Uncategorized

kurat, kas ma näen välja nagu mingi baarikakleja või?

1. november 2023

Ma olen tähele pannud, et kui ma olen kuidagi närviline ja pinges, siis ma kipun eriti tihti kirjutama. Enamjaolt kellelgi kallal virisema, sest noh, selline see tola elu juba kord on. Viimasel ajal pole aga eriti põhjust närvitseda olnud ja päevad on kuidagi nii tihedalt sisustatud, et pole üldse mahti olnud arvutitki kätte võtta olnud. Okei, selle momendi oleks võind vast leida, aga mu arvuti klaviatuur ikka jamab ja Valge Klaar ei saanud mind aidata (mingi jama Find my computeriga või miskit), siis ma solvusin ja jätsin arvuti õnnetult nurka.

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Ann 5. november 2023 at 00:40

  Appi kui haige. Pole sõnu lihtsalt,ega sellise puhul ei aitagi miski. Kuskile kinnisesse asutusse kangemale ravile vaja saata selline. Munad maha, siis ei mõtle ka tüüp enam munadega.

  Arvuti teemal seda, et olen kuulnud, et valge klaar saadab osad Apple asjad it abc-le, et pidavat tasemel arvuti tüüp olema. kuskil lastekodu tänaval oli äkki nüüd see koht.

 • Avatar
  Vasta Killu 2. november 2023 at 10:30

  Vot see tunne on rõve – segu alandusest, mingisugusest arusaamatust häbist ja abitusest. Mul endal oli kontserdil sarnane lugu- seisime tihedasti üksteise kõrval, kui selja tagant keegi mulle käe jalge vahele pani. Mitte mingi tagumikku krabamine või patsutamine, vaid konkreetselt jalge vahele! Õnneks mul olid küll teksad jalas aga see ehmatus, ootamatus, shokk- keerasin samuti sekundipealt ümber aga kuna inimesi oli nii tihedalt, ma ei saanud isegi aru, kes see oli. Mu kõrval olevad kaaslased said aru, et midagi juhtus aga ma olin nagu soolasammas pisarad silmis. Isegi praegu mõtlen, et No mida kuradit sellisel hetkel teha- karjud? Mul oli nutumaik kurgus nagu oleks 5 a laps. Nõme, et ennast kaitsta ei osanud aga veel nõmedam on, et on mehi/poisse, kelle arvates on see käitumine ok. Kuigi, see on hea näide, et ei loe koht, aeg ega riietus- minul oli päevane kontsert, ise kaine ja ka publik tundus olevat, seljas teksad. Seega mölakad leiavad alati põhjenduse, ööklubi või kleidike on neile ainult vabanduseks.

  • Mallu
   Vasta Mallu 4. november 2023 at 11:10

   See oli tõesti niiiii kole 🤢

  • Avatar
   Vasta Mira 5. november 2023 at 13:16

   Kõige hullem sellistes olukordades ongi see, et me tardume ära. Ma muidu pole ka mõni suurem löögimees aga sellises olukorras virutaks vabalt vastu kõri

 • Avatar
  Vasta Triinu 1. november 2023 at 23:56

  Sa nägid oma riietuses imeline välja! Aga selliste tontide jaoks võiks ööklubis olla valvearst, kes neile aju välja kirjutab või munad maha võtab!