Uncategorized

Kui koristada ei viitsi…

17. märts 2014

…siis juubelda, kui sa Joik’ist oma paki kätte saad ja su terve korter, mis enne haises nagu 8474 aastat tagasi valmistatud sinihallitusjuustukaste, lõhnab nüüd nagu inglitiivake.

mmm-1024x591-6780117Ma armastan sirelilõhna, aga hoiatan, et see saab põleda ainult natukene aega, muidu läheb liiga vängeks ja see pole hea. Ta lõhnab imeliselt muidugi ka ilma põlema panemiseta. Teise küünla, mille nimi on magus uni, panen ma magamistuppa. Ehk tuleb siis meil magusam uni kui muidu? Või põletan ma korteri läbi une maha, eks näis.

Siis tellisin veel kaks seepi. Ühe valis Kardo ja teise mina – lõhnavad nad mõlemad väga hästi. Üks natukene niidetud muru järgi ja teine…Üsna intensiivselt ja magusalt. Kuid noh, kevadet tuleb oodata!

Lõhnapärlid “Fresh” lõhnab minu meelest nagu DKNY roheline parfüüm. Panin ta vannituppa ja las lõhnab seal. Mulle meeldib. Vannitoas saan ma varsti nautida ka enda vannitrühvleid. Pole mina enne sääraseid uhkeid asju proovinud ja ei suuda praegu ära oodata, et vanni minna.

No ja kui juba valimiseks läks, valisin ma endale tahke parfüümi ka. Sest ma tahtsin ka lahe olla.

Kõik need asjad mulle meeldisid esimesel pilgul, VÄLJA ARVATUD roosivesi. See haiseb nagu…Ma ei oska seda isegi sõnadesse panna. Kui ma seda endale näkku lasin ja Kardol oma nägu nuusutada lasin, siis ta karjatas: “Issand, mida sa endale näkku lased?”. Ma ausalt ei tea, aga enam ma seda viga ei tee 😀 Kes tahab seda endale, andke teada. Soovitatavalt inimene, kellel on krooniline nohu ja kes lõhnasid ei tunne.

joik-1024x1024-5349365

 

Loe ka neid postitusi!

27 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta i 19. märts 2014 at 08:27

    minu lemmik on crembrülee küünal. mul neid ca 10 tükki. kuna elamine on ca 200ruutu, siis igas toas on küünal. jumaldan seda lõhna, isegi riidekappi panin, et riided lõhnaks magusalt.

  • Avatar
    Vasta Ingrid 18. märts 2014 at 17:56

    Tere
    Leidsin selle toreda blogi täna soovituse peale ja jään ka edaspidi lugema:)

    Roosivett saab kõige meeldivamalt ise teha suvel kibuvitsaõite kroonlehtedest. Teismelisena tegin omale roosiõievanni, pannes vannivette akna taga kasvanud valge kibuvitsa õite kroonlehti. See oli väga luksuslik kogemus ja lõhnas hästi:) Samuti saab värskeid kroonlehti segada koduste näokreemide sisse. Näiteks peened kaerahelbed, kibuvitsa õite kroonlehed ja puhas vesi või rõõsk koor segatuna võib olla väga mõnus näomask.

    Joiki küünlaid ma ei ole veel kasutanud, kindlasti proovin järele.
    Kirjutasin sel talvel oma blogis küünalde kasutamise erinevatest võimalustest kodus:
    http://looduskodu.wordpress.com/2013/11/11/hubane-esmaspaev-1-kuunalde-maagia/
    Ehk pakub huvi:)

  • Avatar
    Vasta Mailiis 18. märts 2014 at 13:56

    See joiki roosivesi oli jah esimesel korral päris rõve ja ehmatav. Ise nii lootsin, et ohhooo, mul on nüüd ka näkku pihustatav fääänsi vesi 😀 Aga tegelikult selle lõhnaga harjub üsna ruttu ära, niiet ära nüüd nii kiirelt ka loobu 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. märts 2014 at 14:00

      No Kardo juba eile ütles, et kui natsa oodata, siis on normaalne lõhn 😀

  • Avatar
    Vasta Merilin 18. märts 2014 at 12:08

    No tore kuulda nii palju kiitust:). Minu armas õde teeb JOIKis turundust. Hästi teeb ikka:). Ja muide minu kodu on ka JOIK asju täis ja jõulude ajal kõik sõbrad saavad mu käest JOIk küünlaid kingituseks. Ma hoian neile koguaeg päkka, viimane saavutus oli neil Jaapani turule saamine (no kes ärimaailmas tegutsevad, siis teavad,e t milline kadalipp tuleb läbida ja kui kvaliteetne peab ikka olema, et sinna sada, vägaaa). Minu lemmik oli muide raseduse ajal kakaovõi kehapulj´k kõhu määrimiseks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. märts 2014 at 12:14

      Ilmselgelt pean sinu (ja su õe) sõbraks hakkama 😀

      • Avatar
        Vasta Merilin 18. märts 2014 at 12:44

        No minu õde juba laigib sind ja soovitas mullegi su üllitisi lugema hakata ja ega ma kahetse küll. :). Vahest on päris muhe:).

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 18. märts 2014 at 12:45

          Ilmselgelt pean VEEL paremaks sõbraks hakkama, et ka jõuludeks küünlaid saada. Ma ei raatsi enda omasid põletadagi 😀

          • Avatar
            Merilin 18. märts 2014 at 12:52

            Mine sa hullu tea, et äkki saadki kingituse jõuluks, oled ju kõvasti promotööd teinud ja tark firma oskab seda hinnata:). Minu sõpruse jaoks peaksid sa olema tunduvalt rikkam, kuulsam ja ilusam :D:D

          • Mallukas
            Mallukas 18. märts 2014 at 12:58

            Usu mind, pühendan oma ülejäänud elu, et saada rikkaks, kuulsaks ja ilusaks. Alustan oma raamatuga, ehk tuleb kuulsus 😀

  • Avatar
    Vasta Eneli 18. märts 2014 at 09:54

    Kas sa ka kirjutasid, mis sai Saaremaa spa draamast? Kas Chilli kompenseeris miskit või? Või oled sa kirjutanud ja mul see postitus märkamata jäänud? 🙂

  • Avatar
    Vasta C 18. märts 2014 at 09:37

    Hehee, mul tädi käis mõned aastad tagasi reisil ja ostis kõigile reisilt kaasa roosivett ja jõle kuidas see haises 😀 tal endal oli ka väga piinlik sellise suveniiri tõttu 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 18. märts 2014 at 08:52

    Minu jaoks on need lõhnapärlid liiga vänge lõhnaga. Peitsin need mitme kilekoti sisse mässituna sahtlisse, aga ikka lõhn häirib. Siis avastasin Looduspere poest kuivatatud lavendliga riidest kotikesed, mida värskendan aegajalt tilgakese lavendliõliga ja pesul on nii hea õrn lõhn küljes.
    Joiki küünaldest on lemmikud piparkook , kuum šokolaad ja magus piparmünt.

  • Avatar
    Vasta Maria 17. märts 2014 at 22:46

    Oi mulle meeldivad ka hullult Joiki asjad, eriti sellepärast, et need on ka looduslikud. Minu esimene Joiki küünal oli ka piibeleht ja see on nii kevadiselt värske. Mina poolitan ka neid lõhnakotikesi, sest need annavad ka siis minu arust piisavalt lõhna. Ja mulle meeldib igal ajal küünlaid põletada, mitte ainult talvel ja Joik teeb täpselt igale aastaajale ja meelolule vastavaid lõhnaküünlaid.
    Oh nüüd lähen tellin omale ka kohe uut kaupa, ajasid mulle isu peale. 😀

  • Avatar
    Vasta Kissuke 17. märts 2014 at 21:47

    Kuidas ma selle kätte saaksin? Ise asun ka Tallinnas muidu.

  • Avatar
    Vasta Triinu 17. märts 2014 at 21:31

    Tahan ka roosivett nuusutada!

  • Avatar
    Vasta meow 17. märts 2014 at 21:19

    Palun ürita seletada, kuidas see roosivesi lõhnab 😀 ma seda mitu korda tellida tahtnud

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. märts 2014 at 21:22

      Me kardoga lasime endale seda pihku ja mõtlesime, et mis see olla võiks. Esimese hooga haiseb see nagu midagi magusat ja hapuks läinud…paska 😀 Mõne aja pärast lõhnab see nagu roos, aga noh, esmane lõhn on JUBE.

  • Avatar
    Vasta Katu 17. märts 2014 at 21:14

    Sireli küünal on SUPER, kinkisin selle just sõbrannale ka. Piibelehe oma tahaks ka, aga seda pole poelettidelt veel leidnud ning tellida pole veel jõudnud. Need fresh lõhnapärlid avastasin enda jaoks poolteist aastat tagasi ja tänaseni on kasutuses. Olen neid pakikesi poolitanud ning pannud teistesse kotikestesse, sest need annavad sama hästi lõhna, kui neid on poole vähem, aga pistsin igale riiulile ühe kotikese. Samuti on need autos (ei kannata tavalisi lõhnakuuskesi) ning käekotis. Laotasin paar pärlikest isegi meigikotti ja meigisahtlisse. Just see fresh lõhn on hea, teised liiga lääged. Mul on olemas ka sama lõhnaga küünal, mis on üllatavalt mahe. Tavaliselt need JOIKi küünlad panevad pikemalt põledes pea valutama aga see peaaegi ei lõhnagi.

    Küsimus aga, et kas see tahke parfüüm tasub ära? Kas määrid kaelale ja siis lõhnadki? Ma pole julgenud seda osta, sest kardan et see magus lõhn mis saatma jääb paneb pea valutama.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. märts 2014 at 21:16

      Ma pole üldse proovinud seda veel, aga proovin ja annan teile kindlasti teada. Hea mõte neid pärleid poolitada, teen seda kindlasti.

      See piibelehe küünal oli mu esimene Joiki küünal ja siiani võib öelda, et mu lemmik 🙂

  • Avatar
    Vasta Siky 17. märts 2014 at 21:13

    Joik´i vannitrühvlid – mina olen neist sõltuvuses. Ma olen proovinud kahte sorti, neid mitu korda tellinud. Alguses see ehmatab ära, et need marjad, nelgid vms hõljub seal veees ja tundub sogane, aga pärast kui välja tuled, lased vaid veega end üle – siis nahk on hiljem nagu beebil ja lõhnab taevalikult.
    Need Fresh pärlid kinkisin emale, pani üleriietekappi ja kui seda kapiust avad, siis tuleb nii mõnus värske pahvakas 🙂 Seepe olen teistele kinkinud, endal pole olnud, ootan tagasisidet 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 17. märts 2014 at 21:10

    Ma olen ka üks suur Joik toodete fänn! Kui tellimuse teen, siis ikka hulgi, nagu oleksid taas jõulud 😀

    (läheb paneb põlema küünla, mis kannab nime “Lily of the Valley”)

  • Avatar
    Vasta Kissuke 17. märts 2014 at 21:08

    Misasja, roosivesi minu lemmik asi! Väga hea päiksepōletuse korral. Paljuga selle loovutaksid?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. märts 2014 at 21:10

      Ma ei ole elus ühtegi teist roosivett nuusutanud, aga kui nad kõik sellised on, siis ei taha ka 😀 Ma looovutaksin selle sulle jumala tasuta, mis ta ikka siin vedeleb.

      • Avatar
        Vasta Riina 17. märts 2014 at 21:19

        Proovi Nurme roosivett ja siis saad aru, et Joiki oma on isegi mahe. Või noh – parem ära proovi. Ostsin omale Nurme vee ja peale esimest näkku pihustamist ehmatasin pisut ära. Lõin käega ja mõtlesin, et vajab lihtsalt harjumist. Järgmisel päeval viskasin oma kodu-kampsiku pessu – mõtlesin, et see on hakanud peale pikemaaajalist kandmist nõnna veidralt haisema.
        Aga ei haisenud kampsun ühtigi – nägu haises. Roosivee järele:(

  • Avatar
    Vasta Marika 17. märts 2014 at 21:02

    Mul on krooniline nohu 😀

  • Avatar
    Vasta Anne 17. märts 2014 at 21:01

    Nii palju head kraami korraga ajad lausa kadedaks 🙂