Kassid TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

ma hakkan ka stiilseks – kassid ja kleidid

6. jaanuar 2014

Ma ei ole kunagi arvanud, et mul mingi eriline stiil oleks. Kui sa just litsakalt riietumist stiiliks ei nimeta, sest minikleidid ja põlvikud meeldivad mulle küll väga. Aga noh, mitte päriselt stiili, nagu nendel uhketel ilublogijatel ja nii.

Revideerisin eile oma kappi ja jälle pidin tõdema, et esiteks ei ole mul midagi selga panna ja teiseks ei mahu asjad kappi ära. Kuidas see loogiline on?

Kõik “moegurud” väidavad, et tegelikult polegi inimesel palju riideid vaja – ainult ajatuid klassikuid vms. Pfft. Mul on praegu näiteks kaks paari teksaseid – rohelised ja roosad. Kumb neist kriiskab sulle näkku ajatu klassika?

kleidid3-1024x1024-5854170

Kui ma peaksin valima näiteks kuus kleiti, mis mu kapis ripuksid, siis ma võtaksin need. Mitte just vist kõige klassikalisemad, aga must-valged on minu meelest üsna…klassikaline asi? Ah, mida minusugune stiilitu mutt ikka teab.

1. Roheline kleidike  tundub mulle selline mõnus suvine hõlstike. Ühtlasi meeldib mulle selle värv. Nii plikalik kleit, noh.

2. Lilledega ja pikkade varrukatega kleit, mis meeldib mulle väga. Ehk seetõttu, et mul pole ühtegi pikkade varrukatega kleiti? Maksab umbes 34 eurot.

3. See sinine kleit tundub mulle küll kuidagi aristokraatlik vms. Kujutan ette, et mustade kontsakingadega oleks see väga mõnus kooslus. Maksab vaid umbes 22 eurot.

4. Ma loodan, et te mõistate, et süda tähistab seda, et see on minu absoluutne lemmik, sest see on ju kassi peadega kleit! Ometi kui ma näitasin Kardole seda kollaaži ja küsisin, et milline su lemmikkleit on, siis ta vastas kohe: “No kõige vähem meeldib mulle see kassidega kleit.”. Fain, mida iganes. See plekib umbes 25 juurot raha.

5. Kardo lemmikkleit on just see sinakas nukulik kleidike, hinnaga 26 eurot. See on vist ka minul suht seal teisel kohal, sest mulle meeldib, et tas on natsa värve, pikkus on sobiv ja miskipärast kujutaksin ma ennast selles kleidis, kandmas valgeid tenniseid.

6. Lipsukesed on mulle alati meeldinud. Ega ma ilmaasjata oma käsi lipsukesi täis pole tätoveerinud. Jällegist kujutan ette, et mustade kontsadega on see lipsukleit mu seljas ideaalne. Või noh, oleks. Hind umbes 20 eurot.

Milline kleit teile kõige rohkem meeldib nendest? Aga kõige vähem?

Kleidiotsingul vaatasin seal Sheinside’i kodulehel ringi ja ühel hetkel hakkas mu silmadest kassikujulisi pisaraid voolama.

kassid-1024x1024-8408539

1. Kassikampsunike,  hinnaga umbes 15 eurot. Ma kujutan küll ette ennast siin diivanil keras olemas, kassikampsun seljas ja Joosep ning Kurg kaenlas nurrumas.

2. Grumpy cat’iga kampsun, mis on veelgi odavam! Selle saab kätte 13 euriga ja mina kannaksin seda oma olematute mustate skinny jeanside ja olemasolevate mustade kontsakingadega.

3. Kassidega triiksärk oleks samamoodi ju mõnus mustade teksastega, või musta miniseelikuga. Ja mustade põlvikutega….Ok, ok, lähen jälle oma tänavahoora moemeele peale tagasi. Plekib 17 euri.

4. Roosa kampsikuke pussu laskvate kiisudega. Need I say more? 22 euri, ja see on sinu. Või minu…

5.  ja 6. on mõlemad beežikad kassikampsunid. Selle vahega, et ühel on kass eestvaates ja teisel tagantpoolt. Meeldivad nad ikka mõlemad.  Esimene on 20 euri ja teine 25. Pehme sabatutike on vist viit lisaeuri väärt.

Nagu näha, siis minu lemmik oli muidugi see roosa ja väga ebavulgaarne pusalaadne toode. Kardole meeldis grumpy cat. Joosepile meeldisid kõik. Kurg põgenes kabuhirmus ja ei kommenteerinud.

Ja, et iile täpp peale panna, siis lõpetuseks minu OOTD kah!

unnamed-5655486Tõele au andes lisasin ma särgi ja püksid alles pärast seda ideed pilti teha. Muidu oleks üks kesine trussiku OOTD olnud 🙁

Loe ka neid postitusi!

30 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Vasta uut tavaari minu kapis | Mallukas 28. jaanuar 2014 at 11:29

    […] näitasin ükskord ühes teises postituses ka, seega seda ei olnud mul kuigi raske välja valida. Jope valisin seetõttu, et noh, see tundus […]

  • Avatar
    Vasta L. 8. jaanuar 2014 at 22:50

    Mina olen selle rohelise kleidi tellinud. Väga kvaliteetne ja hästi nunnu on seljas 🙂

  • Avatar
    Vasta T. 8. jaanuar 2014 at 12:20

    Mina valiksin numbrid 1, 2 ja 5. Seda lipsudega kleiti nägin just hiljuti laivis ja no pildi peal näeb see 100 korda parem välja kui tegelikult. Tüdruku seljas, kes seda kandis, nägi see suht kalts välja 😀 Aga noh, eks mõnele selline stiil sobib ja teisele mitte. Ükskõik kui palju lipsud meeldivad (mulle kaaa!!! :D).

  • Avatar
    Vasta Maris 6. jaanuar 2014 at 19:44

    Selle rohelise kleidi saab ebayst poole hinnaga 😀 Ilmselt teised asjad ka, kui väga otsida.

  • Avatar
    Vasta leenu 6. jaanuar 2014 at 19:11

    Oehh see tellimise asi on ka kaheotsaga asi .Minu ametikoolis oli ka uks neiu kes tellis vaiksemoodus tuulejopesid Hiiba tooted mis eti tahtnud isegi saledama figuuriga inimestele selga minna.Ma ei hakkanud ultse proovima.Sest olen suhteliselt rinnakas neiu.Ei ole julgenud riideid nettist tellida.

  • Avatar
    Vasta Elise 6. jaanuar 2014 at 17:44

    Ka mina soovitaksin pigem aliexpressi, kust võib tõesti samu kaupu veelgi odavamalt leida 😉 ka ise olen sealt mitmeid kordi tellinud ja väga rahule jäänud

  • Avatar
    Vasta T. 6. jaanuar 2014 at 17:31

    Ma soovitaks ka Sheinside’i jms aasia lehti vältida. Seal on asjad VÄGA ülehinnatud. Sama kraami saab ebayst või aliexpressist poole odavamalt. Minu meelest see lipsukleit üldse H&Mist, oleks nagu enda arust sellist kuskil näinud… või ajan segamini samasuguse kassikleidiga. Ja kampsun nr 1-le väga sarnane oli müügil New Yorkeris. Igatahes siin üks väga asjalik postitus, miks mitte tellida sellistelt lehtedelt asju:
    http://www.kristianavasarina.com/2014/01/why-you-should-avoid-asian-wholesale.html

  • Avatar
    Vasta Zippy 6. jaanuar 2014 at 16:31

    Ilusad!!
    Muide, neid samasid asju, mis sheinside`is, võib ebayst hoopis odavamalt leida. Ise tellisin ebayst endale sellise kampsuni http://www.ebay.com/itm/Women-Girls-Cute-Cat-Pattern-Knitted-Pullover-Sweater-Casual-Loose-Tops-Jumper-/291022060700?pt=US_CSA_WC_Sweaters&var=&hash=item43c2443c9c ainult et leidsin kusagilt teiselt müüjalt ilma postikuluta, mõnus ja soe on.

  • Avatar
    Vasta omg 6. jaanuar 2014 at 16:28

    ma tahtsin seda särki osta mis sul seljas!! proovisin poes ja jätsin meelde ainult, et peaks ostma vist.. 😀
    jaa see kiisudega kleit… mul selline seelik, ainult et valge, ja kassipead on mustad. näeb üliarmas välja 🙂 h&m’st
    kleitidest meeldib enim siis lipsukestega kleit, mida ka vist h&m’s nägin… või oli see seelik.., sest noh kassidega seelik on mul juba olemas, aga kõik on ilusad. kampsikutest lemmikud vist 1 ja 5 🙂

  • Avatar
    Vasta konkreete 6. jaanuar 2014 at 15:13

    aaargh, kleidid! ma tellisin endale just eile hiinast 108€ eest 8 kleiti ja olin nii vaimustuses. Samas tulevad need siiski Hiinast ja karta on, et ma pean mingit tollimaksu ja käibemaksu ka maksma Eesti riigile, kui need saabuvad. Ühtlasi on ka karta, et ma hakkan neid kuskil müüma väikestele eesti naistele, sest hiinlased on ju pisikesed. Ühe asja pidin lausa XL tellima ja ma pole ikka kindel, et see mulle selga hakkab mahtuma 😀

    Samas, need olid niii ilusad ja ma nutan silmad peast välja, kui ma olen sunnitud neid maha hakkama müüma 🙁 Nagu annaks kassipoegi ära.

    • Avatar
      Vasta konkreete 6. jaanuar 2014 at 18:45

      tegelt maksid 8 kleiti vaid 68€, aga kohaletoimetamise eest peab ka maksma. siiskisiiski… mõelge kui odav! 😀 mul on ajuturse sellest vaimustusest

      • Avatar
        Vasta konkreete 7. jaanuar 2014 at 11:54

        okei, nüüd leidsin sada pettunud klienti selle saidi kohta. äkki ma ei saagi neid kleite :'( mõnus tüng… mõnus monoloog ka 😀

  • Avatar
    Vasta Katre 6. jaanuar 2014 at 14:36

    Ma nüüd ihkan seda kiisutaskutega triiksärki ja kujutan ette, kui äge see mustade pihaskinny pükste ja kontsadega välja näeks. 😀

  • Avatar
    Vasta Anette 6. jaanuar 2014 at 14:03

    Ooo, minu arvates on kleit 3 imekaunis. Nii stiilipuhas ja selle kohta ütleks küll ajatu. Ja tumesinine on mu nõrkus.

  • Avatar
    Vasta Kaire 6. jaanuar 2014 at 13:41

    Pean oma ema tööle panema. Mul on vaja kleiti 1 ja 6. Pusasid on mul liiga palju juba. 😛

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. jaanuar 2014 at 14:01

      Tahaks ka, et mu ema nii õmmelda oskaks. Või ma ise 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. jaanuar 2014 at 13:41

    Issake, miks ma kirjutasin teesärk… Irw. T-särk noh. 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. jaanuar 2014 at 13:40

    Käisin loendamas- minu kapis on 23 pluusi ja 35 seelikut, lisaks on riiulitel kampsunid ja üle pea käivad džemprid, veel teesärke ja üks minikleit, mis puu peal ei ripu, aga ikka ja alati on mure, et midgi ei ole selga panna, kõik on nagu nii kantud ja igavad. 😀 Ahjaa, suvised riided on esikukappu pagendatud, seal on ka veel mõne kahekohalise numbri järgus kleite ja seelikuid. 😀

  • Avatar
    Vasta elex86 6. jaanuar 2014 at 13:33

    Minu lemmik kleit on see lipsukestega. Ma ei aja muidu mingeid erilisi lipsukesi taga oma riietele, kuid see on nii kaunis mu meelest! 😉

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. jaanuar 2014 at 13:26

    Kleit nr 5 ja kampsun nr 1 on minu arvates kõige ilusamad.Aga eks see kipub jah nii olema,et riided ei mahu kappi ära,aga selga pole ka midagi panna 😀 See vist iga naise probleem 🙂

  • Avatar
    Vasta Marilyn :) 6. jaanuar 2014 at 13:25

    Noonii, ainuke kleit mille ma siit selga paneks ja mis on lihtsalt fakking vastupandmatu on kleit nr KAKS 😛
    Ja põhimõtteliselt ka kampsunitest on ainult üks, mida ma selga paneks ja see on nr 1 .
    Kleitides muidu on pääris fäänsid ka nr 1 ja nr 6 aga ma arvan, et need ei istuks mulle selga väga, kui siis äärmisel juhul nr 1 vb isegi ehk natukene sobiks 😀

    Aga üldiselt on minu kapis ainult need riided mida ma selga panen ja kannan ehk siis kas kleidi või tuunikad. Üks virn on ka tegelt selliseid riideid mida ma enam ei kanna peale rasedust teksad ja mõningad pluusid 😀

  • Avatar
    Vasta Kris 6. jaanuar 2014 at 13:20

    Mina kannaksin kleitidest 1,3,5 ja kampsunitest 5,6. See sinu kampsunite lemmik on ka tegelikult päris pull :))

  • Avatar
    Vasta Sookiva 6. jaanuar 2014 at 13:14

    Issake! Pussutavate kassidega pusa… See sobiks mulle otsekui valatult 😀 minu imearmas vesihall kassipreili on täiesti kohutav pussukott. Ma tegelikult ei teadnudki, et kassid võivad niimoodi haiseda… Ma ei kujuta ette, mis ta seedekulglas valesti on 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. jaanuar 2014 at 13:21

      Ma olen kuulnud, kuidas Kurg häälega laseb 😀

    • Avatar
      Vasta Krissu 6. jaanuar 2014 at 17:31

      ja kui õhku laseb, siis vaatab veel sellise “Kes nüüd siis…?” küsiva näoga ringi – eks ole! Meil must õhulaskja kodus 🙂

  • Avatar
    Vasta Annu Re 6. jaanuar 2014 at 13:03

    Mulle meeldisid kleidi nr 5,6 kõige rohkem, kuna need on sellised nukulikud kleidid ja kannan ise ka umbes taolisi kleite, kus on lilled, lipsud ,sitse ,satse kõige rohkem.Kõige vähem meeldis kleit nr 3, kuna see meenutab mulle miskipärast koolivormi või nagu sa ütlesid aristokraatlik kleit ja no never ei paneks ma seda selga:DAga see on minu arvamus ja kindlasti on neid ,kellele meeldivad:D.Siis muidugi see kassidega kleit no pigem meenutab öösärki mulle kui kleiti.:d.Pusadest meeldis kõige rohkem nr 5..nii armas kassiga kampsun ,samas ka see nr 6 on väga vahva ja omamoodi armas.

  • Avatar
    Vasta Krissu 6. jaanuar 2014 at 13:01

    Kleit 2 koos kampsiga 1 või siis kleit 6 koos kampsiga 6.
    Ise ka tõsine kassihaige (nii haige, et tellisin endale inglismaalt kassi näoga mütsi – müts 17£, saatekulu 15£)

  • Avatar
    Vasta Eleri 6. jaanuar 2014 at 13:00

    mul on ka täpselt niiiiiiiiiiiiiiii ” Revideerisin eile oma kappi ja jälle pidin tõdema, et esiteks ei ole mul midagi selga panna ja teiseks ei mahu asjad kappi ära. ” 😀 nii hea tunne et ma ei ole ainus!!
    ja nr 6 kassikampsun on ülicoool !! 😉 ja kliet nr 6 !! nicenice

  • Avatar
    Vasta Kerli 6. jaanuar 2014 at 12:50

    Mulle isiklikult meeldib kleit nr:5 ja ka kampsik nr:5 😀