Riided TESTIN JA ARVUSTAN

naisendus vol 2

30. mai 2014

Kui Daki kirjutas naisendusest, tuli mulle kohe meelde hunnik asju, mida ma teile veel rääkinud pole. Esiteks ei ole ma näidanud paari kleiti, mis mingi aeg tagasi Sheinside’ist minuni jõudsid.

kleit1-2464529

See esimene triibuline kleit ei meeldi mulle kohe mitte sugugi. Hoiab tisside juurest imelikult, materjal on…libe. Soovitan hinda mitte vaadata – kukute ümber. Seda raha ei ole see küll ever väärt!kleit3-5162374

Sääsekleit on mõnus, küll aga isegi minu jaoks päris lühikene. Seega saab seda kasutada näiteks tuunikana.

kleittttt-8582399Ja siis säherdune sinine, millelaadseid on mul milgi triljon. Ma olen kleidihoarder! APPI!

Aga kleiditeemalt üle minnes veel naiselikumale teemale, milleks on küüned. Kunstküüned, noh need pikad ja teravad, on minu meelest so yesterday ja ma ei paneks neid endale ealeski. Kui aga Adeni salong pakkus välja, et nad näitavad mulle, kuidas näeb välja geellakkimine, olin ma kohe nõus. Teate miks? Sest mu küüned nägid välja sellised:

unnamed-2356421Ma muuseas spets ei teinud oma küüsi korda peale korduvat kolimist, pakkimist, rohimist ja muid naiselikke tegevusi. Ma tahtsin, et “enne” pilt oleks ikka tunduvalt rõvedam kui “pärast”. Ei saaks öelda, et ei oleks ka.

unnamed-1-9511194Seal istudes tuli mulle nii tore mõte. Samal ajal kui mulle küüsi kauniks tehti, oli salongis kaks õpilast, kes õppisid geellakkimist. Kuna mulle endale kunagi ju nii väga meeldis küüsi lakkida, siis ehk oleksin ma ka selles hea? Saaksingi endale lugejaid külla kutsuda ja siis neile ilusad küüned takkaotsa teha. Aga noh, see on veel tulevikumuusika, sest enne peaksin ma koolitusele minema, eksole.

Kõigepealt näiteks sellele Gel Lak koolitusele ja siis hiljem disainikoolitusele. Ma nüüd olen sellest ideest nii elevil, et ise ka ei usu. Epp, millal ma tulla võiksin :)?

Loe ka neid postitusi!

24 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Merilin 6. juuni 2014 at 08:20

    Kaua sealt sheinsidest kaup tuleb ja kas tõesti vastab suurusele ka? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. juuni 2014 at 08:32

      umbes 2 nädalat ja minu meelest vastab küll. Ma pole kunagi neid mõõte seal vaadanud, võtan alati S 😀

  • Avatar
    Vasta kait 3. juuni 2014 at 12:08

    Imeilusad kleidid!!!!! Kas seal tellides vastavad riided su oma suurusele?

  • Avatar
    Vasta Epp 2. juuni 2014 at 22:50

    Hei Mariann! Oled vägagi oodatud Adeni koolitustele, nüüd ka uus suvine koolituste info üleval http://www.aden.ee/koolitused/
    Vali endale sobiv kuupäev ja anna mulle ka sellest teada kunas paremini sobib 🙂
    Aden geellakke ei leotata, sest atsetoon kahjustab küüneplaati tehes selle kihistuvaks, hapraks ja õrnaks. Meie süsteemis viilime geellaki maha ja alles jääb baaskiht, mis kaitseb ja muudab ka kõige õrnemad küüned vastupidavamaks. Kõik kes eelnevalt on kommenteerinud , et geellakk rikkus nende küüned, siis süüdi on selles leotamine ja selle tarbeks kasutatav atsetoon. Kas olete teadlikud, et kõik turul olemasolevad geellaki leotajad on atsetooni põhised ja lisaks küüneplaadi rikkumisele imbub iga kord kui tutsud on sõrme otsas ka mingi kogus organismi. See on ainult aja küsimus millised on tagajärjed!
    Kõike kaunist ja peatse kohtumiseni Mariann Sinuga hooldusel 🙂

  • Avatar
    Vasta KZ 30. mai 2014 at 21:49

    Ma olen kasutanud igasuguseid asju – geelküüned, biosoft geel, püsilakid (glamlac jne), aga kahjuks mul ikkagi ei püsi need üle paari nädala ilusad.. Geelküüned ainukesena püsisid, aga ei taha lihtsalt sellega oma küüsi rikkuda. Need teised variandid tunduvad ohutumad, aga no mis sa teed – ei püsi lihtsalt. Ainult alguses, kui küüned on olnud mitu kuud lakkimata, siis püsib geellakk ja biosoft geel peal ca 3 nädalat. Hiljem aga ca nädal. Kurb, sest ei näe mõtet maksta iga 1,5-2 nädala tagant 18-20 euri. Nüüd katsetan mingit Glamlaci uudistoodet – http://www.beautyshop.ee/ee/peel-off-pen.html . Aluslakk, 2 kihti värvi ja lambi alla. Midagi Alessandro Striplaci sarnast, et hiljem lihtsalt “koorid” maha, ei pea kasutama jubedat keemiat eemaldamiseks. Püsib ca nädal kuni 10 päeva. Hetkel olen rahul, aga olen ainult paar korda kasutanud ka seda.

  • Avatar
    Vasta Krislyn 30. mai 2014 at 19:37

    Mina kasutan Glamlac’i ja olen ka väga rahul ja teised ka kellele teen seda. Küüned ei ole veel kellelgi halvemaks läinud, enda küüntel kannan glamlaci juba kolmandat aastat. Läbisin koolituse ja nüüdseks on mul juba väga palju erinevaid värve 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 30. mai 2014 at 14:53

    Geellakkimist ikka 😀 Ja pagana koma on ka rändama läinud 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 30. mai 2014 at 14:52

    Hesus Maria! See esimene on reklaampildil nii ilus, kuid päris elus ikka paras blaaahh. Ja ise lasen ka Adeni asjadega endale geellakiimist teha, päris pikalt püsib, paremini kui Gelishiga.

  • Avatar
    Vasta Kati 30. mai 2014 at 14:31

    Minule geellakk ei sobinud. Kuigi ma mingit nö musta tööd ei teinud, hakkas lakk ca nädala pärast kooruma, kuigi käisin ka väga hinnatud ja tuntus salongis. Umbes pooleteise nädala möödudes olid küüned nii koledad, et võtsin selle laki ise maha. Ja ometi oli mul nude toon. Ikka oli kole.

  • Avatar
    Vasta Liisu 30. mai 2014 at 14:29

    Ma lugesin 5 korda, et mis see tuuni+kana on..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 30. mai 2014 at 18:46

      hahah! 😀

  • Avatar
    Vasta Pirje 30. mai 2014 at 13:26

    Mina soovitan biosoft geellakki, ei rikkunud küüsi ja sobib isegi rasedatele.

  • Avatar
    Vasta Evelin 30. mai 2014 at 09:33

    Mina teen endale juba alates 2012 aasta suvest ise geellakiga küüsi, mingit koolitust ei läbinud. Lugesin läbi, mis järjekorras mida tuleb teha ning vaatasin youtubest videot ning asi selge 🙂 Suvel teen geellakiga üle ka varbaküüned, siis on ilus olla.

    • Avatar
      Vasta Kärt 30. mai 2014 at 10:06

      Sa ma lugu ka mul. Teen ise, õppisin youtubest ja teen juba aasta jagu. Ei ole küüned kuidagi kahjustatud ja on jätkuvalt tugevad. Teen ka varbaküüned geellakiga. Kunagi olid mul gelküüned, vot peale neid olid küll küüned nõrgad ja kahjustatud. Praegu aga probleemi pole, kasvavad kiiresti ja on tugevad, pikad.

  • Avatar
    Vasta Leenu 30. mai 2014 at 09:25

    Mul on alati väga hirmsad küüned olnud, väga pisikesed ja õhukesed. Olen terve elu neid närinud ja mitte kuidagi sellest tobedusest lahti ei saanud. Lakkida ei saanud ka midagi, närisin laki kohe maha ja üldse need küüned polnudki lakitult ilusad 😀 Eelmine aasta aga läksin geelküünte koolitusele, soetasin stardipaketi ja nüüd teen ise küüsi endale, mingeid fääänzi küüsi teha ei oska, aga lihtsad ja ilusad on ka juba hea. Geelküüsi ma õnneks närima pole hakanud 😀 Algul olid tipid, nüüd geel oma küüntel. Aga neid õudseid teravaid kulliküüsi ei teeks ka mina endale 😀 Üldse mulle pikad küüned ei meeldi.

  • Avatar
    Vasta terts 30. mai 2014 at 09:22

    Geellakk tappis nii minu kui mu ema küüned, nii et ei soovita kellegile seda! Pigem teha natuke suurem välja minek ja lasta panna endale bio sculptur geel, mis läheb samuti oma küünele,vajadusel saab ka üksikuid küüsi pikendada on looduslik ja no minu küüned bio päästis sest geellakk tegi küll matusetöö! Jäin nii mina kui mu ema oma küüntest ilma kuigi mölemal eluaeg superilusad ja tugevad küüned olnud! Minul läks veel hästi aga emal oli löpuks ainult paber alles..praegu olen pea2 aastat bio andunud fänn! Annab ka paljurohkem vöimalusi mängida ja parem kaitse kui geellakk ja püsib ka paremini+täiesti puhas loodus! Mina kiidan!:)

    • Avatar
      Vasta Birgit 30. mai 2014 at 09:56

      Ei tahaks uskuda, et geellakk tappis, pigem on kahjustava toimega atsetoon, millega lakki lahti leotatakse. Uuema lähenemise järgi viilitakse maha ja atsetooni ei kasutata.

    • Avatar
      Vasta Hva 30. mai 2014 at 10:00

      Pean ka nõustuma, et tõesti geellakk kahjustas küüsi. Mul olid geelküüned ja siis paar aastat hiljem lasin geellakkida. Tulemus pärast mõlemat oli umbes sama – väga nõrgad ja õhukesed küüned. Ja kusjuures, tegu ei olnud mingi “nurgataguse” salongiga 😀

      Seepärast ka väga ei julge seda soovitada.

    • Avatar
      Vasta Epp 30. mai 2014 at 10:06

      Minul on olnud geellakk samuti, seda kutsutakse gelishiks. Kui ära võtsin, siis eks ikka oli oma küüneplaat kahjustunud, sest seda oli ju enne viilitud ja nühitud, et lakk peale jääks. Kui see kahjustunud osa välja kasvas, olid oma küüned täpselt sama terved ja tugevad kui enne gelishit (ehk isegi parem!). Niiet julgen soovitada küll.
      Muidugi, ettevaatust, selle geeli sees on mingi küüsitugevdav toime, mis paneb need ekstra kasvama ehk hooldust kiiremini nõudma – see on muidugi tiba halb… 🙂

  • Avatar
    Vasta jaanika 30. mai 2014 at 09:09

    Mul polegi kõige hullemad käed võrreldes sinuga. Enesetunne paranes kohe

  • Avatar
    Vasta lala 30. mai 2014 at 08:54

    Laseksin ka geellakki panna, aga ka hjuks see väljakasvu asi häirib. geelide puhul oli mul tavaliselt rantsuse maniküür javäljakasv ei seganud, aga lühikeste küünte puhuleelistan värvilisi toone ja siis juba häirib, sest isegi tavalise lakiga peab max kolme päeva tagant väljakasvu tõttu värvima. Tüütu veits, aga ilma ka ei taha.

  • Avatar
    Vasta Birgit 30. mai 2014 at 08:41

    Jah, ainult lakk, ei mingeid kunstküüsi. Püsib väga ilusti, lõpuks kasvab lihtsalt välja liiga suur osa juba. Minul maksab 23€, aga saab ka odavamalt, aega läheb max. tund.

  • Avatar
    Vasta Birgit 30. mai 2014 at 07:26

    Avastasin geellakkimise hiljuti ja väga rahul. Enne seda käisin aastaid lakkimata küüntega, sest ise ei viitsi ja tulemus on nii ebapüsiv. Iga 3 nädala tagant tund salongis istuda on väike lõiv selle muretu aja eest.

    • Avatar
      Vasta Kati 30. mai 2014 at 08:36

      Oot, kõlab hästi. Ainult lakk eks, ei mingeid kunstküüsi … mis see maksab huvitav ja kaua salongis aega läheb? Peaks googeldama 🙂 3 nädalat püsib kenasti? Uskumatu, tahan kaaaaaa.