Uncategorized

ega kingad ei peagi ühesuurused olema

22. juuni 2014

Ostsin endale eile uued kingad. Kui ma ütlen, et mina ostsin, siis tegelikult ostis need mulle Kardo selle eest, et ma nii imetabane naine olen. Või noh, jumal teab miks. Kingad ei olnud üldse kallid, mingi 12 euri, ma ei tea, mul pole tsekki alles paraku. Poes proovisin neid jalga, kõik oli väga kena. Letis oli kaks paari 37 suurust. Panin need käest, mida ma proovinud olin ja võtsin need teised, sest need olid palju rohkem allpool ja minu loogika ütles, et järelikult on vähem inimesi neid käppimas käinud.

Õhtul tahtsin küla peale minnes kingad jalga panna ja tunnen, et kuidagi kummaline on. Üks oleks nagu suurem kui teine. Vaatasin igaks juhuks sisse, mõlemad on 37 number. Okei, läksin siis külla, aga tagasiteel ei andnud hing ikka rahu ja panin tallad vastamisi:

onju-jpg-6121413Parempoolne king on nähtavalt suurem. Sees on mõlemal sama number…Nojah, vaadake naistel on tavaliselt üks tiss suurem kui teine, aga Walking on mõelnud ka nende peale, kelle üks jalg on suurem kui teine. Muidugi on see kurb, et nad neid kingi salamahti nendele inimestele müüvad, kellel imelikul kombel jalad ühesuurused on.

Oh, leidsin Walkingu kodulehelt ka need kingad üles! Kui keegi need “38” suuruses kingad ära ostab ja üks talle väike on, siis andke mulle palun, kuidas ma muidu oma kingi kanda saan? Ma tegelikult kirjutasin Walkingule ka, ehk nad aitavad mind kuidagi selles täbaras loos?

EDIT: Walking vastas!

Tere,

meil on väga kahju, et selline olukord tekkis. Paraku on võimalik, et tootmises tekib vigu ning kahju, et Teie antud juhul sellepärast kannatama pidite.
Palun pöörduge kauplusesse Walking Kristiine keskuses ning loomulikult vahetame antud jalatsid korrektse paari vastu ümber (võtke kindlasti olemasolevad eri suurusega jalatsid kaasa). Tšeki numbri saame arvutisüsteemist välja otsida, tšeki puudumises probleemi ei ole.

Vabandame veelkord.

Kena jaanipäeva soovides,

Jaanika Raudam
AS B.W.T King

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta J 23. juuni 2014 at 12:53

    Olen töötanud mitmes Walkingu poes, päris pikalt. Palgad olenevad konkreetsest poest ja müügist. Mina õnneks ei näinud seda, et keegi oleks kliendiga nina vingus suhelnud. Kui ikka klient tuleb poodi karjuma ja nõudma eiteamida, siis lõpuks kustub ka kõige kannatlikuma töötaja naeratus. Tundub, et väga vähesed mõistavad, et klienditeenindajad ei teegi müügil olevat kaupa kohapeal laos, vaid neile tuleb juba valmis kaup. Nemad ei ole süüdi, kui on tegemist praagiga või katkiläinud jalanõuga. Lahenduse leiab alati, tuleb vaid viisakaks jääda. Pealegi, teistest kingapoodidest saab samamoodi praaki, nagu meie omastki.
    Tore, et antud lugu ka ilusti lõppes 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisa 22. juuni 2014 at 23:25

    Nagu eelpool öeldud, siis suure kella otsa riputamise pärast võis tõesti see vabanduskiri tulla.. Aga väga kena neist siiski! Ei tulegi jalga paiste peksta 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. juuni 2014 at 00:03

      Jah, veab!

  • Avatar
    Vasta Agnes 22. juuni 2014 at 14:07

    Olen walkingus töötanud paar kuud ja ma arvan, et kui kaardiga maksite, siis saad tagasi ikka viia, mis siis, et kantud, ikkagi tootjapoolne praak.. alati tasub enne ikka reaalselt poes need jalanõud ka ära proovida, mis ära ostad. Ja pole mõtet teenindajaid süüdistada, neil on seal lihtsalt nii väike palk, et pole ime kui nad pahurad jne 🙂 nad ka ikka inimesed nagu me kõik

    • Avatar
      Vasta A 22. juuni 2014 at 16:24

      Mina näiteks ei saa sellest mentaliteedist aru – “neil on lihtsalt nii väike palk, et pole ime kui nad pahurad”. Olen varem kuulnud sama ka nt ettekandjate kohta.

      Milleks siis töötada sellise palgaga, kui see sind õnnelikuks ei tee? Kes neid seal töökohal kinni hoiab?

  • Avatar
    Vasta G 22. juuni 2014 at 13:02

    Issand.. mul just sama probleem Walkinguga. Ostsin kenad valged pitsiga tennised, proovisin jalga 40, tundusid suured, võtsin 39, olid head. Kuna selle paari üks jalanõu oli mustaks tehtud, võtsin uue karbi ning läksin maksma. Kodus panin jalga, kandsin, tundsin esimesel õhtul, et ühel tennisel hõõrub üks õmbluskoht, teisel see koht ei olnud isegi mitte seal kohas. Võtsin jalast ära ja oih, üks on 39, teine 40. No mis asja? Enam tagasi viia ka ei saa, sest kantud ja no kes see ikka tahab poodi tagasi sellised, aga emps käis ka peale, et mismõttes pood ei kontrolli sellist asja ja see pole õige, peaks ikka lärmama minema. Mind õnneks eriti ei häiri, see vahe on minimaalne, aga järjest enam tundub, et odavad hinnad on ainus hea, mis seal saab. Kuigi tennised maksid lausa 14.99€, tenniste kohta väga kallid.

  • Avatar
    Vasta A 22. juuni 2014 at 12:34

    Ma usun, et kui asi nii suure kella külge on pandud, siis nad oma maine päästmiseks teevad väikse erandi ja lahendavad olukorra sinu kasuks ära.

    Muidu on jah just seal poes kingade garantiisse viimine/välja vahetamine korralik porno.

  • Avatar
    Vasta Agnes 22. juuni 2014 at 12:28

    Walkingus on müüjatel kohe nina vingus, kui neile midagi tagasi viiakse…Olen ise käinud samasuguseid kuid heledaid kingi ringi vahetamas, sest üldlevinud numbrile need ka ei vasta, pole ta kuskilt otsast 38, rohkem nagu 37. Minu ja mu õe 38 number jala otsa need igatahes ei mahtunud, kuid mujalt ostetud 38, ometi läheb jalga. Igatahes olid mul kõik paberid olemas, kantud neid kingi ei olnud ja tädid tegid mingit vissis nägu selle peale, kui ma need tagasi viisin. Klienditeenindus jätab seal poes igatahes halva mulje.

    P.S. Tšekke peab alles hoidma, eriti jalanõudel ja muul sellisel kraamil. 😉

  • Avatar
    Vasta Lii 22. juuni 2014 at 11:18

    Walkinguga pigem probleem, kui tsekki alles pole, kui on,peavad vahetama.

  • Avatar
    Vasta Sigrid 22. juuni 2014 at 10:43

    Kui kingi on kantud siis walking neid tagasi ei võta. Ainult juhul, kui kandmata ja sildid küljes.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. juuni 2014 at 10:44

      mis ma peaksin endal siis ühe jala paiste peksma :D?

    • Avatar
      Vasta KirsikaH 22. juuni 2014 at 10:57

      Jalanõudel peaks siiski pool aastat(?) tootja poolne garantii olema, seega võetakse küll kasutatud jalanõusi tagasi. Kas antakse uued või tehakse korda. Muidugi viia poodi tagasi ja lasta ära vahetada! 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 22. juuni 2014 at 10:34

    Mulle sobiks nii. Mul parem jalg suurem ja vasak king alati loksub 🙁

  • Avatar
    Vasta Avely 22. juuni 2014 at 10:20

    Ilmselgelt tootja poolne praak. Peaks saama okka vahetada. Kõik oleneb teenindajatest. Kui makse oli kaardiga ,siis aitab ka kontoväljavõte 😉