0
LAPSED Mari

naljamees Mari

31. august 2014

See on nii tore, kuidas Mari meile nalja teeb. Kohati lausa täitsa tahtlikult. Näiteks kui ma panen ta samale tasapinnale, kus on arvuti, siis ta hakkab kohe selle poole roomama ja ise naerab laginal, sest ta ju teab, et ta ei tohi seda näperdada.

Või siis mõni kord paneb pea teki alla ja siis naerab seal omaette, kui ma uurin: “Kuku, kus Mari on?”.

marike-5156825

Kõige naljakam oli aga paar päeva tagasi see, kui ma korraks Marilt pilgu pöörasin ja tema seda aega nõnda kasutas, et krabas korvist paki linaseemneid ja valas need maha. Siis hakkas ta nende sees solberdama ja seal sees kraapima, nagu kass, kes oma liivakastis ringi rahmeldab. Ise oli nii tegusa moega, et ma ei tahtnud isegi ta lõbu rikkuda. Selle tõttu hakkasin ma seda pudi kokku pühkima võimalikult kaugelt.

Kohe, kui Mari nägi, et ma PÜHIN, tormas ta nagu väike kääbus minu kuhjakese juurde ja hakkas seal sees oma käekest hõõruma. Ise vaatas mind sellise näoga: “Oot, mida sa naine siin omast arust teed? Pühid MINU SEEMNEID kokku?!?”. Seega üritas ta võimalikult kiiresti kuhja olemasolu kasutada kuni see veel eksisteerib. 😀

Ma päriselt naersin jumala südamest, sest ükskõik, kust ma pühkida tahtsin, oli Mari kohe kohal, et natukene seal sees mängida. Oh seda väikest naljaninakest!

marikene-1203014

Loe ka neid postitusi!

2 Kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Gerli 31. august 2014 at 16:06

    Mari on sul ikka nii armas.. 🙂 Saadan talle ühe suure kalli (tee talle see minu eest, eks) 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 31. august 2014 at 10:07

    Hahaa, beebid/peaaegu lapsed on lahedad. Minu 9k. lapsuke on ka pullimise ära õppinud. Talle meeldib söögitoolis oma toitu oodates, käed taeva poole visata ja samal ajal “Grudge´i häält teha ( teate küll selline kõhu/kõriõõne korin) nagu paluks dramaatiliselt Jumalat appi, et kaua see emme nüüd toimetab, mul kõht niiiiii tühi ju! Samuti hommikuti ärgates seisab oma võrekas ja sellist madalat mehemüraka “MÖÖÖÖÖ” hüüatades, samal ajal viskab keha ja pea tahapoole. Teab, et mõlemad need pakuvad mulle nalja ja teeb neid nippe igal võimalusel , ise samal ajal itsitab kaasa ka , eks. Samuti teab, et ei tohi koera toidukausse näppima minna… Nii, et vaikselt kööki roomates, seisatab alati korraks , vaatab selja taha, et kontrollida, KAS ma ikka tulen ning siis kiljatab ja käputab imekiirelt samal ajal itsitades kausside poole 😀