LAPSED Lasteasjad Mari

mütsipäev ja muu nodi

21. juuni 2014

marike-jpg-8766452Marile on siin vahepeal kogunenud hunnik asju. Tunduvalt rohkem kui keegi teine meie perest, aga mis seal ikka. Ta ju ongi meil kõige armsam, seega on see täitsa aus värk.

Esimesel pildil demonstreerin ma seda, mis juhtub kui nii ema kui isa ostavad lapsele ühe mütsi. Võite kindlasti aru saada, milline on minu valitud ja milline Kardo. Kui päris aus olla, siis see on Maril TEINE selline kassimüts, sest esimene sai kogemata liiga suur ostetud ja nüüd on tal väiksem kah, mida saab kohe kanda.

See roosa “sündinud Eestimaal” body oli lihtsalt nii armas, et me ei saanud seda Prismasse jätta. Mitte, et ma hull patrioot oleks, aga noh, tundus lihtsalt selline mõnus hõlstike. Ahjaa, Mothercare’ist sai Mari kolm tudukombet, mis olid 70% allahinnatud. Soovitan sinna kiigata, päris paljud asjad olid ales, eriti tillukesed vastsündinute riided.

20140621_172025-1413700

Kõige suurem ja vajalikum uus asi on see väravake, et Mari ei saaks trepist alla kukkuda. Pärit on see Beebicenterist, aga kuna ma lihtsalt ei suuda seda õiget linki leida, siis ma näitan sealt samalaadset. Näete SIIN. Põhimõte on sama – isesulguv ja takistab su lapsekest vigaseks kukkumast. Ma tahtsin selle kohe üles ka panna ja pilti teha, aga kuna meil esikuremont veel valmis pole, siis ma ei näita teile parem seda pilti. Andke aega atra seada!

 

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Roland 22. juuni 2014 at 01:01

    Miks Merjelt topi rotti lasid? Vaesekesel on nüüd sellise külma suvega kananahk ihul pidevalt…

    miks mallukaga-tülis postituse ära kustutasid? Tead, ma täna hakkasin pikemalt mõtlema, et miks ma Mallukaga riti suhelnud pole. Ja siis meenus seik ajast, mil ta mul kunagi külas käis. Mingi 17 olime ehk.
    Tulin just shoppamast, ostsin sellise sinise õlapaeltega topi ja mingi asja veel, pistsin kappi ära. Istusime siis minu toas, rääkisime pikalt juttu, vahepeal käisin ära süüa toomas ja ta oli üksi minu toas.
    Kui ta ära läks, palus, et kas ma laenaks talle kampsunit, et külm on ja tal pole jakki kaasas. Eks ma andsin ikka, seda ma enam kunagi ei näinud, aga noh, polnud mingi uus kallis asi kah, mida tagasi nõudma minna, tavaline kampsun.
    Aga kui järgmine päev seda sinist toppi otsima hakkasin, oli see lihtsalt kadunud. Mõtlesin, et noh, mis seal ikka, ju pistsin ehk kuskile. Kuni mingi nädalake hiljem pani üles samasuguse topiga pildi üles Malluka hea sõbranna ja alt kommentaaridest tuli välja, et Mallukas oli talle seda laenanud.
    Küsisin veel Mallukalt, et ega too mult seda pluusi ei laenanud? Ta ütles ei. Siis ma veel küsisin, et kust sa selle muidu ostsid, et mul oli samasugune, aga kadus ära. Ta ütles, et seppälast. Tegelt see oli Kaubamaja noorteosakonnast hoopis.
    Näpuga ei näita ja ammune asi, aga jah, sellepärast vist pärast enam väga külla ei kutsunud. 😀

    • Avatar
      Vasta Maire 22. juuni 2014 at 06:51

      hehe…ei ma näpuga ei näita kuid nimesid nimetan ikka onjo…kellegil tundub olevat soov Mallukat mustata. Loodan et sellest kasu pole.

      aga teemasse. imenunnu kassimüts 🙂
      ma oma preilile ei saa eriti erinevaid mütse osta. ta kisub kõik ära ja leiab et ilma on parem.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. juuni 2014 at 09:26

      ahsoo 😀 ma ei oskagi kohe kosta midagi selle peale, ju siis olen merje topivaras, ise paraku ei mälet sellist seika 😀

      • Avatar
        Vasta Maire 22. juuni 2014 at 13:05

        ju polnd väärt top mida mäletada 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 22. juuni 2014 at 13:27

          jah, järgmine kord lasen ikka kullast vesti tuuri

          • Avatar
            Roland 22. juuni 2014 at 16:17

            Ma ootan siiani selles perioodist kolmnurka, mida Merjele laenasin :). Tõi tagasi matemaatika tavaari, nägin kohe ära, et antud julla, näritud ja nurgad katki pekstud, pole minu oma. Oh, millise südamevalu sain, et nüüd ligi dekaat hiljem sellist õudust meenutada. Minu oma oli ostetud Selverist, aga tema toodang kindlasti polnud parem Maximast :(. Pole ka näinud pilte, äkki laenas sõbrannale.

            Ma ise naersin seda vastust, mis ta kirjutas, mul oli igav, lubasin, et Merje tegemisi ei jälgi, aga no see on ikka üle prahi alune praht. Sinu kriitika oli juba päris mitu päeva tagasi ja ta “täna hakkas mõtlema”, miks sa oled nõme ikkagi 😀

          • Mallukas
            Mallukas 22. juuni 2014 at 19:00

            Ju siis talle ei meenunud enne, milline kriminaal ma olen…

          • Avatar
            Maire 22. juuni 2014 at 20:31

            või kraapis kuskilt vanadest mälestustest miskit välja. tegelikult on ka asi mida mäletada. isiklikult ma leian, et paljud inimesed on teismeeas hoopis teised kui täiskasvanuna. aastad muudavad. hormoonimöllu asemele tuleb mõistus.
            teil oleks justnagu mingi blogisõda. õigemini ongi. kellel on vingem. loobite üksteist pahnaga. ainus vahe on vist selles, et Malluka “pahn” on tõestatav, kuid tema loobitu mitte.

            (samas too blogipidaja võiks teha selgeks sõna “selfie” ja “enekas” tähendus. ma muidu ei jälgi, kuid 1 jäi silma, kuidas ta “jälle enekaid tegi” 😀 …)

  • Avatar
    Vasta Pisi 21. juuni 2014 at 17:21

    Kust sellist kassi mütsi saab? Igalpool aga hello kittyd aga ma tahaks midagi muud.

    • Avatar
      Vasta Aive 21. juuni 2014 at 21:58

      H&M