SUHETEST

kui tähtis on sinu jaoks välimus?

13. august 2014

Ma ootasin eile Kardot sõbra juurest koju ja no nii igav oli, et läksin jälle Perekooli ennast hullumeelsete eludega kurssi viima. Seal oli suur teema selle üle, et kas naine saab vaadata mehe välimusest “üle”, kui mees muidu iseloomult ja kõige muuga armas on.

Osad leidsid, et sellisele mehele tuleb kohe öelda, et temaga midagi rohkemat ei taheta, sest muidu hoiad sa ju inimest kinni ja annad asjatut lootust. Teised soovitasid aga vastu pidada, sest neil olevat mehega täpselt sama jama olnud – alguses ei tundunud füüsiliselt meeldivat, aga armastuse suurenedes ei mõistnud nad enam, et mis neid isegi häirinud oli.

Ei tea, kas mina olen pealiskaudne inimene, aga mina vaatan ainult ilusaid mehi. Kui ma olin ka vallaline, siis paar korda juhtus nii, et tutvusin mehega, kes väga naljakas ja tore ja sõbralik ja igati romantiline, aga kui ikka välimus ei meeldinud, siis läks mees kohe sõprade kategooriasse.

Võin öelda, et kindlasti ei vaataks ma endast tunduvalt paksemat ja ka kõhnemat meest. Paksu võtaks ikka sada korda enne, kui mingi kondiklibu kaissu roniksin ja tema puusakondi vastu enda sääreluu murraks.

Maitsed on aga erinevad. Mul on sõbranna, kes ei vaatagi meest, enne kui too pole lausa anorektiline (minu silmale). Tema jaoks on see ilus ja erutav, mind ajab oksele. Mis seal ikka, mõnda ajavad minusugused naised ka oksele ja see on okei, sest iga inimese jaoks on kuskil keegi. Ei taha küll klišeena kõlada, aga kui on mehed naistel, kes kaaluvad 250 kilo ja naised meestel, kes on enda peanahale ööbikud tätoveerinud, siis võib julgelt väita, et kui SULLE ei meeldi, siis kellelegi ikka meeldib. Just seetõttu ongi minu meelest jabur ennast kellegi jaoks muutma hakata, kui ise endaga muidu rahul oled.

Aga millised on mehed, keda teie kunagi ei vaataks? Või leiate, et oluline on ainult välimine ilu ja muu selline muinasjutuline iba, mida keegi tegelikult nagunii kunagi ei usu?

Loe ka neid postitusi!

66 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta minu minu minu 18. august 2014 at 14:38

    Meeldivad seda tüüpi mehed nagu Jason Momoa aka Khal Drogo GOT-st. Minu abikaasa vastu muidugi ei saa. Ta ongi pmst selline aga lühikese soenguga (mitte siili!) ja suurte silmadega. Meil oli armastus esimesest silmapilgust- nägin teda baaris ja tema nägi mind. Muudkui piilusin salaja kuidas ta mind vaatas. Teisel kohtingul tegi ta mulle abieluettepaneku ja mina olin nõus. Ta ütleb, et kui ta mind esimest korda nägi, siis mõtles, et ma olen kõige ilusam naine keda ta näinud on ja tahaks mul riided seljast rebida. Mina mõtlesin sama ja mõtlen siiani. Iga vaba hetke kui beebi magab 😀

    Ma arvan, et kui ei teki kohest tugevat tõmmet, särtsu ja kirge, siis seda ei kompenseeri miski. Inimene on kord nii loodud, et kui päris esimesel silmapilgul see bio-kokteil maha ei niida, siis pole tegu õige partneriga. Ma arvan, et õigeid võib olla rohkem kui üks, kes füüsiliselt ligi tõmbavad, aga hiljem jobudeks osutuvad. Aga et leida see kes päriselt sobib, peab ta alguses külgetõmbav olema. Kui sa inimest ei tunne, siis saabki ju ainult välimuse/oleku põhjal hinnata.

  • Avatar
    Vasta uu 14. august 2014 at 18:13

    Heh, nüüd ma saan aru küll siinseid kommentaare lugedes, miks mu mees sellist arusaamatut juttu ajab, et kuidas mul imelik pole, et ta minust kaks sentimeetrit lühem on. No ei ole noh! Pigem on tohutult armas, et ta on selline.. taskuformaadis natuke justkui. Aga siiski äärmiselt mehelik ja seksikas. Meest ei tee minu jaoks ilusaks tema pikkus ja muu väline, muu on oluline. Ma kaua meestekollektiivis töötanud, ma ilmselt olen lihtsalt neid nii igasuguseid kohanud praeguseks, et igasugusest ilust on muud asjad hoopis olulisemad.
    Oma mehega ma tunnen ennast hoituna, kaitstuna, armastatuna ja naisena. Ja nii ongi minu pisike väikeste käte ja väikse õllekõhuga kallim kõige ilusam üldse ja MINU! 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 14. august 2014 at 15:20

    Mu mees võlus mind algul pigem jutuga kui välimusega. Välimuse põhjal poleks ma temaga suhtlema hakanudki, kui jutu peale saime, siis oli kohe teine asi, liblikad kõhus jne. Nende 7 aasta jooksul, mis oleme koos olnud on ta välimuselt päris palju muutunud. Algul oli selline siledam, nüüd on ta ehe karvane, pikkade juuste ja paksu habeme ja vuntsidega. Ta on minuga sama pikk ja suht kiitsakas ka, aga praegusel hetkel on ta mu jaoks nii kallis, et ma ei pane välimust üldse tähele. Minu jaoks igatahes ideaalne 🙂

  • Avatar
    Vasta L. 14. august 2014 at 12:27

    Päris teemasse ka…

    “Aga millised on mehed, keda teie kunagi ei vaataks? Või leiate, et oluline on ainult välimine ilu ja muu selline muinasjutuline iba, mida keegi tegelikult nagunii kunagi ei usu?”

    Võin öelda, et ma kunagi ei vaataks meest, kes on 2 meetrit pikk (180 on minu jaoks ideaalpikkus) ja sealjuures väga kõhn. Mul on näiteks alati väga naljakas kallistada oma parimat sõpra, kes on ligi 2 meetrit pikk ja väga kondine. Ta peab kummardama nagu hakkaks last kallistama. Ma ei kujuta end ka sellise mehega voodis ette.

    Kindlasti ei vaataks ma väga ülekaalulist meest, pean ikka nii rasvunud meest silmas, kes ähib juba autost poodi kõndimise peale. See juba näitab minu jaoks, et tegu on laisa ja iseloomutu inimesega ehk ma ei saaks olla ka võlutud tema loomusest. Mulle meeldivad töökad ja energilised mehed, kes lihtsalt ei saa oma elustiili juures kohutavalt paksuks minna. Halb hügieen, pikad mustad küüned, ärajoodud aukus silmad, hambutu naeratus ja muu selline on samuti minu jaoks halva iseloomu tulemus. Ma ei ole veel kohanud lohakat ja räpast meest, kes oleks jalustrabavalt tark ja vaimukas, pigem on sellised inimesed labased, rumalad ja alkoholiga rohkem kui teretuttavad.

    Eeldan, et pidasid silmas ikka sisemist ilu ja muud sellist iba? 😀 No mina oma mehe võtsin küll 100% sisemise ilu järgi, välimine hakkas palju hiljem meeldima. Tegelikult on ta ajaga palju ilusamaks ka muutunud, kui võrrelda teda 10 aastat vanade piltidega, aga suhte alguses oli ta siiski üsna inetu mees. Inetu, kuid puhas, hoolitsetud, hästilõhnav ja korralikult riides.

    Olen tundnud kassajärjekorras ebameeldivalt higi järele haisevaid mehi, kuid enda mehe küljes pole ma kunagi higilõhna tundnud. Isegi siis, kui tema ütleb pärast pikka tööpäeva, et tal on vastik higikas küljes, ei tunne mina tema küljes ebameeldivat lõhna, vastupidi, tunnen hoopis magusat erutavat kehalõhna. Küllap on asi ikkagi keemias. 😛

    • Avatar
      Vasta L. 14. august 2014 at 12:30

      Lisan juurde, et kui mu mees oleks kahemeetrine ja kondine, oleks ta ikkagi minu mees. Lihtsalt väga pikad mehed ei ole minu jaoks atraktiivsed, nagu ka väga lühikesed mehed, aga olen siiski päkapikuga abielus. 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 14. august 2014 at 11:43

    Soovitaks siinkohal vaadata saadet “Married at first sight”.
    Seal kohtusid paarid esimest korda altari ees. Üks naine ütles samuti, et tema abikaasa on väga ebaatraktiivne talle ning ei kujutaks ettegi, et ta teda puudutama peaks. Hetkel on saade seal maal, et 2 nädalat on möödas ning naine on kutti päris armunud.

    Siinkohal võin öelda, et ka mina olen oma sõnu söönud. Praegune mees on küll just selline nii välimuselt kui sisemuselt nagu ma oma parimates unenägudes ette olin kujutlenud või isegi veel parem, kuid samas on ta minu pikkune. Eelmised mehed olid kõik minust päris palju pikemad, kuid ütlen, et ta on kõige muuga nendest eelmistest pea jagu üle. Ta on palju tegusam, kiirem ja üldse suppppeeer häää mees.

  • Avatar
    Vasta L. 14. august 2014 at 11:31

    Ma eile õhtul veel mõtlesin selle peale, kui kõrged nõudmised naistel meeste välimusele on, et never ei vaataks lühikest või paksu ja nii edasi. Mõnes mõttes on see isegi tore, ma ei pea põdema, et keegi mu mehele silma peale viskab. 😀

    Nagu on mu mees täielik vastand minu maitsele, nii olen ka mina hoopis midagi muud sellest, millest tema unistas. Temale vaatas (ja märkab siiani tänaval) imeõblukesi lühikesi naisi, kellel on blondid juuksed, suured silmad ja pisikesed rinnad. Küllap tunneks end sellise naise kõrval palju isasemana. 🙂

    Mina olen tugeva kehaehitusega (mitte paks, aga selline Beyonce sarnane), suurte rindade ja väikeste silmadega. Inetu ma ei ole, pigem vastupidi, aga siiski ei ole ma abikaasa maitse. Seega ei ole ka tema välimuse suhtes nii väga nõudlik. Ta on ka öelnud, et paksud naised talle üldse ei meeldi, aga olen ka mina raseduse ajal ligi 30 kilo juurde võtnud ja seega paksuks läinud, kuid lahutust ta selle peale ei nõudnud. 😀

    • Avatar
      Vasta Maire 14. august 2014 at 13:13

      kusjuures. mu mees vaatab ka sarnaseid naisi tänaval. no selliseid piitspeenikesi olematute seelikutega pirtspreilikesi, kes küll silmailu annavad, kuid muus osas jäävad paljuski maha. Kuna ta töötab koha peal, kus on palju naisalluvaid, siis vahest ikka räägib, et välimust võib ju olla, kuid tööd ei oska ikka teha. Mulle kord rääkis, mitte eriti ammu, et neid naisi on vähe, kel on välimus, kes oskab köögis midagi teha, kes oskab koristada ja lapsi kasvatada, seepärast pidin mina tema ideaal olema. välimuselt küll varasematest unistustest mööda, kuid aja jooksul soovid muutuvad…aga ikka ütleb, et süüa oskan teha, ja armastus käib ju ikka kõhu kaudu 😀

      (enamikul tänapäeva naistest pidi ta meelest olema jalgevahe nigu kiirtee. söögitegemine võrdub hessi külastamisega, äärmisel juhul maxima toorsalatiga, lapsekasvatamine, kui neid üldse saavad, võrdub vanavanematele või kellele iganes kasvatada andmisega, töötegemise ajal murtakse mitu küünt mitu korda, ja taevad hoidku kui kuskilt peaks mingi ebameeldiv lõhn tulema, siis preilinakesed on koheselt minestuse äärel 😀 )

  • Avatar
    Vasta Trints 14. august 2014 at 11:05

    Mina pole küll aja jooksul om a krinteeriumeid muutnud…st ma pole kunagi suutnud lühemate meestega suhet luua ja see pole muutunud. Oli selliseid 178cm lühikesi mehi kellega sebisin ( kes minust õnneks ikka suts pikemad) aga midagi tõsist luua ei suutnud, ikka tõrge ees, olgu kui hea inimene tahes. Lõpuks skoorisingi endale ligi 2 meetrise kelles on kogu ideaalmehe kompott koos:) Juba üle 10a naudin s eda kompotti:) Ja meil on kompotis 2 kirsikest ka.

  • Avatar
    Vasta Kerttu 14. august 2014 at 09:25

    Minu meheideaal on kindlasti minust pikem ja tugeva kehaehitusega. Väga kõhnad mehed ei meeldi, aga ülimusklis steroidivennad on veel jubedamad. Veel on oluline, et mees enda eest hoolitseks – kasiks ja lõhnastaks end ning kannaks puhtaid ja stiilseid riideid-jalanõusid. Mõnus paaripäevane habe võib olla, aga vuntsid ei meeldi. Ja veel ei meeldi mulle kiilakad mehed, just sellised skinhead-tüüpi kiilakad (sellest suudaksin üle vaadata, kui mees enda tahtest hoolimata on kiilaks jäänud). Samas on välimuse kõrval oluline (kui mitte olulisemgi) see, et mees oleks enesekindel, võluv, hea huumorimeelega, hooliv ja kindlasti sportliku eluviisiga. Mingit laiska äbarikku diivanikaunistust ma küll ei taha, isegi kui ta oleks Brad Pitti teisik.

    Ja siis on mul veel selline kiiks, et mulle meeldib, kui mehel on juuksed kergelt hallinenud (George Clooney stiilis). Mul mehel juba viskab halli sekka ja ta ise küll eriti rõõmus pole, aga mina juubeldan sisimas. 😀

  • Avatar
    Vasta T. 14. august 2014 at 09:05

    Tundub, et kõigil meil on oma üsna täpsed kriteeriumid, aga täpselt nii paindlikud, kuniks leitakse oma mr. Right.
    Oma kahe suurema armumise eel olid mulgi täpsed eelistused. Vahe kümmekond aastat. Mõlemal puhul on armumine absoluutselt eelistustes teinud omad mööndused. Näiteks tundsin noormeest aaastaid ning välimus ei olnud eriline turn on minu jaoks, kuid ühel hetkel käis vaimsel tasandil meil mingi klikk ning koos me olime. Mina seletaks seda pigem sisemise tõmbena.
    Ilma selle nö klikita ei saaks mul mehega midagi tekkidagi. Oma praegune elukaaslane on eelmisega öö ja päev. Alustades siis palju mainitud pikkusest, intellektuaalsest tasand ning välimuset.
    Pigem ma tahakski mõelda ja öelda seda, et minu kriteerium on olla koos mehega, kellena ma end tunnen õnneliku, targa, kauni, hea ja armastava inimesena ning umbes sama soovin teda tundmas.

  • Avatar
    Vasta Merily 14. august 2014 at 09:01

    Karvased ja paksud mehed on minu jaosk täielik turn off. Mulle meeldib,kui mees on näost sile ja ilus (ja näeb noooor välja). Mu oma Härra on suht kõhn, aga ei saa öelda, et ta seepärast õbluke oleks. Jõudu on tal vähemalt kahe mehe jagu. Töö on selline, mis nõuab füüsilist vastupidavust. Ja mida pikem on mees, seda atraktiivsem ta on. Minu kõrval on muidugi 165cm ka pikk 😀 Ja mees peab olema lühikeste juustega!

    Tegelikult mu Härra mulle esialgu välimuselt ei meeldinudki 😀 Aga iseloom, vot see oli niii super, et muutis ta hetkega kohe vastupandamatuks 😀

  • Avatar
    Vasta Siiliramo 14. august 2014 at 08:53

    Välimus on kindlasti oluline, kuid minu jaoks mängib väga suurt rolli ka see, mida mees suust välja ajab. Kui ta ikka ajab mingit “hülgemöla”, siis olgu ta nii ilus kui tahes kõnnin ma kaarega mööda. Samuti ei meeldi mulle liialt hoolitsetud ja ilueedi välimusega mehed. Mitte, et mees ei peaks enda eest hoolitsema ! Muidugi peab. Kuid, kui mees veedab suure osas ajast peegli ees, siis see on masendav. Minu meelest peab mees olema minust pikema. Kuid arvestades seda, et ma ise olen 158 cm pikk, siis pole pikema mehe leidmine just eriline probleem. Samuti ei meeldi mulle kondikubud. Mõne mehe säär on sama paks kui minu käsivars. Vot see on tõsine õudukas. Pigem olgu mees tüsedam kui kondine.
    Õnneks on mu kõrval mees olemas, kellega olen igati rahul ! Ta on sportliku kehaga, mis mulle meeldib. Samuti meeldib mulle, et ta on arukas ja targem kui mina. Ning saab suurepäraselt kõiksugu töödega hakkama. Ei kujutaks enda kõrval ette meest, kes näiteks ei oskaks normaalselt naela seina lüüa või ei oskaks elementaarsemaid “meeste töid”.

  • Avatar
    Vasta Kiks 14. august 2014 at 02:30

    Mulle meeldisid/ meeldivad sellised- 190cm, suhteliselt heledate või pruunikate juustega ja pigem armsa näoga. VÕI siis mind tõmbavad täiesti erilise välimusega kutid- a la Dave Franco (vastupidine eelmisele kirjeldusele aga ta on tervikuna nii kena lihtsalt ja eriti see kõnediktsioon :D)
    Out on mustade karvadega, lühikesed (olen ise alla 160cm) ja kondiklibud.
    Praegune mees on 180cm, tumepruunide juustega, tumedad kulmud, ülipikad ripsmed, suhteliselt kõhna aga mõnusalt lihastes ikka. Natukene näeb välja nagu gei 😀 Haha. Mult on palju küsitud salaja, et kas ta on biseksuaalne 😀 Aga ei, ei ole 😀 Ilmselt meil tuleks ülikena tütar, kui ta oleks mehesse 😀

  • Avatar
    Vasta Kk 14. august 2014 at 02:20

    Mina võin küll julgelt öelda, et armusin just mehe iseloomu. Kohtusime küll esmakordselt päriselus aga tõeline suhtlus algas alles internetis. Ja selleks ajaks kui uuesti kohtusime, pool aastat hiljem, olin juba kõrvuni sees.
    Samas pean ka tunnistama, et kui oleksin eelkõige välimust vaadanud siis polekski võib olla koos, sest tema välimus lihtsalt ei sümpatiseerinud. Aga nüüd, mitu aastat hiljem küll – tema stiil ning välimus on muutunud, aeg on teinud oma töö ja nüüd vaatan küll, et nii kuum mees! Ja iseloomult.. Ma ei kujuta ette inimest, kellega ma sobiks kokku paremini!
    Ja noh.. Välimusest veel nii palju, et ma arvasin, et habemega, karvased veidi suuremad mehed on out. Aga nüüd elan ühe sellise mõmmikuga ja olen rahul. Meeldib, et mehe kõrval võin end pisemana tunda 😀

  • Avatar
    Vasta Gertuska 13. august 2014 at 22:53

    No ma olen vist selles suhtes erinev, et minu jaoks on totaalselt out tumedad mehed… Ma alati mõtlen, et issand, kui sellisega peaks tütre saama, siis mu vaene tütar oleks kogu elu kimpus mingite nõmedate mustade karmide jalakarvade ja karvase kõhuga 😀
    Minu jaoks ideaalne variant oleks punapea mees (olemas!), kellele hakkaks päike hästi peale (pole olemas!) Aga sellist isendit pole veel kohanud 😀 Psst, punapead mehed on voodis (Y)

  • Avatar
    Vasta E 13. august 2014 at 22:19

    Hei Mallukas.
    See on esimene kord kui su blogi kommenteerin, kuigi lugeja olen olnud ehk väheke üle kuu.. Siinkohal pean märkima, et mul on pidevalt millegi kohta midagi öelda.
    Igaljuhul. Noorem olles, olin ma kindel, et ei võta endale kunagi vene välimuse ega nimega meest. Kohe kindlasti mitte! Ja nüüd siin ma olen, peale kolme aastat suhtes olemist vägagi vene nimega ning veel rohkem vene näoga mehega. Aga olgem ausad, armastus on pime, kas pole?
    Ja noh. varem ma mõtlesin koguaeg, et mind köidavad ilusad mehed, aga ta pole mitte teps tüüpiline ilus-mees-kes-köidab-kõiki-naisi-klubis-ja-on-kälvin-klaini-modell. Ta on pigem selline rohmakas, kurja otsaesisega ja poole peenem kui mina. Kui mu sõbrannale (kes on minust ehk mõni cm pikem) on alati olnud oluline, et tal oleks pikkpikk mees, siis mul mitte. Peasi, et ma natukenegi lühem oleks. Nüüd aga olen “skoorinud” endast pea 30cm pikema mehe.
    Milleni ma tahan jõuda on see, et muidugi välimus loeb, aga kui seda sisemist klappi ikka pole, siis kes meist ikka tahaks seda air-headed trophy meest endale?!

  • Avatar
    Vasta L. 13. august 2014 at 22:11

    Minu jaoks on välimus teisejärguline. Tänaval jääb muidugi pilk minu silmis kenadele meestele peale, aga uue inimesega suhtlema hakates pole välimus kunagi määrav olnud.

    Minu abikaasa ei olnud minu maitse. Mulle meeldisid (ja siiani on minu jaoks atraktiivsed) pikad, tugeva kehaehitusega (mitte atleetlikult musklis, pigem “rammumehelikult” tugeva kehaehitusega), karvased, tumeda peaga ja tiheda tumeda habemega mehed. Õnneks või kahjuks ei ole mul ühegi sellise mehe vastu mingit tõmmet olnud, ka füüsilist mitte, sest minul käib viimane vaimse tõmbega käsikäes. Teoorias nad siiski meeldivad mulle. 😀

    Enda abikaasa on 168cm pikk, karvad ei kasva, juuksed on heledad, kulmud pleegivad esimese päikesega nähtamatuks, kehaehituselt on suhteliselt kiitsakas. Tutvumisaegade alguses oli ta üldse alakaaluline ja koleda potisoenguga. Ka näojoontega ei ole teda eriti õnnistatud. Küll on tal suured ja tugevad käed ja suur … 😀

    Minu jaoks oli ta algusest peale huvitav inimene. Eriti põnevaks muutis ta asjaolu, et tema oli meie seltskonnas ainuke meesterahvas, kes mulle mingit tähelepanu ei pööranud. Teised võtsid mind kas usaldusisikuna või sihtmärgina, aga tema ei vaadanud mulle otsagi ja minu katsed temaga juttu teha jooksid täiega liiva. Tegin endale korduvalt häbi, aga soov temaga lähemalt tuttavaks saada säilis. Kui lõpuks end vabanduse saatel talle külla surusin ja ta mulle viisakusest teed pakkus, sest olin ärakülmunud, siis sattusime jutusoonele ja ma jõin sel päeval päris mitu tassi teed, sest jäin tema juurde terveks pikaks päevaks. Sain samal päeval aru, et ma ei jäta teda ükskõikseks ja edaspidi nägime iga päev. Mulle meeldis tema iseloom, aga välimuse suhtes jättis ta mind külmaks. Ometi ei takistanud see liblikatel kõhus lennata, sest tema puudutused ja lõhn olid lihtsalt hulluksajavalt head.

    Mäletan hästi, kuidas teda ühel peol jälgisin ja mõtlesin, et küll ta ikka on kole. Täna ma vaatan teda ja ma ei saa aru, kuidas teda tookord nii koledana nägin. Täna näen ma ilusat meest. Ja ma hullult armastan seda, et lapsed tema nägu on. Üliarmsad versioonid minu armastatud mehest.

    Tulevad nad küll päkapikud nagu me ise oleme, aga lohutan end alati, et küll on nende jaoks ka kuskil keegi, kes armastab neid just samapalju nagu mina nende isa. Igaühe jaoks on kuskil keegi. 🙂

    Ps. Tema kasvu juures mulle tegelikult meeldib see, et ma ei pea taburetile ronima, kui talle igasuguse hoiatusera musi tahan teha, ma lihtsalt lähen ja teen. 😀

    • Avatar
      Vasta Birgit 14. august 2014 at 11:00

      Nii armas kommentaar, nägu läks kohe naerule lugedes 🙂

      • Avatar
        Vasta Maire 14. august 2014 at 13:04

        mõtlesin just sama….et mehe kirjeldus on selline et oi oi oi … kuid ARRRMASSTAN teda 😀

  • Avatar
    Vasta Pirje 13. august 2014 at 21:44

    Ei meeldi rasvunud, liiga lühikesed, rumalad, äpud, hügieeninõudeid eiravad mehed. Mees peab olema MINU jaoks kena ja hea südamega. 🙂
    õnneks sain endale täiusliku abikaasa:)

  • Avatar
    Vasta S. 13. august 2014 at 21:44

    Ju-mal-dan punase peaga mehi! Imeilus ja haruldane 🙂 Lisaks võivad muud peidus kehakarvad olla üsna leekivat tooni, mis on veelgi vingem. Seega olen väga-väga rahul, kui kõik punapead mulle jätate 🙂

    Igasugused “ebameeldivused” on mul tavaliselt seotud mõne varem kohatud konkreetse inimesega, kellel on olnud selline joon või omadus. “Meeldivused” sama moodi.

    Enne peab minu jaoks olema tore ja vastuvõetav inimene, füüsiline tõmme tekib hiljem. Keha ütleb üsna täpselt ära, kas on “jah, palun veel”, “vale mees, minema siit” või “võib-olla”. Kusjuures sellest “võib-ollast” on hiljem päris mõnus lugu tulnud, kuigi algul pigem kahtlesin ja läks üle kivide-kändude.

    Ja lõhn peab õige olema! Just keha enda lõhn, mitte parfüüm ega šampoon. See viimane võib ära petta.

  • Avatar
    Vasta Kadri 13. august 2014 at 21:15

    Minule ei meeldi lühikesed ja liiga kõhnad mehed. Ja minu jaoks peab ka mees tugev olema, et mind kätel kanda jõuaks (I’m heavy), aga ka mitte väga hullud lihamäed. Kunagi arvasin, et endast nooremaid ka ei vaata, aga nüüd olen koos endast pea kaks aastat noorema mehega ja olen väga õnnelik. 🙂

  • Avatar
    Vasta mk 13. august 2014 at 20:29

    Kui naised ütlevad, et mees peab pikk olema ei tee keegi välja. Kui mees ütleb, et naine ei tohi paks olla, on kõigil kohe kisa lahti.

    • Avatar
      Vasta resha 14. august 2014 at 10:21

      aga kui mees ütleb, et naine peab pikk või lühike olema siis ei tee keegi ka välja. kaalu osas on samas küll nii, et naine võib rääkida, et eelistab teatud kehaehitust, kuid kui mees ütleb, et paksud on koledad hakkab igasuguseid “kondid on koeradele krdi pedofiil” stiilis kommentaare tulema 😀 eks naised on tugevama surve all ühikonna poolt ka, kuid siiski..

  • Avatar
    Vasta M 13. august 2014 at 20:00

    Mulle meeldivad endast pikemad ja veidike suuremad meesterahvad. Aga mul ei ole n-ö kindlat maitset, sest väga erinevate stiilide esindajate seast võib leida piltilusaid mehi. Aga paar asja, mida ma jälgin meeste puhul on see, et millised on nende hambad ja küüned. Kui ikka need ikka nii metsas kui metsas on, siis see on minu jaoks big no. Õnneks mul on nii välimuselt kui ka sisemiselt kaunis mees, siis enam rohkem rahul olla ei saa. 🙂 Lati on ta igatahes kõrgele seadnud 😀

  • Avatar
    Vasta kadi 13. august 2014 at 19:57

    Tead välimus välimuseks. Olen käinud kohtamas erinevate noormeestega. Mõistmata hukka milline keegi välimuselt on. Iseloomud pole kokkuvõtteks klappinud. Muidugi kunagi unistasin mina ka pikast mustade juustega ja helesinise silmadega mehest ( nägin lapsena pulmi unes). Aga minu abikaasa pole üldse selline. Ta on palju kuumem 😀 Meil lihtsalt oli säde ja tõmme. Ainuüksi silma vaatamisest. Ma arvan, et inimesed kes vaatavad ainult välimust on pealiskaudsed ja pole kunagi üksindust tundnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 13. august 2014 at 19:50

    No mul on vedanud, mul on ilus ja tugev mees 😀 Aga elungi ei vaataks ma endale meest, kes minuga sama pikk või jumal hoidku, minust lühem veel. Ka selliseid päris kribusid, kel kahe meetri jagu konte ainult, ma ei vaataks kunagi. Mees peab olema suurem ja tugevam, kui mina – täpselt nii lihtne reegel ongi. 🙂
    Ja näost rääkides.. ei saa ju suhet luua inimesega, kelle välimus Sulle vastu hakkab? Mingil määral peab ikka meeldima 🙂 Aga nagu ma ütlesin, mul on ilus mees 😀

  • Avatar
    Vasta mmm 13. august 2014 at 19:45

    a)Ma ei kujuta ennast ette amelemas paksu mehega, see ajaks mu oksele.
    b)Mees, kes on ilus, kuid loll on hullem variant kui kole ja tark mees.
    c)Kui pea on kuli, seljas dressid ja autoks bemm või audi, siis selline dude on ka kohe välistatud, sest andke mulle andeks, aga pole elus kohanud ühtegi intelligentset ossi.
    d)Mees, valge kui luik, pole ka minu jaoks eriti ahvatlev, mis sest et ise olen kevadel alati nagu ehtne laibajalg oma valgete siniste jalgadega 😀
    e)Mehel peab olema hea see “enda” lõhn. See on kõige olulisem.

  • Avatar
    Vasta Olga 13. august 2014 at 19:40

    Pikkust peab olema 185+ (ise olen 180cm), samamoodi nagu eelmisele kommentaatorilegi, ei meeldi väga musklis mehed. Mulle meeldib tavalise kehaehitusega mees, ei piitsavars, ei paks, ei musklimägi. Praegune ja eelmine peikad on sellised ilusamad, varasemalt olid keskmised või alla keskmise. Üks oli minust lühem ka, kuid ei tekkinud seda turvatunnet (mis mulle üks tähtsamaid asju on) tema kõrval. Aga jah, mees on 190 pikk, laiade õlgadega mõnus kaisukas, ülikena persega, kena naeratuse ja ilusate silmadega, nämm!

    • Avatar
      Vasta Olga 13. august 2014 at 19:41

      Üle-eelmisele kommentaatorile * 😀

  • Avatar
    Vasta Eva.M 13. august 2014 at 19:39

    Minu kiiks on see, et mulle ei meeldi nö heledakarvalised mehed 😀 Minu jaoks on mehed automaatselt ebaatraktiivsed, kui neil on blondid/heledamad/punased juuksed. Jubedalt jälestan heledat habet ja kehakarvu. Minu jaoks on mees ilus, kui tema karvkate on ühtlaselt tume (see ei tähenda, et ta peaks sealjuures olema sama karvane, kui pruunkaru). Iga kord kui silman blondeeritud juustega mehi, siis tahaks veidi nutta, no nii õudne minu meelest.

    Ise ei vaataks kunagi kiilakaid mehi, pikkade juustega (ei mõtle väljakasvanud parukaga) meeste vastu pole midagi, kui see nende stiiliga kokku läheb.

    Ja muidugi kuna ise olen 175 pikk, siis minu väljavalitud on siiani olnud kõvasti üle 180 pikad. Meeldivad mehed kelle kõrval isegi kontsadega olen neist lühem, sest mulle ei meeldi olla mehega ühe pikkune, tahan kellegi kõrval ennast pisemana tunda.

    Ning üldiselt ei meeldi mulle ka sellised mehed, kes oma välimusele liigselt tähelepanu pööravad. Kui ma kuulen meesterahva suust juttu, kuidas ainult calvin kleini bokserid ja mustangi särgid on kandmiskõlbulikud ning vabal ajal käiakse jõusaalis peegli ees selfisid tegemas ja jõupulbrit sisse kaanimas, siis hakkan samamoodi värisema nagu Mari Malluka lisatud videos. Ei meeldi ka teine äärmus mehi, kes käivad võidunud riietega ringi, mis pole pesumasinat ilmselt kohanudki, väljakasvanud soengu ja puuduliku hügieeniga. Kuid usun, et need äärmused juba pigem mehe iseloomus kinni, mitte niivõrd välimuses.

  • Avatar
    Vasta A 13. august 2014 at 19:24

    Ma ei suuda vaadata musklis mehi. Muidugi ei meeldi mulle ka lodevad või olematu tugiskeletiga isendid, aga no kui muskel juba “kasvab” siis on minu jaoks jäle. Muidugi peaksid ka elementaarsed hügeeninõuded täidetud olema. Ka ei istu mulle mehed kelle suudlemiseks ma pean kikivarvul olema (ise olen 178cm). See läheb küll rohkem iseloomu alla, aga ma ei kannata mehi kes enda kehas end mugavalt ei tunne (vinguvad kaalu üle, pööravad enda välimusele naistest rohkem tähelepanu, kannavad liiga pilkupüüdvaid/meeleheitlikke riideid, treenivad ennast lolliks jne).
    Õnneks enda jaoks täiusliku isendi leidsin juba täisealiseks saades 😀

  • Avatar
    Vasta Maire 13. august 2014 at 19:21

    lõppude lõpuks…kui oled ikka tõeliselt armunud, siis võib ka teiste silmis kõige koledam inimene olla sinu jaoks kõige kaunim maailmas. 😀 …. samuti…sõbra puhul. kui inimeses on see miski, siis võib ka kole inimene sõber olla…

  • Avatar
    Vasta meow 13. august 2014 at 19:17

    Minu varasemad peikad olid kõik parajad gigolod, kes enamikule naustele peale läksid. Aga olid ka parajad tropid. Koos olen pea 6 aastat olnud hoopis mehega, keda ma esmapilgul modellide hulka ei liigitaks, aga no ta on nii nunnu mu jaoks 😀

  • Avatar
    Vasta Viivu 13. august 2014 at 19:10

    Esimese asjana ikka jääb silma välimus, selle põhjal tekib armumine ehk liblikad kõhus tunne ja ilma selleta ma suhte algust ette ei kujutaks. Kui füüsiline tõmme olemas siis vaataks kas iseloomud ka klapivad. Ainult sisemise iluga on sõbra suhe, ainult välisega võib olla sex suhe ja mõlemaga päris suhe. Aja pikku kui armumine juba asendunud armastusega võib andeks anda väikse õllekõhu jms, aga suhte alguses mängib välimus ikka väga suurt rolli. Mulle ei meeldi blondid mehed ja kindel ei on punapead.

  • Avatar
    Vasta Agnes 13. august 2014 at 18:35

    Minu jaoks ei oma ilu tähtsust, need nn ilusad mehed jäävad minust kõik riiulile, kui tegemist on sellega, et nad lihtsalt ilusad on. Minu jaoks on tähtis, et mees oleks enesekindel, tõmbaks oma olekuga ligi, oleks intelligentne ja ei häbeneks oma arvamust avaldada. Ja olen päkapikk, kellele meeldivad pikka kasvu mehed st ikka üle 180 cm peab olema, vastasel juhul jätavad täiesti külmaks, ei aita ka iseloom ega arukus. Mehes peab olema see miski, mis mu tähelepanu tõmbab ja seda hoiab ja see pole tingimata ilu. 🙂 Ei oska seletada vast väga hästi, aga ütleme nii et kõiksugu ilueedid, kes on endast lihtsalt heal arvamusel ja nina püsti ringi käivad, on täiesti out.

  • Avatar
    Vasta Mari 13. august 2014 at 18:28

    Minu jaoks teeb mehest mehe rinna ja kõhukarvad. No ei eruta mingid poisikesed aga vot mees kellel rinnakarvad lähevad järjest peenemaks triibuks, mis läheb üle kubemekarvadeks, siis mmm, see karvarida lausa juhatab sinna pükstesse. Et aga sellise asja nägemiseni jõuda, peab mees ka riietega vaadates ilus olema. Silmad ja tagumik – esimesed asjad, millele pilk langeb. Ning kiilakad mehed on minu unelm. Kui mehe pea läigib ja on täiesti ilma igasuguste karvaalgeteta, siis oi oi, ma võikski teda vaatama ja silitama jääda. Minu mees oli enne ajateenistust pikkade juustega aga peale seda pole ma tal kordagi lubanud juukseid kasvatada.

    Ehk siis jaa, välimus loeb ka palju.

    • Avatar
      Vasta Kristin 13. august 2014 at 22:16

      Just! Mees olgu karvane eelkirjeldatud viisil! Habe ega vunts pole vajalikud, aga karvutu beebikehaga tüüpi oleks küll vastik katsuda. Ja mulle meeldivad ka meeletult kiilakad! Aga kui kiilakas ei ole, siis vähemalt patsiga või lühike siilikas. Vahepealsed variandid on kõik puruigavad.

  • Avatar
    Vasta aile 13. august 2014 at 18:28

    Mul ei olnud pikkus oluline, aga juuksed pidid pikemad olema ja küüned/käed ilusad ja korras.
    Välimus ikka on oluline. Kuigi ise olin paras koll kui abikaasaga kohtusin 🙂

  • Avatar
    Vasta Maire 13. august 2014 at 18:22

    ei meeldi mullegi lühikesed mehed meeld. Kutseka ajal oli küll 1 kes ligi ajas, kuid ta oli mulle õlani. Paljalt mõte et ta ümbert kinni võttes ei võta mitte ümber piha vaid ümber tagumiku ajas kord naerma kord hirmuvärinad üle keha. Ja nagu eelkommija kirjutas…ta oli koledam kui 4 ööd 🙂 . Mullegi ei meeldi kondised mehed. Jaa, kaugelt on ilus vaadata, kuid kaasaks omale ei taha. Kiilakad ei meeldi. Tähendab need kes meelega kiilakad on. Need ei meeldi. Lisaks karvutud ei meeldi. On mehi. Kel osasi ihukarvu ei kasva….öka…sile…
    Väga paks ka olla ei tohi.
    Praegu aga, mu kallis abikaasa, on minust 10 cm pikem, kaalub 113kg, mina sinna 75 kanti, ja mu meelest täiesti paras. Laiade õlgadega selline turske. Nagu need raskekaalumaadlejad või tõstjad on. Tal kuidagi suht ühtlaselt see kaal kehale jaotunud. Hea pehme kaissu võtta ja tema kõrval olles on tunne et on tugi ja kaitsja. Geenide ja ea tõttu hakkab juuksekasv hõredamaks jääma, kuid see ei sega, vähemalt mind mitte. Lisaks. Mind ei sega ka tema…kuda öelda….tööõnnetuse tagajärg. Kui tuttavaks saime siis ta ütles, et selline asi on ja ta kardab mulle näidata kuna kardab et ma lähen ära, sest ma meeldon talle nii niiiii väga. Ta ei julend mainidagi vaid varjas seda diskreetselt kätt tasku pannes. Selle peale võrdlesin ma teda papist riisipakiga … 🙂 ütlesin et kui riisipakk kukub maha ja paki nurk on lömmis/katki ei tähenda et riis maitseb teisiti. Sama ka temaga. See et käsi terve pole, ei tähenda et ta mulle ei meeldiks. Peaasi et see teda ennast muutnud pole. Kurb on see, et ole sa sõber või kaasa, paljudele loeb milline näeb välja inimene. Kui enne sobis sõbraks-elukaaslaseks, siis õnnetuse tagajärjel tuleb tavaliselt välja, kes on sõber ja kes mitte…nii ka mu mehega. Sõbrad jätsid ta…sest ta ei näinud enam välja selline nagu enne…
    Maitseid on igasuguseid. Mu meelest pole paljud mehed mu silmis ilusad, kuid teisele sobib, ilu on ju vaataja silmades 🙂

  • Avatar
    Vasta sandra kaisa 13. august 2014 at 18:09

    meeldivad seinast seina, eriti veel sellise huvitav näoga! kaal ei ole oluline, olen olnud koos igasuguse kehaehitusega mehega.. aga mingid kiiksud mul on – nina ja hambad peavad ilusad olema ning käed pigem suured ja mehised kui pisikesed

  • Avatar
    Vasta sipsik 13. august 2014 at 18:03

    Tuleb tunnistada, et mina olen tegelikult küll natuke liiga pinnapealne kohati. 😀 Kui tõesti inimese kaasahaarav jutt ja tore iseloom enne koledat näolappi minuni jõuab- miks mitte, võin vabalt suhelda, käia väljas, olla tore. Aga üldjuhul ma ei suuda minu jaoks koledate inimestega palju suhelda, lihtsalt tunnen kohe, et pole millegist rääkida ja ma ei suuda end avada. 😀
    Enda mehega muidugi oli nii, et armusin tema juttu. Naised ikka ju armastavad kõrvadega. 😀 Ta küll on väikese õllekõhuga, aga ei viitsi selle kallal näägutada, armastan teda ikka, mis siis, et mõni kg võiks vähem olla. 😀 Muidu üldjuhul enne teda vaatasin ikka selliseid härraseid, kellel oli 6pakk kõhul ja lihased kelmikalt pluusi alt säramas. 😀

  • Avatar
    Vasta Mees 13. august 2014 at 18:03

    Huvitav on lugeda kui enamik naisi siin arvab, et mehed ei loe 🙂
    Eelmine naine arvas, et kui keha on karvane, siis olen nagu ahv, ei saa kaissu võtta, et torgib, ei mingit habet ega karvakasvu muidu olin kohe vana peer. Uus naine, uued tuuled 😀 kasvatasin habeme elus esmakordselt, sõbrad ka kiidavad sest sobib paremini kui enne. Nii nagu inimene on karvakasvuga loodud nii olgugi. Naised peavad Ikka enda eest hoolt kandma 😉

    • Avatar
      Vasta resha 14. august 2014 at 09:30

      Et mehed peaksid loomulikud olema ning naised seda hindama aga samal ajal peaksid naised oma karvakasvu piirama? täielik topeltstandard ju 😀 aga eks kõigil on oma maitse, tore et leidsid kaaslase, kes su välimust hindab. Ise eelistan terve keha siledaks vahatada ning eeldan, et mees ka karvakasvu veidi trimmerdaks. Ma arvan, et nii 10-20 aasta pärast võib see meeste puhul isegi norm olla.

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. august 2014 at 17:59

    Ma ei tea, minu meelest välimuse-iseloomu-tarkuse kombo pole väga eraldiseisev, st atraktiivne mees ei pea olema minu jaoks klassikaliselt nägus. Kui on tark/stiilne/mõne muu laheda omadusega, siis kohe automaatselt on ta minu jaoks nägus.

    Pigem ei meeldi mehe puhul pikad ja hoolitsemata küüned, rasvased ja väljakasvanud juuksed jms. Väga rasvunud ka ilmselt ei erutaks, aga kerge ülekaalulisus võib isegi armas olla.

  • Avatar
    Vasta Printsess 13. august 2014 at 17:55

    Mina olin kunagi väga pealiskaudne, vaatasin mehi ainult üle 185 cm (kuna ma ise olen 182 cm, siis on ka loogiline, miks mulle pikad mehed meeldivad). Tunnistan ausalt, et kui 2 meetrise tüübiga suhtes olin, siis oli megahea tunne end kordki elus ka väikse naisena tunda 😀 Mehed üle 190 cm võtavad jalust küll nõrgaks, selle vastu ei saa 😀

    Vanemaks saades olen aga mõistnud, et meeste pikkus ei ole nii oluline. Jah, ma ei saaks vaadata 165 cm meest, aga olen olnud ka suhtes 176 cm noormehega, seega pikkus ei ole enam nii ülioluline. Ideaalis muidugi tahaks kallimat, kes oleks üle 190 cm 😀

    Ma olen viimasel ajal märganud, et olen palju rohkem inimese iseloomu vaatama hakanud, varem ei andnud ma mitte kenadele meestele isegi võimalust. Kuid tegelikult võib olla ka niimoodi, et alguses pealtnäha täiesti harju keskmine mees võib aja jooksul hoopis armsaks ja kenaks muutuda, nii et võid endalegi märkamatult ära armuda.

    Samamoodi arvasin ma kunagi, et kiilakad ja habemega mehed on koledad. Ega paljud ongi, aga nüüd tean mõnda kiilakat, kes on nii kuradima seksikas – juustega poleks pooltki nii kuum! Samamoodi ka habemega, kõik oleneb mehest. Mõnele lihtsalt sobib. Viimasel ajal olen avastanud, et prillidega mehed on ka kuumad 🙂

    Mallu, kas su viimane lausa ei peaks olema: Või leiate, et oluline on ainult sisemine ilu (ja mitte välimine nagu sul on) ja muu selline muinasjutuline iba, mida keegi tegelikult nagunii kunagi ei usu? Minu loogika järgi just inimesed ei usu seda, et ainult sisemist ilu saab vaadata, aga vbl mu loogika on mööda ka 😀

  • Avatar
    Vasta Signe 13. august 2014 at 17:48

    Ma ei tea kuhu end liigitrada 😀 Päris kriipisid mehi ei vaata,aga samas ka ei taha ilueedit 🙂 Olen rahul oma mehega. Piisavalt kena minu jaoks, parajalt iseloomukas, jonnakas ja oma vigadega. Me kaks oleme suhteliselt totaalsed vastandid. Ei saa me koos oldud ega üksteisest lahus oldud. Mees on ära öelnud ,et päris KALTSUKS ja PAKSUKS ma minna ei tohi muidu hakkab tema L******s käima 😀 😀 Siis ma ei pidavat enam kena olema. Kuigi peab nentima ,et vahepeal lihtsalt ei jõua enda jaoks leida seda 30min ,et ka inimene olla. Lapsed nõuavad omajagu tähelepanu. Kooli minev tütar ei jõua oma jonnakusega ära jonnida ja väiksem lihtsalt ajab kiusu. JA kui lõpuks päev õhtul siis lihtsalt vajun voodisse ja ärkan hommikul. Siiamaani pole mees probleemi teinud kuid muuseas on maininu ” kallis sul on juuksed mustad ” 🙂

    • Avatar
      Vasta Cac Tus 14. august 2014 at 11:18

      “Mees on ära öelnud ,et päris KALTSUKS ja PAKSUKS ma minna ei tohi muidu hakkab tema L******s käima 😀 😀 Siis ma ei pidavat enam kena olema”

      Sa teed nalja, eksole ju? Vastasel juhul on mul sinust ikka väga-väga kahju.

  • Avatar
    Vasta Enelyn 13. august 2014 at 17:48

    Ei mõista, kuidas üldse saab olla mehega koos kui ta sulle välimuselt ei meeldi 😀 Paned koti pähe ja kärab küll, vähemalt on tekst ilus?

    Mina vaatan ka ikka esialgu välimust. Oma abikaasat vaatasin just esimest korda nii, et issand ma ei viitsi mingi ilueediga kohtamas käia. Oleks midagi tavalisemat äkki vaja. Tuli välja hoopis, et ilusa kesta sees veel ilus hing ka . Topelt winwin oli. Aga siiski kui ta oleks olnud kole nagu rongiõnnetus siis ei aitähh! Arvan, et poleks suhtlemisest kaugemale jõudnud… 🙂

    • Avatar
      Vasta konkreete 13. august 2014 at 20:44

      Vaata, et oma sõnu sööma ei pea hakkama 😀 Ma vaatasin ka kunagi ainult ilusaid mehi, siis aga saatis elu mu teele mingi tüübi, kelle autosse istudes mõtlesin kohe, et noo mkmm… niiii kole. Aga ta oli lihtsalt ise nii sitaks lahe tüüp, 3 nädalat veel purssisin vastu, enne kui aru sain, et kurat. armusingi vist ikka ära 😀 Lihtsalt, kui mees on kole, AGA sinu jaoks väga äge, siis sa lihtsalt ei pane ta välimust enam tähele. Välimus muutub kuidagi väga kõrvaliseks ja märkamatuks asjaks.

      • Avatar
        Vasta Kristin 13. august 2014 at 22:07

        Jah, see on ka tõsi mis tõsi! Vaadake näiteks Saatpalu – nii sigalahe tüüp, et välimus ei loe midagi. Või kui keegi vanematest tüdrukutest mäletab – Urmas Kibuspuu!… Aga Jürgen Ligi küll kunagi naist ei saaks! 😛

  • Avatar
    Vasta Piret 13. august 2014 at 17:46

    Mulle ei meeldi lühikesed mehed.. kes on minu pikkused (1,68), veel lühemad või ainult natuke pikemad… kuna ma pean ennast küllaltki pisikeseks, siis lühikesed mehed tekitavad jällegi hiiglase tunde, eriti kui kontsad alla panna… seega NONONOOOO…:)

  • Avatar
    Vasta Merit 13. august 2014 at 17:45

    Minu abikaasa on minust 8 cm lûhem. Ja kahju tõdeda aga peale minu rasedust ka 18 kg kergem. Kui kohtusime oli ta suhteliselt kondine..nüûd aga 13 kg juurde võtnud ning mulle tema välimus kûll meeldib. Selline kergelt turske 🙂

    • Avatar
      Vasta Kristin 13. august 2014 at 22:02

      Julge naine! Mina olen loobunud õige mitmest “supermehest” põhjusel, et nad olid minust mõni sent lühemad… Miks see küll peab nii olema! Elu ikka ebaõiglane 😛

      Samas mu oma tütar rääkis alati, et tema ei taha pikka meest, talle ei meeldi. Et võiks olla selline enam-vähem temapikkune. Ta on 171 või midagi taolist… Selline suhtumine ajas mind ikka täiega marru! 😀 😀

      • Avatar
        Vasta Assu 13. august 2014 at 22:13

        Mu mees on ka must oma 5cm lühem ja kaal. noh. kaalu number on tal lausa umbes 40kg väiksem kui mul. Rääkimata siis sellest, et ta must 3 aastat noorem kah.

  • Avatar
    Vasta Ave 13. august 2014 at 17:43

    Lühemat meest ei vaataks ilmselt. Isegi, kui inimene muidu meeldiv on, siis tohutult häriks mind, et ma ei saa kontsi kanda, sest siis ma oleksin mingi hiiglane. Aga kõige suurem turn off on koledad hambad. Ei saa mina aru, kuidas inimesed suudavad sellest mööda vaadata. Ei pea silmas ilmtingimata puseriti hambaid, vaid ikka tumedaid ja koledaid.

    Ütleks, et ma armusin ka oma mehe iseloomu, polnud teab, mis sale poiss. Aga nüüd on võtnud kõvasti alla ja oeh, nii kena mees mul 🙂

  • Avatar
    Vasta Trints 13. august 2014 at 17:42

    Ikka on oluline. Igal inimesel on ju oma nö maitse. Ei pea olema täpselt kindlat mõõtu või silmavärviga aga on olemas ju teatud tüüpi mehed kes on sümpaatsed.

    Mulle näiteks ei meeldi üldse lühikesed mehed ( alla 180cm). Sõbrana, ok aga elukaaslase/abikaasana ma ei kujutaks ette. Mul pole kunagi olnud ühtegi nii lühikest peikat isegi. Sõpru küll on aga midagi enamat pole nendega tekkinud. Just pikkuse tõttu. No ei ole lhieksed mehed minu jaoks mehelikud, kohe üldse mitte!!
    Üks õige mehelik mees peab olema ikka pikemat kasvu ( al 180cm), mitte vibalik aga samas mitte ja suure õllekõhuga. Mehel peab olema korrektne lühike soeng ( mis ei tähenda siilipead, see ei meeldi mulle ka). Aga ühesõnaga ei meeldi mulle mehed kellel on pikem pats kui minul:P

    Ma vihkan VUNTSE ja HABET!

  • Avatar
    Vasta Smurf 13. august 2014 at 17:39

    Mul on sõprusringkonnas mehi seinast-seina. Mõned on ülikuumad ning mõned on koledamad kui öö.. isegi koledamad kui neli ööd.
    Pean tunnistama, et paljud kuumad mehed ei hiilga just iseloomuga ( on loomulikult ka erandeid ) ning need koledused on väga südamlikud, armsad ja hoolivad – ka huumorimeel on neil paigas. Aga kuna viimaste vastu mul füüsilist tõmmet pole olnud, siis on nad alati sõbratsoonis olnud.
    Need, kes on aga vastupandamatud , need on oma iseloomuga mu, pehmelt öeldes, ära peletanud :D.

    Kui nüüd mõtlen neile, kellega on mul üldse mingil määral suhe olnud … Ei ole neist keegi olnud piltilus ( võib olla ainult üks-kaks ), aga see-eest on nende iseloom alati olnud jalustrabav ning mõneti on nad kõik teineteisele sarnanenud ( pikkuselt, välimuselt .. vaid vanus erinev ). Eelistan meest, kellel puudub õllekõht ja keda ähvardab ilmselge rasvumine..Ka on välistatud mehed, kellel ribid ja selgroolülid üle annab lugeda.

    • Avatar
      Vasta Liina 13. august 2014 at 17:57

      Sinu kommentaari lugedes sain väga hea kõhutäie naerda! :D:D

      • Avatar
        Vasta Kristin 13. august 2014 at 21:56

        Õllekõht ei meeldi, aga ilmselge algav rasvumine peab olema? Misasja?! Et pekk peaks ühtlaselt jaotuma kogu kehal siis või milles see erinevus?

        • Avatar
          Vasta tafkav 14. august 2014 at 08:11

          Illustreeriv näide. Mul on kaks vanemat venda. Kaaluvad mõlemad umbes sama palju ja on sama pikad. Noorem vanem vend on ühtlaselt kohev, vanem vanem vend paistab selja tagant kõhnuke, aga kui külje keerab, oleks kui kaheksandat kuud rase (õllekõht). 🙂 Ehk siis üks on oma ülekaalu ühtlaselt keha peale laiali jaotand ja teine ühte kohta kogund. 🙂

        • Avatar
          Vasta Cac Tus 14. august 2014 at 11:09

          Sa said aru küll, mida ta mõtles. Inimene lihtsalt ei oska ennast hästi väljendada.

  • Avatar
    Vasta L. 13. august 2014 at 17:38

    Lühikesed mehed on minu jaoks big no-no. Ilmselt seetõttu, et olen ise lühikest kasvu ja mingeid oompa-loompa lapsi ei sooviks (nii loll vabandus :D) ja ausaltöeldes kui vaataksin nii enda pikkuse lähedasi mehi, siis näeks ilmselt paarina ka üpris oompa-loompa välja inimeste hulgas. Lisaks ülimalt kõhnad mehed.. No üleüldse meeldib “jämedam” ja lihaselisem keha mehe puhul. Kuigi minu kaasa on üdini võluv, siis oma mitte-diskrimineerivas peakeses arvan ma igatahes, et suudaksin mööda vaadata küll välimusest 😀

    • Avatar
      Vasta Sigrid 13. august 2014 at 19:49

      Jah, lühikesed mehed ei lähe üldse peale. Ma olen ise 160cm ja ikka kuradi imelik on kõndida mehe kõrval, kes on minuga ühe pikkune. Mees peab ikka pikem olema. Nii et ma saaks 10cm kontsad alla panna, ilma et mees minust lühemaks muutuks.

      • Avatar
        Vasta Kristin 13. august 2014 at 21:52

        Tahtsin täpselt sama öelda! Mees peaks olema minust pikem. Ise olen 178cm, nii et ehk seepärast olengi üksi. Pikad mehed armastavad lühikesi naisi ja sageli vastupidi. See pidi tegelikult liigi keskmise (optimaalse) pikkuse säilimise tarvis oluline kohastumus olema.
        Mallukaga olen nõus selles suhtes, et sada korda enne võtaks paksu kui mingi õblukese. Mees peaks minu meelest tugev olema ja selline ka välja paistma.
        Muus osas ma valiv ei ole. Kõige seksikam asi on nagunii intellekt 😉