Uncategorized

“hea, et mina seal internetis ei ole!”

24. juuli 2014

Eile lugesin oma blogi kommentaare ja hakkasin kõva häälega naerma. Mis muud, kui tavaline “pulk per*es” naisterahvas, kes üritab mulle kuidagi ära panna ja arvab, et on selle kõige juures ilgelt salvav ja mida kõike veel ta olla üritas.

Kuna ämm istus kõrval, siis ta küsis, et mis ma seal omaette kihistan ja ma lugesin talle kommentaari ette. Näitan siis seda ka teile:

“Miks sa 2 tundi Viimsisse sõidad? Elasin ise ka kunagi Männikul, sinu praeguse elupaiga lähedal ja 2 tundi on kerge utoopia icon_smile-2208647 Nr 5 läheb kesklinna ja sealt edasi 1A/marsa ja oledki kohal icon_wink-1244407

Ma isegi olen siiralt üllatunud, et sa viitsisid sellele laigule Mari peal reageerida sest tavaliselt teeks sa ju postituse ja küsiks kellel veel pohhui on ja arvab, et kasvab välja icon_smile-2208647Lisaks… ma pole tänaseni viitsinud sõna võtta su postituste all kuid täna murran seda traditsiooni. Mulle on ammu silma jäänud sinu ülimalt pohhuistlik suhtumine, eriti mis puudutab sinu lapse tervist. Jah, antud seen pole sinu süü, kuid sellest hoolimata võiks sa natuke rohkem tähelepanu pöörata asjadele. Kasvõi see, et mari on pea igal pildil õues alasti ja palja peaga päikese käes.

Jah nüüd tulevad miljonid maamad kaagutama, et peale 12:47-t Männikul päike ei mõju halvasti aga nagu…On sul lapsele mütsi vaja? tahad saadan? ( ehk ei raatsi jälle osta, mõttetu riidetükk ju mis maksab hingehinda). Päikesekreemi suvatsed lapsele peale määrida üldse? Küsin sest see maksab ka apteegis päris korraliku kopika ja sulle meeldib raha ju rohkem reiside jms peale kulutada icon_smile-2208647

Ühesõnaga, ema, muuda oma suhtumist veidi. Sa ei ole maailma targeim, et kõike ja kõiki nende arvamuste pärast maatasa teed. Lugedes sinu antud intervjuud Britti lehel jäi mulje, et lapse kasvatamine on ju NIIIII lihtne. Jääb arusaamatuks miks sa sellega siis ise hakkama ei saa ja omale “abilisi” kahe käega appi kraabid icon_smile-2208647

Lea läks paanikasse. “Appikene, vasta talle ometi, et lapsel ikka on müts peas ja et meil on kodus müts. Lausa mitu mütsi! Kirjuta talle, et te ei käi ju kogu aeg reisidel, et te ju ainult ühe korra käisite! Mis inimene see on, kes niimoodi sappi pritsib? Kes see niimoodi küll räägib? Kirjuta talle ometi, et meil on müts!”

tumblr_lpubijtn531qalcu6o1_500-4299438

Ma ei hakanud vaest ämmamammat traumeerima sellega, et see on isegi üks leebematest versioonidest “ärapanevatest kommentaaridest”. Inimene on niigi mures. Ühtlasi soovitas ta kommentaari autoril minna näiteks naiste turvakodusse või kodutute varjupaika vabatahtlikuks, kui soov ühiskonda ja inimesi aidata nii suur on.

Ma julgesin pakkuda, et ega inimene ei tahagi ju kedagi aidata. Ta tahab lihtsalt istuda ja möliseda. Lea ei saanud aru. “Hea, et mina seal internetis pole. Seal on ju kari hulle koos?!”.

On, Leake, on!

Muuseas, kallis kommentaator – saada muidugi müts! Saada siis juba riideid ka, sest nagu sa näed, on laps igal pildil alasti. Ise siin kraabime kopikaid kokku, et saaks ikka reisule minna, vaene laps peab palja tagumendiga ringi laskma. Päiksekreemist ma ei hakka rääkimagi, see on liiga kallis ja ükski laps pole väärt seda 30 euri, mis tema peale kulutada! Niiet kui sul süda sees, saada see ka! Sa ei taha ju ometi, et Mari nahavähi saab!

Ahjaa, ja kui juba mure meie pärast nii suur, siis ole hea, saada reisiraha ka. Koos taskurahaga!

Internet, sa oled võrratu koht!

Mina ikka veel teinekord imestan, et inimesed vaevuvad. Kas nad tõesti arvavad, et nende anonüümne kommentaar muudab mind kuidagi paremaks inimeseks? Paremaks emaks? Paremaks naiseks?

Muudaks, aga kahjuks ma juba olen ideaalne 🙁

Aga mis teie muidu sellistest vaimuüllitistest arvate?

Loe ka neid postitusi!

50 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta arusaamatu 24. juuli 2014 at 22:38

    Mallukas, ma ei saa hästi aru, milline on pulk-per ses-naine, ja ei mõista ka seda, miks endale võõrast kommenteerijat niimoodi nimetatakse? Tõenäoliselt kirjutas selle mütsikommentaari mõni vanem inimene, kes vist küll pole niisugust sõnavara ära teeninud.

    • Avatar
      Vasta Mai 25. juuli 2014 at 06:22

      Aga kas Mariann oli ära teeninud sellise kommentaari? Mida külvad, seda lõikad. Minumeelest on ka sellel naisel pulk perses, tahaks ainult kellelegi ära panna, et end paremini tunda. Kellegi asi pole teist õpetama minna, kuidas elada ja oma last kasvatada kuni lapse elu ohus pole. Loomulikult ei nõustu ma alati Marianni öelduga, aga ma arvan, et Maril on emaga vedanud, väga vähesed emad suudavad olla nii pingevabad ja elu vabalt võtta kui Mariann.

  • Avatar
    Vasta kait 24. juuli 2014 at 21:18

    Tead Mallukas. Ma olen vist samasugune muretseja nagu see kommentaator! Aga selle vahega, et võõraste puhul ma ei sekku ja proovin mitte yle mõelda. Oma inimesed on väga harjunyd juba sellega, et käin ja sätin ja muretsen-pabistan. Loomus lihtsalt selline ja muuta end olex äärmiselt keeruline. Ning mõttetu 😉 niiet ma arvan, et see inimene sydamest halba ei tahtnud.

    Ps. Tahaks ka olla Lea ja netindusest mitte midagi teadam:)

  • Avatar
    Vasta Karin 24. juuli 2014 at 19:03

    Oi, kuidas sain naerda, väga hea vastus. See vist on mõni Su “sõbrannadest”, kes otse ei julge öelda, aga anonüümselt laksib mõnuga.

  • Avatar
    Vasta :) 24. juuli 2014 at 18:51

    Appiiii,mu kutt laseb ka kodus paljalt ringi ja mütsi peas ei pea. Leian, et kui piisavalt juua anda palava ilmaga, siis pole ka mütsi tarvis. Mu laps higistab ajud välja kui kuuma ilmaga mütsi kannab 🙂
    Päikese kreemi ei kasuta me üldse, tahame et päike külge hakkaks, krt ei jaksa ju D-vitamini osta 🙂

    • Avatar
      Vasta Sännu 24. juuli 2014 at 19:21

      Tegelikult ikka peaks päikesekreemi kasutama, ega lapsel nüüd sellepärast D-vitamiin saamata ei jää. Päikesekreemi võiks juba vaid sellepärast kasutada, et lapsel sünnimärke ei tuleks. (Siinkohal ma ei tahaks nahavähist üldse rääkima hakatagi.) Ei maksa riskida.

  • Avatar
    Vasta kätlin 24. juuli 2014 at 16:33

    Mallukas väga hästi panid ikka vastu 🙂 mind ajas see nii naerma..saadku kõik asjad loomulikult 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 24. juuli 2014 at 15:24

    Mina oma lapsel vist väga tihti ka sellise palavaga mütsi peas ei hoia, sest et pea hakkab higistama ja pärast on juuksed märjad. Aias on ta ka enamasti paljalt ja ilma mähkmeta – kui sel inimesel oleks laps saaks ta aru, et beebidel tuleb selle leitsakuga kergelt haudumus või higilööve.
    Ja kuidas ta nii pildi järgi järeldab et lapsel pole kreemi peal, kas siis kreemiga laps läheb mingit teistvärvi, sest sel juhul god damn kreemitan mina ka oma last valesti :S

    Tegemist on ilmselgelt mõne kibestunud eestlasega.

  • Avatar
    Vasta Jessika 24. juuli 2014 at 15:20

    1. Niii tore on näha niii tihti sult postitusi! Keep it going, mul on muidu igav 😀
    2. Üks kommenteerija juba mainis, aga pean ka ütlema, et ma ootan ikka veel kokkuvõtet su raamatuesitlusest.. kuidas läks, mis toimus, mis läks valesti, mis oodatust paremini jne. Seega pliiiiis, ma ju ootan juba pikalt!
    3. Minul on selliste kommenteerijate kohta oma loogika : neil endil on elu jubee igav, neil ei ole sõpru ega tuttavaid ega oma eraelu, ja siis nad tulevad ja vinguvad teiste elude kallal. Minu elu näiteks on piisavalt tore ja armastust täis, et mind isegi ei huvita, mis teised teevad. Heaküll, vahel ikka klatšid ka ja räägid või oma elukaaslasele et vaata mis see tegi, aga et talle seda minna kas kommenteerima või ütlema, vot selleks mul ikka aega ei ole küll 😉 Niiet chill, tunneme talle hoopis kaasa. Vaeseke 🙁

  • Avatar
    Vasta ents 24. juuli 2014 at 11:56

    Aga ära reageeri neile kommentaaridele, ütled ju isegi, et sind ei huvita. Käitu ka nii, muidu saavad inimesed sust lihtsalt valesti aru 🙂

  • Avatar
    Vasta Külli 24. juuli 2014 at 11:36

    Nojah, minu kolmene laps teab nüüdseks suurepäraselt, et mütsi on vaja lasteaias, sest lasteaia reeglid on sellised. Mitte kunagi ei ole oma blondil tütrel koduaias ei mütsi, ei päikesekreemi kasutanud (ilmselt, kui temaga praeguste ilmadega pooleks päevaks randa läheks, mõtleks sellele – aga meie peres keegi ei armasta eriti rannas peesitamist, nii et käime parem õhtuti ujumas). Titema lapse puhul jälgid ju nagunii ise, et ta tundide kaupa kõrvetavas päikeses ei oleks ja selline, kes juba ise ringi liigub, LIIGUBKI, mitte ei istu poolt päeva lauspäikeses paigal. Või noh, vähemalt minu oma pole seni istunud. See suvemütside ja päikesekreemide hullus on Eestis umbes sama tobe nagu maikuus lasteaiast laekunud kiri, et täna me õue ei lähe, kuna pooltel rühma lastel pole kindaid ega salle kaasas (oli jah jahedam ilm, nii +10 kraadi ringis, päike paistis). No wtf, ausalt.

  • Avatar
    Vasta Kristin 24. juuli 2014 at 11:14

    Ma ei ütleks, et kommentaar oli õel, kaugel sellest. Lihtsalt selline empaatiline inimene, kellel lapsest kahju, sest tema meelest teed sa mitmeid asju valesti ja su kirjutamisstiil on selline kerglane. Saad ju aru küll. Kas sa ootad ainult positiivseid kommentaare oma postitustele?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2014 at 11:19

      A mis mul tema arvamusest? Või miks ta kulutab oma päevast nii palju aega, et seda kommentaari kirjutada? Kui siiras mure, siis helistagu lastekaitsesse, või tulgu mütsihunnnikuga ukse taha

      • Avatar
        Vasta Britt 24. juuli 2014 at 11:39

        Kommentaar oli üle võlli, tõsi see, aga on sul siis sellest tõesti nii ükstapuha, et siiski kulutad aega sellele, et tolle kommentaari ümber postitus üles ehitada? Tegelikult mõjuvad sellised vastukajad ainult nagu õli tulle ( tean juba omast kogemusest).

        Ühesõnaga ma üritangi aru saada sellest, et kui sind ei huvita, siis miks sa üldse välja teed? 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 24. juuli 2014 at 11:48

          point polnd kommentaaris ju, vaid vaese lea reaktsioonis. MIND ei huvita, aga näed, teda huvitas väga

    • Avatar
      Vasta Jants 24. juuli 2014 at 11:30

      Kahju? Siis ta peaks ju kõigile lastevanematele kirja kirjutama ja oma arvamust avaldama, kuidas oma last riietuda. Facebook on täis selliseid pilte nagu Mallu on teinud ning kuidas saab üldse nii piiratud mõtlemisega olla, et arvata, et Mari on päev läbi niimoodi päikse käes? Ma küll ei usu. Ja “kahjust” oli see kiri küll kaugel, kuna see toon, kuidas ta kirjutab, on pigem midagi muud (millele ma hetkel ei oskagi kindlat omadussõna anda).

    • Avatar
      Vasta evelin 25. juuli 2014 at 13:32

      Ei ole empaatiline.See tal puha oma vaatevinklist vaadatud.

  • Avatar
    Vasta Marilyn :) 24. juuli 2014 at 11:12

    Muid teemasid on juba kommenteeritud aga mis mina olen viimasel ajal arvama hakkanud, et tegelikult nahavähk mitte ei tule sellest, kui ennast päiksekreemiga kokku ei kreemita vaid sellest, et kui just kreemitad ja vedeled siis üleliia pikalt päikse käes. Seega pigem las laps mängibki täiesti alasti ja ilma mütsita aga korraga mitte üle tunni või paari, olenevalt siis kella ajast.

  • Avatar
    Vasta Smurf 24. juuli 2014 at 11:08

    Appi appi! Aastasadu on lapsed paljalt väljas olnud ja nüüd sellest nii suur probleem? Minu mõlemad piigad istunud palja tagumikuga porilombis ka – põletage mind puuriidal!

    Ma isegi ei tea, mis selles vahvas kommentaatoris rääkis, aga ilmselgelt on asi üle paisutatud.

    • Avatar
      Vasta Maire 24. juuli 2014 at 11:27

      Smurf, sa oled ikka viimane nõid. kuidas sa võisid? pisikuke läks latsekese pepukese peale!!!
      Mu oma lapsed käivad õues poriloigus mängimas. tulevad tuppa ise tilguvad sest jamast, aga õnne kui palju 😀

  • Avatar
    Vasta Triin 24. juuli 2014 at 11:03

    Kurb, et selliseid vaimuhaigeid leidub nii palju:) See on vaimuhaigus kui käiakse anonüümselt teiste elu paika panemas.

  • Avatar
    Vasta Monsa 24. juuli 2014 at 11:02

    Täitsa lõpp.. naeran nii et pisarad voolavad 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 24. juuli 2014 at 10:51

    Eestis jah see lastele suvel mütsi pähe surumise komme väga levinud.. Alati peab ikka olema! Mujal maailmas ei ole see üldse nii oluline 😀 Nii palju kui mina reisides tähele pannud olen vähemalt.

    • Avatar
      Vasta Nelli 24. juuli 2014 at 20:16

      No, see jutt küll tõele ei vasta.
      Uk on lastel suvel ilusti mütsid peas (loomulikult siis mitte kõigil) ja lastel on koolis suvel päiksepaisteliste ilmadega müts, päikesekreem ja veepudel kohustuslikud, eriti väikeste (4, 5 aastaste puhul).
      Ning nendele kes veel ei tea, siis UK kestab kool juuli lõpuni ja lapsed lähevad 4 aastaselt kooli.

      • Avatar
        Vasta Laura 24. juuli 2014 at 23:49

        UK’s tõesti käinud ei ole aga pisut kaugemal ja rohkem ikka, nii et julgen siiski öeldule kindlaks jääda 🙂

        • Avatar
          Vasta Kris 25. juuli 2014 at 01:49

          Juba selles originaalteemas, mis selle kommentaari põhjustas ka kommisin, et ma ei saa aru, mis mütsipaanika see Eestis valitseb. Kõik Eesti tited – lapsed peavad oma peanuppe mütside all hautama. Elan Vahemere ääres ja siin kestab kool (koos suvekooliga) juuli lõpuni, kooli minnakse kolmeselt ja ei ole mina veel ühelgi lapsel mütsi näinud, ei suvel ja muidugi mitte ka talvel. Kusjuures kõik on tumedapäised ja päike lõõskab otse lagipähe. Kõik on elus.

          • Avatar
            L. 25. juuli 2014 at 06:47

            Eks sellel ole vahe sees ka, kas lapsed kasvavad üles kohas kus on aastaringselt soojad/palavad ilmad (või siis elavad seal juba pikemalt ning jõuavad harjuda) või tuleb metsik kuumus järsult. Laste termoregulatsioon on ikka väga erinev täiskasvanute omast.

        • Avatar
          Vasta Nelli 26. juuli 2014 at 02:32

          Aga kas sa näiteks Austraaliast oled kuulnud?

          Ma igaksjuhuks panen siia ka ühe lingi nendele, kes arvavad, et mujal maailmas ei eksisteeri riike kus laste päikse eest kaitsmine üldse oluline ei ole!
          https://www.school-portal.co.uk/GroupDownloadFile.asp?GroupID=1216926&ResourceId=4735761

          • Mallukas
            Mallukas 26. juuli 2014 at 09:15

            Austraalias on iga 300 meetri tagant nahavähi kliinik, ma ei imesta, et seal on selliseid päiksevastased kampaaniad.

          • Avatar
            Nelli 26. juuli 2014 at 10:04

            See link on UK kooli lehelt, mitte Austraalia 🙂

            See yks lihtsalt naiteks, ma ei hakka iga kooli samalaadseid lehti siia linkima, aga kel ikka veel kinnitust vaja siis voivad ise internetist leida.

    • Avatar
      Vasta vaene 27. juuli 2014 at 21:56

      Mina olen pannud hästi õhukese rätiku, kuna meil maal tavaliselt päike koguaeg kõrvetab ja kanname endile peale tugevat päiksekaitset, laps väga heleda nahaga nagu issiga ja vähem kui tunniga on mõlemid mul roosad põrssad 🙂 . Aga sulle Mallukas jõudu ja jaksu ning suur suur tänu korraliku kõhutäie naeru eest.

  • Avatar
    Vasta Jants 24. juuli 2014 at 10:45

    Esiteks, mul on üliheaaa meel, et Sa viimasel ajal tihti kirjutad 😉 Ootan neid postitusi pikkisilmi.
    Teiseks, ma ei mõista neid inimesi, kes loevad/teevad jms asju, mis neile ei meeldi. Minu arust on olukord lihtne: kui ei meeldi, muuda midagi (enda suhtumist või ürita näha kogu tervikut, mitte vaid seda, mis jääb silmade ette või üks ajurakk nii arvab) või mine minema. Veel enam on arusaamatu see, et kuidas on jaksu ja viitsimist negatiivseid kommentaare kirjutada.. See ju mõjub enda tujule, olekule ning kaudses mõttes enda tervisele.
    Mulle meeldib Sinu ausus ning julgus kirjutada ka neid asju, mis mõnele võivad piinlikust valmistada. Veel enam, et Sa oledki Sina, mitte ei ilusta oma elu kuidagi paremaks/vingemaks/lahedamaks nagu mõne inimese blogi juures tundub. Meil kõigil on tõususid ja mõõnasid ning selle näitamine siin blogis- see teebki selle nii ehedaks, siiraks ning omamoodi armsaks 🙂

    Päikest! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2014 at 10:49

      Tead, mul viimasel ajal on hakanud jah see tunne tagasi tulema, et pidevalt tahaks midagi kirjutada. Ei teagi, kas otsin endale tegevust, et koristama ei peaks? 😀 Tänusõnad sulle!

      • Avatar
        Vasta Jants 24. juuli 2014 at 11:05

        Kas Sa plaanid raamatuesitlusest ka kokkuvõtte teha? Rohkem pilte lisada ja kirjeldada, kas kõik läks plaanipäraselt ning kuidas oli enda esimest raamatut esitleda. Ma kahjuks ei saanud osaleda ning olen niiiiii uudishimulik 🙂

  • Avatar
    Vasta Teele 24. juuli 2014 at 10:45

    Mina ütleks küll et lapsekasvatamine on lihtne…selleks peab olema lihtsalt viitsimist ja piisavalt laiskust et last üleliia ära ei hellitaks.
    Kui inimestele ei meeldi su blogi, miks nad siis seda üldse loevad, ei mõista ma. Minu laps on ka vaid mässuga õues, kuna nii palavad ilmad ja see isegi arsti soovitus, et last liigselt riide ei topi.
    Edu Mari kasvatamisel 😀

    • Avatar
      Vasta Maire 24. juuli 2014 at 11:25

      täpselt. lapse kasvatamine on keeruline, kui see ise keeruliseks ajada.
      mõnikord on kummaline vaadata neid, kes virisevad kui hirmus on üht last kasvatada. õudne. proovigu mitut 😀

  • Avatar
    Vasta Riina :) 24. juuli 2014 at 10:44

    Sellisele inimesele pole mõtet vastatagi. Nagunii jääb oma liistude juurde ja oma närvide kokku hoidmiseks tuleb sellist essu eirata.
    Ma ei saa aru, kuidas ja kust nad võtavad selliseid asju?
    Minu lapsel ei püsinudki müts peas. Ta tõmbas selle omal koguaeg peast ära. See ei tähenda, et tal pole ühtegi mütsi.
    Johhaidiii!!!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2014 at 10:48

      Ju siis käibki aia taga luuramas 😀

  • Avatar
    Vasta Pärdik 24. juuli 2014 at 10:44

    Sain kõva kõhutäie naerda… Aga kui juba mütside-riiete saatmiseks läheb, siis võtaksin ka mõne – nimel on ka minu lapsed paljalt päikese käes 😉 Või üritas ta hoopis öelda, et lapsele ei tohi üldse päikest ligi lasta? Ikka riided selga, las siis haudub ja higistab? Sest see on ju nii palju parem variant.. huvitav, kas ta ise üldse on ema? Hah, tont…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2014 at 10:48

      Ma pean tunnistama, et kui ta murul on, siis on hoopis paljas, isegi mähet pole mõnikord!

      • Avatar
        Vasta Pärdik 24. juuli 2014 at 10:54

        Siis on ju mähkmeid ka vaja! 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 24. juuli 2014 at 10:55

          Jah, saaksid saata??

          • Avatar
            Maire 24. juuli 2014 at 11:23

            oeh..olen päris mitu päeva su blogist eemal olnud ja pole saanud kurssi siiani viia mis toimunud on. kuid nüüd sain jälle kõhutäie naerda.
            Teate kui hirmus on vaadata vanemaid, kes panevad oma võsukesed silmini suvel riidesse, ise aga silkavad ülinappides või suht olematutes riietes ringi. Mulle kunagi perearst ütles, et riieta last nagu riietaksd ennast, sest kui mul on palav, on tõenäoliselt temal ka.
            ok, peas võiks tõesti rätik või mütsike õhuke olla, kuid kui päike pole veel kõrgel taevas küpsetamas, ei juhtu ka midagi kui ei ole. päris keskpäeval jah ikka pähe.
            isegi kannan pisikest rätikukest aeg ajalt, kuna juuksed tumedad ja päike hakkab kiirelt külge.

            aga kallis kommentaator sapipilduja, mallukas on vaene kui kirikurott, kes peab olude sunnil laene võtma ja ämma juures elama, lisaks kõigele on ta ilgelt jama ema, kuna kasutab abi, ilmselt on palgatud hoidjad hoopis kohtulikult karistatud tegelased, kes oma ühiskondlikult kasulikke töötunde nii täis saavad,lisaks laps käib alasti ringi, pool ajast pole mähkmeidki, ilmselt kokkuhoiu mõttes. samuti tuleb läbi neti igast kraami kerjata, kuna senti pole mille eest ise osta….ole inimene ja aita last. OLE INIMENE!!!!

            😀 … ühesõnaga….. midaiganes onjo…

            Mallukal on ikka “austajaid” jalaga segada!! 😀

            ahjaa…millist päikesekreemi kasutad?

          • Mallukas
            Mallukas 24. juuli 2014 at 11:32

            😀

            päiksekreem on mingi apteegist spf 50, ma praegu ei leia seda üles (tegelt polegi!!!) 😀

      • Avatar
        Vasta Lii 24. juuli 2014 at 13:41

        No arumaisaa….miks peaks heledapäisele lapsele panema keset kuuma suve mütsi pähe, mul on tunne, et see kommija on liiga kaua oma ajusid mütsi all kuumutanud-puhta segast paneb! Mul lapsed kasvanud täiskasvanuks, kuid pole neid soojal ajal küll mütsidega piinanud, minagi olin nii mõnegi meelest hull ema….Kui küsisin, miks sul endal mütsi peas pole keset suve, siis pööritati silmi ja sain lisaks nipsaka nime….mütsi ma siiski lapsele pähe higistamiseks ei pannud… 😛

  • Avatar
    Vasta K 24. juuli 2014 at 10:43

    “Niiet kui sul süda sees, saada see ka! ” – Hahhaa, jääb mulje nagu sa tahaks, et inimene oma südame ka Marile saadaks :D. Täitsa teemaväline, ma tean, aga ikka tore ju kõigest killuke huumorit leida 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisu 24. juuli 2014 at 10:42

    Appikene! Loen ja naeran 😀 Äkki ta juba saadab siis Marile süüa ka?- muidu ta sul plätserdab mingite ”hirmsate” puuviljadega ja korralikku sööki ei saagi 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2014 at 10:43

      Pagan, seda unustasin mainida jah 🙁

  • Avatar
    Vasta liisur 24. juuli 2014 at 10:40

    😀 tead, ma arvan, et leidub ka neid, kes ei suuda sellest postitusest sarkasmi v2lja lugedd ja kujuta nyyd ette, mis kisa sellest veel kasvab 😀
    Igatahes, Lea’st kahju, et ta sellise shoki sai, samas mul hea meel, et ta ei tea, millised maod Internetis ringi vingerdavad 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuli 2014 at 10:41

      Ah, mis seal ikka. aga Lea elab jah teadmatuses. Ta ei kujuta ette, et inimesed teistele nii ütlevad. Eriti veel võõrastele ja anonüümselt. Samas või et üldse nii öeldakse 😀