SUHETEST

a milline mees sul on?

18. juuni 2014

Kes minu Facebooki lehte jälgib, see ehk märkas, et kommenteerisin seal õhtulehe artiklit “seitse täielikku sigadust mida absull iga mees teeb, aga naised, alandlike koertena, peaksid neile andestama“. Pead ei anna, ehk oli mõni sõna väheke teisiti.

Kes klikkida ei viitsi, siis näitan ka teile, et mis need asjad siis on, mida väidetavalt inimeste kallimad teevad:

  • Püksid igal pool. Jah, ilmselgelt on tüütu, kui riided vedelevad igal pool. Paraku kipuvad samasugused olema enamik mehi. Püüa rahulikult rääkida ja tähelepanu probleemsele kohale juhtida.Meie majas on vist minu asju ikka tunduvalt rohkem laiali kui Kardo omi. Esiteks selle pärast, et minu asju ongi lihtsalt rohkem ja teiseks sellepärast, et ma olen laisk kui lohe.
  • Sa näed okei välja. No see on ikka tõeline kompliment naise jaoks! Väike märkus: ilmselgelt nõretab eelmine lause igal moel sarkasmist. Sa ostad uue kleidi või teed ilusa soengu ning seda nimetatakse kõigest okeiks. Samas on see ju nii, et mees ei mõtle midagi halba sellega – ta lihtsalt nimetab asju nii. Ma oleks ka solvunud, kui ma ennast terve igaviku (10min) meigin ja siis Kardo ühmaks, et ma näen OKEI välja. Samas tuleb Kardo mind teinekord siis ka ülistama, kui ma näen välja nagu eelmise postituse esimesel pildil, seega ei saa tema sõnu küll tõe pähe võtta, aga vähemalt teab ta imetabasele rohkem sünonüüme kui “okei”.
  • Sõbrad on esikohal. Vahepeal võib tunduda, et sõbrad on tema jaoks esikohal ja sina kusagil tagapool. Kuid nii kaua, kuni ta pöörab sulle piisavalt palju tähelepanu, nautigu ta ka sõpradega ühiseid õhtuid. Ka sina tahad ju vahepeal mõne enda sõbrannaga koos olla. Mulle tundub, et siin räägib lõigu esimene pool teisele vastu. Alguses on öeldud, et sõbrad on esikohal ja siis, et las see mees siis käia teinekord sõpradega väljas, mis tundub ju iseenesest mõistetav, kui tegu ei ole just mingi sellise suhtega, kus mees on keldrisse seotud. Loomulikult peabki mees oma sõpradega väljas käima, naised käivad ju ka. Aga kui naine ikka ütleb, et kuule jah, mul on pidevalt tunne, et mehel on sõbrad tähtsamad kui mina, siis on sul ilmselgelt sitt mees.
  • Nad ei tule õigete asjade peale. Mõnikord sa lihtsalt ootad, et ta tooks sulle sooja suppi, kui oled haige või tuleks selle peale, et ka ilma põhjuseta lilli kinkida. Aga paraku ei ole see nii. Kas tõesti on mehi, kes vaatavad palavikus sonivat naist, viskavad jalad diivanile ja käratavad: “Kurat, tee ise endale suppi…Ja too üks õlu ka!”? Kas on mehi, kes ei too oma naisele lilli? Nojah, tegelikult vist ikka on, sest ma oma eelmises suhtes ka kuigipalju lilli ei saanud, aga nüüd Kardo ikka tassib neid mulle koju. Sest mulle meeldib ja kena on ju teha inimesele, keda sa armastad, neid asju, mis teisele meeldivad. Kas ei?
  • Entusiasmi pole. Sina võid tulla koju, olles tõsiselt elevil millegi pärast.. aga tema – ta vaatab telekat edasi.Et siis…”Oh issand, Peetrike! Ma sain täna Nobeli preemia, leidsin vähiravimi ja sebisin kodud kõikidele maailma koduta loomadele!” Ja mees on nagu:
    3550277-7033972547-_1360-9598513
  • Valikuline kuulamine. Kas nad kuulavad siis ainult seda, mida tahavad või tõepoolest ei pane tähele? Ajab ohkama. Mina näiteks mõni kord avastan alles siis, kui Kardo on viis minutit midagi seletanud, et ma ei mäleta üldse jutu algust, keskpaika, või noh, seda, et me vestleme. Mul mõte uitab mujale 😀 Seega, kui tema mind ka ei kuula teinekord, siis so be it!
  • Suured tited. Vahepeal võivad mehed olla täiskasvanud lapsed. Kui neil on köha ja väike palavik, siis peab terve maailm nende jalge ees olema ja neid tuleb poputada. Vahepeal pead isegi neile emaks olema. Teisalt jällegi – on ju imeline, et ta on sinu kõrval olemas ja saad talle vajadusel lihtsalt kaissu pugeda. Okei, haiged mehed ON hädised. Aga oma mehele emaks olla? No püha jessas. Miks keegi peaks tahtma emaks olla “mehele”, kes neid ei kuula, ei kiida, ei aita, lilli ei too, paneb sõbrad esikohale ja lõpetuseks viskab sulle oma trussikud näkku, et sa need ära peseks? Ahjaa, on ju imeline, kui su kõrval on keegi, kellele kaissu pugeda… 🙂 Tegelikult ma soovitan sellise mehe olemasolu korral saata mees pikalt ja osta endale kasvõi suur koer. Sellele saab ka kaissu pugeda ja tal polegi trussikuid.

Kui see artikkel seal Facebookis mul istus, siis nii mõnigi naine kirjutas, et “issand, nii 100% minu mees, icc icc icc!”.

tumblr_mljqitnk3d1s6hi0oo1_500-8462830

Loe ka neid postitusi!

27 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Michael Kors Grid replica 14. november 2014 at 10:33

    Hello! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my iphone 4. I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share. Appreciate it!
    Michael Kors Grid replica
    [url=http://dumpdebtnow.com/index.asp?shop=Michael-Kors-Grid-replica&id=16671]Michael Kors Grid replica[/url]

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. juuni 2014 at 21:04

    Ma ei tea, ma arvan, et lillede mittekinkimine või komplimendina “sa näed okei välja” ei tähenda nüüd kohe, et mees ei väärtusta sind või et suhe pekkis on.

    Ma saan lilli ainult naistepäeval, kuna elukaaslane ei pea üldse mõttekaks lillede ostmist, mis kohe ära närtsivad. Samas jõuludel, sünnipäeval ja meile olulistel tähtpäevadel teeb ta väga ilusaid, läbimõeldud ja armsaid kingitusi ning küpsetab ise kooki. Nii et ma mõtlen, et mis siis, et harva – vähemalt need harvad on siis seda erilisemad 🙂

    Teine asi on see “sa näed okei välja”. Mu elukaaslane kas ütleb, et “okei on” või siis ei ütle midagi. Nii et “päris okei” on suur kompliment ja ta mõtlebki seda samamoodi nagu keegi teine mõtleks “ilus”. Ma ei kurda, meil on hea.

  • Avatar
    Vasta mai 19. juuni 2014 at 13:00

    kusjuures see toidu kiitmise teema oli nii tuttav. ma ka alguses nii pingutasin, et teha supertoitu ja saavutada armastus kõhu kaudu. armastus jah tuli, aga mitte toidu kaudu, võlusin ta muude omadustega, sest mehed lihtsalt ei oska (üldistus!!) toitu hinnata. aga igapäevaste toidukomplimentide puuduse korvab see, et ta on öelnud avalikult mitmeid kordi, et peale minuga tutvumist ta ei suuda enam süüa poodide valmistoitu, purgisuppe, friikaid, pelmeene ega sööklate päevapraade. okei, liialdan, viimaseid sööb, aga nö pika hambaga (igapäevased lõunad töö juures).
    olen aru saanud, et pingutagu ma kuidas tahes, ta vabatahtlikult üldiselt esimesena ei ütle, et oli supermaitsev. ise küsides, jah, seda küll, siis ütleb.
    aga no ma ei olegi ta kokk, et ta peaks minus ainult minu toidutegemisoskust hindama. seega ei oota ka erilisi kiidulaule oma kulinaarsete võimete kohta 😀

  • Avatar
    Vasta Mammu 19. juuni 2014 at 12:41

    ÜÜÜ,
    5miljonit külastust!!

  • Avatar
    Vasta ethel 19. juuni 2014 at 12:37

    See “Püksid igal pool” on minu abikaasa puhul täiesti kehtiv. Meil on muidugi majaabiline ja need püksid ei jää õnneks kaua vedelema aga muidu mees arvab küll, et on täiesti normaalne koju tulles teksad koridori põrandale maha visata ja lühkaritesse ümber astuda. Kui majaabilist poleks siis need teksad sinna põrandale jääksidki, sest mina ise suurem asi koristaja ei ole.

  • Avatar
    Vasta Sandra 19. juuni 2014 at 11:02

    No minuarust söögitegemisega on üldse selline ooper, et küsi mis mehe käest tahad, et mida ma süüa teen või mis süüa teha, siis alatine vastus on, et ei tea. 😀 Vahel ajab jumala juukseid katkuma, et kurat, mul on endal kõik ideed otsas, mis võiks teha, midagi ju PEAB olema, mida sa tahaks. Vaatab ikka tuima näoga otsa, et ei mina tea. 😀 Nii et kui mul mõte täiesti nulli jookseb, siis on laual lihtsalt kartul ja viiner/sardell. 😀 Ära süüakse kõik ja üldiselt ma teen päris hästi süüa, söömata pole midagi jäänud ja kiita saan ka ikka vahel. 😀 😀 Üldiselt nende teiste punktidega on nii, et ma ei kujuta ette, kus selliseid jopesid leitakse. 😀 Pigem olen mina see, kes vahel peale surub, et kuule, mine suhtle oma sõpradega ka vms, ta näeb neid niigi harva. Ja rääkimisega on nii, et alatihti ma kuulen, kuidas mulle öeldakse, et mis mõttega ma sinuga räägin, kui sa isegi ei kuule, et ma räägin. Mul kipub jah mõte uitama või vahel omas mullis istuma, eriti õppimise ajal, ja siis on jah, et ah, mis, ütle uuesti palun. 😀

    • Avatar
      Vasta J. 19. juuni 2014 at 14:49

      Jaaaa, mul on täpselt sama 😀 Mees iialgi “ei tea”, mida õhtuks süüa tahab, aga kõik süüakse tänulikult ära, vahet pole kas olen paar tundi vaaritanud või lihtsalt pelmeene praadinud. Ses mõttes on neid lihtne pidada 😉

  • Avatar
    Vasta J. 19. juuni 2014 at 10:34

    Lilli mulle väga tihti ei tooda, aga seda toredam üllatus, kui tuuakse. Muudest punktidest lähtudes on minu mees vist ikka teistsugune, sest ilusaks nimetab mind iga päev, sõpradega õhtust õhtusse koos ei ole, tabab üldjuhul sõnadetagi ära, mida ma vajan ja suur titt ei ole kohe kindlasti. Mina olen ka see, kellel mõte kipub uitama ja riideid jätame me mõlemad aeg-ajalt laokile. Aga selle “okei” alla läheb võib-olla see, et ükskõik, mida ma süüa teen, mees ütleb ikka enamasti, et “päris hea on”. Mingi aeg ajas natuke närvi ja küsisin ta käest, et kas ma teen siis tõesti nii keskpärast sööki või milles asi. Selle peale ta ütles, et tema “päris hea” tähendabki, et väga hea 😀 Pärast seda hakkasin õnneks rohkem kuulma, et olen imeline kokk 😛

  • Avatar
    Vasta Viivu 19. juuni 2014 at 08:09

    Ma tõesti siiralt usun, et keegi neist, kes oma meest nendes punktides ära tunnevad ei mõtle seda, et mees 24/7 eriline mühkam oleks. Mina tunnen vähemal või rohkemal määral ära oma meest kõigis va. viimane, ema eest pole ma talle veel pidanud olema. See ei tähenda, et mees midagi tähele ei paneks, mind ei poputaks, kunagi komplimente ei teeks ja millegi vastu huvi ei tunneks, aga vahest pean teda pisut suunama rohkem märkama ja minu jaoks oleks üsna kummaline kui mees suhtuks ntks minu uutesse kingadesse sama entusiastlikult kui ma ise :D.
    Muidugi on ka inimeste arusaam väljakannatamatust ja natuke häirivast erinev. Kui kuskil peaks leiduma mees, kes oma naist trussikutega näkku loobib, nobeli preemiast ei huvitu ja vähemalt 6 päeva nädalas sõpradega hängib, siis tal vist naist kauaks poleks.

  • Avatar
    Vasta terts 18. juuni 2014 at 21:21

    Mu mees ei too mulle pea kunagi lilli(vahel ikka juhtub ja siis on mu önn üüratu:D) aga see eest toob ta mulle hapusi komme -mida ma niii jumaldan, nii et sobivad mulle lillede asemel:D riided on meil mölemal mööda korterit laiali:D ja kui haige(d) oleme siis pigem suren mina ja tema on mu “ema” kui mina:D:D:D aga söbrad on meile mölemad olulised kuid mitte esikohal, ainuke asi mis mul veel vaja voolida on on see, et ta on üks neist meestest kes mulle komplimente ei tee sest ta arvab et ma lähen veel rohkem öhkutäis kui ma juba olen:D samas vahel kui küsin et kas on ilus kleit vm siis ta ütleb et on küll, küsin et meeldib? Jah meeldib, siis ütlen et noh lähen siis sellega ja siis ta hakkab mind pörnitsema ja ütleb et “ma arvan et mitte!!!!” Igakord on mu hämming suur et no miks siis mitte kui on ilus ja kena ja siis tuleb vastus “aga teistele meestle meeldib siis ju ka!!!” 😀 see ajab mind alati naerma!:D aga kui olen viks ja viisakas siis käib ta ninapüsti käevangus mul ringi ja tapab ümberolevaid meesolevusi pilguga:D nii et see korvab vähekegi seda et ta mind komplimentidega üle ei kalla sest mul on uhke ja hea tunne kui tema tunneb uhkust minu üle!:)

  • Avatar
    Vasta Liisu 18. juuni 2014 at 20:33

    Tee veel 5 postitust sellest, et Kardo täiuslik on:D:D:D
    Tegelt ka, 1st postitusest oleks piisanud, ei viitsi sama asja mitu korda lugeda 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuni 2014 at 20:43

      Ma arvatavasti teen neid veel sada. Kui sina lugeda ei viitsi, siis sitta mul sellest :D?

  • Avatar
    Vasta Maire 18. juuni 2014 at 20:26

    mingid kahtlased punktid. ei käiks nagu ükski mu kaasa kohta.

    * riideid vedelema ei jäta, vaid paneb sirgelt tooli najale. sokid tooli kõrvale. ma siis aeg ajalt käin ja korjan ära kui ta pole seda ise teinud. reeglina vahetab riideid iga päev, või ülepäeviti. ennem vedelevad minu ja laste riided, kuigi püüan ka ise olla korralikum ja mitte nii väga vedelema jätta.
    * ta ei ütle mulle et näen ok välja. on kasutusel igasugu muud väljendid, kuid enamjaolt, “näed hiilgama pandav välja”, ja siis tiirleb nagu kass ümber palava pudru 😀 ikka ütleb ausalt, et mis sobib ja mis mitte.
    * sõbrad pole ammugi esikohal. ennem on auto. auto on nigu prillikivi enamjaolt. käib ja nunnutab ja peseb ja puhastab ja sajatab igaüht kes poe parklas auto katusele õllepurgijälje jätab. aga ei, ma ei kurda, hullem veel kui alkot tarbiks.
    * meestel kord juba on nii, et nende mõttemaailm ei haara kõike mis vaja. seega olen tavaliselt öelnud, kui kuskil abi vaja, kui ta juba ise pole tulnud. keeldub üliharva, ja ka veenva põhjusega. aga olete näinud meest, kes suudab teha mitut asja korraga? hoida last süles, seletada teisele millal süüa saab, ja samal ajal pliidil sööki segada? või tegeleda ühe asjaga, ja kui keegi vahele segab on maailmalõpp?
    kingitusi ma omale tuua ei luba. kui ma miskit tahan, ostan ise. lilledega on teine lugu. neid meeldib saada, kuniks pole potililled.
    * valikuline kuulamine. kellel seda poleks? ise ju ka vahest oled nii mõttes et ümbritsev on kui mull? nagu eimiskit…
    * ja tõesti, mõne koha pealt on nad suured tited. ütleme kasvõi peres. kus on mitu last. kui mees on haige, külmetunud, on ta pikali surivoodil, kirjutab oma viimset testamenti ja jätab omaksetega hüvasti. taevas hoia kui midagi paluda julged. MA OLEN JU HAIGEEE!!!
    samas, mind ei häiri et oma mees ka haiguste ajal suur nagutitt on. tema on see, kes toob perele leiva lauale ja rabab pooleks et perel kõik olemas oleks. siis võib ka haigena olles puhata. organism vajab seda.

    ma ei ütle et mul on prints valgel hobusel, kes seab mu vajadused etteotsa, jättes enda omad olematusse kaugusesse või kustutab üldse. armastan teda kõigi ta vigadega, õnneks on häid asju rohkem kui vigu. samamoodi armastab tema ming. mul on palju vigu…aga loodan et need on tühised muu kõrval. kooselu, olgu siis abielus või mitte, on täis komprimisse. olen end tema järgi sättinud, tema soove arvestanud, sama ka temaga…asi on vastastikune.

    mõnikord tundub et see kes kirjutab neid artikleid, on asju vaadanud vaid ühest vaatepunktist. kõik inimesed ei ole ühe vitsaga löödud juu…

  • Avatar
    Vasta Leevi 18. juuni 2014 at 19:47

    Mul on kunagi selline mees olnud, aga tundub, et õppisin veast ning nüüdseks ei saa ühtegi punkti oma mehega samastada. Õnnestunud valik 🙂

  • Avatar
    Vasta A 18. juuni 2014 at 19:02

    ma usun, et mõne teise jaoks oleks jälle see teie trussikmiisu saaga üsna BIG NO-NO mehe puhul:

    kui õigesti mäletan, siis Kardo nagu “ei teinud väljagi”, et sind see kogu asi häiris. lisaks oli ta väga varmas eksiga uuesti suhtlema ja sebima, kui raseduse ajal teil mingid tülid tekkisid.

    minu arust kaugelt mitte ideaalne mees (kuigi paljud askis seda väitsid) ja taluksin pigem neid põrandal vedelevaid sokke kui sellist eksidega sahmerdavat meest 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. juuni 2014 at 19:39

      Kardo ju kirjutas trussikumiisule, et see mu hinge rahule jätaks. Ühtlasi ei läinud ta kedagi sebima 😀

      • Avatar
        Vasta A 18. juuni 2014 at 19:46

        my bad, siis mäletasin valesti 🙂 aga mu mõte jääb samaks: kindlasti on ka Kardo puhul asju, mis mõnele teisele oleks täielikud deal-breakerid, igas mehes ilmselt on midagi, mis erinevate naiste arust on kõige õõvastavamad asjad üldse, kuid sa suudad neist mööda vaadata ja inimest tema miinustega aktsepteerida.

        teised naised suudavad jälle sellest mööda vaadata, et riided põrandal vedelevad ja mees iga päev lilli koju ei vea. kusjuures, mina näiteks lilli ei salli absoluutselt kohe ja ei leia nende kinkimises mitte midagi romantilist. lihtsalt ei ole lille-inimene.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 18. juuni 2014 at 19:51

          Rohkem oli mu point sellel, et tundub et just nende kõigi seitsme punkti esinemine on väga sagedane enamuste meeste puhul. Minu sõprusringkonnas see nii ei ole. Aga tõesti riided mind ei häiri, vedelegu kus tahavad 😀

  • Avatar
    Vasta Kriuks 18. juuni 2014 at 18:20

    Mina olen vist ise pigem selline nagu see mehe kirjeldus. Just mu mees ütles mulle ‘Ah, võimatu on sinuga rääkida’ ja läks kööki mulle teed tegema, sest pean veel õhtul arvutis tööga tegelema (ning vahelduseks blogisid lugema) ja ei kuulnud mida ta ütles.

    * Minu riideid vedeleb palju rohkem laiali kui tema omi. Pükse küll mitte, aga sokke kindlasti. Tema paneb enda omad ilusasti mustapesukasti. Õigustan end sellega, et olen üksik laps ja pole kunagi kellegagi korterit jagama pidanud.

    * Sa näed okei välja on minu põhiline väljend talle. Tema nimetab mind ilusaks, kauniks, imeliseks jne.

    * Minu jaoks pole küll esikohal sõbrad, kuid töö on kindlasti.

    * Mul puudub eriline entusiasm, kui see just mu töösse ei puutu.

    * Kuulan, õigemini kuulen väga valikuliselt, sest olen tihti oma mõtetes ja ei pane tähele. Mitte üldse paha pärast, kuid lihtsalt muid mõtteid on nii palju.

  • Avatar
    Vasta L. 18. juuni 2014 at 17:03

    Mina olen pigem see tüütus kes meest ette-taha teenindab ja ninnunännutab kui ta haige on. Samas saan seda vastu ka kui haige olen 😀 Riided on vahest ehk laiali küll, aga selline asi mind ei häiri üldiselt. Ma ei teagi.. Ma usun ka, et pea kõikidel on vahest üht, teist või kolmandat jne olukorda ette tulnud, aga rõhk sõnal VAHEST. Ilmselt ükski täie aru juures inimene ei kannataks sellist asja 24/7 välja.
    Sõprade asi on minu puhul täiesti tüüpiline, aga 99,9% ajast on see minu enda paanika vili, mistõttu sain aru ka sellest, et lause algus ei rääkinud lõpule vastu, vaid just olukord ongi see, et vahest TUNDUB, et nii on.. aga tegelt ei ole.

  • Avatar
    Vasta Kaia Kersti 18. juuni 2014 at 16:53

    Riided vedelevad meil mõlemal ühes hunnikus. Vahepeal viskan muist mustapesukasti ja voldin ülejäänud kokku ja siis hakkab kogu ring otsast pihta. Valikuline kuulmine on pigem minul ja nii haiged, et voodist püsti ei saa, pole me olnud, aga kui oleks, siis tõenäoliselt hoolitseks ikka teineteise eest. Lilli ta mulle niisama päevast-päeva ei too, aga seda sellepärast, et ma ise ei peaks sellest väga lugu. On jah ilusad, aga ära närtsivad ju. Pigem siis toogu orhidee, aga palju sa neid osta ikka jaksad…

  • Avatar
    Vasta Pärdik 18. juuni 2014 at 16:18

    Nendest seitsmest on valikuline kuulamine vägagi tuttav. Vahel suudab ta kuhugi mujale nii ära süveneda, mina latran kõrval pikad jutud maha ja siis kui vait jään, tuleb “ah? ütlesid midagi?”

  • Avatar
    Vasta Pisi 18. juuni 2014 at 16:11

    Minu mees õnneks ei ole selline. Kui ikka haige olen, siis ta ikka loodab, et saab logeleda ja ma ei vaja abi aga see tal ei õnnestu. Ma selleks võimalust ei anna. Ja kui mees haige on. Ema eest olla?? Ma olen mehele öelnud mitu korda, et sa ei ole suremas siin. Kui mina pean haigena siin laste eest hoolitsema, siis ei saa sina ju nõrgem olla?? Mehed on ju tugevamad, kui naised 🙂

    • Avatar
      Vasta kail 19. juuni 2014 at 00:48

      et kui sina oled haige, siis tulgu appi, aga kui tema on, siis ajagu jalad alla? päris võrdne suhe teil.

  • Avatar
    Vasta K. 18. juuni 2014 at 16:06

    Ma arvan et igaüks saab vähemalt mõnikord mõne neist punktidest nii enda kui mehe puhul kehtima panna.

    Minu mees näiteks jah, jätab igale poole põrandale riideid vedelema ja ei too mulle lilli (sest ma ise ütlesin talle, et ma neist ei hooli ja eelistan kingina hoopis massaaže), aga see-eest ütleb ta mulle alati siiraid komplimente siis kui ma neid ise oodatagi ei oska. sätib mind alati esikohale, hoolitseb mu eest kui ma haige olen ja veel palju muud. Nii et minu poolest kasvõi elagu riidehunnikus, I don’t mind 😀

  • Avatar
    Vasta Eeps 18. juuni 2014 at 16:02

    …suur koer, pole trussikuid kah…. lausnaer 😀

  • Avatar
    Vasta meow 18. juuni 2014 at 15:56

    No ma ei saa ka väga ühtegi neid punktist oma mehe kraesse ajada. Kui siis kõige rohkem ehk esimest, sest tal on komme oma riided hunnikusse ühe tooli peale kuhjata. Ja mind see häirib, kuna ma olen kontrollimatu korrafriik 😀 Aga ta on ikka kõvasti arenenud, sest ta teab, et mulle ei meeldi ja ta austab seda. Viimane punkt on hoopis minu kohta. Iga väikese asja peale “hakkan kohe surema”, mees vastupidi peab vapralt vastu.