Uncategorized

veealused sukeldujad – võidumehed!

2. jaanuar 2014
Kuna ma homme väga arvuti taga pole, siis tegin täna selle fotoshuudi loosimise ära. Random.org valis välja sellised võitjad. Palun võtke minuga ühendust FB’is või meilitsi mariannkaasik@gmail.com. Palju õnne kõigile ja näeme siis fotoshuudil :)) Ps! Loodan, et kõik osalejaid said aru, et fotoshuut toimub Tallinnas ja et te kuskil Abu Dhabis ei ela 😀
tumblr_msoj2sglqg1ry4q0lo1_400-7804551
Keiu
Kuna me suurt kodust pole välja saanud, siis kõige lahedam koht, kus Stellat on pildistatud, on ta kolmeaastase täditütre süles — nunnu kuubis, Sophie andis beebile musi ka ja puha.
Jube lahe oleks muidugi vee alla pisike pista ja seal pildistada icon_smile-4215121 Ja ma juba laigin Aquaphotot FB-s, sest ma droolin pildevalt neid pilte seal icon_biggrin-4706017 Aga ehk see sobib ka loosimiseks, kui ma neil vanem fänn, mitte värske. Ma hoian siis oma pöidlaid ka peos, Stellal need nagunii enam-vähem kogu aeg seal.

k2tsuu
Meie kõige vahvam pildistamine oli stuudios, aga tegelikult ma tahaks ikka suvel ja õues pilte teha. Ja no vee all muidugi ka, see on juba uus tase icon_biggrin-4706017 Kuigi ma kunagi tegin endast…ja nägin välja nagu laip..ehk seekord läheks paremini icon_smile-4215121

Silja
1. Selline semi-huvitav koht oli maal minu vanaema juures kuuse all icon_smile-4215121
2. Tegelikult olengi juba uurinud aquaphoto kodulehte, sest see veealune värk on ikka üli kihvt! Olen ise täiega veeloom, sellepärast mulle see mõte ka meeldib.
3. Koos beebiga tegime kõhupilte Keila-Joal, mis on niiiiii maagiliselt ilus koht mu meelest. Läksime täitsa joa peale vette sulistama ikka icon_wink-4653619 Lisaks tegime veel Vääna-Jõesuu rannas ka pilte. Sinna jõudsime napilt enne päikseloojangut ja jällegi sulistasime ka siis jalgu pidi vees (issi muidugi oli ketsid jalga jätnud, nii et sellest kujunes talle üpris märg pildistamine). Neid pilte vaatad ikka ja jälle uuesti – lihtsalt niii ilus ja armas ning neid vaadates isegi ununeb, kui hull selle kõhuga lõpuks elada oli icon_biggrin-4706017

Rebecca
Meie kõige ägedamad pildistamised tulevad siis, kui emme avastab, et lapsest pole kaua aega pilte teinud ja nüüd peaks järsku hästi palju pilte tegema, siis emme käib digikas käes ringi klõpsutab 100 pilti lapsest vahetab riided ja uuesti 100 pilti icon_smile-4215121 Tegelikult on plaanis tibuga jaanuaris pildistama minna stuudiosse, loodan, et jõuame ka. Tore oleks võita saaks teile seltsi tulla, seltsis ikka segasem ja emme saaks ka kodunt välja icon_smile-4215121 

Tänud Aquaphotole laheda fotoshuudi loosimise eest 🙂

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar