Lasteasjad Mari Riided

lahe laadaleid

15. september 2014

Nagu öeldud, siis ma laadal hullunult ostsin Marile asju kokku. Enamik sellest oli tarbetu pudi-padi. Noh, selline plastikkonn, kes ise vees ujub ja kummipall, mis vilgub ja muu selline tarbetu kraam. Küll aga jäin ma VÄGA rahule kahe ostuga Cotton.ee telgikesest. Kahjuks on neil põhimõtteliselt olematu koduleht ja ka Faceboogi lehelt ei leia palju infot (no näiteks hindu jne), aga nagu näha, siis laatadel on nad olemas ja kodukal on kirjas ka, kust nende ilusaid asju leida võiks.

Mari sai kahe asja võrra rikkamaks. Kuna need venivad mega hästi, siis ma usun, et seesama kleit võin kunagi olla moekas peplum pluus ja pikkade varrukatega kleidist saab ühel päeval tuunika.

tuunika-6241596

Kuna mu väike rokanokk oli juba selle suutnud toitu täis ajada ja ühtlasi ei püsinud ühte sekundit ka paigal, siis panin ma kodukalt kõrvale pildi, milline see siis tegelikult välja näeb. Maril on veel varrukad natukene üles keeratud.

sinine-5540124Ühesõnaga, tahtsin teile lihtsalt teada anda. Nii toredad hõlstid, Aleksei Turovski joonistused, Eestis tehtud orgaanilisest puuvillast laste riided. Oeh, minu meelest imeilusad ja täitsa oma hinda väärt. Pikkade varrukatega oli 12 ja lühikeste varrukatega 8 eurot.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta mirjam 15. september 2014 at 16:22

  mul sama roosa tuunika,ja mitu kuud juba lemmik riideese olnud! 🙂

 • Avatar
  Vasta Kadri 15. september 2014 at 15:36

  Aleksei ikka 🙂

 • Avatar
  Vasta Marilyn 15. september 2014 at 14:25

  Mul on Turovski joonistusega orgaanilisest puuvillast kott ja imetlen seda oma omandis absoluutselt iga päev!