KARDO

ask fm

26. november 2013

Ma enam ei jõua. Tegelikult kah 😀 Ma olin vastanud peaaegu 1500le küsimusele, millest umbes pooled olid täiesti mittemidagi ütlevad ja mõttetud. Ja ma lõpuks lihtsalt ei suutnud enam ja kustutasin selle ära. Kes tõepoolest tahab minult midagi küsida, siis ka siin blogis saab ju anonüümselt kommenteerides küsida, või saata mulle kirja mariannkaasik@gmail.com. Easy.

Mis ma ikka oma aega seal askis raiskan, eksole.

AGA. Maiuspalaks avaks 24ks tunniks endale aski Kardo 😀 Niiet ühe ööpäeva saate hoopis talle küsimusi esitada. Andke aga takka, aga ärge teda sõimake, ta on palju hellema hingega kui mina 😀 Tema ask asub SIIN! (kellel link ei ava siis: http://ask.fm/kardoask)

Ja kui keegi ikka teda sõimab…

tumblr_mm97iyywt41rueb1uo1_500-2093911

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta avoir un crédit sans justificatif 15. juuni 2014 at 02:12

    Je viens à l’instant de surfer sur ton super site et je partages ta passion et j’aime beaucoup
    le contenu que l’on peux y découvrir.

  • Avatar
    Vasta kraanajuht 28. november 2013 at 15:01

    tahtsin seda juba ääskis kommenteerida, aga jõudsite selle enne sulgeda. avaldan siis siin oma arvamust. kordan: see on kõigest m i n u arvamus.

    need “jäta mallu maha ja võta mind, ma lasen ennast ükskõik kuhu auku panna ja ma olen temast nagu 197 x ilusam!!!!!!!!!!” / “saame tuttavaks, sa oled nii tore, me ei pea mallule rääkima, äkki tekivad meil tunded!!!!!!” küsimused (pigem siiski ajuvabad mõtteavaldused) olid küll nagu “veits” üle piiri.

    ausalt öeldes, hakkas lausa häbi, et mõned eesti naised (tõtt öelda, mis naised, h****purikad pigem) nii madalale laskuvad, et naise ja lapsega meest ka taga üritavad ajada. seda anonüümselt, muidugi. muidu oleks staarsuvetrussikul ilmselt häbi hakanud 😉 (tundus ka üks loogilistest variantidest – võib-olla oli tema selle taga)

    ma tõesti ei mõista, eesti naised (mõtlen siis jällegi neid eelnevalt kirjeldatud isendeid, olles tegelikult suur solvang korralikele eesti naistele, et teiesuguseid nii kutsun), mis on teie probleem? kas maailmas on mehi vähe? kas eneseväärikus on tõesti nii madal?

    ma usun, et selle mõne miljardi seast leiate ka teie ehk kunagi sellise, kes teid tahaks. või õigemini – ära kannataks.

    ja kõige kurvem on see, et neid naisi tundus seal üsna palju olevat (või oli trussikmiisul tõesti töökas teisi-kolmapäevak?) ning nende enda arust on selline käitumine ilmselt normaalne.

    mallule suur kiitus, et sellises olukorras nii rahulikuks jäi.

  • Avatar
    Vasta E. 28. november 2013 at 03:15

    Isver, millised küsimusi teilt küsitakse! : o
    Lausa hämmastav, et Kardo suudab nii haigetele küsimustele täiesti normaalseid vastuseid anda. Armsad olete ja päikest teile!

  • Avatar
    Vasta mi 27. november 2013 at 16:43

    minule Kardo ausad, naljakad ja kompleksivabad vastused väga meeldivad – tundub, et teda ei ole lihtne rivist välja lüüa, nii tšillilt käsitseb ta ka tõsiselt perversseid ja jaburaid küsimusi.
    ja piinlikkust ei teki küll üheski kohas, on hoopis kuidagi eriti südantsoendav lugeda, kui palju su mees sind armastab ja .. nii hea meel teie pärast 🙂 pikka jätku!

  • Avatar
    Vasta Arra 27. november 2013 at 14:51

    See Kardo 24h aski idee on muidu väga vahva, kahjuks tõesti kaob põnev igasugu debiilsete küsimuste vahele ära kohati. Samas leidis ajaviiteks igasugu huvitavaid fakte ka. Minu lemmik oli, see, et Kardo on aednikuks õppinud. That’s so cool! Way to go, Kardo 🙂 Loodetavasti saab ta tulevikus erialase tööga ka tegeleda, kasvõi oma koduaias 😛 🙂

  • Avatar
    Vasta carulin 27. november 2013 at 10:27

    Kohe näha, et ma pole kohviga ühelepoole saanud, kordasin ühte lauset… 😀

  • Avatar
    Vasta carulin 27. november 2013 at 10:26

    Ma kustutasin ka aski ära, sest enamus küsimused olid lihtsalt stiili “Kas sa oled naisele keelekat teinud? Kas sa oled deep troughtinud jne jne”. Kas tõesti pakuvad sellised asjad inimestele huvi? Või nagu miks? Kustuasin ka aski ära sest, see on lihtsalt nii mõttetu ja tüütu koht 😀

  • Avatar
    Vasta Külastaja 27. november 2013 at 10:14

    Kui palju blogi päevas külastatakse?

  • Avatar
    Vasta Lugeja 27. november 2013 at 02:55

    Armsad Mariann ja Kardo! Kui te soovite veel viimast eneseväärikust normaalsete inimeste silmis säilitada, siis palun kustutage see ask konto ära. Mismõttes sellistele küsimustele te üldse vaevute vastama. Mariann, kui blogipidaja, eeldan, et oled välismaiseid blogisid lugenud, kas oled näinud kunagi sellist lametsemist? Ma ei vaevu mõtlema, kes need inimesed niiviisi labaselt kirjutavad, aga sinu võimuses on ju mingilgi määral seda sitta oma blogis kontrollida.
    Avatus on suurepärane olnud su blogis, et sa ausalt mõnest teemast kirjutad, kuid käsi südamel, ausõna ei huvita, kuidas Kardo voodis on, kui ümmargused rinnad ta arust sinul on, kas ta on ennast raseerinud ja kuidas ta eelistab sind seal allkorrusel. PÄRISELT ei huvita! See on lihtsalt nii üle võlli siin blogis läinud.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 27. november 2013 at 10:57

      Õnneks me ei soovi mingit eneseväärikust säilitada, aga tänud muret tundmast. Tegelikult ega ma ei teadnud, et Kardo nii detailselt vastama kukub. Aga kuna ta on aus poiss ja lubas esiti kõikidele vastata, siis seda ta ka tegi. Thats all

    • Avatar
      Vasta T 27. november 2013 at 12:28

      aga kallis lugeja ju siis ikka nii palju on huvitanud sind see ask.fm et ikka käid lugemas seal ? 😉

  • Avatar
    Vasta helene 27. november 2013 at 00:12

    Mul pole kunagi seda tottrat lehekulge olnud.Kes tahab teada voin oma elust ise raakida.

  • Avatar
    Vasta Mari 26. november 2013 at 22:53

    Ja sügavalt üle poolte ei olnud üldsegi KÜSIMUSED, vaid mingi lambitekst…

  • Avatar
    Vasta Liisu 26. november 2013 at 22:38

    Õige tegu, säästad närve ja jaksad veel tublim olla nüüd! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 26. november 2013 at 22:08

    Linki ei tööta, aga Kardo ask on täitsa olemas !

  • Avatar
    Vasta Maire 26. november 2013 at 21:42

    Mallukas, usun et nii mõnelgi aski mittetarbijal oleks põnev lugeda mõnedest küsimustest, mis sulle on seal esitatud. Ja no vastustest ka.

  • Avatar
    Vasta Egle 26. november 2013 at 21:38

    Ma tõeliselt imestan, et sa niigi kaua seda lahti hoidsid 😀 Päris head närvid ikka!! :)))

  • Avatar
    Vasta Liisa 26. november 2013 at 21:36

    Lehte ei leitud

  • Avatar
    Vasta Mariliis 26. november 2013 at 21:36

    Link ei tööta 🙂