LAPSED Mari

Mari esimene ujumistund

8. jaanuar 2014

jh-768x1024-7120792

Eile sai Mari esimest korda leotatud. Mõtlesime, et järgmise nädala fotoshuudiks võiks natukene harjutada, seega seadsime sammud Haabersti tervisekeskusesse, kus saab beebidega ujumas käia.

Käisime enne veel poes, kus ma ostsin Marile ilusad ujumisriided, kuid paraku olid need talle liiga suured ja pidime leppima ühekordsete ujumismähkmetega. Varsti on need ujukad ka talle parajad ja siis ta saab näiteks kuskil rannas galantne olla:

Kuigi ka ujumismähkmed olid veidi suured, siis olid need siiski veidi paremad ja nõnda me need Marile jalga surusime ja ujuma suundusimegi. (Tegelikult panime me nüüd küll alles seal jalga:D)

reirh-2511414

                                                Esiti oli Mari skeptiline

mariujub-1024x1024-3008482Lõpuks sulistas Mari nagu vana mees ja leppis isegi sellega, kui ta lambist vee alla pandi. Natukene oli sellise näoga, et “ooot,oooot, mis just juhtus?!”, aga leppis. 20 minutit ujutamist väsitas vaese Mari nii ära, et lõpuks hakkas ta vees protesteerima, ise aga hulpis edasi ja päris nutma ka ei hakanud. Justkui nagu, et okei, ma võin siis ujuda, kui sa NII VÄGA TAHAD…

Kohe, kui me selle juraka uuesti riidesse saime ja turvahälli tõstsime, vajus preili silm looja, sest ujumine on hirmus väsitav.

Varsti jälle!

20140107_174307-300x168-3957263

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Galantne?? 8. jaanuar 2014 at 23:39

  http://www.eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=Galantne&F=M

  Keelenõuanne… Ole lahke.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 9. jaanuar 2014 at 11:39

   nii :D? arvad, et ma ei teadnud, mida see tähendab enne v?

 • Avatar
  Vasta Gertu 8. jaanuar 2014 at 22:20

  Ma just vaatasin, et mis m6ttes emme lapsega koos basseinis ei ole, nii ei saa ju mitte essugi teha. Mina käisin oma tütrega ikka koos basseinis ja no meil oli nii vahva. 🙂 Mine järgmine kord sellisesse tundi kus emmed ka ikka basseini lähevad ja meie instruktor ütles alati, et last ei tohiks basseinis liiga kaua hoida, kui näed et laps ilmselgelt väsinud ja ei viitsi enam tuleks ikkagi välja ronida, sest nutt basseinis tekitab halva mälestuse.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 8. jaanuar 2014 at 22:23

   järgmine kord lähengi 🙂

 • Avatar
  Vasta Murakas 8. jaanuar 2014 at 15:47

  Su laps muutub igapäevaga aina armsamaks ja armsamakas.. Igapäev ootan kuidas sa veel kirjutaksid.. sinu blogi on nagu päeva kohustuslik osa 🙂 Keep going

 • Avatar
  Vasta Glacier 8. jaanuar 2014 at 15:14

  Õismäel ujulas (http://www.tsh.ee/est/790/) teeb Päikesetants (www.paikesetants.ee) tunde, kus ema on koos lapsega vees – palju palju mõnusam on:) Mina hakkasin enda omaga käima kui ta oli 4-kuune, aga meil on seal ka 2-2,5 kuuseid. Tsekka seda – reede hommikuti kell 10:30 on kogunemine all kassa juures.

 • Avatar
  Vasta Katre 8. jaanuar 2014 at 15:06

  Kas seal pidigi ainult niimoodi üle ääre last ujutama või võib ise ka koos lapsega vette sulpsata? Ma vist mõtlen Pelgusse minna, aga ma ei tea, kas vannitamisse (kuigi see vist 1-3kuud ainult) või basseini siis juba.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 8. jaanuar 2014 at 15:24

   See oli jah selline üle ääre teema

 • Avatar
  Vasta IRW 8. jaanuar 2014 at 15:01

  Mallu, kas sa pead Mari ise hoidma/ujutama voi teeb seda terapeut? Meil sama käik esmaspäeval ees.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 8. jaanuar 2014 at 15:24

   Ise hoidsin ja siis see naine ka vahepeal

 • Avatar
  Vasta laura 8. jaanuar 2014 at 11:35

  Kas käisite omapäi ujumas vôi oli seal siiski instruktor ka? Tahaks ka jubedalt minna, aga ei ole ônnestunud ujumistundi registreerida ning soovitatakse enne minna ôppima seda värki 1-3 h koos ujumisôpetajaga. Ei julge ka oma pisikesega ise rabelema minna…

 • Avatar
  Vasta Helina 8. jaanuar 2014 at 11:34

  Mallukas nnäginsind telekast 😛 ma arvan et see olid sina õhtu söökviiele 🙂
  Mari on nii suur juba 🙂

 • Avatar
  Vasta Andra 8. jaanuar 2014 at 11:18

  ^ Ülemine teema väga huvitav, muide! 😀

  Tegelt aga, läheks äkki koos mõnikord? Ma olen liiga lazy, et seda linki klikata (mida hiljem niikuinii teen), aga kas seal on mingi vanus ka?

 • Avatar
  Vasta Karikakar 8. jaanuar 2014 at 10:40

  Milline väike armas nups! Aga Teisel teemal, sa ütlesid siin, et võib jälle pakkuda variante blogisissekannete teemadeks. Ja meil just sõbrannaga oli suur vaidlus teemal, kas naistele on sõbrannade välimus/ilu/inetus kuidagi oluline. Tema väidab, et inimestele meeldib tegelikult alateadlikult omada endast natuke vähem atraktiivseid sõbrannasid ja, et kohates kedagi väga ilusat, tuleb naistel alalteadlik blokk peale selle inimese suhtes. See tähendab, et sõbrannatamine ei ole vælistatud muidugi, Aga mingeid faktorid segavad ja ei lase sellel nii kiirelt vähemalt toimuda. Ja ma siis mõtlengi nüüd (vaidluses ma temaga ei nõustunud), et äkki enda vastu päris aus olles, on selles mingi tõetera. Mis sina arvad? Kui aega, siis võiksid kirjutada, päris intrigeeriv teema tegelikult :/

  • Avatar
   Vasta elex86 8. jaanuar 2014 at 11:37

   Saaps sellele kommentaarile like vajutada, siis vajutaks. Päris huvitav teema! 🙂

   • Avatar
    Vasta S 8. jaanuar 2014 at 14:24

    Haha, ma arvan siinkohal, et ilusate inimeste puhul tuleb ehk kadeduseussike sisse, või mis? Üldiselt öeldakse, et inimesed valivad endaga võrdseid. Ilus ja sõbralik inimene on ju täielik jackpot. Mina nt eelistan pigem ilusaid sõbrannasid, nii välimuselt kui iseloomult, sest mõne inetumaga/vähem hoolitsetuga/dressi-käekotineidisega aega veetes ei tunne ma ennast nii hästi, ilus inimene ju kaunistab.