JUMALAITA SUHETEST

tahate head gossi? tavai, ma annan!

31. mai 2023

Ma olen siin reaalselt üht- ja teistpidi mõelnud, kuidas ma saaksin teile kõik hingelt ära rääkida, ilma, et ma ei teeks neid teisi sisuloojaid, kes teineteist vihkavad ja laimavad ja stooritavad. Noh, mäletate, ma ükskord rääkisin neist ühes postituses ja ma usun, et päris mitmed said pihta, kellest jutt. Ja ainukesed põhjused, mis mind tagasi hoidsid, olid tegelikult suht lambised. Sest kammoon, eveybody loves a good goss, eks! Ning kui ma mõtlen sellele, kui piinlik mu eelmine suhe oli, siis tegelikult on vana tõde see, et naljakate asjade üle tuleb ise esimesena naerda.

Ma TAHTSIN olla bigger person, kes lihtsalt unustab selle sita ära ja elab edasi. Ausalt tahtsin. Ning kes mu mälu teab, siis ilmselt varsti unustan ka ja edasi elan ka väga kenasti, aga vot bigger person ma otsustasin, et ma siiski olla ei viitsi. Sorri! Seda enam, et ma olen siiski töötu naisterahvas ja see blogi siin on mu ainus elatusallikas. Las ma siis saan vähemalt oma vaimsete kannatuste eest raha 😀

Ehk siis võtke seda järgnevat kui pigem õpetlikku lugu, kus ma ei ürita mitte kedagi teist dissida (vb ainult natukene), peale minu enda, et ma endaga niimoodi käituda lasin. Reaalselt kui see üldse midagi on, siis see on rohkem nagu iseenda exposimine, mida lugeda pigem selles võtmes, et istud ekraani taga ja imestad, silmad punnis, KUI LOLL ma olla saan.

Ma tean, et ma olen sama teema üle enda lollust ennegi imestanud, aga et natukene süüd enda kraelt ära veeretada, siis pean siiski nentima, et mõned inimesed on nii osavad valetajad ja manipulaatorid, et suutsid isegi minust vähem lollimaid sõbrannasid oma jutuga ära petta. Aga noh, kindlasti mängib siiski rolli ka see, et ma tõepoolest olen Maarjamaa naiivseimate inimeste TOP 10-s kindlasti esindatud.

Igatahes pean tunnistama, et olen terve elu elanud selle arvamusega, et suhted peavad olema lihtsad ja toredad. Noh, et nad tulevad kuidagi pingutusteta ja sujuvalt ja kuigi ma ei väida, et inimestel ei võiks olla konflikte, siis tülitsemine kui selline on minu jaoks alati nii ebameeldiv olnud. Aga näete, kae perra, ma kulutasin KAKS AASTAT sellise debiilsuse peale. Nii et ma tunnen, et olen praegu täiesti õiges positsioonis teile ette loetlema, mis on minu arvamusel mega suured red flag-id, mida nähes soovitan tungivalt olla targem kui mina ja JOOSTA.

1. Ebakindlad ja pinges inimesed ei saa olla vaimselt heas kohas. Ja tegelikult saab inimese ebakindlusest suht kohe aru. No näiteks ei saanud ma pmst nalja teha, sest iga sõna mis mu suust tuli, analüüsiti alati selles võtmes läbi, et mida ma sellega ikka öelda tahtsin ja mida ma ikka PÄRISELT sellega öelda tahtsin. Ja teate kui keeruline nii elada oli, sest nagu te aru saate, siis mul puudub filter aju ja suu vahel ja ma vahepeal ajan lolli juttu ja teen tobedat nalja – see lihtsalt on see inimene, kes ma olen. Aga selle paari aastaga jõudsin ma lõpuks sinna punkti, kus ma pidin iga sõna enne 10x oma peas läbi mõtlema ja mängima mängu nimega “aga mida üks hulluke sellest välja lugeda võiks”. Ja isegi täitsa kurb tunnistada, aga ma harjusin sellega täitsa ära ja olin enamuse ajast lihtsalt vait. Võiks muidugi eeldada, et see olukorrale kaasa aitas, aga see tekitas hoopis rohkem küsimusi. A la “Mis viga on?”. “Mis juhtus?”, “Millest sa mõtled???”.

Samas, mõneti on jumala arusaadav, et kui sa ikka hommikust õhtuni ainult valetad ja pead kogu aeg kõike seda sitta suutma meeles hoida, siis ma oleks ilmseselt ise ka sama pinges nagu lits kirikus. (Kas lits kirikus on väljend v? Mulle nagu tundub, et ma olen seda kuskilt kuulnud 😃).

2. Pidev süüdistamine. Nagu… mulle hakkas juba endale vaikselt tunduma, et ma olen universumi kõige kohutavam inimene, sest kõik asjad, mis teist inimest siin häirivad või mis tal häda on, on minu või kellegi teise süü. Kindlasti mitte selle isiku enda süü. Ma vist hakkan oksele, kui ma veel elus kuulen lauset “keegi tahab mu elu ära rikkuda!”. Ja noh, see lause tuli tavaliselt siis esile, kui kuskilt midagi välja ujus, mida härra öelnud või teinud oli. Huvitav on ainult see, et miks pool Eestit suvalise jorsi elu rikkumisele pühendunud on? Aga noh, mida mina ka tean 😀 Ehk siis minu teooria on see, et kui inimene ei suuda absoluutselt enda süüd mitte milleski kunagi näha ja tunneb, et alati on süü kellelgi teisel, siis pole sellel inimesel peas kõik eriti korras ja sellest tulenevalt ütlen uuesti selle klassika: JOOKSE!

Kui näidetest rääkida, siis minu enda isiklik lemmik oli see, et mina olen süüdi selles, et ma olen Mallukas ja tänu sellele on ta hea maine rikutud (see Pärnu purjuks nussimise klassika lehtedes). Mitte see, et tema seda tegi, vaid see, et noh, kui mina poleks mina, ei oleks see ju lehte sattunud ja tema karjääri rikkunud! Ja no muidugi ei tasu unustada, et ta tegelikult ei teinudki üldse midagi ja keegi lihtsalt tahtis ta elu ära rikkuda 😀

Samas, hea näide oli ka see, kuidas mind süüdistati ja kahtlustati pidevalt teiste meestega suhtlemises ja kirjutamises ja noh, selline kerge pinge oli peal, et kellega ma seltskonnas kui kaua rääkida võin, ilma et pärast sellest mingi teema ei tuleks. Eks seal pidas ka paika see, et inimesed kipuvad süüdistama teisi selles, mida nad ise teevad. Aga see kõlab juba nagu järgmine punkt.

3. Once a cheater, always a cheater. Kui keegi teeb sulle suhte alguses selgeks, et petmine ei ole tema jaoks probleem, siis palun ära arva, et ta suudaks ilma Saksa naisteta amelemata ka 2,5 aastat hiljem sinuga perereisile tulla. Ma ei väida, et see juhtus… Khm, aga ma ei väida ka, et seda ei juhtunud 😀 Ja kui mõni mees siin seda praegu lugema juhtub, siis minupoolne soovitus oleks, et kui sa selliseid asju siiski väga teha soovid, siis targem oleks selle koha pealt mokk maas hoida, mitte sellest nii suure suuga rääkida, et see nende lollide kõrvu jõuab, kes samal ajal 6h toas passisid PS! Kui mõni mees, kes on juhtumisi oma kaaslasele nii teinud, seda loeb, siis viitsid ole hea kanna see ülejäänud viis sotti mulle ära, mis sa reisi eest mulle siiani võlgu oled.

4. Kuidas mees räägib oma eksnaistest, ütleb rohkem tema enda kui tema eksnaiste kohta. Ma ei suudaks vist kokku lugeda kordi, kus ma kuulsin seda, kuidas ta kõik eksid on hullud, peast soojad, segased, ainult raha peal väljas ja muidugi täielikud litsid. Ilmselt võite selliseid jutte nüüd minust kuulda. Ja kellel kohe eriti hästi läheb, siis ta on peale lahkuminekut täis peaga võõrastes seltskondades ka öelnud, et tal on minust vallatuid pilte ka näidata kõikidele huvilistele 😉 No kui see pole super mees, siis kes üldse on? 😀 (Haha, sorri ma praegu loen oma positutust üle ja juba kujutan ette ta lolli pisarais nägu oma lapse nimel vandumas, et sellist asja pole kunagi olnud, ta ei teeks kunagi nii, keegi sai valesti aru või… KEEGI TAHAB TA ELU ÄRA RIKKUDA!)

Haha, oih, ma vist nüüd panin natukene liiga palju puid alla ja hakkan endale ka juba tunduma nagu need bitter naised, kes kuskilt kaastunnet otsivad, et vaadake, mida mulle tehti! Ma ütlen veelkord, et kaastunne on gross ja ma juba olen endale terve aeg ise ka kaasa tundnud, et seda mul ausalt pole üldse tarvis. Ma lihtsalt istusin siin ja mõtlesin, et kui ma kunagi saan tagasi imbuda sinna aega, kus ma sain teile KÕIKE rääkida, siis miks jumala eest ei tohiks ma teiega jagada parimat ajukeppi/contenti, mida elu mulle andnud on 😀 Endal muidugi on piinlik, aga suva. Kõik teevad vigu. Lollimad teevad sama viga veel mitu korda. Aga kaotajaks jäävad ikka lõpuks need vennad, kes kunagi vanana ihuüksi istuvad, sest nad on lihtsalt terve elu nii munnid olnud, et mitte ükski inimene neid silma otsas ka näha ei taha.

Ma olen seda vist mingis postituses veel maininud, aga reaalselt ma pole vist ma ei tea kui mitu aastat oma elus IGA PÄEV nii siiralt õnnelik olnud. Teen hommikul silmad lahti ja mul on kohe nii hea tuju, sest ma tean, et see päev möödub konfliktideta ja draamata. Ja selleta, et keegi mind petab. Ja selleta, et keegi süüdistab mind selles, et ma enda koju liiga palju süüa ostan. Ja selles, et ma Mallukas olen. Ja muidugi selles, kui palju ma raha teenida julgen. Isegi laste hambapastatuubi kork võib rahus kolm päeva vannitoakapil vedeleda, ilma et keegi kraaksuma tuleks, et SEE KÄIB HAMBAPASTATUUBI KÜLGE.

Nii et kuigi ma alustasin seda postitust sellega, et sellistest inimestest tuleb kauge kaarega mööda käia, siis selles suhtes võin öelda, et kui selline peaks ka su ellu sattuma, siis see õnnelik hetk, kui sa temast ükskord lahti saad, on BEST FEELS EVER! Ja muidugi aitab minu olukorras kaasa see, et ma saan aega veeta inimesega, kes on actually tore, sõbralik, naljakas, hoolitsev ja noh, mitte vaimuhaige. Ma arvan, et see omakorda toob mul praegu kõiki neid mälestusi kogu aeg esile ka, et noh. Ütlen midagi ja saan aru, et wow, keegi pole hüsteerias. Thats nice 😀

Aga teate, ma ei hakka seda postitust veel pikemaks venitama kui see juba on. Sest nelja punkti asemel võiks siin olla nelikümmend, aga päris raamatut ma küll ei viitsi kirjutada. ja mul aega on, eks mõni teine kord võin teile neid ägedaid lugusid edasi rääkida, kuidas ma miskipärast paar aastat tahtsin ennast nagu tükk sitta tunda (sest muud seletust sellise inimesega koos olemiseks ei saa olla 😃). Kui teil on miskit küsida, siis küsige aga, ma olen avatud raamat 😃

PS! Kui keegi kuskil mu nudesid näeb, siis öelge mulle ka, kas olid siis vähemalt head pildid 😀

PPS! Ja kurat, ei tule keegi kurtma, et ma avalikult oma “musta pesu pesen”, sest ma olen siin blogis nende aastatega teile kõik oma pesu ette näidanud, masinasse pannud, välja võtnud, kokku voltinud ja kappigi tõstnud. Mida te minult veel ootaksite? 😀

Loe ka neid postitusi!

76 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Salajane 5. juuni 2023 at 14:20

    Nude piltidega ähvardamine, jaa, omalegi tuttav! Minu jaoks langes viimane piisk karikasse täpselt selles kohas, kui “kompromiteerivat” materjali ähvardati tüli käigus saata mu pereliikmetele. Vot siis ma mõtlesin, et ok, ise kannatan jah asju välja ja olen leplik, aga minu lähedased ei ole minu halvas mehevalikus süüdi ja neid ei tohi sellesse tõmmata ja ma ei saa sellise inimesega rohkem koos olla.
    Raha osas – küll on häda, et naine vähe teenib (loll, laisk, mõttetu), samas ega sellised mehed ei taha ka, et naine õhtuti pere arvelt lisatööd teeks või ülikooli läheks. Ja nagu selgub, kui naine palju raha teenib, siis on ka häda, ilmselt see väike egoke sai suure löögi sellest, et tal üks võimu atribuut vähem, raha.

  • Avatar
    Vasta Inimene 4. juuni 2023 at 17:11

    Räägi palun oma lahkumineku lugu! Ja kas peo ka teed?

  • Avatar
    Vasta Lihtsalt mina 3. juuni 2023 at 12:57

    Tead Mallu, aitäh sulle selle postituse eest! Ma olen juba pikalt pikalt moelnud et ei tea kas ma olen mingis räige vaimse/emotsionaalse terroristiga suhtes ja sinu näiteid lugedes on minu elu tapselt selline ja hullemgi juba viimased 10 aastat. Eile õhtul lõon rusika lauale ja otsustasin et tahan edasi minna üksi ja olla õnnelik jälle. Sinu postitus andis mulle lükke ja kinnituse et mu abielu on kaugel kaugel normaalsusest. Ma tunnen end niii väsinuna, pidevalt paha tuju, pidev ärevus sees ja koguaeg peas keerleb et kuidas talle midagi serveerida ja mis sõnadega et tüli ei tuleks. Aitäh sulle veelkord!

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. juuni 2023 at 13:17

      Appiii…mul on kahju kuulda, et sa selle sitaga elama pidid, aga mul on hea meel, et minust mingit tolku oli selle lõpetamisel💕 Ära siis Mallut tee ja tagasi roni😄😘

    • Avatar
      Vasta Brünett 3. juuni 2023 at 22:20

      Aitäh sellise päriselu ülestunnistuse eest. Värskendav on lugeda elust, mis ei ole ilustatud. Kahju, et sa pidid aega raiskama sellise jama peale. Ju ta millekski hea on, kes teab. Läbimõtestamine ja -kirjutamine mõjub teraapiana sulle endale. Usun, et see on ka ahhaa efektiga mõnele, kes arvab, et ta ainukesena taolises hulluses elab. Või ei ela, või ei tea ise ka enam, või on hulluks läinud jne. Probleemi tunnistamine on esimene samm paranemise teel.

  • Avatar
    Vasta Ceissy 1. juuni 2023 at 12:19

    Lugesin siin kommentaare, et lapsed ja sisetunne.. Ma olin ühe haigega koos 4 kuud, mu lapsele ei meeldinud ta üldse. Ei osanud isegi seletada, et miks ei meeldi, lihtsalt ei meeldinud ja kõik. No ma ka paraku oma last ei kuulanud, ta oli alles 5 siis.. 4 kuud hiljem tuli tüüp mullepuhkusereisil kätega kallale, kägistas nii hullusti, et ma reaalselt kartsin oma elu pärast. Terve järgmine päev oli kael nii valus ja paistes, et isegi neelata oli piin. Muidu pidime järgmine päev kohe Eesti poole tagasi sõitma, aga nagu kiuste jäime ümberistumisel jätkulennust maha ja olin temaga sunnitud “puhkusel” veel 3 lisapäeva veetma. Vot need olid õudsed, nii hirm oli!
    Aga kui Eestisse jõudsime, siis läksime kenasti magama õhtul, ma ei teinud teist nägugi, endal süda värises sees. Ja hommikul pakkisin mõned üksikud asjad mis mul tema juures olid kokku ja kadusin. Saatsin ainult sõnumi, et nüüd me oleme DONE ja kui peaks lähedale tulema, kutsun politsei ka.
    Õnneks last ei olnud puhkusereisil kaasas.
    Muidu kui tüüp on päriselt norm, siis mu lapsele ta ka meeldib, aga vot selle psaiko oskas lapse alateadvus küll välja filtreerida.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 12:39

      Okei sul oli ikka eriti hull keiss…Õnneks keegi minu vastu iial kätt tõstnud pole, ma oleks vist traumast jalapealt maha surnud 😀

  • Avatar
    Vasta H 1. juuni 2023 at 11:56

    Kardo on ala(s)ti sinu poolt!

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 12:47

      Haha, ta on tõesti mu poolt, miks ta ei peaks 😀

      • Avatar
        Vasta H 1. juuni 2023 at 13:32

        No see oli nagu vihje ka, et …. cammmooon…. kui palju normaalsemat meest sul veel vaja on kui tema? Igavuse peletamiseks saab muid trikke ka teha ja pealegi kõike head korraga ka ei saa – st see pole siis enam hea, maasikad vahukoore või šoksiga ok, aga kui sa sinna veel oma mingi lemmik grillkala peale viskad, siis enam ei sobitu. St Kardo ei ole sul nagu vend, te lihtsalt sobitute ja teie šokolaadi maasikad on täiesti fine, saa ei saa sinna veel grillkala suruda, et oleks nagu täiuslikum ja rohkem suhtem jne. Mutina raudselt mõtled, et nahhui ma taga ajasin ja otsisin ja lasin sel Kardol minna?
        Maailm on haigeid inimesi täis ja sa ei leia enam never endale nii chilli, st endaga sobituvat tüüpi kui Kardo. Unusta ära see sõbra või venna või mis iganes jutt. Seda kirge tuleb ise luua, kui sa sellest puudust tunned. Loo siis Kardoga see suhe mida sa soovid, sa ei pea seda mujalt mööda ilma taga otsima. Ta on raudselt kõigega nõus või proovima vähemalt erinevaid lähenemisi nagu provale sobib. Ta lihtsalt armastab sind.
        Aga ausalt ma ütlen, ega üks hetk on see Kardo kellegi teisega läinud ja siis enam tagasiteed pole. Ta praegu veel vaatab turul ringi ja ootab kannatlikult, aga seniks kuniks…
        Las ta lõikab oma juhad lahti ja kaob…mai tea…sinu alateadlik instinkt ka ära suguvõimetust mehest vabaneda ja uus täkk otsida! Siis ta pole sulle enam nagu vend 😃

        • Mallu
          Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 13:34

          Mulle meeldib, et sa kõlad nagu maailmas oleks kaks meest Kardo ja Gert 😀 Päris ausalt, on veel ja on sama tsille inimesi ka, ei pea ma seda vana suppi sööma hakkama, et mitte üksi surra eksole 😀

          • Avatar
            H 1. juuni 2023 at 14:04

            Fine

  • Avatar
    Vasta H 1. juuni 2023 at 11:53

    Kardo on alati sinu poolt!

  • Avatar
    Vasta Marlen 1. juuni 2023 at 09:07

    Ohjahh kurb lugeda. et seda nii pikalt kannatasid..ja lähedaste sõnad olid kindlasti Sulle neil hetkil, kui üle dramatiseerimine? Olid suhte suhtes kaitsepositsioonil? Kardo ka ütles midagi, või ei sekkunud ja ei proovinudki Sind ja lapsi kaitsta?

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 09:32

      No ega ma teadsin jah, et mu sõbrannad ei ole selle teema üle kuigi rõõmsad, aga no…mida neil ka nii väga teha oli? 😀 Ma ju alati uskusin, et ta NÜÜD muutus 😀 Kardo on mulle vähemalt 200000x öelnud, et ta vihkab seda venda, aga no laste suhtes siin küll mingit “kaitset” vaja polnud. Oleks ta korra midagi mu lastele öelnud või häält tõsnud, oleks ma vist ise kohe pudeliga pähe pannud, nendega ta oli nice (aga ei meeldinud neile ilmselt sellegipoolest :D).

      • Avatar
        Vasta Marlen 1. juuni 2023 at 11:01

        Lõpp hea, kõik hea. Kõik hea, mis said sellest hullusest, on õppetund, mis sind inimesena kasvatas ja karastas! Kuigi sellist asja ei tohiks/peaks ükski inimene kogema. Lapsed on nagu loomadki pööraselt hea sisetundega, säiliks vaid see omadus täiskavanu easki! Lugedes Su järgmist postitust, üha haigemaks läheb. Kurb, et seda kogesid, aga rõõm, et jagad..ehk on kellelegigi õpetuseks..kuigi, kui keegi ka sarnases olukorras hetkel on, ei mõista seda niikuinii, kuniks omad vitsad, kahjuks.

        • Mallu
          Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 11:04

          Kahjuks nii on jah. Ja laste sisetundest ma varsti teen juttu kah, oleks võinud seda aint veidi varem kuulata…

      • Avatar
        Vasta H 1. juuni 2023 at 11:52

        Kardo on alati sinu poolt!

  • Avatar
    Vasta KK 1. juuni 2023 at 07:11

    Ma kardan, et sa ei saa seda reisiraha iial tagasi. Loodan, et tüübil on vähemalt häbi selline rott olla.
    Mu õel oli kunagi sarnane suhe saikoga, too jäi ka õele 1500 euri reisiraha võlgu, see oli üle 10 aasta tagasi ja raha ammu mahakantud 😄

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 07:58

      Ah ei muidugi ma ei saa ja ausalt öeldes, ega see minu elu suurt muuda. Ma lihtsalt panin selle siia postitusse,sest need raha teemad on talle JUBE olulised (teistele mulje loomine) ja tundus naljakas burn veits😄

  • Avatar
    Vasta K 1. juuni 2023 at 06:25

    Mul on lihtsalt nii naljakas lugeda seda. Mönus äratundmis rööm.
    Mina sain teada, et söbrannale musi tegemine on petmine. Pikalt sain puid alla selle eest. Ei teadnud kas lastele vôin teha😄
    Vôi öised kôned. Kuskil öösel 1st. Mul hääletu, magasin. “Kus ja kellega Sa olid ah??”
    Olin teinekord targem, ei pannud hääletule. “Kellega Sa oled, et ei maga sel kella ajal vöi kelle könet ootasid??”
    Keegi vaatas mu poole “ mis teema Sul temaga on olnud?”
    Sòbrannadega válja minema. No full draama 3päeva enne minekut, váljas olles ja peale seda. Lisaks korduvalt pean riideid vahetama kuna liiga paljastav.
    Teadsid, et kui naine paljastavalt riides on siis peetakse ta meest klouniks kuna naine suht hoor?
    Lapsesünnipäev. Seljas kôrge krae ja pikavarrukaga pölvedeni kleit. Draama, miks eksi ees kleiti vaja? Ee, noh tegelikult on ta mind alasti ka näinud. Aga olin valmis endale nunnarüüd tellima😀
    Instas 1 jälgija juures – raudselt mingi tüüp!!!

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 09:35

      Haha, see mulle ka tuttav, et inimene teab täpselt, mitut inimest ma jälgin ja kui sinna üks lisandub, siis KES? MIKS? 😀

    • Avatar
      Vasta Tyy 1. juuni 2023 at 16:23

      Üks selline “rahakas” vend, muidugi vaid oma arust, võttis lahkuminnes korteri siseuksed kaasa, sest need olid tema investeering . Õnneks ka ainus !!! Päris hale tegelane, naerma ajab siiani.

    • Avatar
      Vasta Kessu 1. juuni 2023 at 19:12

      Kõlab täpselt nagu mu kõige paranoilisem eks. Töölt varem tulin, siis “jättis keegi tulemata”, tulin hiljem siis käisin litsi löömas. Lõpuks istusin maja ees autos ja ootasin õiget minutit, et tuppa minna. Poes ei võinud isegi müüjale otsa vaadata sest raudselt see oli mõni mu seks-sõber. Käisin igal pool pea maas ja lootsin, et keegi ei tule tere ütlema.

      • Mallu
        Vasta Mallu 2. juuni 2023 at 11:32

        🙁

    • Avatar
      Vasta Eva 3. juuni 2023 at 00:13

      Issand ma loen ja selline tunne nagu sa räägiks minu eks mehest. Täpselt sama

  • Avatar
    Vasta Carry 1. juuni 2023 at 00:20

    Oeh. Kahjuks tean seda tunnet. Selle sees olles on tõesti nii, et saad ise ju aru (ok, vbla kõik naised ei saa), et julmalt mitu asja on valesti ja viltu ja et normaalsed isikud nii ei käituks nagu see tüüp, aga see ohvri mängimine sinna juurde, mida nad nõnda edukalt etendavad, pani vähemalt mind alguses kaasa tundma ja püüdma abiks olla isegi iseenda arvelt. Noh et vaesekesel ju nii raske lapsepõlv olnud. Nüüd ma mõtlen, et suure tõenäosusega ta hoopis valetas ka oma lapsepõlve kohta.

    Lõbustan sind vastu ka oma näitega (eks neid oli palju-palju, aga see vast kõikse markantsem), kuidas suht shortly peale tutvumist tüüp kukkus nõudma, et davai kustuta oma Tinder ära. Ja siis ükskord võttis mu telefoni ja kustutas selle ise ära (ei olnud meil sellist kokkulepet, et oleme “koos” vmt. Oma insta kontolt avastasin kogemata, et keegi oli bio alla kirjutanud “I have a boyfriend.” Nii ta mööda mu sotsiaalmeediat ringi kondas. Ah jaa – kuidas teie reageeriksite süüdistusele, et teil on Facebooki sõbralistis rohkem meessoost isikuid kui naissoost? Ma igatahes läksin ja lugesin üle ja ei vastanud tõele, aga no peaasi, et djuud end järjekordselt välja elada sai ja mulle keset tänavat stseeni korraldada onju.

    Ära kustutatud Tinderi teemal veel niipalju, et kui ma peale kogu seda tema kontodele sissemuukimist ja seal marodööritsemist siis ükskord ta enda läppari lahti tegin, avastasin sealt mitte ainult seda, et tema Tinder oli ilusasti olemas ja töökorras, vaid et ta oli seal rõõmsasti tšättinud ja igasugu muud pulli korraldanud ka selsamal päeval, kui ma haiglas tema lapse sünnitasin.

    Niiet minu jaoks on sellest ajast alates igasugune NÕUDMINE, et ma oma sotsiaalmeediaga kuidagi teisele isikule sobivat pidi korraldaksin, hiiglaslik red flag ja kui midagi sellist peaks kunagi veel juhtuma, siis ma reaalselt ilmselt keeran poole lause pealt kannapöördesse ja astun rahuliku näoga teises suunas.

    Aga jaa. Kõik on halvad. Eksid on halvad, sina oled halb, su ema on halb, su õde on halb, su riik on halb, su valitsus on halb, jne. Ja vaielda sellistega ei ole absoluutselt mingit mõtet. Ma olen verbaalselt hästi arenenud ja no jäin ikka alla pika puuga. Kogu see nartsissistlik nahhaalsus ja jultumus hämmastavad mind siiani.

    Hea on, et sellest kirjutad. Ma eemaldusin eelpool kirjeldatud suhtest vähem kui kuu peale beebi sündi üpris kiirelt ja otsustavalt suuresti vaid tänu sellele, et olin varasema elu jooksul lugenud piisava numbri artikleid koduvägivalla kohta ja sain aru, et kui inimene keeldub igasugusest mentaalselt nõustamisest/professionaalsest abist, siis läheb minu ja mu lastega samamoodi nagu nendes artiklites, mida olin lugenud.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 09:34

      Konkreetselt TÄPSELT sama keiss mul: see ohvriroll oli nii suur, et endal tekkis ka tunne, et issand, äkki tõesti KOGU MAAILM on tema vastu, lapsepõlv oli sitt, kõik naised talle ainult halba teinud jne 😀 Aga muidugi 99% sellest ka vale, as usual 😀

  • Avatar
    Vasta Meow 31. mai 2023 at 22:51

    Ma ei saa sellest saksa naiste teemast aru. .. petmine pole probleem? Kas siin on mingi sõnastuse viga? Aga eniveiii, see tüüp on üks suuuuur error

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 09:32

      Et nagu see pole TALLE probleem 😀 Mulle nagu veits oli 😀

      • Avatar
        Vasta meow 1. juuni 2023 at 11:46

        Hahahhaa, haige tüüp. Kahju, et ta nii palju sub aega ja närve raiskas ainult

        • Mallu
          Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 12:48

          Ah, vähemalt its donee 😀

  • Avatar
    Vasta R. 31. mai 2023 at 22:26

    Mis sind tema juures üldse võlus siis?
    Ma olin ka muidu ühe saikoga 5a koos, lapse pärast (noor ja naiivne olin 🤣)

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 09:32

      Tead praegu on raske isegi öelda, mis 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 31. mai 2023 at 22:04

    Kõlab nagu nartsissist. Hea, et sul ainult 2,5 aastat aega võttis, et sellest suhtest välja saada. Mu sõbrantsil läks umbes 13 aastat, et aru saada, mis mees tal on ja pole praegu ka veel lõplikult tast lahti saanud 🙄

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 09:32

      Jah, 2 aastat tundub kaua, aga pikas perspektiivis tõesti hästi läks 😀

  • Avatar
    Vasta Kristiina 31. mai 2023 at 21:38

    Sitta sest jüngrist, mul midagi vahele jäänud.. miks töötu 🤔

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2023 at 21:39

      Töölt tulin ära 😄

  • Avatar
    Vasta G 31. mai 2023 at 19:15

    Lahkame siis ikka täiega…Saksa naised, bring it on? 😃

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2023 at 19:25

      Ei no ega mina ei teadnud rohkem, et teda lihtsalt polnud toas (sest me läksime obv tülli) ja pärast halas mulle, kuidas ta oli üksinda õues tunde ja tunde 🥲 see oli ka muidugi minu süü, mölises tagasi tulles nii kõvasti, et ajas Mari üles🥲😄

      • Avatar
        Vasta G 31. mai 2023 at 19:47

        Klassikaline nartsissist 😬

        • Mallu
          Vasta Mallu 31. mai 2023 at 19:59

          🫠

  • Avatar
    Vasta A. 31. mai 2023 at 18:33

    Sama nagu mitmel siin – tuttav tunne. Ma olin ainult üle 10 aasta sellises suhtes, see nagu ketras järjest hullemaks., kui nüüd minevikku vaadata ja oma peaga analüüsida. Liiga noor olin, et aru saada ja mõtlesin kui tore ja õpetav mees mul on (koorisin kartuleid ka valesti nt). Õnneks kasvasin suureks ja sain aru, et täitsa ise saab asju otsustada ja draamavabalt elada ja mu kaasa pole tegelikult teiste poolt piinatud geenius, vaid nartsissist, egoist ja täielik misogüün. Hiljem käis ka see nude piltide avalikustamisega ähvardamine, aga pöördusin kohe politseisse. Palun ära võta teda tagasi, ole pai.

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2023 at 19:27

      Ma ütlen ausalt, et ma EI VÕTA 🙏😄

      • Avatar
        Vasta Krr 1. juuni 2023 at 15:13

        Loodetavasti pole sama teema, nagu su tuka lõikamisega 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 15:15

          Vaata kui ammu ma lõiganud pole!

    • Avatar
      Vasta Krissu 31. mai 2023 at 20:38

      Mind on süüdistatud selles,et ma olen eestlane. Sai kunagi slaavikuga kodu mängitud.

      • Mallu
        Vasta Mallu 31. mai 2023 at 20:59

        See tundub sinust tõesti ebaviisakas eestlane olla 😄🥲

      • Avatar
        Vasta Carry 31. mai 2023 at 23:54

        Hahahaaa. Parim =D

  • Avatar
    Vasta Tyy 31. mai 2023 at 18:29

    Tead kui palju hurjutavaid posttusi ma olen ära kustutanud… nii et ma ei mäleta enam, kas selle, et ma ei usu sellesse suhtesse ja Mr,X muutunud olemisse, saatsin teele või mitte. Tookord olin kõigi nende peale ka pahane, kes sulle takka kiitsid. Muidugi sain aru, et ega ma tea mis vanuse ja kogemusega need “sõbrad” on. Muidugi on tore kui keegi toetab sind, kui sa seda sisimas ootad, aga kas see alati õige on ? Hetkel olen lapsik ja keksin võidurõõmsalt – MIS MA ÜTLESIN… Ma tean, et olen sellselt väga nõme! Sorry! Pole ka mina mõnest draamast puhtalt pääsenud, kui see lohutab sind, tegu oli küll veidi teistlaadi jamadega. Igatahes tunnen sinuga koos “vanglast” vabanemise rõõmu! Ole rõõmus ja vaba ja õnnelik ja naljakas ka. Natuke läheb aega, et mitte enam regeerida provaokatsioonidele ja tõmmata end käima samade probleemidega kohtudes või neist kasvõi kuuldes. Kui seda enam ei juhtu, siis need õppetükid enam su ellu ka ei tule.

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2023 at 18:34

      Jah, ma arvan, et kahjuks paljud on elus seda kammi läbi käinud. Sõbrannade suhtes – jumala eest muidugi nad vihkasid teda, aga mida neil ikka teha oli eksole 😄 ja SUL OLI JAA ÕIGUS! 😄💕

  • Avatar
    Vasta B 31. mai 2023 at 17:58

    Haaa! Ka mina sain sarnasest jorsist kuskil 7 kuud tagasi lahti. Kahjuks mina vajasin peale kogu seda vaimset terrorit terapeudi abi, aga nüüd just viimased 4 kuud ma tunnen, et “life is fucking great” 😃
    Isegi reisimas saan käia ilma süüdistusteta, et ma lähen reisile teisi mehi keppima
    🤷‍♀️😂!

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2023 at 18:30

      Ma õnneks sain tegelt ise ka terve aeg aru, et see teema on NII perses, et ma lihtsalt istusin ja ootasin millal see läbi saab 😄😄

  • Avatar
    Vasta Anna 31. mai 2023 at 17:51

    Ta reisi eest jài 500 vôlgu? 😀 tore mees

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2023 at 18:29

      No tema osa oli 800+, aga ta kandis mulle mingi 300 😄 see oli nii imelik, et ma ei hakanud isegi küsima, sest üldse oli kummaline peale reisi meelde tuletada, et …äkki lõpuks maksaksid ka mulle 😄

      • Avatar
        Vasta Kix 1. juuni 2023 at 11:08

        Äkki ta oli “purjakil” selajal kui ülekannet tegi ja ei saand aru ühesilmaga kas 3 või 8 😂😂😂 nägi et 300€ 🤣🤣

        • Mallu
          Vasta Mallu 1. juuni 2023 at 12:48

          Või siis tal lihtsalt polnud rohkem raha, see ka variant 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 31. mai 2023 at 17:37

    Hahaaa…nüüd saan aru miks end tuunisid selliseks püssiks….tal vähemalt räigelt kenasid pilte näidata 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2023 at 17:38

      Talle meeldis alati mulle öelda, et ega ma mingi supermodell ei ole 🙄💁‍♀️

      • Avatar
        Vasta Krr 31. mai 2023 at 18:02

        Äkki võttis su vanaisast snitti, et ega sa mingi saksapreili ei ole 😀 – vanaisa lause sulle ju meeldis, miks ei peaks meeldima kuulda, et ega sa mingi supermodell ei ole 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 31. mai 2023 at 18:30

          No absoluutselt!💕

          • Avatar
            Krr 1. juuni 2023 at 15:17

            Aga päris tõsiselt – mul on raske aru saada, millistes situatsioonides ja mille peale ütleb üks mees naisele, kellega ta koos on, et “ega sa mingi supermodell ei ole”….? Ma olen sust üle 10 aasta vanem ja 10x vähem supermodell, aga mu mees ütleb mulle koguaeg, et ma olen kõige ilusam naine. Kui keegi, kellega ma suhtes oleks, peaks mulle ütlema, et “kle ära ära unusta, et sa mingi supermodell ei ole”, siis ausalt, sellisele ei oskaks mitte midagi muud vastata, kui lihtsalt, et “käi per…..e ja väga sügavale”.

          • Mallu
            Mallu 2. juuni 2023 at 11:33

            Normaalne mees ei ütlegi 😀

      • Avatar
        Vasta väike myy 31. mai 2023 at 20:40

        chiiisus kui nõme, isegi naljaga öelduna pole see midagi normaalset teise suust kuulda.

        • Mallu
          Vasta Mallu 31. mai 2023 at 20:59

          Aga kas ta tundus normaalne inimene muidu v? 🥲😄

          • Avatar
            väike Myy 1. juuni 2023 at 16:50

            Mulle mitte. Oli suur tahtmine sind kaitsta… Päris raske oli suu koomal hoida. Minu arvamine ja isegi sõprade oma, neis armu asjus poleks ju kuidagi sinu valikuid muutnud. Nüüd vaid hea meel, et oli jaksu see jama lõpetada.

      • Avatar
        Vasta Sandra Nurmsi 31. mai 2023 at 21:17

        Eriline tõbras ikka! 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 31. mai 2023 at 21:27

          Ah, on mis on, pole õnneks minu probleem enam 😄

  • Avatar
    Vasta D 31. mai 2023 at 17:22

    Vana hea Mallu on tagasi, jee😃 kuna mul on kahjuks kokkupuude sarnase mehega olnud, siis sain aru juba teie suhte ajal, et sa pole sina ise ja see läbipaistvus blogis oli puudulik just tema pärast. Mul olid samad teemad päevast päeva, kui alguses kurtsin neid sōbrannadele, siis seda enam ei lubatud (sest suhte teemad ainult meie 2 asi!!!) ja lōpuks kui lahku läksime, olid sōbrad ja pere väga üllatunud, sest noh, ma tohtisin meist edasi rääkida ainult häid asju. Mis siis, et vahepeal nädalate viisi koduseinte vahelt väljagi ei läinud paistes silmade pärast, ja mitte sest ta oleks füüsiliselt vägivaldne olnud, vaid lihtsalt iga JUMALA õhtu oli vaja x draama üles tōmmata ja siis poole ööni vaielda, nutta ja healjuhul kl 3 magama saada😃 oeh, kuidas ma ei igatse seda aega.

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2023 at 17:25

      Ewww, kõik liiga tuttav, et gross lugeda lausa 😀

  • Avatar
    Vasta Gerly 31. mai 2023 at 17:16

    Classic case vaimse vägivalla puhul. Tüüp on 100% nartsissist.

    Kahjuks tunnen ka üht sellist. Ka tema kõik eksid olid hullud ja litsid või oli juuksevärv rõve ja pidi naise maha jätma 😆 ja muidugi olen ka mina juba aastaid sõprusringkonnas tuntud kui see “saiko eks”. Ja nartsissist ongi mega hea manipulaator. Isegi kui teised näevad oma silmadega, kuidas ta käitub kaaslasega, siis suudab sellist tüüpi inimene ikkagi kaaslasest süüdlase teha ja see naine/eks jääbki hullu tiitliga.

    Hea meel, et lõpuks suutsid pääseda hullu käest enne kui sina päriselt hulluks lähed 😆

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2023 at 17:26

      Ma olin juba hulluks minemas küll, seda ei saa salata 😀 Või tegelt pigem mulle tundus, et ma olen…apaatne?

  • Avatar
    Vasta Sandra 31. mai 2023 at 17:03

    Just selliseid postitusi ootan! 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2023 at 17:08

      Ma loodan mitte elus rohkem sellistesse suhetesse sattuda, aga sellest ühest saaks ilmselt aasta aega kirjutada 😀

  • Avatar
    Vasta karin 31. mai 2023 at 16:43

    nagu loeks enda elu,selle vahega et sai sellisega kaks last tehtud,see on küll parim osa mu elus nüüd,niiet win!aga jaa,pidin kuulama kuidas nt minu koer meie suhet rikub jms 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. mai 2023 at 17:08

      Koerad ju need põhilised suhete rikkujad… 😀