Uncategorized

Kaitstud: väheke minust

16. aprill 2014

See objekt on parooliga kaitstud. Vaatamiseks sisesta enda parool:

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kerli 21. aprill 2014 at 20:39

    Mul oleks samuti suule filtrit vaja, kohati on nii et enne ütlen ja siis mõtlen. Pesu triikida ma ka ei viitsi, suur hunnik pesu ootab oma korda.
    Ja las inimesed hauguvad, hammustama ehk ikka ei tule 🙂

  • Avatar
    Vasta Silja 21. aprill 2014 at 12:49

    Mina arvan, et Sul on kõik ok! Uue eluga harjumine võtabki aega. Mul on laps 1,5 tiba peale ja alles nüüd hakkab nn “vana” Silja ka jälle eksisteerima. Loomulikult kõik muutuvad lapse tulekuga.
    Niiet ära muretse! Ole nii kuidas Sul endal hea on. Ja huumori asjast.. tõesti. Neil, kes kritiseerivad ja pointile pihta ei saa, neil huumorisoon poolik vms. Kinnisemad järsku. Ja lapsega tegutsemisest veel.. kuram kõik ei peagi ju 100% kanaemad olema! Viimasel ajal neid kanasid aga kuidagi kole palju… 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 21. aprill 2014 at 09:54

    Ma olen 35, mu vanim laps on kohekohe 18 ja võin ausalt tunnistada, et isegi mina pole veel suureks saanud. Muusikat kuulan kui Endomondoga kilomeetreid kogun ja laps vankris magab. Pesu pesen kui vannituppa muidu kuidagi enam ära ei mahu või kui mees juba kolmandat päeva vanu sokke peab jalga panema 😀 :-D. Pesu triikisin viimati kui poiss hakkas üheksandat lõpetama ja triiksärk oli vaja ilusaks uhada… Et siis kaks aastat tagasi….
    Tean, et olen teinud väga häid toite, kuid nüüd tundub, et peale kartuli ja makaronitoitude ma muud ei oskagi teha. Isegi mitte mingit mõtet pole.
    Ja mis rahasse puutub…. 😀 seda on ju lademetes… kusagil mujal…kellegi teise juures!

    Aga sa Mallukas aja oma asja edasi ja las koerad hauguvad, sest ühel hetkel kui nad seda enam ei tee siis mõistad, et oled vahepeal vist otsad andnud. Tõstaks toosti haukuvate koerte auks aga vist on veel natuke liiga varajane hommik.

  • Avatar
    Vasta Sandra 21. aprill 2014 at 09:19

    Inimestel ongi tõuse ja mõõnasid, eriti naistel, emotsionaalsed elukad nagu me oleme. 😀 Mina pelgan ka seda nö suureks kasvamist. Sina oled küll juba iseseisev, käid tööl jne, mina pole veel oma elus päevagi ametlikult tööl käinud. Mul on hirm, kui ma kooli lõpetan, mis siis saab. Ma tean, et ma kolin mehe koju, mees kolis minu pärast linna, elu muutub, mis saab, kuidas ma elada oskan. Kooseluga olen ka palju muutunud, vahel mõtlen, et ma olen keegi teine, kus see päris mina on. Kõige tähtsam ongi ikka ennast endana tunda, mitte püüda olla keegi teine.

  • Avatar
    Vasta Kea 19. aprill 2014 at 02:13

    Ma arvan, et sa kasvasid suureks Mari sünniga. Kõik suured ei peagi tahtma koristada ega pesu triikida.
    Ja mu õde armastab öelda: ” Raha ongi raiskamiseks! ”
    Pea püsti ja edasi, las koerad hauguvad, karavan käib ikka edasi 🙂

  • Avatar
    Vasta Riinu 18. aprill 2014 at 14:21

    Ma masetsen samade asjade kallal 🙁 nüüd olen nagu kodukana, muretsen “suurte” inimeste muresid ja peol käin harva.

    Aga jah, arvestades blogi lugejaskonda tekib paratamatult surve filter vahele panna. Aga ilma filtrita blogi oli ikkagi see, millesse ma armusin 😀 nii et, Mallu, ma jään ikka skandaale ja verd ootama.

  • Avatar
    Vasta Karinka 17. aprill 2014 at 20:22

    Mina näiteks samamoodi pole muusikat kuulanud samast ajast kui lapse sain, vahel kui koristan lükkan raadio käima, et vähekenegi hoogsamalt läheks ja siis imestan, et wtf mis laulud tulevad :D,
    Vahepeal tunnen isegi, et see mina on kadunud aga küll ta tagasi tuleb kui õige aeg. Mina vähemalt arvan nii, ka ilma lapseta oleksime veidike muutunud aga praegusel ajal ma arvan, et paremuse poole on see muutus toimunud vähemalt.

    Ära nende pärast põe, kes su nalja ei mõista. Nende viga. Ma isegi ei saa aru, kuidas nad viitsivad teha sääsest elevanti seal, kus seda pole 😀

    Pudru keetmise kohapealt tean seda nippi, et kui panna puulusikas/spaatel potile risti peale siis ei kee üle 😀 Vähemasti mul pole enam keenud. Aga kui probleem põhja keemises siis nipp on arvatavasti ikka segamises 😀

  • Avatar
    Vasta Mormelar 17. aprill 2014 at 15:53

    Mina näiteks ei kavatse niipea suureks kasvada. Ega siis väiksena võib ka olla vastutusvõime ja oskus hoolitseda. Aga see mina kui selline, see ei kasvagi suureks. Suur on igav.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 16. aprill 2014 at 18:42

    Issanda loomaaed on ikka kirju küll. Nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi… õnneks… või siis pigem kahjuks 😀 ehk peaks kommenteerimise ära keelama või hoopis keerulisemaks tegema. Noh nagu need “spämmikontrollid” nõuavad – sisesta postitamiseks pildil olev tähtede- või numbrikombinatsioon. Vahepeal on ikka päris õudne vaadata millist vastukaja tuleb ja mul on kahju seda lugeda. Ma loodan, et see on sul üks väikene “kassihoog” millest sa peagi üle saad ja oma praegusel hetkel peidus olevat tugevat poolt heiteritele tõestad! 🙂 Ole tubli!