KARDO

ask fm

26. november 2013

Ma enam ei jĂ”ua. Tegelikult kah 😀 Ma olin vastanud peaaegu 1500le kĂŒsimusele, millest umbes pooled olid tĂ€iesti mittemidagi ĂŒtlevad ja mĂ”ttetud. Ja ma lĂ”puks lihtsalt ei suutnud enam ja kustutasin selle Ă€ra. Kes tĂ”epoolest tahab minult midagi kĂŒsida, siis ka siin blogis saab ju anonĂŒĂŒmselt kommenteerides kĂŒsida, vĂ”i saata mulle kirja mariannkaasik@gmail.com. Easy.

Mis ma ikka oma aega seal askis raiskan, eksole.

AGA. Maiuspalaks avaks 24ks tunniks endale aski Kardo 😀 Niiet ĂŒhe ööpĂ€eva saate hoopis talle kĂŒsimusi esitada. Andke aga takka, aga Ă€rge teda sĂ”imake, ta on palju hellema hingega kui mina 😀 Tema ask asub SIIN! (kellel link ei ava siis: http://ask.fm/kardoask)

Ja kui keegi ikka teda sĂ”imab…

tumblr_mm97iyywt41rueb1uo1_500-2093911

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

JĂ€ta kommentaar

 • Avatar
  Vasta avoir un crédit sans justificatif 15. juuni 2014 at 02:12

  Je viens Ă  l’instant de surfer sur ton super site et je partages ta passion et j’aime beaucoup
  le contenu que l’on peux y dĂ©couvrir.

 • Avatar
  Vasta kraanajuht 28. november 2013 at 15:01

  tahtsin seda juba ÀÀskis kommenteerida, aga jÔudsite selle enne sulgeda. avaldan siis siin oma arvamust. kordan: see on kÔigest m i n u arvamus.

  need “jĂ€ta mallu maha ja vĂ”ta mind, ma lasen ennast ĂŒkskĂ”ik kuhu auku panna ja ma olen temast nagu 197 x ilusam!!!!!!!!!!” / “saame tuttavaks, sa oled nii tore, me ei pea mallule rÀÀkima, Ă€kki tekivad meil tunded!!!!!!” kĂŒsimused (pigem siiski ajuvabad mĂ”tteavaldused) olid kĂŒll nagu “veits” ĂŒle piiri.

  ausalt öeldes, hakkas lausa hĂ€bi, et mĂ”ned eesti naised (tĂ”tt öelda, mis naised, h****purikad pigem) nii madalale laskuvad, et naise ja lapsega meest ka taga ĂŒritavad ajada. seda anonĂŒĂŒmselt, muidugi. muidu oleks staarsuvetrussikul ilmselt hĂ€bi hakanud 😉 (tundus ka ĂŒks loogilistest variantidest – vĂ”ib-olla oli tema selle taga)

  ma tÔesti ei mÔista, eesti naised (mÔtlen siis jÀllegi neid eelnevalt kirjeldatud isendeid, olles tegelikult suur solvang korralikele eesti naistele, et teiesuguseid nii kutsun), mis on teie probleem? kas maailmas on mehi vÀhe? kas enesevÀÀrikus on tÔesti nii madal?

  ma usun, et selle mĂ”ne miljardi seast leiate ka teie ehk kunagi sellise, kes teid tahaks. vĂ”i Ă”igemini – Ă€ra kannataks.

  ja kĂ”ige kurvem on see, et neid naisi tundus seal ĂŒsna palju olevat (vĂ”i oli trussikmiisul tĂ”esti töökas teisi-kolmapĂ€evak?) ning nende enda arust on selline kĂ€itumine ilmselt normaalne.

  mallule suur kiitus, et sellises olukorras nii rahulikuks jÀi.

 • Avatar
  Vasta E. 28. november 2013 at 03:15

  Isver, millised kĂŒsimusi teilt kĂŒsitakse! : o
  Lausa hĂ€mmastav, et Kardo suudab nii haigetele kĂŒsimustele tĂ€iesti normaalseid vastuseid anda. Armsad olete ja pĂ€ikest teile!

 • Avatar
  Vasta mi 27. november 2013 at 16:43

  minule Kardo ausad, naljakad ja kompleksivabad vastused vĂ€ga meeldivad – tundub, et teda ei ole lihtne rivist vĂ€lja lĂŒĂŒa, nii tĆĄillilt kĂ€sitseb ta ka tĂ”siselt perversseid ja jaburaid kĂŒsimusi.
  ja piinlikkust ei teki kĂŒll ĂŒheski kohas, on hoopis kuidagi eriti sĂŒdantsoendav lugeda, kui palju su mees sind armastab ja .. nii hea meel teie pĂ€rast 🙂 pikka jĂ€tku!

 • Avatar
  Vasta Arra 27. november 2013 at 14:51

  See Kardo 24h aski idee on muidu vĂ€ga vahva, kahjuks tĂ”esti kaob pĂ”nev igasugu debiilsete kĂŒsimuste vahele Ă€ra kohati. Samas leidis ajaviiteks igasugu huvitavaid fakte ka. Minu lemmik oli, see, et Kardo on aednikuks Ă”ppinud. That’s so cool! Way to go, Kardo 🙂 Loodetavasti saab ta tulevikus erialase tööga ka tegeleda, kasvĂ”i oma koduaias 😛 🙂

 • Avatar
  Vasta carulin 27. november 2013 at 10:27

  Kohe nĂ€ha, et ma pole kohviga ĂŒhelepoole saanud, kordasin ĂŒhte lauset… 😀

 • Avatar
  Vasta carulin 27. november 2013 at 10:26

  Ma kustutasin ka aski Ă€ra, sest enamus kĂŒsimused olid lihtsalt stiili “Kas sa oled naisele keelekat teinud? Kas sa oled deep troughtinud jne jne”. Kas tĂ”esti pakuvad sellised asjad inimestele huvi? VĂ”i nagu miks? Kustuasin ka aski Ă€ra sest, see on lihtsalt nii mĂ”ttetu ja tĂŒĂŒtu koht 😀

 • Avatar
  Vasta KĂŒlastaja 27. november 2013 at 10:14

  Kui palju blogi pĂ€evas kĂŒlastatakse?

 • Avatar
  Vasta Lugeja 27. november 2013 at 02:55

  Armsad Mariann ja Kardo! Kui te soovite veel viimast enesevÀÀrikust normaalsete inimeste silmis sĂ€ilitada, siis palun kustutage see ask konto Ă€ra. MismĂ”ttes sellistele kĂŒsimustele te ĂŒldse vaevute vastama. Mariann, kui blogipidaja, eeldan, et oled vĂ€lismaiseid blogisid lugenud, kas oled nĂ€inud kunagi sellist lametsemist? Ma ei vaevu mĂ”tlema, kes need inimesed niiviisi labaselt kirjutavad, aga sinu vĂ”imuses on ju mingilgi mÀÀral seda sitta oma blogis kontrollida.
  Avatus on suurepĂ€rane olnud su blogis, et sa ausalt mĂ”nest teemast kirjutad, kuid kĂ€si sĂŒdamel, ausĂ”na ei huvita, kuidas Kardo voodis on, kui ĂŒmmargused rinnad ta arust sinul on, kas ta on ennast raseerinud ja kuidas ta eelistab sind seal allkorrusel. PÄRISELT ei huvita! See on lihtsalt nii ĂŒle vĂ”lli siin blogis lĂ€inud.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. november 2013 at 10:57

   Õnneks me ei soovi mingit enesevÀÀrikust sĂ€ilitada, aga tĂ€nud muret tundmast. Tegelikult ega ma ei teadnud, et Kardo nii detailselt vastama kukub. Aga kuna ta on aus poiss ja lubas esiti kĂ”ikidele vastata, siis seda ta ka tegi. Thats all

  • Avatar
   Vasta T 27. november 2013 at 12:28

   aga kallis lugeja ju siis ikka nii palju on huvitanud sind see ask.fm et ikka kĂ€id lugemas seal ? 😉

 • Avatar
  Vasta helene 27. november 2013 at 00:12

  Mul pole kunagi seda tottrat lehekulge olnud.Kes tahab teada voin oma elust ise raakida.

 • Avatar
  Vasta Mari 26. november 2013 at 22:53

  Ja sĂŒgavalt ĂŒle poolte ei olnud ĂŒldsegi KÜSIMUSED, vaid mingi lambitekst…

 • Avatar
  Vasta Liisu 26. november 2013 at 22:38

  Õige tegu, sÀÀstad nĂ€rve ja jaksad veel tublim olla nĂŒĂŒd! 🙂

 • Avatar
  Vasta Kadi 26. november 2013 at 22:08

  Linki ei tööta, aga Kardo ask on tÀitsa olemas !

 • Avatar
  Vasta Maire 26. november 2013 at 21:42

  Mallukas, usun et nii mĂ”nelgi aski mittetarbijal oleks pĂ”nev lugeda mĂ”nedest kĂŒsimustest, mis sulle on seal esitatud. Ja no vastustest ka.

 • Avatar
  Vasta Egle 26. november 2013 at 21:38

  Ma tĂ”eliselt imestan, et sa niigi kaua seda lahti hoidsid 😀 PĂ€ris head nĂ€rvid ikka!! :)))

 • Avatar
  Vasta Liisa 26. november 2013 at 21:36

  Lehte ei leitud

 • Avatar
  Vasta Mariliis 26. november 2013 at 21:36

  Link ei tööta 🙂