Nagu ma juba mainisin, siis mul on uus telefon. Kuna mulle Samsungid meeldivad, siis võtsin S4’ja. Mina erilist erinevust oma eelmise S3ga ei näe. Kui just mitte lugeda seda siia sisse, et uuel on ekraan terve :D Ok ok, ekraan on ka tsutt suurem ja tal on selline naeruväärne võimalus, et kui ma tahan, siis ma saan silmadega üles-alla liikuda telefonis.

Kuna mul on mõlemad käed küljes, siis ma ikkagi kasutan oma väikseid sõrmekesi edasi.

Ahjaa, eelmine telefon oli mul punane ja nüüd uus on valge. Aga noh, rahul olen. Ikka rahul.

Kuna ma ei tahtnud, et mu uue telefoni ekraan ka katki läheks, siis ma pidin investeerima telefonikotti või ümbrisesse. Telefonipoodides maksavad need umbes 25 eurot ja see on ju ikka täielik röövimine. Sellise raha eest saab juba telefoni! Selle pensionäride oma…

Sõber Facebook juhatas mind säärase poeni nagu Caser.eekust avastasin oma rõõmuks hoopis taskukohasemad hinnad. Minu telefonile seal praegu otseselt selliseid kaasi pole, nagu ma tahaks, aga väike linnuke siristas mulle, et täna õhtul lisandub nende sortimenti lausa 500 uut toodet, seega ma hoian silmad lahti.

Okei, silmad peab vist kogu aeg lahti hoidma, sest ma ikka leidsin ühe koti, aga samas nii lahedaid…korpuseid ka? Kas öeldakse nende kohta korpus? Ma pole nii ammu omanud erinevaid korpuseid. Viimati vist enda Nokia 3310’ga. Issand, kui vana ma olen…?

Ma hetkel ei suuda ära valida, et kas ma tahan endale roosat korpust, või hoopis punaseid kaasi? Samas ennast teades, ehk peaks võtma hoopis alumiiniumist ümbrise?

caser

Hinnad on head, ei saa salata. Et hinnad veel paremad oleks, siis sealt enda telefonile midagi ilusat tellides ja kirjutades sooduskoodi kohale sõna MALLUKAS, saate sellest heast hinnast veel 20% alla :)

Kas teie telefonidel on ümbrised või kaaned? Mul eelmise telefoniga ka olid, aga nii kobakad, et ei viitsind enam ümber hoida ja muidugi siis kukkus mu telefon maha ka :D Murphy!

Jaga: