Uncategorized

Tutvustan – Eestimaa rumalaim ja kitsarinnaliseim mees – herr erki nool

28. aprill 2014

Nõnda vigurvänt olen, et kuna minu käsi ei tõuse erkikese nime suure tähega kirjutama, siis lausa panin oma blogi pealkirja suure tähega, mida ma muidu kunagi ei tee. Aga see selleks ja nüüd teema juurde.

Mõned päevad tagasi levis see uudis ja video. Ma olen ammu oma blogis maininud, et üks asi, mida mina vihkan, on homofoobid. Kordan veelkord oma mõtet – mismoodi saab üks inimene öelda, et teise inimese tunded on valed ja isegi rõvedad?! Kuidas?! Aga ometi leiab, et see on jumala okei, meie enda “armastatud” sportlane ja poliitik. Mul läheb süda pahaks!

Esiteks soovitan videot vaadata! Herr erki ei suvatse isegi viisakust teeselda ja kuulata ära vastaspoolt. Ta ajab täielikku käojaani ja võitleb sangarlikult ikka selle kuradi PEDENDUSE vastu (nagu ta seda kindlasti sõprade seltsis kutsub, ehk isegi teineteisel samal ajal väheke käega mõnu tehes? see ei ole üldse pedede värk, kui sa seda nalja pärast teed! eks erki;)) ilma ise seadusest vist aru saamatagi. Miks? Sest erki nool on loll nigu lauajalg. Või noh, nagu öeldakse, et need suuremad homofoobid tavaliselt ise homod ongi. Ausalt, ma loodan, et ta ongi homo, sest see on triljon korda parem, kui kitsarinnaline tõbras olla.

Milliseid vigu erkike oma intekas tegi, on siin artiklis kenasti välja toodud, ei hakka üle kordama. Parim oli aga see, et esimest artiklit jagas üks noormees, kuhu alla erki ise ka kommenteerima tuli ja uuris, et miks teda, õiget meest nüüd siin nõnna maha tehakse.

vol1-7234801Kuna sulevike on kindel, et lapsed kasvavad nii, nagu emme-issi ees, siis huvitav, kas sulevi emme ja issi olid/on ka kitsarinnalised sitapead? Ju siis…

idioot2-6665776Tead, miks 95% homomeestest adopteerib poisslapse? Eks ikka selleks, et neist raevutsevaid homosid kasvatada, kes sinu, kallis erki, akna all abielluvad, paraade korraldavad ja armatsevad. Kõik sinu pärast! Alguses need vaesed poisid võib-olla ei taha homod olla, aga nagu see homondus käib, korra näed ära ja kohe nakkub!

Aga ühtlasi on hea näha, et erkike mööda ilma lippab ja statistikat koostab. Kahju ainult inimestest, et ta seda ise peab tegema, HOMODEGA kokku puutudes. See rõvedus võib ju külge hakata…

idioot3-3109980Kallis Jaanus. Ma muidugi 100% nõustun sinuga. Toon ühe näite ka ajaloost. Mina ei saa aru, miks üldse see juutide tapmine ära lõpetati. Olid teised rahulikult ja vaikselt oma koonduslaagrites, miks enam ei võiks olla? Mustanahalised ka vanasti ikka vagusi olid bussi tagaotsas, MIKS SEE MUUTUS?! MIKS?!!?!?!?!

Õudne ikka see maailm, kus vaest heterot kiusatakse sellega, et võetakse vastu samasooliste kooseluseadus. See ju mõjutab iga hetero elu nii drastiliselt, et ma ei teagi kohe mida teha. Kas teha kohe enesetapp, või loota, et keegi need homod ükskord ära gaasitab?!

Ok, aitab naljast. Pöördun nüüd otse erki poole – kallis erki nool. tõmba nüüd omal see oda persest välja ja hakka inimeseks. Mis eeskuju sa annad oma lastele? Kui tõesti lapsed kasvavad nii, nagu vanemad ees, siis on neil küll sellise jubeda ebatolerantse inimesena tume tulevik ees. Suurema tõenäosusega on neil sinu üle lihtsalt häbi, erki!

Ma praegu soovin, et ma oleks lesbi, et ma saaks oma prutaga su akna alla mehkeldama tulla 🙂 Keegi hea lesbist lugeja viitsiks ehk?

shut-up-3869583

Loe ka neid postitusi!

121 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mammu 11. juuni 2014 at 21:38

    Mõni aeg tagasi Tartus Zavoodis oli minu seltskonnas üks noormees, kes mõne aja pärast hakkas üsna tulihingeliselt rääkima, kuidas “kõik need kuradima homod ja geid ja lesbid tuleks ühte suurde kuuri toppida ja uks korralikult kinni naelutada, et nad sealt välja ei saaks tavainimest segama!”.
    Köhisin siis viisakalt ja koputasin talle õlale, et vabandust, mina olen bi. Sellepeale ta ei saanud kohe silpi suust väljagi ning tuli siis kõige ägedama killu peale: “einoh, sinu jätame ikka välja” nagu oleks see kõik paremaks teinud.

    Mulle tundub, et kogu see homofoobia tuleneb sellest, et vanemad on oma ebakindlatesse lastesse üritanud oma arvamusi süstida, millest need suureks saades nagu kilbist kinni hoiavad kuniks ei teki mingisugust teist “olulisemat” arusaama (too noormees üritas näiteks mulle hirmsasti külle lüüa).
    See aitab neil lihtsalt ennast teistest üle tunda ja nagu kuhugi gruppi kuuluda by default.

    Absurdne igatahes 🙁

  • Avatar
    Vasta ka autor 8. mai 2014 at 00:20

    Ka antud artikli autor näitab oma kitsarinnalisust. Pole ta sugugi parem Erki Noolest. Pada sõimab katelt. Kaks vastandit said kokku ning mõlemad peavad üksteist idioodiks.

  • Avatar
    Vasta Meow 3. mai 2014 at 09:47

    Naljakas, kuidas öeldakse, et homoparaadid on jäledad, vastikud ja need tuleks üldse ära keelata. Ja püha taevane ristiarm, mida OMETI võivad lapsed hakata arvama, kui nende klassis käib tüdruk, kellel on kaks issit?! Kindlasti turgatab kõikide LASTELE pähe, et neil käib kodus raudselt sadomaso lapsepiinamine ja seksuaalne kuritarvitamine ja muu pilastamine.

    STOP!
    Paraad millegi saavutamiseks on sisuliselt sama, mis protest. Protestivad arstid, et saada suuremat palka, hallelujah, me toetame seda. Protestivad ühistranspordijuhid, et saada suuremat palka ja mõistlikumaid töötingimusi – tulbid olete! Nad protestivad oma AMETIalaste puudujääkide pärast, kuigi tööd saab vahetada ilma suurema kärata, kui miski ei meeldi. Aga raisk, kui pistab üks homo oma nina uksest välja ning protestib oma INIMÕIGUSTE eest, siis tuleks nad kõik orki ajada, eks? Sest et üks hommik käib heterol peas klik ära ja järsku ei kuskilt ilmuvate Village People laulude saatel muutub ta homoks. Samas järgmine päev ärgates on ta õnneks jälle hetero. Just because it’s that simple.
    Mu lihtne ‘maalt ja obesega’ aju ei jõua nüüd täpselt kõigele järgi siin.
    Ja mis jutt, et “ühiskond ei ole valmis”. Mis annab homofoobile õiguse otsustada, mida võib ja mida ei või homo teha? Võiks ikka oma mõtteviise reaalselt põhjendada, mitte tekitada surnud ringi, et homod on pahad, mulle nad ei meeldi, nad ei tohiks olla teiste “normaalsete” inimestega võrdselt tasemel.

    Ning teiseks… kõik need pilastuse ja laste kuritavitamise fantaasiad on täiskasvanute rikutud mõtlemise viljad. Ja neid samu väärastunud seemneid külvatakse oma lastesse. Väike avastav aju pressitakse täis eelarvamusi, vihkamist, inimeste liigitamist ja muud negatiivset.

    Igasuguseid retsidiviste ja sadiste leidub mõlemas sugupooles, igas rassis, igas ühiskonnagrupis, igal pool. Mis paneb üht inimest arvama, et juhul kui inimene ARMASTAB teisiti kui sina, sa homofoob, siis on ta kohe kogu maailma kurjuse kandja?

  • Avatar
    Vasta Muri 30. aprill 2014 at 20:39

    Wow, uskumatu et noori naisi homofoobe on. Arvasin,et see harimatute,redneckide ja kindla(macho) kasvatusega meeste teema.

  • Avatar
    Vasta kati 30. aprill 2014 at 15:49

    Tahtsin lihtsalt mainida, et kõik kristlased ei ole homovastased. Ma olen kristlane ja 100% nende õiguste eest väljas. Minu arvates on homod ja lesbid lihtsalt üliarmsad ja mõistvad isikud! See teema küll õigustab end, aga võiks juba seaduse läbi anda ja ka Eestile hetkel samuti oluliste teiste teemadega näiteks emapalga suurendamine jmt., hakata poliitikas tegutsema! 🙂

  • Avatar
    Vasta tiina 29. aprill 2014 at 16:59

    Minu arust on homod lahedad, lihtsalt nad armastavad enda sugupoolt! Ja mina leian, et nad võiksid olla julgemad avalikkuse ees 🙂

  • Avatar
    Vasta raivo 29. aprill 2014 at 10:49

    lala ja paljud muud kommenteerijad.

    Ma ei saa tõesti aru kuidas saab tolereerida rassismi, homofoobiat jms. Jah kõikidel inimestel on õigus oma foobsele arvamusele, aga jäägu see arvamuseks endile ja mitte teistele pealesurumiseks.

    Homod, lesbid ja ma arvan ka heterod ei vali oma seksuaalsust sättumust. Inimesed ei vali endale nahavärvi. Miks peavad ennast homod ja lesbid teisejärgulistena? Proovige natuke rohkem empaatiat.

  • Avatar
    Vasta lala 29. aprill 2014 at 10:14

    Tükk aega mõtlesin kas ma üldse viitsin arvamust avaldada.. Võtsin siiski viitsimise kokku. Ütlen kohe ära, et ma pole homodevihkaja (üldsegi mitte – on endalgi “neid” sõpru), kuid samas ei tolereeri ma ka neid, kes tulihingeliselt neid homofoobe maha teevad. Jah, ilmselt tuleb nüüd Malluka või mõne teise poolt jälle jutt, kui rõvedad on need “kitsarinnalised idioodid” jms, aga jumala eest – KEDA HUVITAB? Minult ei võta tükki ära see, et homod “abielluda” saavad, minu pärast lapsendagu palju tahes (selle koha pealt ütleks veel, et tegelikult ju homod peavad VEEL täpsemalt asja läbi mõtlema kui näiteks heterod, kes saavad tihitpeale ups-lapsi) jms – no ausalt, ei arva, et mu kaasa nüüd jooksu paneb ja meestega abielluma hakkab või misiganes. Ei võta ka see allkiri homode toetuseks minult tükki ära – ei usu, et kelleltki teiseltki võtab. AGA sealsamas ei võta ka see tükki küljest, kui mõni Erki Noole sugune oma arvamust avaldab. Selliseid inimesi on ja ilmselt jäävad nad alatiseks eksisteerima. KÕIKIDEL on õigus oma arvamusele, olgu see nii rumal, kitsarinnaline või debiilne kui tahes. Ausalt öeldes minu meelest näitab see homofoobide mahategemine täpselt samasugust rumalust ja kitsarinnalisust. Ainsad, kes end rumalana näitavad on need, kes oma arvamust (ükskõik kumbat pidi!!!!) peale suruvad.

  • Avatar
    Vasta Sirle 29. aprill 2014 at 03:46

    Ma julgen väita, et need kes on homofoobid, pole ilmselt eluilmaski mõne gei/lesbiga juttu puhunud või samas seltskonnas viibinud. Minu parim sõber on gei. Ja seda võin ma uhkusega öelda. Just nimelt UHKUSEGA. Ta on palju sõbralikum, lahkem ja veel sada muud head omadust, kui ühel tavalisel eesti naisel olla saaks. Naised on ühed parajad ussid. Kuid homod, nad on sõbralikud, südamlikud jne. Ja mis siis sellest juhtuks kui nad abielluksid või lapsendaksid või oma paraade korraldaksid. Tegelikult, ühiskonna jaoks muudaks see ainult tõesti seda, et oleks juures abielusi ja lahutusi ning et lapsed, kes elavad jubedates lastekodudes, saaksid endale liialdamata toredad vanemad. Ja need paraadid. Mis nendega on? Mitte ükski inimese hing ei hoia sind vägisi teleka ees, püstol kuklas ja ei sunni sind seda vaatama, veel enam tänavale kaasa elama minna. Las inimesed elavad. Meil on vaba riik ja vabad valikuvõimalused. Kõikidel ibimestel on õigus elada kellaga nad tahavad ja kuidas tahavad ning need, kellele see ei meeldi- sii no ma ei tea. Tuleks lihtsalt eemale hoida. Ega sellepärast, kui homofoob olla, ega sellega päris maailma parandama ei hakka.

  • Avatar
    Vasta Kea 29. aprill 2014 at 01:09

    Ma ei saa üldse aru, mingi suvaline Malle ja Kalle hakkavd lahmima, et ei tohi abielluda.
    Keegi ei kutsu neid nagunii pulma. Mis see mind kui heterot peaks puudutama, kas mu naabrid Jüri ja Andres on abielus või elavad niisama koos ?
    No on ikka frukte olemas.

  • Avatar
    Vasta Liis 28. aprill 2014 at 23:44

    Kas teate, et loomariigis ei ole homoseksuaalsus tegelikult sugugi haruldane nähtus. Ainult osa inimestest peab seda vääraks või imelikuks. Arvan seda, et kui inimesed aimaksid, kui palju on nende sõprade või tuttavate seas homoseksuaale, kes ei julge avalikult kapist välja tulla, oleks nende suhtumine juba pisut erinev. Eks inimene tihti ei saagi asjast aru ennem, kui pole ise sellega kokku puutunud. Mis saab siis, kui ükspäev tuleb su vend koju teise kutiga käest kinni hoides? Kas siis ütled temast lahti? Homode õiguste puhul võib paralleele tõmmata ka avalikult rinnaga toitmise teemaga, sest mõlemast teemast kõneldes tuleb välja see, et meie ühiskond on kuidagi maha jäänud, ebaviisakas ja sallimatu….Ja tõesti, mehed, mõelge, kellele ei meeldiks vaatada kahte amelevat naist, kus on siin õiglus, äkki ma tahaks kahte tatti panevat meest vaadata?!

  • Avatar
    Vasta hobos 28. aprill 2014 at 23:10

    Oeh, lisan ka siia paar rida. Olen üsna pea emaks saamas, samas ise õnnelikus suhtes teise naisega. Lapse isaks on noormees väga muhedast homopaarist. Lihtsalt tahtsin öelda, et mul on palju sõpru, kellest enamus heterod, nendest absoluutselt igaüks on soovinud mulle südamest õnne ja olen täiesti kindel, et suudame sellest lapsest kasvatada samasuguse toreda inimese, nagu kõik teised pered minu ümber suudavad oma lapsi kasvatada. Eks siis 18 aasta pärast on näha, kas läks õnneks 🙂
    Aga seniks – siinsetele külalistele rohkem julgust oma unistusi täita ja maailma veidi mitmekülgsemalt näha. Mida rohkem mitmekesisust siin maailmas, seda edukamad me kõik kokku oleme.

  • Avatar
    Vasta K 28. aprill 2014 at 22:54

    Minu unistus on minna tulevikus oma sõbra pulma. Tahan näha teda õnnelikuna. Tahan, et meie (tuleviku) lapsed mängiksid koos ja neist võiks saaksid sellised sõbrad nagu meie oleme! Ma ei näe oma sõbras geid vaid inimest!

  • Avatar
    Vasta eva 28. aprill 2014 at 21:56

    Ei ole küll päris teemasse, aga puudutab lapsi. Iseenesest ju tore, kui lastekodudes olevad lapsed saavad omale armastava pere ja kodu geipaari juures. Samas võivad ju geipaarid samamoodi lahku minna nagu heteropaaridki. Mis siis sellest lastekodust võetud lapsest saab? Viiakse tagasi lastekodusse?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 22:46

      arvad, et laps on homodele nagu aksessuaar?

    • Avatar
      Vasta Tumeblondiin 28. aprill 2014 at 23:00

      Täpselt sama küsimus: mis saab siis lastekodust võetud lapsest, kui tema vanematest heteropaar peaks lahku minema??
      Mõtle natukene oma peaga… Pole oluline, mis seksuaalsusega inimesed on, lastega ei tohi mitte kunagi hooletult käituda.

    • Avatar
      Vasta Sassy 29. aprill 2014 at 04:46

      Siis tuleb sellel lahku läinud paaril lapse hooldusõigused jagada täpselt nagu ‘tavalisel’ paaril ! Mis siin arusaamatut on !? KOGU ASJA POINT ONGI SEE ET ÕIGUSED JA KA KOHUSTUSED ON SAMAD.

  • Avatar
    Vasta mari 28. aprill 2014 at 21:23

    Pole küll lesbi, aga ausaltöeldes selliste närakate akna alla läheks küll amelema sinuga

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 28. aprill 2014 at 20:16

    Kallis homopõlgur, no tõesti! Mis su elus muutub, kui kaks meest või naist sama leiba söövad? Võõra inimese voodisse piiluda on igal juhul jultunult ebaviisakas, olgu seal siis laulatatud heterokaasa, samasooline või stilettode ja latekspesuga kumminukk, ja pealegi need asjad ei olene niikuinii seadusest. Ole nüüd enda vastu aus, misjonäripoos ei ole kõigi jaoks ja ilmselt oled sina üks neist. Tsiteerides kodumaa klassikat: “Ära mine närvi kui jänesed on lumevärvi!”

    Homofoobiaga (või misiganes religiooni või rassismi või meie päris oma venevastase ksenofoobiaga) on vist ikka nii, et vanemad mängivad lapse arengus suurt rolli ja paljud käivad oma tõekspidamistes ikka sama rada mida esivanemad. Väga suur ja ilus, esivanemaid peabki austama! Kui nüüd aga kõik jõuvarud korraga ära kasutada ja habad ristis kogu objektiivsus kokku koguda, siis võib märgata et teist inimest endast halvemaks või valemaks pidada on ikka üsna rumal. (See võiks käia nüüd konkreetse teema pihta sihtides nii homofoobidele, homofoobivihkajatele kui homofoobivihkajapõlguritele ja nii edasi.)

    Noh, eks homoseksuaale on ka igasuguseid, paraaditajatest tooks paralleeli näiteks nende taimetoitlastega kes päevast päeva kõigi inimestega ainult taimetoidust räägivad ning tundub et end ainult läbi selle defineerivad. Vahel viskavad isegi ebaviisaka või niisama passiivagressiivse kommentaari lihasöömise kohta, või nagu üks geinoormees kunagi kuulutas et “vagiina on väkk, kuidas te saate?!”. Tundub pealetükkiv nagu Jehoova tunnistaja ja kopp on ammu mõlemast teemast ees. Aga kui nüüd ennast nende kingadesse panna, näiteks homode ja veganite, siis see ja selleteemialine enesekehtestamine ongi ju nende elust suur osa ning julgelt iga inimene maailmas ihkab olla mõistetud ja aktsepteeritud, mõni ime et sellel teemal juttu jätkub. Minu pärast rääkigu edasi, vähemalt seni kuni need teemad on sama normaalseks ja igapäevaseks räägitud, nagu see et naised täitsa võivad ülikoolis käia ja riigijuhte valida või et nõidade põletamine/juutide gaasitamine polnudki nii hea mõte või et teise nahavärviga on ka üsna samasugused inimesed. Rääkigu terviseks ja jõudu neile kes heast südamest kaasa jaksavad rääkida!

  • Avatar
    Vasta Haly 28. aprill 2014 at 20:16

    Nõustun iga Malluka sõnaga sel teemal !!

  • Avatar
    Vasta Lihtsaltmelon 28. aprill 2014 at 19:40

    Mind alati hämmastab see, et kaitstakse õiget peremudelit. Mis nad kujutavad ette kui homod notar juures ära registreerivad oma kooselu (Kas sina tahaksid, et kui oled kallimaga näiteks 10+ aastat koos elanud, soetanud ühise kodu, mööbli jne, et ühel hetkel lendad lihtsalt kodust välja ja sul pole mitte mingit õigust ühelegi asjale enda kodus? Jajah, et ärgu valigu siis selliseid inimesi, kes nii teevad, aga paraku seda võib juhtuda iga ühega meist, kunagi ei tea kedagi lõpuni, seda näitab ka väga kõrge lahutuste arv. Teiseks, kas sina tahaksid, et kui su kallim on raskes seisundis haiglas, siis sa ei tohi teda külastama minna? Kolmandaks, adopteerimisest – oletame, et sa said nooruspõlves lapse ühe mehega, kuid hiljem abiellusid teise mehega, kes selle lapse ka üles kasvatas. Kas sina tahaksid, et kui sina sured, siis su laps võetaks su kaasa käest ära, ainsa isa käest keda laps on teadnud ja antakse pool võõrastele või lausa täiesti võõrastele? Lisaks veel päranduse teema.. aga see ei olnud mu kommentaari eesmärk), et siis tulevad need registreeritud homod nendele koju ja hakkavad nende pere lõhkuma?
    Muide, alles 10-15aastat tagasi oli täielik tabu ÜKSIKVANEM! Üksivanemate lapsi koheldi kehvasti (kusjuures enda kogemusest lapsed lihtsalt ei saanud aru, täiskasvanud olid need, kes vaatasid kõõrdi ja sellepärast halvustasid.) Praegu ei tuleks keegi selle peale, et sellist asja viltu vaadata. Ühiskond harjuks ka homo lastega, nii et see ei ole väide, et neil lastel oleks teistest raskem.
    Ja kui kulla heteroperedel on nii suur mure, et homoperede lapsi hakataks kiusama – KASVATAGE SIIS OMA LAPSI NORMAALSETE VÄÄRTUSTE JA HINNANGUTEGA INIMESTEKS, KES EI LÄHE KIUSAMA TEISI. Kui iga üks seda teeks, siis olekski kogu mure ju olemata.
    Ja ma ei saa aru, mis kuradi haigus mul küljes on, et alati lähen homoteemalisi kommentaare lugema ja siis nutan endal silmad peast, sest ma ei saa aru, mida kuradit olen ma inimestele halba teinud, et minust nii halvasti räägitakse! Sest jah, kõik te kallid inimesed, kes te sõimate homosid ma-ei-julge-mõeldagi mis asjadeks te sõimate ju INIMESI! Inimesi, kellel on ka tunded ja kes ei ole teps mitte vähem väärtuslikumad ühiskonna liikmed (Ah et me ei saa lapsi? Palun väga, ma tahaks näha kuidas te sõimate ka neid inimesi, kellel on mõni haigus küljes, mille pärast lapsi ei saa, et kui värdjad nad on ja nad tuleks ühiskonnast isoleerida, sest nad ei too järglasi!).

    Oeh. Siirad vabandused liigpika ja liigemotsionaalse kommentaari pärast.

    • Avatar
      Vasta kukupai 29. aprill 2014 at 00:25

      Nii, siin on nüüd üsna konkreetselt ja kokkuvõtlikult kirjas sama jutt, mida tahtsin ise kirjutada.
      Partnerlusseadust on vaja eelkõige kriisiolukordades, sest kuni kõik on hästi, elatakse koos nii või naa. Aga kui midagi juhtub, siis tekivad probleemid.
      On enda tuttava heteropaariga olnudki nii – mehega juhtus õnnetus ja oli vaja perekonnaliikme luba elushoidvate aparaatide väljalülitamiseks. Naise allkiri ei kõlvanud – vabaabielunaine pole seaduse ees mitte keegi, mis sest, et üsna suured lapsedki juba olemas. Teisest Eesti otsast pidi vana ja haige ema kohale sõitma…
      See oli nüüd see kõige mustema stsenaariumi järgi, aga jah… Pole ju vahet, kes elukaaslased on.

      Seadus ise paraku on kehvasti kirjutatud, mõnigi koht on mitmeti tõlgendatav ja päris paljude asjade puhul viidatakse Perekonnaseadusele, mis jätabki mulje, et püütakse abielu mõistet hägustada.

      Lastest – mul mitugi tuttavat lesbipaari kasvatab lapsi ja kellelgi pole kobinat, koolis ka ei kiusata…

  • Avatar
    Vasta kats 28. aprill 2014 at 16:36

    Selline avaliku tegelase mahategemine võib sulle suured pahandused kaela tuua, seda ikka tead??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 16:54

      aga avaliku tegelase idiootsed ütlused võiksid talle ka suuri pahandusi kaela tuua. õnneks on eestis siiski sõnavabadus

  • Avatar
    Vasta Kerttu 28. aprill 2014 at 15:58

    Teemasse http://i.imgur.com/dgbUvyl.gif

  • Avatar
    Vasta Loore 28. aprill 2014 at 15:19

    Ma ei hakka üldse eirama, et ma ei lugenud kõiki kommentaare, sest kuigi siin oli palju neid inimesi, kes on Mallukaga nõus, nagu minagi, oli siin ka minumeelest lolle kommentaare. Tõsi on küll see, et osa Eesti ühiskonnast ei ole valmis selleks, et homod saaksid abielluda või siis oma kooselu registreerida – seda näitab juba see kommentaarium siin ju 🙂 Küll aga tuleb aeg, mil inimesed on valmis ja tolerantsemad!
    AGA mida ma tegelikult tahan öelda kõigile teile, kes te arvate, et homod ei tohiks never ever endale lapsi saada ei asenduskodust ega ka näiteks surrogaatema vms kasutades, sest kui oled homo, kasvatad homo. See on VÄÄR. Teaduslikult on tõestatud, et homosid sünnib maailma see üks ja teatud hulk ja kuidagi mõjutada ei saa inimest, et ta hakkaks homoks ja ihaldama samasoolisi. See, kes su vanemad on, ei loe. Erinevalt sellest, et kui vanemad on alkohoolikud, on võimalus, et ka lapsed hakkavad joodikuteks, palju suurem, sest ALKOHOLISM on haigus. Samasooiharateks sünnitakse, see, mil sa sellest aru saad, on teine asi.
    Kogu jutt kokku võtta siis muidu olen ma homode semu, sest noh, nad on tavalised inimesed ju 😀 Ja toetan nende mõtteid ja soove saada õigusi, aga nagu üks artikkel, mis siin välja toodi, kirjutas, siis ei ole nad üldsegi soovi avaldanud selleks, et abielluda. Nii et sellega praegu probleeme ei ole. Hetkel ei lubaks ma hea meelega neil ka lapsendada, sest nagu näete – issanda loomaaed on kirju ja see, kuidas võidakse hakata seda last kohtlema.. oh ma ei taha mõelda. Nagu ennist ka mainisin, siis ühiskond muutub ja tolerantsemaks. Mõne aja pärast on kõige parem üles kasvada ühel homoperekonna lapsel, sest tema saab aru, et inimesed on erinevad, samas ühesugused, et erinevus rikastab ja et kõikidesse peab suhtuma ühte moodi… sest tema vanemad on tunda saanud just risti vastupidist 🙂

  • Avatar
    Vasta Elise 28. aprill 2014 at 15:12

    Inimesed võiksid positiivselt mõelda, et kui adopteeritakse, siis laps saab ju endale armastava pere, mitte ei pea lastekodus konutama.
    Kõik see homovastane jutt meenutas tegelikult mulle kohe mu vene keele õpetaja juttu. Jah, ta räägib meile sellistest asjadest tunni teema asemel. Suur tahtmine oli talle vastu ütlema hakata 😀

  • Avatar
    Vasta Mia 28. aprill 2014 at 14:55

    Appi kuidas ma ei kannata homofoobe. Täielik nulltolerants selliste idiootide suhtes. Väga hea postitus sul Mallu 😀 Ainult vererõhk lendas lakke kui erki ja tema toetajate kommentaare lugesin. On maailmas ikka lolle inimesi olemas.

  • Avatar
    Vasta helena 28. aprill 2014 at 14:00

    http://cdn.iwastesomuchtime.com/5122012204412iwsmt.jpeg
    Polegi muud lisada (:

  • Avatar
    Vasta :) 28. aprill 2014 at 12:59

    Kõige tobedam on see, kui homofoobid oma õigustuseks ütlevad, et meie ei käi ju kuskil karjumas, et me heterod oleme.. Miks siis geid muudkui lõugavad!? Mina tunnen isiklikult päris mitu geid, pole neist keegi kunagi kuskil paraadil käinud. Ehk siis, ma pakun, et umbes 98% geidest ei osale sellistel üritustel.
    Samuti nagu korraldavad osad miitinguid Putini poolt või vastu, õpetajad ja bussijuhid kokkusaamisi palgale tähelepanu pööramiseks, siis on teatud hulk geisid, kes leiab, et ka nemad peavad ennast kuuldavaks tegema. Kas nad seda alati just kõige õigemini teevad, see on igaühe enda otsustada. Kuid meil on vaba ühiskond, kõigil peab olema õigus enda arvamuse välja ütlemiseks. Samuti peab olema inimesel õigus armastada seda, keda tema tahab!
    Erki Noolest pole ma kahjuks kunagi midagi arvanud, juba siis, kui ta oli sportlane, oli aru saada, et tegemist pole just kõige kirkama pliiatsiga.

  • Avatar
    Vasta Inimene 28. aprill 2014 at 12:50

    Miks peab vaidlema ainult argumentidega, et “sa oled loll” ja “sa oled lollim”? Ma arvan, et see teema on nii delikaatne, et siin ei pruugi ollagi ühte õiget otsust. Homod on tõesti inimesed ja muidugi on ka neil oma ideed ja soovid mida ühiskonnas kehtestada, kuid samuti tuleb aktsepteerida, et on väga palju inimesi kes sellega lihtsalt ei lepi ja sama rumal on neid inimesi rumalateks nimetada.
    Mõttetu pidevalt tolmu keerutada, spekuleerida, õli tulle visata ja asju mõttetult üle dramatiseerida. Elu loksutab tavaliselt kõik asjad ise paika.

    • Avatar
      Vasta Inimene 28. aprill 2014 at 12:53

      See rinnale tagumine ja enda pidev promomine tekitab palju rohkem homofoobe ja vastakaid tundeid kui, et asi lihtsalt ära ajada ja vaikselt edasi elada. Täna kerisin facebooki newsfeedi ja 3-4 korda jooksis see teema läbi ja inimesi kes homoabielusid ei poolda, nimetati ikka väga krõbedate sõnadega. Mitte just kõige parem viis kuidas rahva poolehoidu võita.

    • Avatar
      Vasta toetan võrdsust! 28. aprill 2014 at 15:33

      Mitte ühelgi inimrühmal ei ole õigust seada ennast teistest ülemaks ja seega teistele midagi keelata/lubada. Minu jaoks on täiesti väärastunud olukord, et üks osa ühiskonnast peab saama LOA, et olla teistega võrdses seisus. Kes andis heterotele sellise õiguse teiste saatuse üle otsustada???
      Kui minu gayst naabrimees ei saa ära keelata minu abielu vastassoost isikuga, siis kuidas tohin mina keelata temal leidmast õnne oma sookaaslasega? Kes andis mulle sellised õigused?

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 15:38

        No täpselt sama küsimus on mul!

  • Avatar
    Vasta z 28. aprill 2014 at 12:49

    Pidin ka omad mõtted selles vallas kirja panema http://zaavu.blogspot.com/2014/04/vihkamisest-ja-inimene-olemisest.html
    küll see hatemail kah tuleb

  • Avatar
    Vasta Margaret Kelomees 28. aprill 2014 at 12:49

    Lugupeetud homofoobid!

    Ma olen kaua aega üritanud nendele “sittiive-homoparaadmutagaaias-moevärk-traditsioonilineperemudel-homodonhaiged” inimestele vastata tsiviliseeritult ja arukalt. Ei, nüüd ka ei muutu midagi, ma ei hakka mässama ja räuskama, ega homofoobe tänavatel raudlatiga peksma. Ma tahan lihtsalt, et me teeksime mõned asjad selgeks. Toon need täpsustamist vajavad asjad välja punktihaaval ilma pikemate selgitusteta – nende väidete õigsust saab igaüks kontrollida kasvõi guugeldades. Ilma naljata. Nende väidete esitamisel tuginen ainult faktidele, mis pärinevad teaduslikest uurimustest ning otseloomulikult kainele mõistusele. Ma ei pea ennast TOLERANTSEKS inimeseks, vaid MÕISTLIKUKS. Aga ärge saage valesti aru – ma mõistan ka homofoobe, ma saan aru, miks nad sellised on ning kustkohast kogu see viha tuleb, aga lolluse vastu tuleb võidelda.

    – Homoseksuaalsus pole HAIGUS, vaid see on loomulik nähtus nii looma- ja taimeriigis kui ka inimeste seas. Vaimseks häireks ei nimetata seda ametlikult ülemaailmselt (va Venemaa, muidugi) juba 1990. aastast. Kuna 1990s aasta oli aga võrdlemisi hiljuti, siis pole ime, et nii veel arvatakse. Ja muidugi on neid, kes ei räägi mitte faktide põhjal, vaid omaenese tarkusest.
    – Homoseksuaalsus pole VALIK, vaid osa identiteedist.
    – Iive ei hakka peale kooseluseaduse jõustumist IIALGI massiliselt langema – see, et kaks meest või naist saavad oma ühiseid huve notari juures juriidiliselt kindlustada, ei pane äkitselt vähem lapsi sündima. Homoseksuaalsed inimesed ei saa reprodutseerida ka ilma selle seaduseta. Nad eksisteerivad ka ilma selleta. On ÄÄRETULT palju heteroseksuaalseid inimesi, kes teevad teadliku valiku järglasi MITTE saada – miks keegi neile midagi ette ei heida? Järglaste saamine pole siin maailmas kõige olulisem, ka see on normaalne, et mõni inimene ei soovi seda teha.
    – Antud seaduseelnõus ei mainita kordagi sõna ABIELU. Case closed. Ning see, et abielu on eestlase jaoks püha, on samuti üks suur mull – veidi aegunud andmetel küll, kuid 2010. aastal lahutati pooled abieludest JA vabaabieludest. Maailma ühe ateistlikumas riigis on see jutt absurdne – muidugi mitte vastavate vaadetega indiviidi seisukohast, vaid ikka ühiskonna seisukohast.
    – Lapsendamisest – Eestis ei saa homoseksuaalsed paarid, ma kujutan ette, veel järgmised 100 aastat lapsendada ning ainukeseks põhjuseks on homofoobide VIHA. Isegi kui riik teeks targa ning läänemaailmale iseloomuliku otsuse, et see oleks võimalik, oleks nende paaride ja nende laste elu pehmelt öeldes PÕRGU. See on AINUKE põhjus, miks see pole võimalik. Ning see on selle asja juures ka ainuke miinus. Perses maailmavaadetega harimata ühiskond. NING SEE VÄIDE, ET MIDA NEED LAPSED TUNNEVAD JA NAD JU KASVAVAD SAMASUGUSTEKS.. – lugege eelmisi punkte.
    – Miks on homoseksuaalsed inimesed väljakutsuvad, miks tulevad nad kokku suureks ja lärmakaks geiparaadiks? Sest see on vastuhakk, protest ja täiesti loogiline reaktsioon represseerimisele, mõnitamisele, kiusamisele ning inimõiguste keelamisele.
    – Ning viimaks – kas on õige keelata kellelegi armastust? Kas oleks hea, kui seda tehakse SULLE, sa va homofoob?

    Aitäh.

    • Avatar
      Vasta Tumeblondiin 28. aprill 2014 at 15:52

      Väga hästi kokku võetud! Olen kahe käega poolt.

    • Avatar
      Vasta Laura 28. aprill 2014 at 21:42

      Tõepoolest väga hästi öeldud! 5+

  • Avatar
    Vasta A. 28. aprill 2014 at 12:38

    Ikka mitu korda veel hullem on herr Vooglaid. Iga kord, kui keegi näoraamatus “Kaitskem üheskoos perekonda” lehte jagab, tuleb masendus peale … see on hullem, kui Vahitorn. Nad on valmis saanud ka vahva voldiku “Kuidas tunda ära ja lükata ümber homoliikumise valed?”.

  • Avatar
    Vasta Chrissu 28. aprill 2014 at 12:22

    See homod vs heterod on ilmselt lõputu vaidlus täpselt nagu lamell vs naast. 😀 Mis vahet sel on, mis rehv kellelgi teisel all on? Muretse selle pärast mis sul endal on. JA mis vahet sel on, kellega teine inimene koos elab? Tegele parem enda kaaslasega, olgu ta siis mees või naine…

  • Avatar
    Vasta Siiliramo 28. aprill 2014 at 12:20

    Appi kui haige. Ei teadnudki, et ta niivõrd geivastane on. Ei saa samuti aru nendest, kes meeletult võitlevad homode vastu. Minul on täiesti ükstapuha ning leian, et peamine on see, et koos on inimesed, kes üksteist armastavad. Ning samuti olen kahe käega adopteerimise poolt. Ma tõsiselt kahtlen, et kui kaks samast soost inimest kasvatavad üles lapse, siis tema on tingimata ka üks omasooihar. Nagu paljud homofoobid väidavad. Selle väite põhjal peaksid joodikute lapsed olema kõik joodikud, intelligentsete vanemate lapsed üliintelligentsed, kuid kahjuks nii see pole. Ja need, kes kirjutavad, et lapsel koolis läheb raskeks, kuna hakatakse mõnitama jne. Jah, võib-olla tõesti hakatakse, kuid keda koolis ei mõnitata ? Mina loodan, et ühel hetkel jõuab Eesti sinna maale, et suudab suhtuda inimlikumalt ja vabamalt teistsugustesse suhetesse. Eriti ebanormaalsed on inimesed, kes võrdlevad homosid pederastide ja zoofiilidega. Need ikka täiesti erinevad asjad !

    Eriti mulle meeldib see, kuidas olen nii facebookis kui erinevates uudisteportaalides lugenud, et piibli järgi on kokku loodud ikka mees ja naine, mitte mees ja mees või naine ja naine. Nagu tõsiselt ? Me oleme üks ateistlikumaid riike ning homode teema juures on nii paljud järsku meil siin usklikud ? 😀 😀

    Kusjuures, minu mees oli ka kunagi väga suur geivastane, kuid nüüd on ta paljuski oma vaateid muutnud. Uurisin temalt ükspäev ka selle kohta, mida tema arvaks adopteerimisest ning ta ütles, et kuna ta ühtegi geid ei tunne, siis on raske tal seda öelda. Ta on nendega ainult nii palju kursis, kui näinud nende paraade ning selle põhjal kahtleval arvamusel. Ma saan aru, et paraadide eesmärk on silma paista ning saada natukenegi tähelepanu ja tunnustust, kuid mina ning mu meeski arvab, et järgnev paraad võiks olla neil vähekene teistsugune. Tehku paraad, kus kõik on stiilselt ja vinks-vonks riides, sest äkki see natukene muudab inimeste arvamust. 🙂

  • Avatar
    Vasta L 28. aprill 2014 at 12:19

    Keegi kommenteeris niimoodi: Olgu, lapsi on suuuurel hulgal lastekodudes, kellel on ema ja isa, aga siiski ära antud ja normaalne geipaar pakuks neile ideaalset (?) elu, siis kes ikkagi neid uusi lapsi vorbib?
    Ma tahaks nüüd kohe teada, et kui geipaarid saavad õiguse lapsendada lapsi (kellel puuduvad vanemad), siis äkitselt muutuvad heterod homodeks ja enam lapsi ei “vorbi”? Et lapsi juurde ei sünni, sest neid saab nüüd rohkem lapsendada? No anna kannatust, eksole 😀

  • Avatar
    Vasta Chrissu 28. aprill 2014 at 12:17

    Vägisi hakkab tunduma, et erkI on ise väga lähedalt seotud selle teemaga, et nii tulihingeliselt seletab. Loll poliitik on rahva nuhtlus…

  • Avatar
    Vasta Agnes 28. aprill 2014 at 12:16

    What the fuck did I just read? Siin oli kommentaar homoabielude ja lapsendamise ja muu seotu mõju kohta iibele. Ma tahaks selle autorilt küsida, et kuidas pagan on seotud iive ja see, et geid võivad lapsi lapsendada? Et siis kui nad lapsendada ei saa, siis äkki hakkavad heterodeks ja teevad ise lapsi? Ja kas tõesti on ühe mõtleva inimese jaoks ühiskonnas mingi mõõdupuu iive? Minu meelest on oluline, et need lapsed, keda sünnitavad täiesti kõlbmatud inimesed, kasvaksid normaalseks inimeseks. Ja kui nad saavad seda teha kahe armastava samasoolise vanemaga kodus, siis jumala eest, ma kiidan sellele kõva häälega kaasa. Ja mitte eales ei hakka ma pidama õigeks seisukohta, et inimesed peavad oma olemust maha suruma ja käituma sellele täiesti vastuoluliselt. Homoseksuaalsus ei ole nakkav, see ei hakka külge ja mina ei ole Tallinna tänavatel näinud mitte ühtki end reklaamivat geid ega lesbit. Ei tea kus teie neid küll nii massiliselt kohanud olete.

    Igatahes tõmban ma vist edaspidi Tallinna tänavatel liikudes igaks juhuks maski ette, et jumala eest endale seda va homoseksualismi sisse ie hingaks. Mõtleks, hakkab veel külge ja enam mehed ei meeldigi. Johhaidiii…Inimesed võiks rohkem aega veeta enda magamistoas toimuvat jälgides ja vähem oma nina teiste omadesse toppida!

  • Avatar
    Vasta Lola 28. aprill 2014 at 12:16

    Arvata on, et homode kooseluseadus on alles algus – https://www.youtube.com/watch?v=EXPcBI4CJc8
    Mis järgmiseks?! Ma ei tea, minu arvates tuleks vasakukäeliste abiellumine ka ära keelata, raudne mats et nad kasvatavad ka ainult hunniku normaalsest hälbivaid vasakukäeilisi üles. Rõve!
    Oeh, need erkinooled ja muud poolearulised ajavad mind alati nii vihaseks et silme eest lööb mustaks ja käed hakkavad värisema. Argumente pole, aga ikka tahaks lahmida. Piiblis on keelatud! See ei ole loomulik! Suht rõve ju, kui kaks meest üksteise pepuauke torgivad, hõ-h-hõõ (aga samas küll on raske kätt püksist välja saada, kui kaks seksikat lesbit tatti panevad)!
    Minu arvates on nt misjonäriasendis seksimine suht ebamugav ja eriti midagi ei anna, aga ma pole iial tulnud mõttele minna ajakirjandusse nõudma, et paarid, kes seda harrastavad abielluda ei tohiks, sest ma lihtsalt ei leia et mul on õigus öelda, mida keegi oma magamistoas tegema peaks. Võib-olla on mu kasvatuses midagi kohutavalt valesti läinud.
    Aa, ja seda ka, et tõenäosus, et kaks homo uue homo üles kasvatavad on suht väike, aga see, et kahe homofoobi lapsest samasugune kitsarinnaline homofoob ja sellevõrra õnnetum inimene üles kasvab, on juba palju suurem.
    Lähen nüüd oksendama.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 12:21

      ühinen oksendusega

    • Avatar
      Vasta z 29. aprill 2014 at 00:52

      Eino sa lola oled ikka puhta loll 😀

    • Avatar
      Vasta naljanabani 30. aprill 2014 at 23:04

      Piibel loodi terve verepilastuse peale üles, sest Aadama ja Eeva lapsed pidid ju edasi sugu tegema, et nn järglasi tuleks ja maa täita lastega. Totally ironic situation 😛
      Ja Jeesuse ema- neitsi Maarja, abieluvälised suhted ja abieluväline laps, mis sest, et Jumalalt :S.

  • Avatar
    Vasta K* 28. aprill 2014 at 12:16

    Üks mu tuttav kommeteeris Facebookis antud teemat nii: “Ma ei ole pahatahtlik inimene, aga Noolele soovin ma kahte asja: käepidemetega junne ning homolaps perre!”

    Päris tabavalt öeldud ju.

    • Avatar
      Vasta Inimene 28. aprill 2014 at 12:22

      No ilmselt soovivad seda ka kõik teised homoseksuaalid..

  • Avatar
    Vasta j 28. aprill 2014 at 12:12

    kurvaks teeb nii see suhtumine kui ka see, et meid esindavad poliitikud kirjutavad “kulge” ja “poislapsed”.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 12:13

      tahaks tal soovitada kuskile õigekirjakursusele minna, aga seal võivad ju homod olla. ei saa minna!

  • Avatar
    Vasta Ave 28. aprill 2014 at 12:06

    Hahaha appi kui hea postitus! “T6mba see oda endal persest v2lja..” 😀

  • Avatar
    Vasta Pisi 28. aprill 2014 at 11:59

    Ma tean pere, kus ema ja isa olid ka need nö homofoobid. Nende karistus oli see, et tütar on lesbi ja poeg on gei. Lapsed juba suured ja isa nt ei taha siiani tunnistada, et ta ei saagi lapselapsi ja just tema lapsed sellised on. Ema on väheke leebem.

  • Avatar
    Vasta Inimene 28. aprill 2014 at 11:57

    Ma homosid koonduslaagrisse ei saadaks, kuid mulle ei meeldi samuti see suur kära, tähelepanu, paraadid ja mõte sellest, et kaks meest omavahel abielluvad. Ma üldse ei viitsi siin tuuleveskitega hakata vaidlema, vaid räägin nii nagu ma südamepõhjast tunnen ja ühiskonda enda jaoks tajun ja mulle lihtsalt on see mõte vastuvõetamatu ja seda ei muuda paraku miski.

    • Avatar
      Vasta Sandra 28. aprill 2014 at 12:01

      Ja nii ongi. Normaalne ja aktsepteeritav peremudel on mees ja naine ja see, et Eesti hakkab nii läänestuma, et lubab omasoolistel ametlikult koos elada, või veel hullem, abielluda ja lapsendada, ajab pehmelt öeldes õudusvärinad peale. Mõni ime, et see riik omadega teel põhja on. Olemas nad on, olgu, aga siis olgu vaikselt ja omaette.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 12:10

        Appi – palun lahku mu netikodust ja ära tule siia tagasi 🙂

      • Avatar
        Vasta Karin 28. aprill 2014 at 12:39

        Ma tahaks nutta ja karjuda ja nutta ja karjuda samaaegselt. MISMOODI oh mismoodi on Sinul “Sandra” on selline väärastunud arusaam, et “normaalne” ja “aksepteeritav” on olla rumal ja kitsarinnaline?

        Kordan end taaskord, meie generatsiooni “normaalne peremudel” on üksikema või siis võõrasisa/võõrasema ja “bioloogiline” vanem. HALLOOO! Meil on kõigil väärastunud arusaamad perekonnast siis ju!?

        Mine palun nurka ja häbene 🙂

        • Avatar
          Vasta jajah 28. aprill 2014 at 15:52

          Karin, palun mine häbene ise. Et sinu arvates normaalset peremudelit eelistada ja toetada on rumal ning kitsarinnaline? Ja olla üksikvanem on hoopis midagi muud, seda ei saa kaugeltki samastada samasoolistest vanematega. Mõtle-võrdle endale veel teemasid selgeks ja siis tule “targutama”. See homohullus võiks vaibuda. Jah, nad ongi homod, neil on hälve- see on nende õnnetus, aga ärgu võimendagu seda, olgu omaette.

          • Mallukas
            Mallukas 28. aprill 2014 at 16:21

            Mul on tunne, et sa oled ainuke hälbega isik. Noh erkinoolel kah 😉

      • Avatar
        Vasta Kadri 28. aprill 2014 at 12:43

        See pilt ütleb kõik: http://imgur.com/EJKCu

        • Avatar
          Vasta Karin 28. aprill 2014 at 12:45

          Like!

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 12:46

          haha! just nii!

      • Avatar
        Vasta Taavi 28. aprill 2014 at 13:00

        Kes ja kus rääkis, et Eestis on lubatud homoabielud ja homodel lapsendamised? Te nagu üldse ei jaga biiti või milles probleem???

      • Avatar
        Vasta jajah 28. aprill 2014 at 15:38

        Sandra, ometi üks tervemõistuslik kommentaar paljude seas. Rääkisid ka minu eest 🙂

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 15:40

          terve mõistus on selle kohta ikka veidi palju öeldud…

      • Avatar
        Vasta Laura 29. aprill 2014 at 08:01

        Sina võiks vaikselt omaette olla!

      • Avatar
        Vasta Krissu 30. aprill 2014 at 19:52

        Issand kui kohutav, et sul, Sandra, mees on! Mul tulevad külmavärinad peale, sest te olete lihtsalt rõvedad! Palun kao rebaseurgu elama ja ärge oma mehega mitte kunagi tagasi tulge! Jumal pole teid nii loonud ja teil pole siia maailma asja! Kaduge, te jälgid inimesed!
        KAS SUL HÄBI EI OLE SANDRA?

      • Avatar
        Vasta naljanabani 30. aprill 2014 at 22:53

        Mu aju tegi just järelplahvatuse :S .

    • Avatar
      Vasta Liisa 28. aprill 2014 at 12:20

      Kuidas inimeste pähe ei mahu see, et kui neil oleksid kõik samad õigused mis “normaalsetel” inimestel, siis POLEKS JU VAJA seda kära ja paraade, mis sind NÄHTAVASTI nii palju riivavad. Samamoodi olid kogunemised, teavitusüritused, protestid kui mustanahalised soovisid endale samu õigusi mis valgetel inimestel on. Samamoodi oli meil palju rahvusliikumisi 80. aastate lõpus JUST SELLEPÄRAST, et anda teada, et me tahame muutust Nõukogude Liidus, et Eesti tahab iseseisvaks. Kas siis oleks ka pidanud ootama tasa-tasa, et noh me ju elame siin Eestis, mis siis, et pole oma riik, aga saame ju hakkama. Loogiline, et on vaja teavitada, et on selline probleem (geide õigused, iseseisvusprobleemid, nahavärviga seotud probleemid… jne jne), et siis saaks seda parandada ja tagasi tavalise igapäeva elu juurde minna. Täpselt nagu sa tahad, ilma kärata. Nüüd kui kõik need, kes inisevad selle pärast, et nad tähelepanu endale (oma õigustele) nii palju pööravad, oleks vait ja lubaks neile oma õigused, siis oleks ju kõik teie jaoks jälle korras. Kõik läheksid tagasi oma elu juurde… tasakesi, ei karjuks enam, ei teeks paraade.
      Ja kõik need, kes ütlevad, et heterod ju ei tee selliseid paraade ja ei karju, et nad on heterod.. no, sest nad ei pea, meil on kõik õigused olemas.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 12:24

        just!

      • Avatar
        Vasta Lola 28. aprill 2014 at 12:27

        Ma lisaks siia nimekirja ka 20nda sajandi alguse ümber toimunud naiste korraldatud protestimarsid valmis- ja pärimisõiguse ja ülikoolis õppimise õiguse ja muude sääraste pisiasjade saamiseks.

  • Avatar
    Vasta Triinu 28. aprill 2014 at 11:48

    Mu lemmik on ikkagi see, et põhjus, miks see seadus üldse päevakorras olla ei tohiks on see, et “See ei ole olnud ühegi erakonna valimisreklaam”… MIDA VITTU!? Vabandust, aga tegelt ka, mida vittu…

  • Avatar
    Vasta K 28. aprill 2014 at 11:34

    ma pole homode vastu, minugi poolest abiellugu! laste pärast oleksin isegi selle lapsendamisega nõus, aga tõesti, neile peab kas psühholoog või keegi seletama miks neil on kaks issit, mitte emme ja issi. ühiskond on üks “tore” ja suur hukkamõistja. lapsed on veel karmimad kriitikud, kui täiskasvanud ise ja neil lastel saab lihtsalt raskem olema.

    • Avatar
      Vasta Kadri 28. aprill 2014 at 12:36

      Lastele annabki seletada asju ilusti armastava vanema kombel. Eks seda peab ka lapsele seletama, miks naistel on tissid ja meestel noks või kui üks vanem on mustanahaline ja teine valge, siis miks ja kuidas nii. Või miks on emmel pikad juuksed ja issil lühikesed või mõnikord ka vastupidi.

      • Avatar
        Vasta Tere 29. aprill 2014 at 21:35

        Leian, et on siiski lihtsam selgitada lapsele seda, miks emal on pikad juuksed ja isal lühikesed kui seda, et miks on mõlemal vanemal peenis :/ neid lapsi hakatakse NARRIMA ja ALANDAMA, aga selle peale ei mõtle keegi ning kõlab süüdistav lause “sellepärast hakkavad, et sinusugused homofoobid on olemas!” EI mul tõesti EI ole homode vastu mitte midagi, iga inimene teeb ikkagi mis tahab, aga homosid vaadata on lihtsalt ebameeldiv – mõni asi on lihtsalt inimesele vastukarva, ehk pole meid ikka homodeks loodud ? rõhutan, et mul on kama kaks kas inimene on homo või mitte, leian lihtsalt, et avalik homotsemine on vastik

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 30. aprill 2014 at 09:28

          mina leian, et sinusugused inimesed on vastikud. samamoodi on mul lapsele raske selgitada, miks mõned inimesed on ebatolerantsed sitapead.

          • Avatar
            mallukasonloll 30. aprill 2014 at 18:12

            mõne inimese arvates on avalik homotsemine lihtsalt vastik. kindlasti leidub ka asju, mis sinu jaoks on vastik ja teiste jaoks mitte, sellepärast võib neid siis kohe sitapeadeks nimetada ? ise suur inimene, käitumine nagu lapsel + nulltolerants teisitimõtlejate vastu. VASTIKVASTIKVASTIK

          • Mallukas
            Mallukas 30. aprill 2014 at 18:19

            kallis mallukasonloll, kui tihti sa oled näinud pealt avalikku homotsemist :)?

    • Avatar
      Vasta kaltsunukk 28. aprill 2014 at 13:24

      Eks kaks issit siis seletavadki. Samal ajal võiksid psühholoogid seletada lastele, miks isa joob ja siis ema peksab. Või seletada, miks on ainult emme ja kus issi siis on? Jõudu!

  • Avatar
    Vasta ... 28. aprill 2014 at 11:24

    Nii.. kirjutan siia nüüd suuresti vastukäiva kommentaari.
    Isiklikult ei poolda mina ka samasooliste abielusid. On nad saanud vaikselt koos elada varemgi, mis siis nüüd ei sobi? Miks peab niiviisi räuskama? Mina ei käi tänaval karjumas, et olen hetero. Abielu on püha ja kuigi ma kristlane ei ole, pigem vastupidi, leian siiski, et traditsiooniline peremudel peaks jääma esikohale. Kui hetkel nõuavad geid õigust seaduslikuks kooseluks (kas nad mitte ei saa teha seda ühisvaralepingut?), siis varsti tulevad ka lapsendamised. Milliseks muutub iive? Olgu, lapsi on suuuurel hulgal lastekodudes, kellel on ema ja isa, aga siiski ära antud ja normaalne geipaar pakuks neile ideaalset (?) elu, siis kes ikkagi neid uusi lapsi vorbib?
    Teine tõsine probleem on see, et kui silma riivab jälle mõni paraadikajastus, siis pooled osalejatest on sellised 14-aastased poisikesed, kes omavahel tatti panevad. Umbes 20 aastat tagasi olid geid ikkagi need, kes tundsid ennast seda olevat ühiskonna survest hoolimata, nüüd on homoseksualismist saanud moeasi. Sellest on kahju.
    Ja kõik teie, kes te tolereerite homoseksualismi ja kõiki sellega seostuvaid asju, siis võite omale pika pai teha, et te nii tolerantsed olete. Suurem osa ühiskonnast nii ei mõtle ja kelle kahjuks, kelle õnneks ei ole Eesti selliseks asjaks niipea valmis.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 11:29

      Peaksin endale pai tegema, et ma olen normaalne inimene, kes austab teiste inimeste vabadust abielluda inimesega, keda ta armastab? Kas tõesti? Kui paljusid homosid sa muidu oled näinud “tänaval karjumas”, et nad on homod? Ma olen elus palju välja sattunud, aga sellist asja pole kunagi kuulnud. Ehk liigume me erinevates kantides?

      See lapsendamise jutt on pullisitt. Meie ühiskond ON valmis, sest meie olemegi ühiskond. See on lollus öelda, et õudne oleks, et homod lapsendada saaksid. Mis siis saaks? Neid hakataks kiusama? Miks? Sest nende idiootidest vanemad on kodus õpetanud, et see on vale. Kui hoida oma suu kinni, ei eelda laps küll, et see vale oleks. Igaüks armastab, keda tahab! Abiellub, kellega tahab!

      Homoseksualism ei ole moeasi!

      Võeh, mul hakkavad käed sellise jutu peale värisema. HÄBI sulle ka! Võid edaspidi mu blogi lugemata jätta! Minul kahju pole 🙂 Head teed!

      • Avatar
        Vasta Mikk Raudsepp 28. aprill 2014 at 11:34

        Ma ikka arvan, et enne ei ole meie ühiskond valmis kui vene võimu all “õigesti” kasvatatud ühiskond vähemaks jääb. (loe: eest maha sureb). Meie oleme valmis – meist paljud vanemad inimesed veel ei ole valmis kahjuks. Aga eks üks hetk oleme meie nende asemel ja oleme sallivamad.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 11:36

          Ma olen seda enne ka siin blogis maininud, aga minu vanaisa, sündinud 1925. ei olnud sugugi homovastane, vaid austas kõikide valikuid ja soove 🙂 Asi pole põlvkonnas, vaid inimeses. Aga jah, eks tuleb oodata, kuna need ebatoleratnsed eest surevad jah, AGA nagu näha, suudavad nad ka meievanuseid mõjutada oma ibaga.

          • Avatar
            Mikk Raudsepp 28. aprill 2014 at 11:42

            Aina vähem ja vähem õnneks!

      • Avatar
        Vasta ... 28. aprill 2014 at 13:04

        Olen huviga lugenud Su blogi ja Sind normaalseks inimeseks pidanud, aga palun ütle mulle, mille poolest erined Sina nendest homofoobidest, kes pederastia vastu on kõva häälega, kui Sa ise täpselt samamoodi (olgu, veidi viisakama sõnavaraga) turja hüppad inimestele, kes samamoodi ei arva? Kas nüüd ei ole natuke silmakirjalik tolerantsusest rääkida?
        Edaspidi jätan tõesti lugemata, kuna minu arvamus (kuri)kuulsa blogijaga nii mõneski asjas ei ühti ja kellegi suurest vihast roheliseks ajab.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 13:08

          mina sind taga nutma ei jää- head teed 😉

          • Avatar
            Katake 28. aprill 2014 at 13:46

            Sa oled samuti üllatavalt kitsarinnaline Mallukas, et nii maha teed neid, kes ei suuda sellist asja tolereerida. Mul pole mitte midagi selle vastu, et kaks inimest, kes teineteist armastavad abielluvad ja võib olla ka lapsendavad, aga samas olen siiski pigem homoseksualismi vastu ja just seda seetõttu, et see on kurb, kui evolutsioon, mis on ikkagi üles ehitatud vastassugupoolte omavahelisele atraktsioonile ja soo jätkamisele, on muutumas ühiskonna suhtes millekski täiesti kasutuks. Kuigi maailm on ülekoormatud inimestest, siis võiks ikkagi jääda standardne mudel mees-naise suhetes. Tõele au andes, ma arvan, et homoseksuaalsus pole eluterve käitumisviis ja just seetõttu ma pole eriline toetaja. Lööge mind risti või jah, aga jagan siiski seisukohta, mis on teaduslikult tõestatud. Mees-mees suhted, naine-naine suhted pole jätkusuutlikud

          • Mallukas
            Mallukas 28. aprill 2014 at 13:47

            Mine ära minu netikodust, ma ei pea selliseid “võõrustama” 😀

          • Avatar
            Sandra 28. aprill 2014 at 14:01

            Mallu, mul ei ole Sinu või Sinu arvamuse vastu mitte midagi, igalühel on õigus oma arvamusele. Sa ise ka toonitad koguaeg, et tema arvab nii, mina naa,and so what. Näita siis ka nüüd oma tolerantsust ja ära taha põlema panna ja risti lüüa inimesi, kel on Sinust teine arvamus. Sind loetakse väga-väga palju ja seega Sa peaksid suutma ka viisakaks jääda. Üldiselt sellest teemast on mul üsna ükskõik.

          • Mallukas
            Mallukas 28. aprill 2014 at 14:02

            Ma ei saa tolerantsust näidata kitsarinnalisusele ja lausidiootsusele. Äkki ma peaksin rassiste ka tolereerima?

          • Avatar
            Sandra 28. aprill 2014 at 14:08

            Jah, kuid antud juhul on Sinu jaoks lausidioot see, kel on Sinuga võrreldes teine arvamu. Aga nagu ma ütlesin, siis see on Sinu arvamus ja see on Sinu õigus. 😉

          • Mallukas
            Mallukas 28. aprill 2014 at 14:09

            Ei, minu jaoks on lausidioot see, kes arvab, et tema mingi püha arvamust sellest, kes tohib ja ei tohi koos olla, on kuidagi õigem, kui arvamus, et KÕIK tohivad armastada seda, keda tahavad ja peaksid omama 100% samu õigusi, mis teised inimesed. Vsjo.

          • Avatar
            Kadi 28. aprill 2014 at 14:27

            Tahtsin öelda sellele Katakesele, et ega see, et omasooiharad nüüd õigusi saavad, tähendaks seda, et KÕIK, absoluutselt kõik maailma inimesed järsku nüüd omasooiharateks hakkavad vms, need, kes on on niikuinii. See ei tähenda seda, et inimesed nüüd välja surevad 😀

          • Avatar
            Steffi 28. aprill 2014 at 17:08

            Ei saa ka ikka kommenteerimata jätta..

            Esiteks – suur vahe on geide vôi homofoobide tolereerimisel. Gei olemine on osa inimesest mida ei saa (ja ei peaks ka tahtma..) enda juures muuta. Samas ebatolerantsus on kellegi arvamus, mis on enamasti tingitud lihtsalt harimatusest ja mida saab enda juures lihtsalt muuta.

            Tesieks – kogu evolutsiooniline aspekt tuleks sellest vestlusest üldse välja jätta. Evolutsioon on veidike keerukam kontseptsioon kui luhtsalt see, et paljuneme ja tugevam jääb ellu. Kui me tahaksime, et asjad oleks nii nagu sinu jutu järgi “evolutsiooniliselt môeldud”, siis tuleks ära kaotada ka igasugune abi näiteks vaestele ja puuetega inimestele, sest nad “nôrgestavad meie liiki”..

            Kolmandaks – jah, ainult mehe ja naise suhe on “jätkusuutlik” (ma eeldan, et selle all pead silmas järglaste saamist), aga see ei ole pôhjus homoseksuaalsetes suhetes olevate inimeste ôigusi piirara. Ka heteropaar saab abielluda nii, et üks on näiteks viljatu vôi veel hullem, nad lihstalt ei taha lapsi. Kuigi nendest suhetest ei sünni lapsi, siis laste saamine ei ole ka heteropaaride abielu ôigusega seotud. Seega ei tohiks see ka olla probleemiks geide kooselu puhul.

            Neljandaks – see, et SINA arvad, et homoseksuaalsus pole eluterve käitumisviis ei tähenda, et teised inimesed peavad sinu pôhimôtete pärast kannatama ja vähemaid ôigusi saama…

        • Avatar
          Vasta Marite 28. aprill 2014 at 14:22

          Blogi ongi koht kus oma arvamust avaldada! Mallukas avaldab siin OMA ISIKLIKKU arvamust, kui Sa temaga ei nõustu, ei pea Sa lugema.
          Kuulus või mitte, aga arvamus võib igal ühel olla.

          Ning jah, mina nõustun Mallukaga. Pole mõtet kedagi vihata rassi, orientatsiooni, kommete jne pärast. Kui härra Erkile ei meeldi, siis ärgu vaadaku. Lihtne ja loogiline! 🙂

        • Avatar
          Vasta z 28. aprill 2014 at 21:01

          Paneks laik, mallukas tõesti ei suuda absoluutselt aksepteerida seda, et mõni inimene ei arva nii nagu tema. See ajab ta ikka täiega pöördesse 😀 eks ma ikka loen mõnikord edasi, tahan näha kuipöördesse üks inimene minna võib, et oma seisukohti teistele peale suruda.

        • Avatar
          Vasta Krissu 30. aprill 2014 at 19:43

          Kuule lõpetage ära juba see loll jutt! Igal heal inimesel on õigused. Õigus olla armastatud, õigus saada lapsi, õigus teha seda, mis teeb seda õnnelikuks.
          Pane end ise sellisesse olukorda- oled sündinud hästikasvatatud ja korralikus peres, AGA.. juhtus nii, et sa suudad armuda vaid naistesse… Kas sul ei ole nüüd iialgi õigus saada omale lapsi? Abielluda sellega, keda sa südamest armastad? Kas sa oled sellepärast teistest kuidagi halvem inimene? Kas sa oled praak ja peaksid end oksa tõmbama või kuskile koopasse elama minema, et sa pole selline nagu paljud teised- heteroseksuaalid?
          Kui sina oled selle kõige vastu, siis palun, mine ära. MINE KAUGELE ÄRA ja palun ÄRA SAA LAPSI! Sa oled vaimselt haige inimene ja sul on mingi eriline kiiks küljes, et sa ei suuda inimesi võtta sellistena nagu nad on. Ma ei räägi siin vägistajatest ja mõrtsukatest. Ma räägin toredatest ja heasüdamlikest inimestest.
          Inimestel, olgu nad siis heterod, geid või lesbid, pole mitte mingisugust vahet, kõigil on õigus elada nii nagu talle meeldib ja olla armastatud.
          Okei, vb kuskil uudistes oli, et mingi mees vägistas väikse poisi ära – ma ei mõtle üldsegi selliseid rõvedaid inimesi. Ka osad heterod tapavad, vägistavad, peksavad ja väärkohtlevad teisi inimesi.

      • Avatar
        Vasta eg 29. aprill 2014 at 10:04

        “Eestis sõlmitakse abielu täisealise mehe ja naise vahel”.
        Aga MIKS nad peavad just ABIELLUMA? Mind isiklikult häirib just see. Kui nad on nii unikaalsed, et neile peab mingid eraldi seadused ja kompromissid tegema, siis mõelgu enda jaoks välja mingi uus kooselu vorm.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 29. aprill 2014 at 10:21

          Neile ei peagi mõtlema eraldi seadusi, täiesti loomulik oleks, et IGA FAKING INIMENE VÕIB TEHA MIDA TAHAB, KA ABIELLUDA! Nemad ei ole ennast “unikaalseks” tembeldanud. Sinusugused on

        • Avatar
          Vasta Emand 2. mai 2014 at 16:17

          aga sellepärast abielluma, et neil oleksid õigused, kui näiteks teine pool lahkub (sureb), siis praegu ei ole nende lapsendatud laps mitte kuidagi kaitstud näiteks selle eest, et ta antakse kasuperre. Nende kooselu ei ole seaduslik, seega ei ole neil mingit juriidilist kaitset elus ette tulevate asjade vastu/eest.

    • Avatar
      Vasta Mikk Raudsepp 28. aprill 2014 at 11:32

      Ma vastan sulle siis. Seadus ei ole VAID homode kooselu kohta vaid üleüldiselt. Inimesed ei ole teadlikud oma võimalustest ja juriidiliselt oma vara kaitsmine jne on antud hetkel ikka väga keeruline ja kallis protsess. Seda protsessi tahetakse lihtsustada ja pakkuda nö. “paketti”.
      Homode teemal – miks nad ei võiks koos elada? seaduslikult siis! Ega see, et see nüüd seadusega lubatakse – see ei too ju nüüd su maja ette gei paraade jne. Tegemist on elu lihtsustava seadusega ja see on tore, et maailm muutub sallivamaks – sõdu ja vihkamist ja muud jama on juba praeguseks palju olnud. või ei? tahaks veel?
      Lapsendamine ja abielu ei ole selle seadusega üldse teemaks ja ühiskond ei ole selleks ka lähemal 10-15-20- ei tea mis ajal valmis. Eks aeg näitab.
      Viimaks – homo paarid ja lapsendamine. Lapsendamine ei tohiks olla seaduslik praegu tõesti, sest nagu ütlesin – ühiskond ei ole selleks valmis. Selle seaduse lubamine ei tekita nüüd ju sellega homosi juurde. Need kes on, need on ja need jäävad. Homode tekkimist ei saa kuidagi reguleerida. NEVEREVER. Ja kui on armastavad vanemad (mis vahet, mis soost), siis kas sellel lapsel pole ka mitte armastav kodu ja pere? Parem kui keskmine joon-laaberdan-ja-tegelikult-ei-armasta-oma-naist-ja-petan-jatekitan-probleeme-juurde.. Laps õpib ju sinu käitumise pealt.

      Tänan tähelepanu eest!

    • Avatar
      Vasta Kadri 28. aprill 2014 at 12:33

      Vastuseks paraadide teemale: mitte ükski mu homosõber ei käi paraadidel karjumas, et olen homo ja andke õigusi. Aga ma saan aru, miks sellised asjad toimuvad. Suured ühiskondlikud muutused on ikka käinud meeleavalduste, paraadide ja muu sellise kaudu. Ilma toimuks need muutused lihtsalt liiga aegalselt (võibolla).
      Vastuseks iibeprobleemile: saage ometi aru, et ega homod ilma kooseluta ka lapsi ikka juurde ei tee, seega ei maksaks neid ka selleks sundida, eks. Aga kui kontrollitud taustaga homopaar pakub lastekodulapsele armastava kodu, siis mis selles halba on? Lapsendamise protsessis kontrollitakse kõiki perekondi põhjalikult ja see on isegi turvalisem valik kui mõned nö loomulikud perekonnad.
      Miks on siis meie ühiskond niipalju erinev näiteks Inglismaast, kus LGBT vanemaid lausa kutsutakse üles lapsendama lastekodust. Viide sellele:
      “Adoption offers LGBT people an excellent way to create a family and recent government reforms mean that it is now much quicker and easier to adopt than before – the approval process takes just six months,” said Gemma Gordon-Johnson, head of service at First4Adoption. “However, we still need more LGBT people to come forward to find out more about adopting one of the many thousands of boys and girls still waiting for a loving family.”

    • Avatar
      Vasta kiisik 28. aprill 2014 at 12:51

      Sinuga 100% nõus.

    • Avatar
      Vasta j 28. aprill 2014 at 17:12

      Kuidas sulle meeldiks kui sa tunned kellegi vastu nii tugevaid tundeid et sa tahad temaga abielluda, aga siis öeldakse sulle, et “ei, seda te ei saa, aga kui väga tahate siis võite oma vara ühiseks kirjutada”?
      Pole ju päris sama asi…

    • Avatar
      Vasta Sassy 29. aprill 2014 at 04:30

      Heterotel ei olegi vajadust käia tänavatel oma õigusi taga ajamas, kuna neile ei ole õigusi keelatud. Kui sulle tullakse ja öeldakse, et sul pole õigust abielluda mehega/naisega kelle sa oma ellu valinud oled ja keda armastad, siis ajaks ikka vihale küll ju.

      Ja lapsi teevad edasi ilmselgelt need lollakad kelle pärast lastekodus lapsi täis on. See probleem ei kao kuhugi vaid tuleb ainult leevendust perede näol kes tahavad oma armastust ja hoolt jagada lapsele kes on vanemateta jäänud. Ja ärge tulge mulle ajama paska selle kohta kuidas samasoolised ei suuda last korrektselt kasvatada. Kui üksikisa/üksikema saab sellega hakkama, siis mis vahet on sellel kas teda on üks või kaks?
      Kui on ‘normaalne’ pere, kus laps kasvab alkoholi, vandumise ja vägivallaga siis see on aksepteeritavam, kuna peres on siiski mees ja naine?
      Minu elukaaslane on pärit samasooliste perekonnast, tal on kaks väga hoolitsevat ja armastavat ema ja ma võin GARANTEERIDA et see ei ole tema elu mitte mingil moel halvasti mõjutanud.

      Katsuge end nüüd kokku võtta ja leida oma vastumeelsusle veenev põhjus mis ei oleks teemal JUMAL ON NII LOONUD või TRADITSIOONILINE PERE või LAPSED KASVAVAD VALESTI. Sest suur osa ühiskonnast ei usu jumalasse (välja arvatud muidugi siis järku kui on vaja põhjendada miks geid valed on), traditsioonid muutuvad, ühiskond muutub ja geid suudavad tihtipeale kõvasti armastavamat peret pakkuda kui suur osa heteropaaridest…

    • Avatar
      Vasta Aalja 29. aprill 2014 at 09:33

      No ei saa mina ka enam oma suud kinni hoida. “Kes neid uusi lapsi vorbib”?? Et siis kui geid ei abiellu, siis nad hakkavad maagiliselt kohe omavahel lapsi tegema või? Praegu on ka need kõik geid meil siin kallil Eestimaa pinnal olemas ja ükski naine-mees rakend ei ole selle pärast lapsi vähem teinud. Minule tundud sa väheke opakas.

      Samuti ei saa ma aru, mille poolest ei või 14 aastased oma tundeid näidata. Gei võib olla ainult teatud vanusest alates ja salaja?

    • Avatar
      Vasta Murka 1. mai 2014 at 21:10

      Hästi kirjutatud.
      Just see kisa ja nõudmiste pool. Hull mölin käib kogu aeg, kuidas homosid ei austata ja bla-bla-blaa.
      Olge, tehke, elage – aga ärge paraaditsege, ärge ronige oma seksuaalsusega teistele inimestele uksest, aknast, korstnast ja postkastipilust sisse.
      Ma ei ole küll oma seisukohtades nii kardinaalne nagu Erki, aga samuti ei pea ma õigeks Malluka enda teksti stiilis a la faa-faa-faa-kõik-kes-homosid-ei-armasta-on-värdjad.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 1. mai 2014 at 21:16

        Aga austatakse nende vabadust siis sinu meelest või?

  • Avatar
    Vasta Ellu Erle 28. aprill 2014 at 11:19

    Ma ausaltöeldes ei kujuta ette kaa, kui peaks juhtuma see , et kõik tuleb iseendale ringiga tagasi ning nt Erki laps peaks hakkama tulevikus samasoo austajaks , siis kas Erki tõmbaks paela kaela , või kirjutaks ta oma elust välja ? :O Mõtle enne , siis ütle Erkikene . :/

  • Avatar
    Vasta Kertu 28. aprill 2014 at 10:57

    Miks iga kord kui hakatakse rääkima samasooliste abielust või registreeritud kooselust siis mingid ajugeeniused tõmbavad kohe võrdusmärgi abielu, lapsendamise ja pedofiilide vahele? Et nii kui neile rohkem õiguseid antakse, siis kohe hakkab linnatänavatel räme orgia pihta ja kohe hakatakse valimatult lapsi lapsendama kes kindlasti “kasvatatakse ka homoks” või langevad lapsepilastuse ohvriks, sest “sellised inimesed ei ole normaalsed”.
    Nagu… mis reaalselt muutub kui geid ka abielluda saavad? Mitte midagi. Abiellumiste arv tõuseb. Statistiliselt tõuseb ka lahutuste arv, aga muidu ei muutu igapäevaelus mitte miski. Minu isiklikus elus võibolla muutub ainult niipalju, et ma saan mõne pulmakutse rohkem.
    Argh, see teema ajab hullult närvi, ma ei saa aru kuidas saab nii kitsarinnaline olla. Aga noh, loodame et karma peksab neid ajugeeniuseid valusalt.

    • Avatar
      Vasta naljanabani 30. aprill 2014 at 22:30

      Mu oma enda sõpra kasvatasid kaks issit üles, tubliks ja eeskujulikuks meheks. Mehel nüüd kaks last ja ilus ning tore naine, töötab edukal kohal ja on ülini tolerantne ja vastutustundlik inimene. Perekonnad käivad omavahel läbi ja teate mida, mitte mingisugust väärastumist, pedofiiliat ega muud sellist meie tutvusringkondades ei toimi . Homofoob peaks ise vast psüholoogi poole pöörduma. Igatahes, nii palju kui on olemas inimesi, nii palju on olemas ka erinevaid isiksusi.
      Homoseksuaalid on meie ise, ekk meie enda omad inimesed (naabrid, õpilased, õpetajad, ema, isa, vend, kes iganes), mis vahet sel, kellesse armunud on? Ja mis õiguse õtame meie, et neile seda keelata. Mu oma enda õpetajad (keskkoolis) olid paar (lesbid) ja teate mida, nad õpetavad siiamaani ja ei suru kellegile oma vaateid või uskumusi peale, pole kunagi seda teinud. Kõik teadsid ja mitte keegi ei näitanud näpuga ja lapsevanemad ei tundnud ka mingit hirmu, et ei tea, et sellised õpetavad lapsi nagu ei tea mis väärastunud mõtteid pähe panevad.
      Veel, nad olid ühed parimad õpetajad mu kooliajal 🙂 . Ühesõnaga, tavaliselt ongi hirmul suured silmad. Siinkohal ei suuda veel märkimata jätta Hr. Lepiku teist kommentaari esimesel väljalõikel. Selle kommentaari juures pidi piltlikult mu aju lausa plahvatama. Öelge mulle palun ükski inimene, kes oma laste ees asjataksid ? Vaat see on väärastunud mõtteviis, arvata, et homo või hetero oma laste ees asjataksid. Sellised on verepilastajad või pedofiilid, igaljuhul ainult sügava seksuaalhälvega inimene teeks intiimseid asju oma paarilisega oma laste ees. Vabandan ette, suudlus, kalli või musi põsele ei ole seksuaalakt.

      • Avatar
        Vasta naljanabani 30. aprill 2014 at 22:32

        *Võtame

  • Avatar
    Vasta Olga 28. aprill 2014 at 10:57

    No erki (ja teiste tarkade inimeste) loogika järgi ei tohigi kõik ‘normaalsuselt’ kõrvale kalduvad inimesed abielluda ega lapsi saada. Mina oleksin pidanud ka vast siia ilma tulemata jätma, kuna minu vanemad on kurdid ja see pole ju ‘normaalne’. Üldse kõik inimesed, kel on mõni puue või väärareng või probleem ei tohiks alustada kooselu ega saada lapsi. Vot siis saaks meie ühiskond normaalseks !

  • Avatar
    Vasta konkreete 28. aprill 2014 at 10:46

    tõesti, üks oluline asi, mida homofoobid tunnistada või näha ei taha on see… et “peded” omavahel ju ei paljune… KUIDAS nad siis üldse tekivad? Eks ikka nendest traditsioonilistest heterosuhetest. Lambakari. Pigem peaksid nad siis heterosuhted ära keelama, sest nemad sünnitavad ju homosid.

    • Avatar
      Vasta Karin 28. aprill 2014 at 10:48

      Äkki homoseksuaal köhis nende poole ja pisik oligi külges! 🙁

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 28. aprill 2014 at 10:50

        bussist võib ka seda saada! kui hoiad samast torust, kust mõni homo on hoidnud!

        • Avatar
          Vasta konkreete 28. aprill 2014 at 10:55

          hea, et mu ema mind selle vastu ikka vaktsineeris… vist vaktsineeris? Või on mul kuidagi ebareaalselt tugev immuunsüsteem, sest ma olen päris mitu korda homodega lausa ühes ruumis viibinud! Nendega rääkinud! Nendega koos naernud! Neil on naerdes ju ka suu lahti, nagu mul ja siis need pisikud kõik lendasid mulle otse suhu!

        • Avatar
          Vasta Leenu 28. aprill 2014 at 12:41

          Ma tahaks minna Erki auto ukselinki katsuma, äkki nakatan ta 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 28. aprill 2014 at 10:41

    Appi. Mind ajas see intervjuu nii närvi, et ma värisesin tükk aega pärast seda. KUIDAS ometi ta saab NII rumal olla. Ja ma saan aru, et me elame maailmas, kus on sõnaõigus ja kõik need kaunid asjad, aga kui keegi hakkab mulle rääkima, kuidas kaks isa ja kaks ema on väärastunud peremudel tahaks neile kõigile jalaga näkku peksta. Kui meie peremudel sõltub sellest kellega me koos elame, siis ilmselt peaks 95% meie generatsioonist olema tulihingelised üksikvanemluse pooldajad, sest olgem ausad, kui paljudel meist Sinu blogi lugejatest on “normaalne” perekond?!

    Ja arendades seda “normaalse peremudeli” teemat edasi, siis tuleks ka kõikidelt alkohoolikutelt ja narkomaanidelt ja muidu igasuguste “kõrvalekalletega” perekondadest lapsed ära võtta – sest MISMOODI nendest siis üldse normaalsed inimesed kasvada võivad!?

    Huh, ma lähen isegi seda kommentaari kirjutades täiesti endast välja! Fakk, kuidas mind kitsarinnalisus vihale ajab!