on nagu lapsed, kes tahavad oma osa saada :)

 • Reply Liis G. 14. oktoober 2013 at 18:09

  igaks juhuks täpsustaks, et TEIL ONGI kõik nii ilus ja seda on südantlõhestav lugeda ja ma isegi ei taha uskuda oma silmi…ja ma nii tahaks, et selliseid mehi oleks rohkem :) aga lihtsalt, et kuna ma ka vägaväga nüüd juba titabeebit soovin, siis ma pigem ikka mõtlen, kas lapse isa on just 100% õige ja kas temast saaks hea isa jne.. :) Lapsed on toredad, aga kunagi ei tea, kuidas see kõik pärast lapse sündi edasi läheb… :)

 • Reply Marika 14. oktoober 2013 at 18:06

  Võrratu lugeda, et kellegil hästi ka läheb:) Ja et see kestaks!!!!!!!!!!!:)

 • Reply Liis G. 14. oktoober 2013 at 18:04

  Oii… nagu muinasjutt… Loodan, et nüüd naised ei hakka lapsi tahtma (kaasaarvatud mina), sest teil tundub kõik nii ilus, aga reaalsus võib olla oi oi kui teistsugune :D

 • Reply Gertu 14. oktoober 2013 at 18:02

  Sul on väga vedanud :) Minu elukaaslane teeb lapsel mässut ainult siis kui ma ta lapsega kahekesi koju olen jätnud. Aga meie preili on nii tubli, et igakord kui nad kahekesi koju jäävad teeb ta issile kohe ilusa kingituse sinna mässusse :D ja ikka nii, et kõik kohad on täis seda :D.

 • Reply Tiina 14. oktoober 2013 at 18:01

  Mulle nii meeldib vaadata, kuidas issid oma pisikesi lapsi süles hoiavad. Just isa suured käed ning laps nende käte vahel tundub nii pisipisi, kuid eriliselt kaitstud :) Oeh, hakka või teist last tahtma..

 • Reply Kaia Kersti 14. oktoober 2013 at 17:56

  Kardo rokib mu sokid jalast! :)

 • Reply TriinuKessu 14. oktoober 2013 at 17:53

  Niiii armas :) Selliseid isa tüüpi mehi võiks rohkem olla :)

 • Reply Viivika 14. oktoober 2013 at 17:53

  Super tubli isa ! :)