Uncategorized

hitleremmedest umbes aasta hiljem

6. august 2014

Ma tahtsin tulla oma blogi lehele hoopis teistsugust sissekannet kirjutama, aga kogemata ei kirjutanud aadressiribale .com lõppu ja kogemata selle tulemusel juhtusin ennast googeldama. Üldiselt ma seda ei tee, sest mis seal ikka olulist olla saaks, mida ma juba enda kohta ei teaks või nii, aga see selleks. Googeldades hüppas ette mingi blogipost, mille oli kirjutanud keegi siis, kui ma avaldasin oma hitleremmede postituse.

Mitmed inimesed arutasid seal, kuidas ma olen ikka täitsa südametu, võtan endast nõrgemate kallal jne jne jne. Ma ei olnud seda posti kunagi lugenud ja ma ei olnud sellel teemal nii ammu mõelnud, aga näete, nüüd jälle mõtlesin.

Kas ma praegu kirjutaks sellise blogiposti? Vast mitte. Aga kas ma oleks neid samu asju rääkinud sõbrannadele ja rääkinud, et püha issand jumal, mida mu silmakesed nägema pidid? Seda kindlasti.

Nagu ka mõned teised blogijad, ei saa ka mina olla enam oma blogis päris mina ise. Mitte, et mina ise olemiseks peaks ma endast nõrgemaid mõnitama või narrima. Kui ma seda hitleremmede posti kirjutasin, ei mõelnud ma kirjutades kordagi, et:

a) need inimesed oleks minust nõrgemad

b) et keegi neist võiks olla mitte eesti keelt kõnelev inimene

c)  et see nii laiadesse massidesse levib

Ja nagu öeldud. Enam ma nii ei kirjutaks. Esiteks juba selle pärast, et nüüd on mul endal ka laps ja nii paljud asjad, mis raseduse ajal tunduvad nii…kindlad? Noh, et mina kindlasti nii teen või ei tee, võivad täiesti päevadega muutuda pärast tite välja pressimist. Kujutate ette, ma kutsun enda oma ka tibulinnukeseks. Küll kodus ja salaja, aga siiski teen seda. Nüüd mõistan ma isegi väga paljusid “lolle küsimusi”, mida toona esitati, sest ka mina olen küsinud näiteks oma blogi lugejatelt palju “lolle küsimusi”, sest ma ise lihtsalt ei teadnud vastust. Võib-olla olen ma lapse saamisega lihtsalt pehmoks ära läinud. Kes seda teab.

Ümber ma ometi seda kurikuulsat postitust kirjutama ei hakka. Tol hetkel tahtsin mina ainult nalja ja pulli teha, mitte kedagi narrida või harida või õpetada või jumal teab mida. Mul oli igav, ma lugesin midagi enda jaoks naljakat ja tegin sellest postituse. Nagu ma tol ajal pea iga asja kohta tegin.

Nüüd on väike tsensuur peal. Enam ei kirjuta ma teile selliseid nalju, nagu ma ehk sõbrannadega teeksin. Sest noh, paljud asjad lähevad kirjutades kaduma. Emotsioon, väljendus jne. Jah, ma teen küll teiste kulul nalja, aga enda kulul ikka kah, kui põhjust on (ja uskuge mind, seda on tihti).

Näiteks täna panin ma Malluka FB’i lehele selfi endast trammipeatuses. Samal ajal kui ma seal selfitasin, mõistsin ma, et tramme tegelikult ei liigu ja suure pildistamise ajel magasin ma maha absull kõik bussid. Minu meelest lihtsalt naljakas, et ma nii loll olen, et omaette selfisid klõpsutan, ise maad ega mütsi tähele panemata.

Siis nägin, et seda pilti on sheerinud mingi neiu, pealkirjaga: “Nii kaua kuni inimesed enda püksinööbist või stringidest kaugemale ei vaata (ei tea mis toimub uudisteportaalides 😀 ). Ootavad siiani nad trammi “.

Mainisin seal all, et ma tõesti ei loe uudiseid enamasti, sest ma ei viitsi ennast närvi ajada ja sain sealt vastuseks, et küll olen ma ikka piinlik inimene. Kujutage ette – EI TEADNUD, ET TRAMMID SÕIDAVAD!

Ühesõnaga. Ma lähen nüüd garderoobi stringe passima. Mis muud ma ikka teha oskan 😀

Aga kas teil on teinekord selline tunne, et te ei oska ennast päris õigesti väljendada?

Loe ka neid postitusi!

15 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Karin 7. august 2014 at 12:13

    Väga õige jutt ju oli Su postituses,ma oleks veel hullemini öelnud. Sellest on küll hirmus kahju,kui nüüd seetõttu tsensreerima end hakkad:(

  • Avatar
    Vasta Gätlin 7. august 2014 at 08:41

    Ojaaa, ma saan pidevalt solvangut osaliseks, sest ma ei oska ennast vist piisavalt hästi väljendada…Mind see õnneks ei häiri ja kirjutan ikka edasi oma seikasid 😀

    Ja PS Mulle meeldis see sinu postitus just sellepärast, et olin ise emaks saanud ning see lihtsalt tundus ütlemata naljakas, mida aravatakse enne rasedust ja pärast rasedust ning oh ja peale teist, sellesta ma üldse ei räägigi. Maailm on täiesti pahupidi 🙂

  • Avatar
    Vasta Pirru 7. august 2014 at 06:28

    “Mainisin seal all, et ma tõesti ei loe uudiseid enamasti, sest ma ei viitsi ennast närvi ajada ja sain sealt vastuseks, et küll olen ma ikka piinlik inimene. Kujutage ette – EI TEADNUD, ET TRAMMID SÕIDAVAD!”

    Ma ei tea kas kell on liiga vähe, ma ei saa aru või ei saanud Sa ise ka aru?:)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. august 2014 at 08:22

      No seal heideti ette, et kuidas leidub inimesi, kes ei tea, et trammid sõidavad, kui kõik uudisteportaalid sellest kirjutavad 😀

      • Avatar
        Vasta Pirru 7. august 2014 at 12:25

        Ma sain aru et just ei sõida? 😉 On vist liiga kuum:P

  • Avatar
    Vasta Anne 6. august 2014 at 22:42

    Pidin jälle uuesti seda algset hitleremmede juttu lugema. Hahaahaha lihtsalt! No ajab naerma. See oli ka esimene blogipostitus vist, mida ma su lehelt lugesin ja näedsa, jäingi lugema. Ja siis see postitus sellest, kuidas keegi sulle oma autoaknast peenist näitas. Nagu wtf?! 😀 Ma ei saa magamagi minna, sest naerma ajab. Keep up the good work! 🙂

  • Avatar
    Vasta Noormees 6. august 2014 at 22:27

    OT:
    http://www.flirtic.ee/1092051

  • Avatar
    Vasta Muri 6. august 2014 at 21:24

    Elan äärelinnas ja liigun Jala v autoga. sügavalt savi,kas trammid liiguvad.kuulsin hiljuti,et osaliselt liikus midagi.seda et nüüd absull ei liigu – ei teadnud. Muud ka teha kui seitsmeseid v reporterit passida.kuna puhkusel siis ei loe delfit ka. Seega ei peagi teadma kõike 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaiti 6. august 2014 at 21:18

    See oli see aeg, kui ma su blogi avastasin ja aasta otsa on olnud midagi huvitavat lugemist kohe võtta. Aitäh!

  • Avatar
    Vasta Claara 6. august 2014 at 21:02

    Mul on see täiesti tavaline, et mind valesti mõistetakse. Viimasel ajal ma ei viitsi sellepärast enam eriti põdeda. Vanasti võisin ennast oimetuks selgitada ja tulemused polnud eriti kiita. Mida rohkem selgitasin seda hullemaks asi läks. Lõpuks sain aru, et asi pole minus. Pigem selles, et kas inimesi huvitab v mitte. Kui keegi algusest peale on veendunud, et ma olengi tropp siis pole ju vahet mida ja kuidas ma räägin. Sest see kes nii arvab jääbki seda arvama olenemata sellest mida ma siis teha püüan.
    Olen omaks võtnud vanarahva tarkuse, et sitta ei tasu torkida- läheb haisema. Ja ausalt, nii on palju lihtsam.
    Ma kusjuures alati imestan nende inimeste üle kellel on viitsimist läbi lugeda terve postitus v artikkel ja siis sinna alla kommida, et kuule ela oma elu ja keda huvitab.
    Jh.. ma ise ka pole alati loetuga nõus ja teinekord ütlen oma sõna sekkagi, aga kui asi ikka üldse ei huvita, siis ma ei loegi. Mul on oma ajaga palju paremat peale hakata. Ma ei kujuta ette KUI igav neil inimestel peab olema.
    Elus on ikka sedasi, et tagantjärgi teeks mõned asjad teistmoodi, aga nagu sa isegi ütled siis uusi kogemusi saades vaatenurgad jms muutub ja mõnda asja enam ei kordaks. Hea kui inimesed suudavad areneda. (See viimane lause on tüüpiline koht kus valestimõistmine on kiire tulema)

  • Avatar
    Vasta Trints 6. august 2014 at 20:52

    Mul on ühe sõbrannaga suheldes vahel tunne, et jooksen peaga vastu seina. Isegi lihtsat asja ei suuda väljendada nii nagu tahaks. Aga samas- sageli võib olla asi hoopis nö vastuvõtjas ehk siis inimeses kellele püüad midagi selgitada?!

    Mallukas, sa oled väga kift naine. Tolles postituses sa ei öelnud tegelikult mitte midagi valesti. Nii ju asjad on…..kui mitte hullemad. Ilmselt sul need ” ma enam nii ei teeks” mõtted on just selle kaasnenud meediakära tõttu. Tegelikult korraldasid sa revolutsiooni ja ma usun, et nii mõnigi hitlerite grupp sai veidi normaalsemaks.

    Jätka samas vaimus, mulle su stiil meeldib.

  • Avatar
    Vasta Marge Kesküla 6. august 2014 at 20:38

    Hmm, see hitleremmede post oli just väga äge post, see oli esimene mida ma üldse lugesin Malluka blogidest, kõiki ma ei jälgi ja jälgin ainult neid mis huvitavad tunduvad.
    See mis seal emmede grupis toimus, oli tõesti katastroof. Idiootsed küsimused millele leiaks sama idiootsed vastused ka lihtsalt googlesse trükkides. Lugesin korra seda blogi uuesti, minuarust see on endiselt kõige ägedam üldse. Ma siin mõtlen kuidas on emmed saanud naistest kellel puudub igasugune teadmine üldse, ometi on tänapäeval niivõrd palju kõigile kättesaadavat infot, raamatud, internet, vanaemad(nende tarkused tahaksid ehk update saada kuid siiski).. Ja siis küsitakse ikka lolle küsimusi selle asemel et ise uurida.
    Mina leian, et ei tasu nüüd pehmeks ära minna. 😉

  • Avatar
    Vasta C 6. august 2014 at 20:32

    Ma arvasin lihtsalt, et naljatad selle trammiteema üle, mitte et sa rumal oleks 😀 😀

  • Avatar
    Vasta keidy 6. august 2014 at 20:30

    piinlik, ma ka ei ole eriti uudistega kursis ning ilma selle postituseta ootaks samuti ilmselt homme trammi… 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Cac Tus 6. august 2014 at 20:25

    Ei öeldud ju, et sina piinlik inimene oled – üks tüüp pidas ilmselt seda piinlikuks, et sa uudistega kursis ei ole. Vaevalt, et ta nüüd mõtlebki, et sa mingi jõle piinlik inimene oled.

    Näed, “tulin jälle ära panema”.

    Teisest küljest – pilt oli tegelt täitsa vahva ja pigem tekitas tõesti naeru (positiivset emotsiooni), see sheerimine ja asja suure kella külge riputamine oli ilmselt tõesti liiast.