TESTIN JA ARVUSTAN

mitu paari prille teil on?*

27. mai 2019

Mul on kolm. Oleks isegi lausa neli, aga ma ei ole suutnud siiani Pere Optikasse minna oma uutele päikseprillidele järele minna. Ma olen sada korda rääkinud, et mul on see nõme silinder, et miinus on megapisike (-0.25), aga ilma prillideta on kuidagi ebamugav, mistõttu kannangi neid kogu aeg. Selle pärast mul peabki rohkelt prille olema – kogu aeg on mingi paar kuskile kadunud. Näiteks praegu tean ma ainult, kus mu uued prillid on. Eelmised? Ei tea, ju kuskilt maja pealt kunagi jälle välja kooruvad?‍♀️

Pean nentima, et mul pole enne iial olnud nagu spets mulle tehtud klaasidega päikseprille. Kuigi kui ma miinus kuuega ringi lasin, oleks ju võinud, aga noh. Nüüd ükskord sõitsin autoga nagu mingi Wremja tegelane, oma prillide peal päikseprillid, sest ma lihtsalt ei näinud ereda päiksega muidu sõita. Siis sain aru, et ok, mul ON prille vaja ja kiiresti. Lippasin mina Pere Optikasse ja ühe käiguga sain kahed uued prillid.

Need on siis tavalised nägemise prillid Voguelt

Päiksekad said valitud need leopardimustrilised. Klaasid olid minu maitsele natsa liiga kollased, aga mulle kinnitati, et saab tumedamaid ka lasta teha.

Päiksekad peaks nüüd eriti uhked tulema. Said endale lausa polaroidklaasid, et peaks roolis täiega peegeldused maha võtma ja tireleid viskama. Ma ei tea, aga tahaks juba proovida. Õnneks tänane vihmane ilm tekitab vähem süümekaid, et prillid mind kurvalt juba nädal aega ootavad.

Muuseas, kuni 02.06 on Pere Optikas võimalik saada Vogue raam + õhendatud klaasid 99€ ja kõik Vogue päikeseprillid 99€ eest. Päris hea diil mu meelest, seega kellel uusi prille vaja, soovitan sinna kiigata. Või noh, äkki on teist varupaari kah tarvis, omast kogemusest ütlen, et päris mugav on nii, kui on valikuvariante. Mitu paari prille teil on, prillikandjad? Või need, kellel silmad korras, palju teil päiksekaid on?

Ma VIP esitlusel võitjale Pere Optika kinkekaarti ulatamas. Muuseas, ta ise ütles, et ta just seda tahtiski võita, et oma emale uued prillid kinkida, nii armas ❤️

*Postitus sündis koostöös Pere Optikaga

Loe ka neid postitusi!

73 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Monsa 24. juuni 2019 at 10:30

    Mul on 3 paari kalleid prille- tavaline miinus, kahevaatelised, optilised päikeseprillid. Nägemine päris kehv (u. -4, silmad erinevad). Löpuks eelmisel suvel tegin endale optilised polaroidklaasidega päiksekad. Olen niiii rahul, aru ei saa, miks ma varem neid pole soetanud. Köik prillipaarid on soetatud soodukaga, täishind oleks ikka väga kirves- juba bifokaalsete prillide yks klaas maksab 200€.

    • Avatar
      Vasta Kristel 16. juuli 2019 at 08:27

      Kui prille kandain, oli 1 paar ja praegu päikseprille ka ühed. Ei ole rohkem mulle vaja, põhiliselt autosõiduks, ja pole ju odavad ka.

  • Avatar
    Vasta Kadri 31. mai 2019 at 22:54

    Endal on 3 paari prille millest 2 on tavalised -0,75 ja 1 on polariseeritud päikeseprilid -0,75. Õnneks kehtib kõigile ka kindlustus niiet õnnetuse/ kaotamise korral saan uued prillid või vanad parandatud. Ilma mitme paari prillideta ei kujuta elu ette. Kui prillid ei maksaks nii palju siis oleks neid rohkem. Siiani on läinud soodukatega koos ca 200€ paar.

  • Avatar
    Vasta MarjuShmarju 30. mai 2019 at 08:14

    Ostsin kord mehele sellised klõpsuga ilma kõrvasangadeta päikseprillid, mis tavaliste prillide otsa käivad. Poolhuumoriga noh. Tal muidu olid optilised päiksekad, aga need kadusid pidevalt kuhugi ära, vist oma 6-7 paari läksid jalutama, ja osad olid tõesti kallid :S. Klõpsukad maksid vist u 10 eurot vms. Mees vaatas, et oh, praktiline värk, ja hakkaski kasutama. Ja neid, pagan, ära ei kaota, tee või tina! Asi ilmselt selles, et need võtab ta alati autost välja minnes eest ära, sest muidu näeb välja nagu 70-aastane…

  • Avatar
    Vasta lillll 29. mai 2019 at 19:29

    Jeesus, ma olen elanud alati õndsas teadmises, et kõigil inimestel ongi üks paar prille 😀 Prillid on ju nii kallid ning lähevad kogu aeg katki (ok ma ilmselt siiski üks vähestest, kes suudab prillidele järjepidevalt peale istuda/astuda/hobusele jala alla pillata). Päiksekaid pole ühtegi paari, saan uhkelt silmi kissitada ning 40-aastaselt 70 välja näha. Nüüd, kui kommentaariumist loen, et nii paljudel mitu paari prille on… tekib tahtmine endale kah pidusse mineku prillid osta 😛

    • Mallu
      Vasta Mallu 30. mai 2019 at 10:58

      ma ka vanasti arvasin niii muuseas, et kõigil 1 paar 😀

  • Avatar
    Vasta Mariet 28. mai 2019 at 23:58

    Mul on üks paar prille. Kuskil kuu või veidi rohkem aega tagasi ärkasin üles ja avastasin, et prillidel üks hing pooleks. Veidi müstika siiani, et kuidas see juhtus aga oli. Mees lappis sanga kuidagi kokku ja läksin 47 km kaugusele lahendusi otsima. Õnneks oli näidisraam poes olemas ja sain klaasid ümber vahetada, aga mingi ca 50 eurone õnnetus siiski. Päikeseprille pole sest ajast saati kandud, kui nägemine liiga niruks läks. Mul on siiani veel igasugu päiksekaid alles, kuid pooled olen laiali jaotanud. Ideaalis läheksin üldse opile, sest läätsesi kanda ei saa, silmad on liiga tundlikud. Aga samas kardan, et ma pole opi jaoks sobilik ja jään igaveseks prillikandjaks. Mida ma ei soovi, sest see piirab mind päris kõvasti. Ma olen igati militaarhuviline ja mulle meeldib lasta ja muud säärast aga prillidega on see kõik keerulisem. Vihmas tegutsemine on veel kohutavam kui lihtnägija jaoks jne. Pea on ka lai ja normaalseid raame keeruline leida. Apua, tõeline hala. Tahaks nägija olla. Palun. 😀

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:07

      Mine kindlasti konsultatsiooni! Äkki ikka saab oppi teha ja olekski kõik mured murtud 😀

  • Avatar
    Vasta Elen 28. mai 2019 at 18:03

    Mul on päikseprille 7 v 8 ?,siiamaani ma muidu pole tavaprilli kandja olnud,aga nüüd on hakanud nägrmine vaikselt halvemaks minema v on lihtsalt televiisor väike?

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:08

      Kindlalt asi telekas 😀

  • Avatar
    Vasta nele 28. mai 2019 at 17:48

    Päikeseprillle on eeee mingi neli või viis paari, nägemiseks on ühed, aga need on hetkel mingi 4 päeva kadunud olnud seega natuke nadi lugu, Autoroolis muidu alati kui päike paistab olen topelt prillidega, muidu lihtsalt ei näeee.

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:08

      Jumal tänatud, et ma ainus pole, kes prille kaotab ja roolis wremjat teeb 😀

  • Avatar
    Vasta Liisu 28. mai 2019 at 16:21

    Mul on ainult üks paar prille, aga need juba 3 aastat vanad, seega tuleb uusi ostma minna 🙂 Päikeseprille ei ole, aga tahaks, et uued prillid oleksid kaks ühes – nii nägemiseks kui ka kaitseks päikese eest.

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:09

      Kõlab nagu peaksid seda soodukat ära kasutama 😉

  • Avatar
    Vasta Liisa 28. mai 2019 at 13:36

    Alati olnud korraga ühed tavalised ja ühed päikeseprillid. Ma olin minimalist juba enne seda, kui minimalism popiks sai – kuidagi ei meeldi see asjaderohkus mitte milleski.
    Mul on ka alati korraga üks paar teksapükse, üks selja-, üks käe- ja üks õlakott jne jne. Elu on näidanud, et kui ka prooviks soetada mitu eksemplari sama funktsiooniga asja (mitu paari teksasid, mitu paari prille vms), siis kasutust leiavad ikka vaid ühed, kõige paremad.

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:10

      Eks ta nii kipub minema jah 😛

  • Avatar
    Vasta Älis 28. mai 2019 at 12:23

    Mul päris korralik “miinus”, prille on palju, aga kannan vaid kahte paari ning mõlemad Vogue ja Pereoptikast tellitud :D.
    Ma tahaks selleks suveks tellida hoopis nägemist korrigeerivad päikeseprillid.

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:10

      Mõistlik! Ma juba kujutan ette, kui mugav nendega on 😀

  • Avatar
    Vasta H.H. 28. mai 2019 at 08:00

    Mul on ühed miinusega prillid ja nende peale käivad magnetiga päikeseprillid (clipid vms?) Üli mugavad ja just autosõidul. Sai ka kunagi topelt prillidega sõidetud ? Muidu on päikseprille ka veel mitu paari aga ei kanna neid enam

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:11

      Vauu, tahaks näha kuidas need veel välja näevad 😀

  • Avatar
    Vasta Margit 28. mai 2019 at 07:32

    Tean mida tunned. Endal ka väike miinus aga ilma prillideta enam olla ei oska ja endale tundub et silmad väga metsas ??? käisin just silmaarstil ja tegelikut pole simad muutunud ja miinus sama mis 10 aastat tagasi? lasin teha nii tavalised kui ka päikeseprillid kraadiga. Mul on see et liiga ere päike paneb pea valutama aga enne oli nii tüütu päiksekaid kanda kuna tunne oli nagu oleks pime. Oleks võinud ka juba varem päiksekad vastavalt oma ailmadele teha sest see nii mugav. Ja tänu sellel et ma end liigutama hakkasin ja asja käsile võysin otsustas ka ema et see supper hea idee ja pani ka silmakale aja kirja.

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:12

      Ma nii ootan ka juba, et enda omadele järgi jõuaks 😀

  • Avatar
    Vasta Kadi 28. mai 2019 at 02:11

    Miinus 12 ja silinder otsa, aga on vaid yhed prillid, sest oma kogemusest tean, et kannaksin vaid yht paari, neid koige mugavamaid. Paikseprillid ka ainult yks paar, kui oleks rohkem, 2randaksid lapsed need 2ra. Kontaktl22tsi see-eest varuga, ilma ei saaks ei ujuda ega sporti teha…

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:13

      Ohsajutt mis miinus :/

  • Avatar
    Vasta Laura 27. mai 2019 at 18:40

    Nõustus! Hea on, kui valikuvariante on ja on varuprill, kui miskit peaks juhtuma. Ma arvan, et mul on vist oma 15 paari kokku. Peakski osad ära andma, kuna nägemine muutus aga jah…optometristina töötamise mõnu – prille on kodus iga nurga peal 😀

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:13

      Okei, see on juba next level 😀

  • Avatar
    Vasta maisa 27. mai 2019 at 17:20

    Täpselt ühed ja miinused..ammu ammu oleks vaja uusi aga noh prillid on kallid asjad. Tegelt ma oleks üliõnnelik kui saaks opile aga see on mu ee 2-3 kuu palk seega lepin oma praeguste prillidega mis on umbes 5-6 aastat vanad,katkised,kriimuliste klaasidega ja lahjaks jäänud.

    • Avatar
      Vasta LIINA 27. mai 2019 at 18:11

      1 paar prille. Ja need ausõnapeal juba. Juba kukkus see mummu ära mis nina juures on ja ai kui terav see koht nüüd on. Pean lihtsalt oma olematud eurod kokku kraapima ja laskma uued prillid teha. Ilma prillita hakkama ei saa (-4.25ja-4.50)ühesõnaga puhta pime..

      • Avatar
        Vasta P 28. mai 2019 at 07:27

        Selle mummu saab lasta prillipoes uue panna. Kohe koha peal panevad 5mintsaga ja vbla mingi 1 euro peab maksma.

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:15

      Ehk õnnestub järelmaksuga opile minna? Ja prillide puhul tasub soodukaid jälgida, tegelikult võib väga soodsalt prillid kätte saada 😉

  • Avatar
    Vasta Britta 27. mai 2019 at 15:04

    Mul on 1 paar nägemisprille, mis juba 3 aastat vanad ja kannan igapäevaselt, hädasti läheks uusi vaja. Aga uued prillid nii kallid ~400-500€ koos õhendamistega. Lootsin, et saan see aasta silmaopile minna aga mulle ei sobi laseropertasioonid (õhuke sarvkest ja -10 nägemine) ja lisaläätse operatsioonid 4000€ 🙁

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:16

      Oi kui kallis sel juhul jah 🙁

  • Avatar
    Vasta H 27. mai 2019 at 14:33

    Kas sa käisid silmaopil? Oleks nagu kunagi lugenud ja postitusest jäi ka selline mulje, et sul enne oli suurem miinus siis? Kas oled kuskil kirjutanud ka, et miks miinus peale oppi tagasi on tulnud või mis teema sellega on? Olen ise paari kuu pärast opile minemas ja oleks huvitav lugeda 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisi 27. mai 2019 at 14:31

    Mul kahed prillid. Ühed tavalised ja siis päiksekad. Pæikeseprillid on mul eraldi prillikarbis ja kotis ja tavalised kogueg ees. Muidu ei näe lihtsalt. Praegused prillid maksid ka mingi 500€. Õnneks oli siis hea kampaania ja sain 300€ga. Alati, kui kontrolli lähen, on hirm, et pean jälle uued ostma. Käin iga 2a tagant kontrollis ja alati pidanud uued ostma, kuna vaja tugevamaid.

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:17

      Päris hea soodukas ju! Loodan, et enam ei lähe hullemaks 😉

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. mai 2019 at 13:56

    Mina olen -5- line. Ja prille täpselt 1 paar. Kuna nad maksavad ikka omajagu ( kuna mul vaja klaase õhendada, siis kuskil paari sotise väljaminekuga pean arvestama, kui just mingit kampaaniat pole). Päikeseprille ka 1 paar.
    Plaan on minna silmaopile, aga ma nii argpüks, et no ei julge! Saan aru, et seal pole midagi karta ning valu pole absull, pigem ebamugavustunne. Aga noooo ei julge! Tavaliselt jääb asi raha taha (mul see summa kokku kogutud), aga takistuseks olengi ma ise ning aeg.

    • Avatar
      Vasta Jj 27. mai 2019 at 15:25

      See käib niiiii kiiresti. Ma ka kartsin. Aga oii kui imeline tunne on nägija olla!?

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:18

      See pole üldse nii hull ja sajaga väärt seda. Mine tee ära! 😉

  • Avatar
    Vasta L 27. mai 2019 at 13:45

    Mul on ainult üks paar. Kui hommikul paned ette ja alles õhtul öökapile tagasi ei kao nad õnneks kuhugi.

  • Avatar
    Vasta Anette 27. mai 2019 at 13:35

    Üks paar. Pole nii rikas et mitut omada ?
    Need ka kriimus ja logisevad
    Päikseprille üks paar vanad ema omad, kui neid tahan kanda siis tuleb läätsed panna. Aga ma ei viitsi neid kanda seega päikese prillid seisavad kapis ?

  • Avatar
    Vasta Elis 27. mai 2019 at 13:31

    Üheksa paari tavalisi päiksekaid, neli paari minule tehtud miinusega päiksekaid ja kaks paari tavalisi miinusega prille. Ma lähen suure kaarega prillipoodidest mööda, lihtsalt ei suuda vastu panna. Ja homme lähen veel uusi miinusega päiksekaid juurde valima, praegu diil, et maksad ühe eest ja saad teise paari tasuta ???

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:19

      Ja ma mõtlesin, et mul on palju prille 😀

  • Avatar
    Vasta Maki 27. mai 2019 at 13:19

    Ühed prillid ainult. Igapäevaselt autoga sõites tunnen suurt puudust päikseprillidest. Kuid kuna miinus on suht suur siis kahjuks ei hakka rahakott peale nendele

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:20

      Ehk mõne hea soodukaga ikkagi saaksid! Või siis tee ka Wremjat 😀

  • Avatar
    Vasta K 27. mai 2019 at 13:18

    Ühed prillid on ja juba mitmeid aastaid, kuid tunnen, et hakkavad nõrgaks jääma. Kõige rohkem tunnen siiski puudust optilistest päikseprillidest, sest sõidan samuti nagu mõni tulnukas ringi kaks paari prille ees või siis kissitades. Teha neid pole ka raatsinud, sest noh vaatan alati suvi on lühike, et ajan veel selle aasta kuidagi ilma läbi ja ma elan ka oma majas, mis vajab renoveerimist siis see lihtsalt neelab alati eelarve nulli.

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:22

      Luba vahelduseks endale ka midagi, soodukaga pole nii hull vast 😉

  • Avatar
    Vasta Liisu 27. mai 2019 at 13:18

    Mul ainult ühed prillid, sest noh.. rahakott ei võinalda rohkem soetada neid. Ja päiksekaid ka üks paar vaid. Ausalt öeldes ei tunne nagu vajadust ka rohkemateks.

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:22

      Siis super ju 🙂

  • Avatar
    Vasta L 27. mai 2019 at 13:11

    Prillikandja juba pea 6 aastat olnud, aga prille siiani vaid 1 paar. Nüüd kui load on, siis tunnen kohe eriti puudust päiksekatest, millega ma näeks ka, st oleks siis minu nägemise prillid. Varem käisin suviläbi tavaliste päiksekatega (tegelikult siiani?), aga suht pime olen siis?

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:23

      Läätsesid ei saa kasutada?

  • Avatar
    Vasta Mari 27. mai 2019 at 13:10

    Mul on üks paar, aga need on H1N1 Clip On raamidega, seega oleks mul nagu neljad prillid: tavalised, päiksekad, arvutiga töötamiseks ja kollaste klaasidega hämaras sõitmiseks. Väga mugavad ja olen ülirahul nendega 🙂

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:24

      Esimest korda kuulen sellistest 😛

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. mai 2019 at 13:05

    1 paar tavalisi prille, 1 paar optilisi päikseprille ja 1 paar tavalisi päikeseprille juhuks kui läätsi kannan ?

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 27. mai 2019 at 13:00

    Kas Vouge kampaania kehtib mingi teatud miinuseni? Mu prillid on tavaliselt 300+ € hinnaga, kuna miinus suur, -6 ja nende klaaside õhendamine on kallis. Aitäh, kui leiad aega vastata. Ma nende kodulehelt ei leidnud selle kampaania kohta midagi. Vb ei osanud otsida. 🙂

    • Avatar
      Vasta Pille-Riin 28. mai 2019 at 08:57

      Hah! Nüüd leidsin!

  • Avatar
    Vasta Vaike 27. mai 2019 at 12:57

    Ühed -0,5sed, millest ma mitte iial ei tea, kus nad on, kui mul neid vaja on! Päiksekaid on kolm paari vähemalt, kui mitte rohkem. Hetkel ühed jälle räägivad minuga, aga ma üritan mitte kuulda ega osta.

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:25

      haha 😀 pea vastu!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 27. mai 2019 at 12:55

    Mul on 2 paari prille. Ühed on juba ammu-ammu ostetud, aga teised ostsin siis kui sa eelmine kord tegid reklaami Pere Optika Vogue kampaaniale. Tartus olid küll väga meeldivad teenindajad Kvartali keskuses 🙂 AGA ma pole neid uusi peaaegu üldse kandnud, sest need on nii teistsugused mu vanematest prillidest ja nii harjumatu on ja iga hommik rändavad ikka need vanemad ette 🙂 Aga ma tahaks selliseid prille, millega ma näeksin (mul on miinusklaasid) ja mis samal ajal kaitseksid ka päikese eest 🙂

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:26

      Kasuta siis seekord ka soodukat ära ja mine osta! 😉

  • Avatar
    Vasta Eeps 27. mai 2019 at 12:53

    Üks paar, fotokroomsed, maksid hingehinda, rohkem ei jõua neid soetada 🙂 Õnneks pole otseselt vaja ka – nii ära tüütas see pidev tavaprllli ja päikeseprilli vahel opereerimine, ühtedega on elu kordades lihtsam. Rääkimata sellest, et Eagle Visioni konsultant mulle esimese raksuga superilusad raamid suutis valida 🙂

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:26

      Vedas!

  • Avatar
    Vasta Evelin 27. mai 2019 at 12:52

    Ma sain kuu aega tagasi oma elu esimesed lugemisprillid.
    Päiksekaid on hetkel 3, aga nägin hiljuti ühtesid NII ilusaid prille, mida ma ära ei ostnud, sest noh, mul on ju mitu paari, aga nii jäi kripeldama, et ma VAJAN neid prille ja tuleb vist ikkagi minna ja need ära osta:D

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:27

      Raske juhus 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 27. mai 2019 at 12:46

    1 paar prille. Aga väga soovin uued soetada.

  • Avatar
    Vasta J 27. mai 2019 at 12:45

    Mul on 1 paar tavalisi prille ja 1 paar optilisi päikseprille. Päiksekad ostsin siis, kui Sa eelmine kord Pere Optika Vogue kampaaniat siin reklaamisid. Tore, et prillid sain, aga tolle konkreetse Pere Optika teenindus oli küll alla igasuguse arvestuse! Ma jõudsin juba mõelda, et jalutan lihtsalt minema ja jääbki ostmata.

    • Mallu
      Vasta Mallu 27. mai 2019 at 12:46

      Mis juhtus :O

  • Avatar
    Vasta C. 27. mai 2019 at 12:42

    Ühed prillid on. Viimasel ajal olen mõelnud, et peaks ühed veel soetama. Aastaid juba miinus sama olnud.
    Lapsel on süles olles koguaeg vajadus haarata mu prille ja igakord mõtlen hirmuga, et jumala eest need ohutult tagasi saada. Kui prillid peksid katki minema, siis jama majas. Ilma nendega ma pime, miinust veidi alla kolme.

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:28

      No vot, siis kiirusta soodukat kasutama! 😉

  • Avatar
    Vasta Elise 27. mai 2019 at 12:40

    Mul on tavaprillid -0,5, kuid ei kanna neid regulaarselt. Peamiselt vaid koolis loengutes. Päiksekaid on aga 5 ja rohkem paari, millest suurem osa on üliodavalt aliexpressist kokku ostetud 😀

  • Avatar
    Vasta Annu 27. mai 2019 at 12:40

    Ühinen prillikandjatega alles. Langesin reklaami ohvriks, hakkan nägijaks lõpuks ja homme saan oma elu esimesed prillid kätte!? Valisin Vogue hea diili.
    Eks homme kiikan päiksekaid ka, kui järele lähen. Ei osanud nii mõeldagi, et prille rohkem kui üks paar vaja on ?

    • Avatar
      Vasta Mallu 29. mai 2019 at 22:30

      Mitme paariga lahkusid? 😀