Riided SPORDIJUTUD TESTIN JA ARVUSTAN

spordiriided

29. oktoober 2014

Nagu ma mainisin, sain ma Adidase käest endale trenniriiete kompekti. Õigus oli aga nendel, kes ütlesid, et trenniriideid on rohkem vaja. Seega ostsin ma Spartast endale ühe spordirinnahoidja ja ükskord trenni minnes avastasin, et olen selle maha unustanud ja pidin Järve keskusest uue ostma. Ega tegelikult hullu pole, kuluvad teised ära küll. Mina maksin nende eest mingi 40-50 euri, aga nüüd avastasin, et netist saab odavamalt ka. Noh, veits loogiline kah. Siinkohal toon teile mõned näited Halensist.

halensriided-6094646

Need esimesed mustad trennipüksid tellisin endale ära ka. Suht hea hinnaga ja MUSTAD – enam ei peagi inimesed trennis mu higist kanni vaatama. Soovitan kõikidele just musti trennipükse. Soojalt.

Mul on see viimati ostetud spordirinnahoidja pmst samasugune nagu SEE, aga selle vahega, et mina maksin selle eest 40 euri. Pagan. Oleks võind enne seda märgata, et odavamalt saab ka. Kolmandat ma siiski kohe tellima ei hakka, aga teistele ikka infoks.  Muuseas, kellel suurem partii, siis nendele tundub see päris hea valik olevat.

Trennitop tundub mulle ilma varrukateta ühtaegu hea ja ühtaegu halb. Hea, sest siis ei paista rõvedad higilaigud välja, halb, sest peab järelikult sheivima ennast 😀 Eriti hea oleks muidugi must trennitop!

Adidase spordijalatseid oskan mina ainult kiita. Ausalt! Kes tahab ikka jalatseid, milles mõnus trenni teha, siis näete, SIIN on üks variant.

Sellised pikad põlvikud sobiksid minu arust hästi lühikeste trennipükstega. Mul küll veel selliseid pole, aga kunagi kui ma vormis ja ilus olen, siis ma hakkan ainult nappides riietes treenima, et samal ajal ennast peeglist imetleda 😀

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta kk 29. oktoober 2014 at 21:19

  Soovitan vaadata Tondi selveri juures olevaid outlete- seal nii Nike, Reebok kui Adidas. Osad asjad pole palju odavamad kui poes, aga Nike poes paljud spordirinnahoidjad 20-30€ ja üsna hea toestusega ja ilusad ka peale kauba. Eks muidugi oleneb, kuidas veab hetkel müügis oleva kaubaga ja oskad vaadata.

 • Avatar
  Vasta ha 29. oktoober 2014 at 20:56

  Sportsdirectis Ülemistes oli küll toestusega trennirinnakaid. Kõige suuremad E korvile. Ja hinnad ka väga normaalsed. Seal on Nike’i ja Adidase trenniriideid muideks ka.

 • Avatar
  Vasta Pisi 29. oktoober 2014 at 19:44

  Mina tellisin endale nike trenniriided ja neid ootan. Postikulu oli 4€. Summa oli suts alla 100€. Vaatasin, et kott, püksid ja särk ostes on sääst 50€. Aga rinnahoidjad kavatsen osta poest ja kui kindel välja valitud, siis alles vöin kuskilt tellida.

 • Avatar
  Vasta Kati 29. oktoober 2014 at 16:44

  Kallis Mallukas

  Kvaliteetne spordibrändi (Nike, Adidas, Reebok vms) sportbra EI OLE võrreldav kiirmoe brändide “spordirõivastega”! Okei.. püksid ja pluus pole spordirõivaste puhul nii must have bränditoode. Bra, mis peab hoidma ja kaitsma sinu rindasid (ning kindlasti teiste naiste omi samuti), peaks ikkagi valima kvaliteetsetelt tegijatelt. Rinna rasvkude ei taastu ja ainus, mis hoiab ära selle koe kahjustumist, on kvaliteetne bra. See pole koht, kust raha kokku hoida. Ma loodan, et sa tahad ka tulevikus, et sul vaataks peeglist vastu kena, trimmis (rindadega) naine, kes ei näe välja nagu lössi vajunud kartulikott.

  Jalatsid ja bra on tõepoolest esemed, mille pealt raha kokkuhoidmine on patt sinu kehale.

 • Avatar
  Vasta Jane 29. oktoober 2014 at 15:55

  No kohe üldse ei tihka rinnahoidja eest 60 euri välja käia. Ma käisin täna Tartus Sportlandi outletis vaatamas, seal hinnad täiega alla, aga hinnaklass jääb ikka mingi 20 ja 50 euri vahele. 20-ga isegi ostaks, aga tissid liiga suured, et trenni teha ilmselt, sest nagu ikka, kõik on ainult S ja M.

  • Avatar
   Vasta Kati 29. oktoober 2014 at 16:51

   Hea Jane, sportbrad on üldiselt jaotatud kolme toestuskategooriasse. Eesti spordikaubanduses on enim levinud neist keskmine ehk pigem väiksema rinnakorviga (A ja B) naistele mõeldud brad. Kindlasti leidub ka kopsakama partiiga naistele brasid. Tõsi küll, neid tuleb veidi rohkem otsida, kuid olemas on nad siiski. Suurema rinnakorviga naistele on mõeldud ühtlasi ka suurema toestusega bra. Väiksema rinnakorviga inimene ei vaja teatud treeningutel kõrget toestust, kuid suur rind vajab seda kohe raudselt igas trennis.

   Kindlasti küsi abi klienditeenindajalt, nemad oskavad aidata!

   • Avatar
    Vasta Jane 29. oktoober 2014 at 19:06

    Aitäh, Kati, info eest. Tegelikult neid brasid seal vaadates sain isegi aru, et need S ja M suuruses olid ikka väga õhukesest materjalist. Proovisin isegi L-i selga (kusjuures Adidase oma), aga see ei pakkunud samuti mingit tuge, samahästi võiks lihtsalt topi selga panna 🙂 Aga toestuse koha pealt olen sinuga samal arvamusel. Niikaua, kui ma endale korralikku spordirinnahoidjat leidnud ei ole, ei kavatse ma ka jooksma ega hüplema hakata. Kahju hakkab endast 🙂

    • Avatar
     Vasta S. 30. oktoober 2014 at 06:24

     Leia võimalus osta endale shock absorber spordikas! Need on imelised! Kahjuks, jah, päris kallid. Kuna ise olen B-korv, siis usaldasin netist osta, sain päris palju odavamalt kui poest, kuigi ega ka poest ostes pole seda hinda kahetsenud, nii hea asi on.

     • Mallukas
      Mallukas 30. oktoober 2014 at 09:06

      Mul on see 😀

 • Avatar
  Vasta K! 29. oktoober 2014 at 14:53

  Minu trenniriiete ainus ostukoht on küll sportsdirect. Kvaliteetsed riided võileivahinnaga. Kaup on alati mingi 5 päevaga kohale ka jõudnud. Super.

 • Avatar
  Vasta Annika 29. oktoober 2014 at 14:38

  Need on kompressioonpõlvikud, kui jooksed maratoni siis need aitavad vereringele kaasa. Jalad ei lähe nii paiste ja ei väsi nii ruttu ära, kui tavaliste sokkidega.

 • Avatar
  Vasta Svea 29. oktoober 2014 at 13:27

  Soovitan netis sportsidrectist ka uurida, võid kvaliteetseid brändi asju palju odavamalt saada, kui meie poodidest. Muidugi seal on mõttekas mingi grupiga tellida, siis tuleb saatekulu ka mõistlik.

  • Avatar
   Vasta Eva 29. oktoober 2014 at 14:11

   Või lähed SD poodi Ülemistes.. Ja postikulu on viimasel ajal olnud 1 euro, kui tellid vähemalt 100 eest, ei pea mingeid kambakaid tegema. 🙂

   • Avatar
    Vasta Mannu 29. oktoober 2014 at 15:14

    Ülemiste SD pood üsna kallis.

   • Avatar
    Vasta Svea 29. oktoober 2014 at 16:30

    Ma olen tellinud ka 1000 euro eest ning on päris kopsakas postikulu tulnud. Eks see vist oleneb sellest, mida tellid.

    • Avatar
     Vasta Gea 30. oktoober 2014 at 06:22

     Ilmselt rääkis Eva sellest, et viimasel ajal on tihti kampaaniad, et postikulu on 1 eur :).