Uncategorized

NaguUus.ee*

27. detsember 2013

Ma olen alati kahe käega taaskasutamise poolt. Suuremalt jaolt seetõttu, et see on odavam, kui endale kõiki uusi asju soetada.

NaguUus.ee poe leidsin ma puhta juhuslikult oma raseduse ajal, kui ma võtsin endale kinnisideeks saada Moosese korv. Beebipoodides hakkasid nende hinnad umbes sajast eurost, aga mingi 60ga sain imeilusa isendi just sealt poest. Ma ei kujuta enam Mari esimest kuud ilma selleta ettegi! (Jah, nüüd on see meil üsna ees ja peaks selle vist maha parseldama :D).

2s8a8923-682x1024-3888617

                                                                      Väike Mari enda moosese korvis

Ja tõesti iga kord kui ma mõtlen, et Marile oleks midagi vaja, siis googeldused viivad mind alati sinna poodi välja. Soojakotid, mis mujal algasid 50st eurost on seal 20ga saada. Kandelinad on ka mujal 30-50 euri, sealt võib roosa kandelina saada 19 euroga. Ma vist peangi selle ära võtma, sest minu t-särkidest meisterdatud versioon hakkab vaikselt lagunema. Samas ma võiks lihtsalt uue õmmelda, masin mul nüüd ju on 😀

Veel on seal lahedaid kiikhobuseid, mänguasju, tegelustekke, vankreid, voodeid, kärusid, vanne – no kõike, mida sulle ja su titele vaja võib minna. Ja tegelikult ka, soodsam kui mujal.

Ja sealt ei saa mitte ainult asju osta, vaid sa võid oma lapseasjad sinna ise ka müügile viia, kui ise müügiga tegeleda ei viitsi. Eriti mugav ju.

Nende FB’i lehel on praegu miskised loosimised ka – heitke pilk peale 🙂

*Mõtlesin, et kiidan teistele ka head asja. Ehk on kellelgil veel tolku.

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Liis V 28. detsember 2013 at 03:04

  Mul oli plaanis sealt käru osta. Kaksikute oma aga erivanustes lastele. Vedasin end siis metsast pealinna, et ikka katsuda ja uurida. Esmalt oli saalis neiu kes kahjuks kärudest rääkida ek osanud, tuli keegi kena naine.” Ah seda käru jaa kohe näitan, aga see käru muide on väga raske!” Väga tore! Esimene lause edukamüügini peabki olema negatiivne. Sellel vaatamata soovisin veel infot, appi tuli miskit pikk mees, vist natuke veel täis! Minust välja tegemata hakkas sellele kenale naisele selgeks tegema et tegelikult tema ei tea kärudest midagi, hea on et tema teadja-mees olemas on! Natuke oli see isegi naljakas, aga siis paratamatult tuli meelde et tited isaga autos ja pean enda ostud sooritatud saama. Kuna garantii küsimusele sain vastuse:” Hallooo mul ei ole mõtet poodi pidada kui ma 20 euro eest vastutama pean hakkama!” Siis kahjuks tulin, suur perse ees, välja. Ja see oli nõme, kuna olin netist veel poistele auto ja beebimonitorid ka välja valinud. 🙁

 • Avatar
  Vasta Signe 27. detsember 2013 at 18:36

  Mina olen enamus asjad ostnud osta.ee ja buduaar.ee turu keskkonnast, peab ütlema, et olen kogu nodi saanud veelgi soodsamalt kui naguuus.ee’st. Aga eks nendel kõikidel saitidel tuleb silma peal hoida, sest parim kraam läheb nagu soe sai.

 • Avatar
  Vasta Diana 27. detsember 2013 at 18:12

  Olen ostnud sealt söögitooli, turvatooli, käimistooli , plaanis osta ka kergkäru suvel. Tõesti kvaliteetne ja soodne kaup. Kusjuures mõned täiesti uued asjad neil palju soodsamad kui mujal.

 • Avatar
  Vasta liisa 27. detsember 2013 at 18:01

  Mina ostsin sealt suvel vankri. 🙂 ja soojakoti ka..

 • Avatar
  Vasta Kadri 27. detsember 2013 at 16:52

  Ostsin sealt alles hiljuti laulva kiige 🙂 tegelustekil silm peal ja samuti muud pudipadi. Mulle meeldib, et asju saab ise katsumas käia, kasvõi veenduda, et asi toimib korralikult.

 • Avatar
  Vasta Kristiina 27. detsember 2013 at 16:51

  Kas su Moosese korvil on jalad ka all? Ja mitu raha sa selle eest tahaksid kui müüksid?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. detsember 2013 at 17:30

   ikka on jalad all, aga ma ei suuda praegu pilti leida, ega viitsi teha ka 🙁