Uncategorized

õnn

9. oktoober 2014

Täna, mu kallid sõbrad, olen ma õnne täis. Ei, mind ei haava sugugi ka need kõik needuste, kärnaminekute ja maha tapmiste ähvardused. Sest see on tühine selle kõrval, kui ma saan tunda uhkust mingi osa üle meie rahvast.

Aga see selleks, kaua mul siin aega heietada pole, sest on veel üks põhjus juubeldada. Juba homme on väikse Mari esimene sünnipäev! Paraku läks nii, et töömees lihvis neli ust ära ja seega on maja täitunud ehitustolmuga. Kuna see ei ole viisakas viis külalisi vastu võtta, tuleb head kamraadid appi kutsuda ja koristamislainele sukelduda!

dianna_i_love_you_obviously-6681199

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Maigi 2. märts 2015 at 14:36

    Rumal inimene. Oleks sul kasvõi pooltki nii palju taipu, kui sulle alkoholi sisse mahub, teaksid, et see nn kooseluseadus ei hakka iseenesest toimima. Antud seaduses on kirjas punkt, et enne 1. Jaan 2016 on vaja vastu võtta ka realuseerimisseadus. Selle vastvõtmiseks on vaja aga vähemalt 51 poolthäält, mida uues koosseisus küll ei tagata.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. märts 2015 at 15:22

      oi maigike, kui sa vaid TEAKS, kui palju mulle alkoholi sisse mahub…

  • Avatar
    Vasta lily 9. oktoober 2014 at 20:50

    Haha, päris kummalist saadet vaatan praegu. Poleks elus arvanud, et tehakse saade, kus ma saan telekast vaadata TELEKAT vaatavaid inimesi 😀 Täitsa heas mõttes absurd ikka. Aga need vanapreilid on küll täitsa toredad, loodan, et ma oma sõbrannadega olen kunagi samasugune 🙂

  • Avatar
    Vasta kaseke 9. oktoober 2014 at 19:19

    Mul ka hea tuju kohe. Nagu päike oleks peale sünget tormi välja tulnud.