Mari TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

Häid pühi!

18. aprill 2014

pühadjeeMa ei ole kunagi eriline pühadetähistaja aga mingi hetk ostsin ma Marile Humanast mütsi “my first easter”. Müstilisel kombel vedeles see iga päev absoluutselt igal pool ees, kuni tänaseni, mil see kadus igaveseks ja Mari ei saagi oma uhke mütsiga poseerida. Õnneks skoorisin ma samal päeval Humanast ka jänesekõrvad ja rebasekostüümi. Seegi paras pühademeeleolu, eks.

munadepühad

Mari armastab seda rebaserüüd, sest see on nii pehme ja polsterdatud, et ümberkukkumine on puhas rõõm. Ah, Mari jaoks on iga minut niisamagi puhas rõõm.rebaneijänesKui see viimane oleks OOTD pilt (outfit of the day), siis laps – homemade, minu valge kleit – Sheinside. Sõbranna arvas küll, et see on nii pulmalik kleit, aga see sobis tänasesse päeva nagu rusikas silmaauku. Käisin sellega Nõmme turul lehvimas ja suutsin isegi mune värvida, ilma, et ma kleiti kokku pläkerdanud oleks. Win! Kuna siin pildil kleiti nii ilusti näha pole, siis suuremas plaanis kah.

kleit-6276347 1-7418614

Oh, küll on siin meie majas ilusad naised, rebased, jänesed, kassid ja tibud.

Ps! Kellele keedumunad maitsevad võivad külla tulla – meil on triljon muna, mida mitte keegi arvatavasti ära ei söö. Pilti ei viitsi teha, aga ausalt on väga värvilised.

Kuidas teie pühi tähistate?

Loe ka neid postitusi!

13 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta konkreete 22. aprill 2014 at 00:00

    kogemata leidsin sellise pühade-numminaatori ja tuli kohe Mari oma jänkukõrvadega meelde 🙂

    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aG96g90_700b.jpg

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. aprill 2014 at 07:54

      Haha, nii pettunud tibu 😀

      • Avatar
        Vasta konkreete 22. aprill 2014 at 09:36

        ta paistab jah natuke vähem rahulolev kui Mari oma kõrvadega 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 19. aprill 2014 at 14:42

    Aga tehke nendest keedumunadest munavõid (kui see maitseb, loomulikult). Ja see on ilmselge, et Mari on rebast mängides pööraselt armas 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 19. aprill 2014 at 12:33

    Meie üldsielt laupäeval ikka juba kaunistame elamist ja värvime lastega mune, teeme lõngast tibusid, toome oksad tuppa (kui on meeles, toome varem, et lehed küljes oleksid, kui mitte siis on raagus, lapsed kleebivad ja riputavad sulgi sinna osktele. Lilli vaasi. Pühapäevaks on jänkud kuskile elamisse tillukesed meened või maiustuse peitnud, mida siis lapsed hullates ringi otsidvad ja tuulavad. Siis ka pidulik lõunasöök. Kui võimalik oleme maal jne. Üldiselt ka usuga väga ei seo, pigem kevadpühad aga laste harimise mõttes mees just üks õhtu unejutuks rääkis neile, mis ikkagi suurel reedel juhtus ja mis on vaikne laupäev ja miks üldse mune värvitakse jne. Kaarli kirik teeb ka I püha hommikul perehommiku, mis natuke enam kui lihtsalt jumalateenistus. Mõtlesin huvi pärast isegi vbl homme minna sinna ja lapsed ka saavad targemaks mis need lihavõtted üldse on. Loomulikult võib neid pidada või mitte, kuidas kellegil kombeks on aga natuke kurb on kuulata ja vaadata kui üldse ei teata, mis ajalooline taust on.

  • Avatar
    Vasta Kea 19. aprill 2014 at 09:28

    Viimane kostüümis pilt- Mari nägu on priceless 😀
    JA niiiiii ilus kleit, tõesti sobiks seda ka pulmas kanda 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 19. aprill 2014 at 07:12

    Ma nii kade kui te tõesti saate teha OOTD pilte. Meie piiga ainult kuu aega noorem ja me saaksime teha äärmisel juhul poole päeva riietuse pilte. Küll ilastab titt ennast ise täis, küll mökerdab ema ta toiduga kokku :-D. Nii, et tõenäoliselt meil oleksid pildid OOTH. 😀
    Ja noh ei saa mitte mainimata jätta, et väga kenad olete!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. aprill 2014 at 09:06

      tegelikult on see päris hea tähelepanek, see on harv juhus, kui Mari terve päeva samade riietega on 😀 Ei ole hullu ju, peaasi, et riideid jagub 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 18. aprill 2014 at 21:46

    Pilt väikesest rebasest jänkuemme süles on ikka ülinumpsik 🙂

  • Avatar
    Vasta Liana 18. aprill 2014 at 20:22

    Mul on samasugused sukapüksid 😀 Mjäu 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 18. aprill 2014 at 19:47

    Häid pühi teie perele ka! Äge kevadine kleit. Ainult sinusugused saledad kannavad sellist tüüpi lõiked ilusti välja. olen kade 🙂 heas mõttes ikka. Mari super nunnu nagu alati.
    Meie pere jaoks on see püha lihtsalt hea põhjus koos olla ja naudime pikka nädalavahetust. Ilmad ka nagu tellimuse peale nüüd. Kui laps suurem, küll siis jõuab mune ka värvida ( hetkel aastane). Aga sellest usu teemast oleme kaugel. Ei tunne mingit sidet.

  • Avatar
    Vasta Ann 18. aprill 2014 at 19:39

    Püha iseenesest on alles pühapäeval 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 18. aprill 2014 at 19:15

    Super ilus kleit ja Mari on super armas nagu alati. Hea et ma sind nõnda suviselt tänaval ei kohanud – olen nimelt juba paar päeva haige ning käin siiani talvejope ja salliga ringi ;'( WHYYYYYY

    Häid pühi !!