LOOMAD Milvi

staarsiga aka staarkerjus strikes again

22. juuli 2014

Kunagi vingusin Kardole, et tahaks ka ratast saada. Peale küsimusi, et “kus sa seda hoiaks” ja muid jaburusi, ütles ta mulle hoopis: “Ärme osta ratast. Parem võidame endale rattad ja siis selle raha eest teeme veel lahedama remondi!”.

Lubasin, et okei, võidame siis rattad, kuigi minu süda jooksis verd SELLE ratta peale.

Sain siis nüüd teada, et Vitamin Well loosibki rattaid välja, lausa kümme tükki. Enam vähem samasugused, kuigi üldse mitte punased, aga häda ajab härja kaevu, seega otsustasin ka mina, et just selle Vitamin Welli ratta ma siis võitma pean.

Esiteks arvasin ma, et tuleb saata mingisugune sms ja ma tormasin poodi, et seda osta. Kae nalja – ei Maxima ega Rimi müü seda uhket jooki. Nõnda loobusin ma rattavõidust, kuni eile leidis meil Kardoga aset selline vestlus:

Kardo: “Mallu, mul on sulle üllatus, aga see pole midagi suurt.”
Ma: “Mh, aga ma tahtsin midagi suuuuurt saaadaaaa”
Kardo: “Mind vä?”

Elu mu romantilise mehega…Igatahes oli ta meelde jätnud, et mul on Vitamin Welli vaja ja just selle ta mulle koju tassiski. Hakkasin siis uurima, et kuidas nüüd seda ratast võitma saab hakata ja avastasin, et tegu on ikkagi mingi pildivärgiga. Et noh, teed pildi ja siis a)ootad, kuni sind randomilt loosi abil võitjaks valitakse, b) teed eriti tuusa pildi ja siis võidad hoopis sellega ratta. Camorkasse üleslaetud piltidest 2 enim hääli saanud inimest saavadki umbes 12 päeva pärast endale uhiuue ratta.

No selge pilt, tuli siis teha lahe pilt. Mõtlesin, et mis võidab inimeste südameid? Lapsed! Kahjuks jõudis Katre juba Annabeli pildiga võistlusel ette ja Mariga ma neid võistlema panema ei hakanud. Maril pole ju hambaidki…

Kassidega pildid olid seal ka juba tehtud, seega pidin välja käima oma trumbi – MILVI! Kes oleks võinud arvata, et siga oskab pudelist juua? Isegi Mari ei oska pudelist juua.

milvar-2710931Igatahes, kuigi ma vandusin siin kunagi, et iial mina laike ei kerja, siis “old habits die hard” ja nõnda olengi ma nüüd siin tänavanurgal, suupill suul ja soni põlve ees, teie laike ootamas. Ega see ju välga raske ole – tuleb korraks Facebookiga sisse logida vms ja klikkida südamekesele või LIKE kohale või jumal teab kuhu.

Ja siis…Siis saate mind 12 päeva pärast rattaga sõitma kutsuda! Sest ma pole mitte kunagi elus isegi ratast omanud – vot sulle õnnelikku lapsepõlve.

Oma hääle saad anda SIIN

Loe ka neid postitusi!

17 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Neiu 23. juuli 2014 at 14:24

    Ma tahaks sellist ratast ise ka. Aga üle 300 euri RATTA eest ma küll välja ei käi, krt. 😀

  • Avatar
    Vasta Kirss 23. juuli 2014 at 13:14

    Ei no on kommenteerijatel ikka fantaasia! Pigem ahvib Mallukas Katret sel juhul, sest Katre ju osaleb SAMAL konkursil, et võita SAMA ratast. Ja kui ma ise otsustan, et võtan kah sellest konkursist osa, siis mina ahvin järelikult Mallukat. Sest ega ma ometi ei tee seda selleks, et mul oleks ratast vaja, oh ei! Kui juba ahvimiseks läks, siis on kogu inimkond üks ahvikari, sest oli ju see kõige esimene paar, kes kihlus ja kõik ülejäänud on lihtlabased ahvijad.
    Abiellumine suvel.. No kammoon! Suvel on kõige parem (minu meelest) pulmi pidada, kas Mallu oleks pidanud siis talve või kevade valima, et jumala eest AE-ga samal aastaajal mitte pulmi pidada? Ah ei, siis oleks ju toredad kommentaatorid leidnud, et ikka ahvib! Samal aastal ju ometi! Ja hoidku jumal selle eest, et Mallukas omale valge kleidi pulmadeks valib! Sest siis ahvib ta kindlasti AE-d, sest temagi abiellub, ülla-ülla, valges kleidis. (Ma eeldan seda vähemalt, sest AE elu ei jälgi).
    Ma küll ei nõustu mõne Malluka arvamuse või ei meeldi mulle mõnikord ta käitumine, aga selles teemas olen täitsa Malluka poolt. Ja need kommentaatorid, kes igal pool AE ahvimist ja mingeid muid imeasju näevad, peaksid minema ravile, sest see kisub juba paranoiaks ära.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. juuli 2014 at 13:27

      Muuseas, ma isegi küsisin Katrelt, et kas on ok kui ma ka osalen – ma ei teagi miks 😀 tal oli mega suva 😀

  • Avatar
    Vasta Ade 23. juuli 2014 at 13:06

    http://www.mallukas.com/2014/05/12/voltsidest-inimestest/ – seda mõtlete?

    Seda jalgratast tahaks endalegi – hirmus kena on!

  • Avatar
    Vasta rebane 23. juuli 2014 at 08:17

    Linnarattad mulle isiklikult ei meeldi. Ei oskagi põhjendada miks. Ja jumala pajakas kui mitmel neiul täpselt samasugune ratas on. Kommentaaride lugemine on muidugi igaühe enda asi, ka minu, aga jube üle viskab see “aaaaaaaaaaa, sa tahad sellist asja, aga temal JUBA on! Ahvipärdik!!!”. Nagu ausalt. Mitmes klass?? Tegu peaks justkui olema täiskasvanud inimestega, aga vahiks nagu lasteaia mingit kätši pealt. No ja kui keegi ahvibki kedag, mis siis?? Kõik ei ole nii ühtemoodi geniaalsed eksole 🙂 Saage üle!

    Ainult, et uudishimuliku inimesena hakkas mind nüüd huvitama, et mida hullu see Mallukas siis Annast rääkis, et niimoodi minevikust must jälle üles keeratakse. Visake linki, aktiivsemad ja teadjamad.

    Siga jätke rahule. Siga on vinge ja pilt on ka sigavinge!

  • Avatar
    Vasta H. 23. juuli 2014 at 08:08

    Mind hakkas täitsa huvitama – kust seda Malluka postitust AE kohta oleks võimalik lugeda? 😀

    Aga seapilt on äge!

  • Avatar
    Vasta Roosa sidrun 22. juuli 2014 at 22:39

    Millegi originaalsema peale on küll keeruline tulla, kui et keegi läks välismaale abieluettepanekut saama (!!!), sest üks teine blogija sai ka! 😀 Ausõna! Nii hea.

    A sellise rattaga sõidaks ise ka 🙂 Mul muuseas pole ka elusees oma jalgratast olnud, tean, mis tunne see on 🙁
    Edu!

  • Avatar
    Vasta Katriina 22. juuli 2014 at 21:25

    Loomale seda keemiavett sisse joota on muidugi tase.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. juuli 2014 at 22:18

      See loom sõi eile vorstipakendi ära. Ma arvan, et paar lonksu teda ei tapa.

    • Avatar
      Vasta meow 23. juuli 2014 at 10:23

      Loomale ei või, aga ise nagunii jood ja sööd 100x hullemaid asju, EKSOLE? Pole kunagi Coca-Colat joonud? Mäkis käinud? Mhmhmhmhmm.

  • Avatar
    Vasta nuuks 22. juuli 2014 at 20:35

    See foto on ju inetu!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. juuli 2014 at 22:17

      ära siis vaata, kallike

  • Avatar
    Vasta Vaatleja 22. juuli 2014 at 19:07

    Vahe on ainult selles, et millegipärast teeb see Malluka meelest hirmuskolepahavihatud Anna Elisabeth kõiki neid asju esimesena. Kui tema kihlus Londonis, siis pidi Mallukas ka ikka välismaal kihluda saama, aga välja tuli Amsterdami rongis. Kui AE ostis endale Stalhästeni ratta, siis paari päeva pärast peab ikka Mallukas ka endale ratta saama. Oleks ju eriti kõva, kui tema pidi ostma, aga ma saaks ikka tasuta! Khm-khm, suht obvious ja kisub päris haledaks. Teisel on hulga profim blogi, mis on süsteemselt disainitud, läbimõeldud sisuga ja täiesti vaba igasugu vingumisest. Kui nii kangesti on vaja “naabrist parem” olla, miks sa selle pealt ei õpi? Kui sa siia selle sõimupostituse üles riputasid AE mustamiseks ja alandamiseks, siis ma kohe huviga jälgisin, et mis nüüd saama hakkab. Tulemus — AE tuli sellest välja ülielegantselt, siiralt ja minimalistlikult ning nullis just oma reaktsiooniga täiesti ära selle kuvandi, mida sina temast oma jutuga luua püüdsid. Täiesti õpikunäide, kuidas ussitajale “ajakirjanikule” tema enda mängus koht kätte näidata.
    Nüüd ma saan selle kommentaari eest Malluka fännidelt sajaga pragada. Aga tegelikult on mu järeldused tehtud ainult selle info põhjal, mida blogijad endast avalikku ruumi maha jätavad ja ma ei tunne ei Marianni ega Anna Elisabethi, ei ole kellegi “poolt” ega pole ühtegi “staarblogijat” kunagi ihusilmaga näinduki.
    Teemasse kah — pannud ometi mõni pilt, kus siga ei ilasta!

    • Avatar
      Vasta Pisi 22. juuli 2014 at 19:44

      Ma siis peaks ka selle ratta poodi tagasi viima ja raha kûsima. Mis sest, et mees kinkis selle mulle. Ma ei saa ju omada sama asja, mis ae. Mul ausalt öeldes suht savi, mis kellelgi olemas on ja millal keegi endale samasuguste ostab. Nt soomes on ratas jopo populaarne. Kas siis kôik ostavad seda selle pàrast, et teistel on? Ikka ostetakse selle pàrast, et ise tahetakse. No ja kihlumine. Àkki ae tegi seda hoopis ûhe teise inimese jårgi? Kihlumine ikka mehe otsustada, mitte naise ja sitt mees, kui on naise tuhvlialune.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. juuli 2014 at 22:16

      Alustame siis lõpust – siga ei ilasta, vaid jook nirises natukene suust välja. Anna nüüd seale andeks, eksole.

      Teiseks, kui sa arvad, et Kardo Anna blogi loeb ja siis arvas, et kui Anna välismaal kihlus, et siis pean ka mina seda saama, siis sa eksid. Ega ma muidugi pead ei anna, aga olen üsna kindel, et Kardol ei saaks ta blogist rohkem suva olla ja kihlumiskoht…Kas me oleme ainukesed kaks paari maailmas, kes välismaal kihlusid? Paraku kahtlen.

      See värk, mis ma temast kirjutasin ei olnud mustamine, vaid täitsa tavaline meenutus inimesest meie minevikus. Kuidas ta oleks pidanud sellest väljuma? Mind avalikult perse saatma? Solvuma? Muidugi ta oli vait ja tegi muust juttu, mis tal muud teha oleks olnud sinu meelest?

      Head edaspidis internetis vaatlemist, kallis “anonüümne” sõber. Ma ju näen su IP aadressi ja päris võhivõõraks ma sind ei nimetaks 😉

  • Avatar
    Vasta Pisi 22. juuli 2014 at 16:59

    Et siis keegi ei tohi endale sellist ratast omada, kuna muidu kohe teed teist járgi? Inimestel on oma elu ja maitsed. Kôik ka sellised ei ole, et elavad oma elu teiste járgi.

  • Avatar
    Vasta Kris 22. juuli 2014 at 15:50

    Kule, Annakal on ka samasugune ratas 🙂 Kuidagi väga ühtekad olete. Kihlused, abiellumine järgmisel suvel, rattad, blogimine. Varsti võtab Annakas sea ja Sina hakkad huuli lillaks võõpama 🙂