Kingiloos

Pariis, siit me tuleme!

24. september 2014

kaasa-6541973 unnamed-14k-4035005Teen siin ruttu-ruttu kiirpakkimist. Olen natukene kurb, et ma oma lahedat kohvrit enne reisi kätte ei saanud, aga ajab ka mu ustav, Tenerifelt soetatud kohver, praegu asja ära. (“Teneriifeee!”) Mis siis, et ta see sang on katki, aga mis ma ikka iga tühja-tähja üle hädaldan. Niigi on see 15 eurine kohver juba mitu reisi üle elanud.

Nagu näha, krabasin ma kaasa kleite ja põlvikuid ja pusa ja väikse käekoti ja püksid ja rahakoti ja natsa meiki. Osa asju oli tegelikult juba kohvris kah ja osa asju ununes pildilt sootuks välja, aga mis seal ikka. Kõik mis puudu jääb, saabki ju “olukorra sunnil” Pariisist juurde osta – kavalus on mu teine nimi!

Meigikotist rääkides läksid sinna muidugi mu vaieldamatud lemmikud Adenilt – huulepulk, huulepliiats ja BB-kreem. Bebé deodorant (et ennast pesema ei peaks) (nali). Levelzone’ist MeMeMe kulmuvärv ja Angle Tangle hari.

Kõige uuemad asjad mu meigikotis on just seesama pildil olev põsepuna firmast “Everyday Minerals” ja  MeMeMe lauvärvikomplekt. Kuna ma aga endiselt ei oska silmameiki teha (kuidas see võimalik on, et KÕIK oskavad, peale minu?!) siis ma seda ei hakanud kaasa tassima ja uutest sõpradest tuleb kaasa ainult põsepuna. Mul on tegelikult lausa kolm teist põsepuna veel, aga kuna see on mineraalkosmeetika, siis väärib tema kaasa tulemist Pariisi nautima.

Ja üldse, mineraalkosmeetikast rääkides, siis teeme enne reisule minekut väikese kingiloosi kah, või mis? Rääkige mulle enda kogemustest mineraalkosmeetikaga siinsamas kommentaariumis ja võite võita laheda komplekti Everyday Mineralsi poolt.

img_4225-3233639

Kingi loosin välja siis, kui reisult tagasi olen ja üli õnnelik oleks ma veel siis, kui võitja valmistuks selleks, et ta peab selle paki siit Männikult ise ära ka tooma 😀

Loe ka neid postitusi!

66 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kati 29. september 2014 at 07:29

    Minul kokkupuude puudub ja väga sooviks ära proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kata 26. september 2014 at 17:24

    Mina jumaldan mineraalkosmeetikat. Umbes viis aastat tagasi hakkasin kasutama Arteco mineraalpuudrit ja selleta enam ei saa. Mulle soovitas seda üks meigikunstnik, kuna mul oli kohutav akne plus allergiline nahk ja pitsanäole vedelat meigialuspõhja pannes jäi asi 10 x hullem. Tulemusena ma käisin lihtsalt meigita. Aga mineraalpuudrit kasutades muutus isegi mu näonahk paremaks! Ei ummista poore absoluutselt.Teisi mineraalpuudreid olen ka proovinud ja müüad paljud väidavad, et see Arteco polegi õige mineraalpuuder, kuid see nimi tal on ning ta on siiani kõige parem olnud. Hirmsasti tahaks ka muud mineraalmeiki kasutada, kuid ma olen üsna rott ning ei raatsi. 😀 Ma oleks üliõnnelik kui mu nahk saaks tunda ka muu mineraalkosmeetika jumalikkust, ma üldse ei kahtle selles, et see on iga oma senti väärt. Männikule järgi tulla oleks ka vahva!

  • Avatar
    Vasta Oksana 26. september 2014 at 15:27

    Mul on kogemus Bellapierre’i mineraalkosmeetikaga. Kasutasin selle firma mineraalpuudrit, oli tõesti väga hea, aga kallis, nagu see mineraalkosmeetika ikka. Uut puudrit igaljuhul ei ostnud. Mäletan küll, et firma konsutandi jutu järgi pidavat rahustama ärritunud nahka ja kui olin päiksega nina ja põsed ära põletanud, siis panin puudrit peale ja tõesti rahustaski maha, pärast kasutasin veel paaril korral ärritustel (ka kehal) ja toimis ka siis. Sama firma huuleäiget jäingi kasutama, kõige parem asi maailmas üldse vist!

  • Avatar
    Vasta Kadri 26. september 2014 at 14:39

    Minu kogemus piirdub sellega, et kõik räägivad, kui hea see on 😀 Ise pole kasutanud, aga võiks küll (:

  • Avatar
    Vasta Laura 26. september 2014 at 11:05

    Mina kasutan suht tihti mineraalkosmeetikat ja just EDM-i asju ja need põsepunad on mul puudu 🙂

  • Avatar
    Vasta Liis 26. september 2014 at 09:39

    Mõned aastad tagasi topiti Viru keskuses mulle huvitavat kraami näkku, aga kuna hind oli väga krõbe, siis ei olnud plaanis osta. Iseenesest oleks väga vaja põsepuna ja üldse puudreid, sest ma pole just eriti hoolas ja praegune puuder/põsepuna on juba liiga vana….

  • Avatar
    Vasta Maris 26. september 2014 at 08:33

    Kunagi Ilumessil sai proovitud kohapeal. Ise pole omale ostma hakanud kuna kasutan igapäevaselt Elisabeth Ardeni päeva-öökreemi ning Joiki bb-d. Muud iluvidinad on praegu teisejärgulised sest,mis siin metsas lapsega ringi kärutades ikka muud kraami pale panna:-) Aga ära ei ütleks sellest tootest küll, sest varsti peab ju metsast välja tulema :-):-):-)

  • Avatar
    Vasta Anna 25. september 2014 at 22:41

    Nii nagu ka paljudel teistel siin, puudub minulgi kogemus mineraalkosmeetikaga! Loosiōnn vōiks ju naeratada

  • Avatar
    Vasta Kätlyn 25. september 2014 at 22:09

    Kuna ma olen selline loll, aga järjekindel, siis pole ma julenud oma bbkreemi ja Matise puuderkreemi millegi muu vastu vahetada. Sellepärast mul ka suured kogemused puuduvad mineraalkosmeetikaga, et kardan pettuda või äkki lihtsalt ei oska kasutada. 🙁 Aga samas proovida ju hirmsasti tahaks. Aga sinule Mallu meeldejäävat ja armastuserohket reisi. Pariis ju ikkagi 🙂

  • Avatar
    Vasta ave r 25. september 2014 at 19:37

    Korra olen proovinud ja peakski seda tglt kasutama.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liny 25. september 2014 at 19:28

    Pole üldse mingit kogemust mineraalkosmeetikaga.
    Sooviks siis järgi proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Pisi 25. september 2014 at 19:03

    Kuna kasutan meiki vähe, siis mul ei ole peale mineraalpuudri midagi.

  • Avatar
    Vasta Kairi J. 25. september 2014 at 18:18

    Minul on kogemus LilyLolo mineraalpuudriga, lemmik toode millega meigipõhja teha. Oman rasust nahka aga mineraalpuuder hoiab naha matina. Ei vahetaks mineraalpuudrit mitte mingi hinna eest jumestukreemi vms vastu enam 😛

    Ma küll ei saaks võidu korral järgi tulla kuna elan Viljandis aga eks ma siis palvetan, et sa äkki oled nii armas ja ikka oled nõus saatma 😀

    Mõnusaid reisielamusi!

  • Avatar
    Vasta Kätu 25. september 2014 at 16:19

    Ma nii palju mõelnud, et muretsen endale mineraalkosmeetikat… aga siiani pole käsi tõusnud. Peamiselt ikka selletõttu, et pole sellega kogemusi. Tahaks teada, kas on nii hea, kui räägitakse.
    Ilusat reisi teile! 🙂

  • Avatar
    Vasta Eliise 25. september 2014 at 16:10

    Mul polegi kogemust, aga võtaks ühe 😀

  • Avatar
    Vasta Jaanika 25. september 2014 at 15:44

    Since mul tekkis teatud kosmeetikatoodete vastu allergia, pidin leidma endale alternatiivse lahenduse. Kuna olin eelnevalt proovinud Micabella mineraalpuudrit, pöördusin nende poole ja soetasingi endale selle. Kõik mis müüjad toote kohta rääkisid, vastab tõele (ei tekita allergiat, kestab kaua, on nahale hea jne). Kasutan puudrit igapäevaselt ja no see on mul vast poolteist aastat olnud ja see ei saagi kunagi otsa! Kui nahatoon suvel ja talvel muutub, saab käia kohapeal oma puudrit heledama/tumedama pigmendiga segamas. Ja ausaltöeldes ma hindan seda väga kui inimesed näevad palju vaeva, et mulle midagi maha müüa.

  • Avatar
    Vasta Egle. 25. september 2014 at 15:35

    Minu kokkupuude mineraalkosmeetikaga siis selline, et ei olegi sellega ausaltõeldes kokku puutund. Kuid arvan, et see oleks üpriski meeldiv kogemus! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirke 25. september 2014 at 15:22

    Mul on ka MicaBellaga meeldiv kogemus kaubanduskeskusest, mis pani rohkem mineraalkosmeetika vastu huvi tundma. Ise olen omanud LilyLolo peitepuudrit ja baaspuudrit(?). Mõlemad tooted on head, ainus asi mis ei meeldi on see, et baaspuudti topsiku kaas hakkas väga lihtsalt lagunema. 🙁 Proovisin korra ka e.l.f.-st sooduka ajal suurt hunnikut mineraalkosmeetikat tellida, aga millegipärast ei läinud tellimus läbi.

  • Avatar
    Vasta Kadi 25. september 2014 at 14:59

    Kas ma osalen ka loosis, kui ma ütlen, et mul pole mineraalkosmeetikaga mitte mingisugust kogemust? 😀

  • Avatar
    Vasta k 25. september 2014 at 13:41

    Minu esimene mineraalost oli Everyday Mineralsi oma. See oli mitu aastat tagasi, ostsin peitepuudri ja selle jaoks vastava pintsli. Alguses ei raatsinud eriti, sest tavalise poekosmeetika kõrval oli suht kirves ja ma olin ikka päris noor ka, et osata hinnata mineraalkosmeetikat. Alates sellest ostust olen mineraalkosmeetikale truuks jäänud. kasutan Bellapierre ja Everyday Mineralsi tooteid 🙂

  • Avatar
    Vasta Riina 25. september 2014 at 13:10

    Koolilõpu meik tehti mulle mineraaltoodetega, väga meeldis. Onticu lauvärvidel oli väga hea pigment 🙂

  • Avatar
    Vasta laura 25. september 2014 at 12:01

    Kokkupuude on vägagi minimaalne. Ma meiki ostes alati vaatan neid mineraaltooteid ohates ja siis ostan midagi odavamat. Võimalus kallimat osta lihtsalt ei ole. Olen kuulnud et need pidid imet tegema nahaga ja kuna mul on probleemsem näonahk siis oleks rõõm neid proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilyn 25. september 2014 at 11:53

    Hmm.. lugesin ka praegu neid kommentaare ja tekkis uuesti tahtmine ka proovida. Kui mõni aeg tagasi kosmeetiku juures käisin ,siis tuli samuti sellest juttu. Mul on ka tundlik ja kergelt punetusele kalduv näonahk, seega tavakosmeetikat on ka mul raskem kasutada. (Kui just profid meiki ei tee:D). Tegelikult olen ka üsna võhik meikimises. Nüüd võiks ikkagi proovida ja äkki tõesti näonahk läheb kohe paremaks.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 25. september 2014 at 10:58

    Üldiselt olen ma suht võhik meikimises, kuid rääkides mineraalkosmeetikast, siis on see täiesti pime maa minu jaoks. Oleks tore võita see komplekt ja kuna nagunii mu aastasele meeldib mu meigikotis rohkem askeldada kui mulle, siis oleks jagatud rõõm meil kui ta sealt midagi uut avastab 🙂

  • Avatar
    Vasta Jaana 25. september 2014 at 10:40

    Kõik ei oska silmameiki teha 😀 mina ka ei oska ja arvasin et KÕIK peale minu oskavad.
    Äkki keegi õpetaks meile 😀

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 25. september 2014 at 10:32

    Minul kogemus puudub 😀 , aga loen pidevalt kui hea see mineraalkosmeetika on nii et sooviks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta KP 25. september 2014 at 10:20

    Kunagi sain puudri. Proovisin. Hiljem oli nägu vinniparadiis. Hiljem sain selgitusesks, et see pidavatki “tagasilöök” olema, et puhastab mustusest näo jnejnejne. Puudri olin ära visanud. Prooviks nüüd uuesti 😀 (firma oli teine)

  • Avatar
    Vasta Heleri 25. september 2014 at 09:36

    Kahjuks kogemus puudub,nii et väga tore olekeks võita.Kui peaksingi võitma,mida kunagi tavaliselt ei juhtu,siis oleks järgi tulemisega väike probleem kuna ei ela Eestis aga küll midagi välja mõtleks!

  • Avatar
    Vasta Moonika 25. september 2014 at 09:18

    Mul ei ole mineraalkosmeetikaga kogemusi. Tavaliselt värvin silmad ära ja valmis. Ei viitsi/julge puuderkreeme jms kasutada, kuigi vahel võiks, kui lähen välja või näonahk ei ole parimas seisus.

  • Avatar
    Vasta Merili 25. september 2014 at 09:10

    Minul mineraalkosmeetikaga kokkupuuteid pole, kasutan üleüldse väga vähe meigitooteid (igapäevaselt ainult kulmupuudrit, vahel harva ripsmedušši ja päikesepuudrit).
    Aga selle komplekti võitmise vastu ei oleks küll midagi 😛

  • Avatar
    Vasta Kati 25. september 2014 at 09:06

    Mineraalkosmeetikast on mul olemas vaid üks põsepuna. Olen sellega täitsa rahul! Ja auhinnale tuleksin heameelega Männikule järgi, see ju nii lähedal mulle 🙂

  • Avatar
    Vasta M 25. september 2014 at 08:45

    Mineraalkosmeetikaga varasemalt kokku pole puutunud, ei tea ei oska nagu midagi arvata sellest. Kas see on sama toimiv kui tavaline kosmeetika ja kas ta on tõesti parem, sellele pole veel vastusi ostinud. Kindlasti peaks ka oma meigikotti mõne mineraalkosmeetika toote soetama.
    Teile aga, imekaunist reisi ja nautige üksteist! 🙂

  • Avatar
    Vasta Silja 25. september 2014 at 08:30

    Mina olen proovinud mõningaid e.l.f. tooteid, näiteks huuleläige ja lauvärv ja mõlemaga olen väga rahul.

  • Avatar
    Vasta Kaire 25. september 2014 at 07:46

    Mineraalkosmeetikaga kogemused puuduvad. Seetõttu jätangi endast siia jälje, mine tea, järsku naeratab loosiõnn just minule. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 25. september 2014 at 07:42

    Mineraalkosmeetika on niii hea. Mul hetkel kasutusel ainult jumestuskreem, aga võiks ka muid asju proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Marika 25. september 2014 at 07:35

    Ma olen tükk aega ihalenud omale mineraalkosmeetikat, aga siiani pole mu meigikotti ükski neist jõudnud, ehk nüüd joppab? :))

  • Avatar
    Vasta Egle 25. september 2014 at 07:35

    Eelmisel aastal ostsin endale ilumessilt GloMineralsi Pressed Base mineraalpuudri, mis oli ka mu esimene kokkupuude mineraalkosmeetikaga. Tõesti uskumatult hea toode, vaieldamatu lemmik! Pärast seda pole jumestuskreemi kasutanudki enam. Soovitan proovida!

  • Avatar
    Vasta Käthlin 25. september 2014 at 07:34

    Hmm…erilist kogemust mul tegelikult ei ole, kui ainult see, et Viru keskuses teevad ühed tüdrukud Micabella mineraalkosmeetikaga meiki. Tehti mullegi ja jäin väga rahule, ei ole mingisugust jumestusKREEMIGA plökerdamist. Kuna minu nahk on kogu aeg olnud väga tundlik ja tavaasju ma väga kasutada ei saa nt mingi poest astetud tavaline näo -või kehakreem võin ära unustada. Mineraalkosmeetika on ju tegelikult suht kallis, aga siiski plaanin esimesel võimalusel need endale soetada, tähtsam on siiski oma naha korrashoid ja oleks super kui Everyday Minerals saaks minu esimeseks mineraalkosmeetika asjaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 25. september 2014 at 07:29

    Minu kogemus on iga päevane micabella puudri kasutamine, hästi kerge, ei saa arugi et midagi näos on.

  • Avatar
    Vasta Riina 25. september 2014 at 07:23

    Mineraalkosmeetikast olen praegu puudrit kasutanud. Meeldib väga, kuna muidu mu nahk selline õrnake, siis looduslik kraam sobib hästi. Hea meelega prooviks ka kõike muud peale puudri… 😀

  • Avatar
    Vasta Gerli N. 25. september 2014 at 06:52

    Heheh.. Sa ei ole ainus, kes silmameiki teha ei oska! 🙂
    Mineraalkosmeetikaga mul varasemalt kokkupuude täielikult puudub. Tean neist ainult nii palju kui blogidest räägitakse ja hirmsasti tekib tahtmine proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta elex86 25. september 2014 at 06:32

    Minul pole ka kokkupuudet olnud ja päris huviga prooviksin seda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Ma 25. september 2014 at 06:27

    Ma olen nii maalt metsast ja hobusega, et mul pole mitte mingit kokkupuudet mineraalkosmeetikaga olnud (vähemalt ma ise arvan nii). Veel vähem tean ma, mis see on! Aga kuna sina seda kellelegi ära anda tahad, siis tundub mulle, et tegemist on väärt kraamiga ja loomulikut võtaksin ma selle avasüli vastu, kui sa annaksid! 😛 Absoluutselt tuleksin ma sellele ise Männikule järele ja lükkaks oma pehme käe kasvõi korraks Milvikese kärsale, sest see siga on ÜLIVINGE! Mul on täpselt selline siga puudu oma kodust…

  • Avatar
    Vasta thea k 25. september 2014 at 06:25

    Oleks päris huvitav proovida, kuna eelnevat kokkupuudet pole olnud.

  • Avatar
    Vasta Ave 25. september 2014 at 05:42

    Mineraalkosmeetikaga on mul kokkupuuteid vähe. Kord, kui kosmeetiku juures näohoolduses käisin, siis ta tegi mulle kerge meigi mineraalkosmeetika toodetega ja no ma olin väga sillas. Kahjuks omale ei raatsinud osta, sest tooted olid seal ikka väga krõbedate hindadega. That’s why võiksin ma võita, saaksin heade toodetega end ilusaks teha 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai 25. september 2014 at 05:41

    Õe soovitusel hakkasin paar aastat tagasi kasutama Artdeco mineraalpuudrit ja nüüd ma enam ei kujutakski ette, et seda mul meigikotis ei oleks 🙂 Soovitan soojalt ka teistele! Seda kulub imevähe (mis tähendab, et ei pea tihti ostma), aga katab superhästi ja teeb näo kenasti klaariks. Samuti püsib väga hästi peal.

  • Avatar
    Vasta lilll 25. september 2014 at 05:27

    Kord lasin endale sõna otseses mõttes pähe määrida (tolle aja kontekstis) hirmkalli mineraalpuudri. Firma nime ei mäleta, aga usinad tüdrukud müüsid/tutvustasid neid Viru Keskuse aatriumis. Olin umbes 13-aastane ja ausõna ei julgenud agressiivsele müügitööle vastu seista ja ostsin lõpuks selle 500-kroonise puudri ära (ausõna, tollel ajal tundus see hirmus summa, eriti 13-aastase jaoks). Iseenesest oli tegu suurepärase tootega – väidetavalt ei pidanud see näonahka kahjustama isegi siis, kui ta ööseks peale jätta, samuti segunes ta hästi erinevate näokreemidega, moodustades sellise bb-kreemi taolise koosluse. Hiljem olen kasutanud sama firma mineraalpõsepuna. Ma ei tea, kas mulle tundus, või oligi nii, aga järjekindlalt mineraalkosmeetikat kasutades näonahk läks justkui paremaks.. igatahes, julen soovitada!

  • Avatar
    Vasta anjuuha 25. september 2014 at 00:04

    Tõsi küll, mul on kogemusi ka mineraalkosmeetikaga, aga hoopis värvikam kogemus seostub mineraalkosmeetika müüjaga. Nimelt kunagi mõningaid aastaid tagasi müüs Viru keskuse aatriumis oma mineraalkosmeetikat selline firma nagu MicaBella. Nende müügikontsultandid astusid alati võimalusel ligi ja üritasid sind oma leti juurde meelitada. Ühel ilusal päeval oli mul vaja minna kooli vaid eksamit kirjutama ja seetõttu ma oma välimusele suurt rõhku ei pööranud – ma ei viitsinud erilist meiki teha ja olin lisaks veel öö läbi õppinud. Mul oli kindel plaan pärast eksamit minna läbi Kaubamaja toidupoest ning kähku koju vupsata. Pidin läbima siiski ka Viru keskuse aatriumi, kus otseloomulikult juba üks usin MicaBella konsultant mind ootas. Ma ei aeglustanud meelega sammu, sest mul ei olnud vähimatki tahtmist nendega kokku puutuda. Müügikonsultant ei lasknud end sellest häirida ja tegi kõik endast oleneva, et klienti püüda: “Tulge proovige mineraalkosmeetikat!”
    Vastasin: “Ei, aitäh, mul juba on.”
    Selleks ajaks olin jõudnud juba letist mööduda kui neiu hõikas mulle üle aatriumi järele: “Ma näen, et teil on seda vaja!!!”
    Ma kõndisin reflektoorselt edasi, kuid mu silmad olid ilmselt suured kui tõllarattad suurest imestusest. Kas ma uskusin oma kõrvu? Ei. Ilmselt ka müüjaneiu sai hetk hiljem oma kohatust märkusest aru. Või kui ei saanud, siis prognoosin, et too konkreetne agent just väga metsikut müüki MicaBellale ei teinud. Vot sedapsi.

  • Avatar
    Vasta Krislyn 24. september 2014 at 23:41

    Esimest korda proovisin mineraalkosmeetikat 2012 aasta ilumessil, kui lasin endale meigi teha Ontic’u toodetega ja sealt samast soetasingi esimesed mineraaltooted – meigipõhja ja lauvärvid. Peagi lisandusid mu meigikotti veel päikesepuuder ja sädelev riisipuuder, samuti Ontic’ult. Võib öelda, et armusin mineraalkosmeetikasse, mu näonahk on korras ja meiki kandes on “kerge” tunne. Algul oli küll harjumatu kogu see nn tolmav värk, aga harjumine tuli ruttu 😉 Vanadest meigitoodetest kasutan vahel vaid mõnda lauvärvi. Olen igaljuhul väga rahul Ontic mineraalkosmeetikaga, mineraalseid meigipõhjasid olen proovinud ka teisigi, kuid siiski pidama jäänud Ontic’ule, vb osalt ka sellepärast, et sellega oli esimeselt kokkupuude 😀 ja leidsin neilt kohe ka sobivad toonid nii talveks kui ka suveks päevitunud nahale.

  • Avatar
    Vasta liis 24. september 2014 at 23:40

    Mul on mineratalpuuder, ei oska seda võrrelda millegi muuga, sest see on mu esimene puuder. Ma arvan, et täitsa tavaline puuder on. Aga sa pole ainus, kes ei oska silmameiki teha. Ma ei oska peale ripsmetuši muuga midagi peale hakata (sh ka pole ma kunagi kulmupuudrit/pliiatsit ega muud taolist kasutanud). Ka lainerit ei oska kasutada. Ma olen kõik asjad endale ostnud ja mõelnud, et kui keeruline see ikka olla saab – aga no saab. Olen elanud 22 aastat ja vot ei oska midagi nende meigiasjadega peale hakata :(.

    • Avatar
      Vasta liis 24. september 2014 at 23:42

      kirjutada ka ilmselt ei oska :D. mineraalpuuder*

  • Avatar
    Vasta Anni 24. september 2014 at 23:28

    Esimene kord on ikka esimene kord osalemiseks ja loosi õnnes olen ka alati pigem teistele saanud õnne soovida kui ise endale :D, aga teema tundus just nüüd täpselt nii huvitav, et kaasa rääkida :)! Mineraalkosmeetikast olen ma omanud nii puudrit kui ka peitekreemi ja käsi südamel parimad mida tahta, mulle meeldisid mõlemad tooted väga, aga vot firmat ei mäleta. Kuna olen olnud ikka väga pikka aega ka oma probleemse nahaga hädas, siis tõesti mind aitasid nad oivaliselt aidates mul peita iluvigasid kui ka parandades nahka! Ja soovitan ka teistel kellel on valida kas tavalise või mineraal kosmeetika vahel valida just viimast :).

  • Avatar
    Vasta Helen 24. september 2014 at 22:49

    Kogemused on kahetsusväärselt puudulikud, niiet viimane aeg oleks tutvust teha 😀

  • Avatar
    Vasta Kristin A 24. september 2014 at 22:47

    Mineraalkosmeetikaga kogemusi pole, mistõttu tulen Männikule uutele kogemustele ise järgi.

  • Avatar
    Vasta Liisa 24. september 2014 at 22:38

    Mineraalkosmeetikaga kogemusi pole , võitnud ma ka midagi ei ole – selle komplekti võitmine oleks nagu 2in1 😀

  • Avatar
    Vasta Helina 24. september 2014 at 22:36

    Kuna olen allergik siis saangi enamasti ainult mineraalkosmeetikat kasutada. Olen väga rahul 🙂

  • Avatar
    Vasta Petra 24. september 2014 at 22:35

    Mina olen seda kaunist tüüpi neiu, kes väga ei meigi ja kui meigib siis see, mis peale pandi tuleb maha siis kui ise tuleb. Seega oleks ju tore kasutada mineraalkosmeetikat, milleni ma veel jõudnnud pole, sest pole väga investeerinud oma ilusse.

  • Avatar
    Vasta B 24. september 2014 at 22:32

    Mineraalkosmeetikaga olen viimasel ajal kokkupuudet nii palju saanud, et vahetan oma kosmeetikat järjest mineraalkosmeetika vastu, sest see on uskumatult palju parem tavalisest kosmeetikast ja mu näonahk tänab mind väga. Oma järge ongi hetkel ootamas mu armsaks saanud, aga veidi liiga vanaks elanud, põsepuna. Seega oleksin ma vägaväga õnnelik selle komplekti üle. Sulle ja Kardole, aga kõige ilusamat reisi! 🙂

  • Avatar
    Vasta chstarina f 24. september 2014 at 22:32

    Olen kuulnud selle kohta head ja prooviks hea meelega ka ise järgi. Aga teile seniks toretat Pariisi 😉

  • Avatar
    Vasta Meryt 24. september 2014 at 22:31

    Pole üldse kokku puutunud sellise imeloomaga, aga kui nüüd võimalus avaneksprooviks kohe kindlasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Kel 24. september 2014 at 22:29

    Üldse pole kogemusi 🙁 Aga võiks :p

  • Avatar
    Vasta Liisi 24. september 2014 at 22:28

    Minu kogemused piirduvad sellega, et tellisin mingilt lehelt puudrite testreid ja pintslid ning korra proovisin ka neid ja siis miskipärast jäidki nad kappi seisma ikkagi…peaks uuesti proovima..eriti tglt huvitaks lauvärvid ja põsepunad

  • Avatar
    Vasta Aljona 24. september 2014 at 22:28

    esimene min.toode, mida kasutasin oligi EDMi baaspuuder.Hakkas nii meeldima, et jum.kreemid lendasid prügikasti.Nüüd olen aeg-ajalt e.l.f.ist tellimud puudreid, ajavad ka asja ära, aga jah…see esimene EDM ei lähe kunagi meelest.

  • Avatar
    Vasta A 24. september 2014 at 22:27

    Mineraal komseetikaga mingit kokkupuudet pole olnud aga pikemalt kirjutama ka ei hakka, sest nagunii kui võidakski, siis Männikule kuidagi tulla ei õnnestuks 😀

    • Avatar
      Vasta A 24. september 2014 at 22:28

      Tsiiis, mis viga. Mineraalkosmeetikaga*

  • Avatar
    Vasta Kertu J 24. september 2014 at 22:27

    Minu kogemus mineraalkosmeetikaga? Kui aus olla, siis hetkel ei tulegi miskit pähe. Seetõttu olekski jube tore sellist komplekti võita ning ka ise järele proovida 😉