Kassid LAPSED Mari Milvi

igasugune lobajutt

13. detsember 2014

Mul on mõnikord nii, et tahaks rääkida ühest ja teisest ja kolmandast, siis mõtlen, et eks ma siis mingi hetk kirjutan sellest kõigest, aga tegelikult ei ole mul mahti ega aega ja siis lõpuks teen ma sellise siit ja sealt segamini postituse, mis mulle miskipärast endale üldse ei meeldi. Krt, üks post, üks teema! Aga mis seal ikka.

milvike-6866125

rüüke

Esiteks ma tahtsin teile näidata, kui vahva rüü Mari Mimi Baby käest kingituseks sai. Koos sellise talvise kombega oli pakis üks lendlev liblikatega kleit, mida vaadates ma kurvastasin, et õues ju nii külm, et Mari seda nii pea kanda ei saa. Eile aga selgus, et saab ikka küll, sest nagu ka Merje, lähme meie ka oma perega Tenerifele. Halleluuja! Viimati käisin ma Tenerifel kaks kuud enne rasedaks jäämist ja nüüd saan ma sinna minna kogu oma väikse perega!

61435_10151221977049911_1151292032_n-5003877

Siinkohal on muidugi mõned agad – esiteks ma natukene kardan Mariga nii pikalt reisida. Lisaks läheb lend Rootsist, seega Eestist lahkume juba päev varem. Tagasi tulles on aga nii, et meie lend jõuab Rootsi kell 16.05, kohe me lennukist maha ei saa, ehk pool 5. Laev tagasi Eestisse väljub aga kell 6. Seega oleks vaja kedagi, kes elab Rootsis ja saaks meid autoga kiirelt tasu eest tuua sadamasse 29dal jaanuaril. Või siis… hankida mingisugune ööbimiskoht, mis on ka üsna niru valik. Kui kellelgi on ideid, siis võtan need heldelt vastu. Ühtlasi, kui keegi töötab Tallinkis, siis palun anda mulle teada, tahaks paari asja küsida!

Teiseks oleks mul vaja selleks ajavahemikuks kedagi, kes tahaks testida, mis tunne on siga omada. Ehk siis – kui sa elad oma majas ja tahad seahoidja olla, siis palun anna mulle endast teada. Mul on väga raske nii pikaks ajaks jätta ämma seaga, sest Milvil on teinekord komme näiteks jeehat lasta ja ämm talle küll järele ei jõua. Säärane lisastress tundub üleliigne nii talle kui meile.

Mis veel… Peeter ja Ülle otsivad ikka kodu ja nad on armsamad kui eales varem! Kassid jõuluks koju! Pildil Ülle sensuaalselt uut peremeest ootamas. Kas see võiks olla sina?

dsc_0637-3108192Mis veel…Ahjaa, kuna Maril on ju see uus ja uhke hobune ja lisaks veel üks…rattalaadne toode, siis ma leian, et tal pole nii palju loomi vaja, seega annan ära ühe rohelise hüppelooma, kui kellelgi seda vaja peaks olema. Ainult ise peab järgi tulema Männikule. Kui ma täna suudan koristama hakata, siis arvatavasti lisandub sinna veel mänguasju, sest neid on Maril ikka liiga palju, kuigi ma olen neid sada korda ära andnud.

anda-2684879

Rohkem mul praegu midagi öelda ei ole. Olge mõnnad.

Loe ka neid postitusi!

17 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Diana 15. detsember 2014 at 19:50

    No eks hea oleks minna ca jaanuari keskpaigas.. see aasta olime 8-15jaanuar Tenerifel, Playa las America piirkonnas,samas piirkonnas olime ka 2013kevad. Jaanuaris oli sooja max 23 kraadi ja ookeani vesi oli 19 kraadi(ja see tundus väga soojana ,võrreldes basseini veega). Üks aasta ööbisime Paraiso del Sollis ja nüüd viimati Parque The Christobalis. Mõlemaga jäime rahule:) Süüa tegime kas ise või siis käisime väljas söömas! Ja noh eks seda odavat veini sai ka omajagu ostetud 😀
    Ja Olavi on niii lahe mees, super, et ta just sel saarel on 😉
    Mallukas ,kas saite need eriti odavad lennupiletid,21 euri läbi Stockholmi? Me jäime neist igatahes ilma.. nüüd pakkumises sisi 75 euri (y)!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 15. detsember 2014 at 20:39

      Me neid 21 euriseid ei saanud, mul läksid kokku 222 mulle, Kardole ja Marile. Igatahes ma ootan juba ka VÄGA meie puhkust 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle 14. detsember 2014 at 12:32

    Ma töötan Tallinkis. Stockholmist väljub laev uue graafiku järgi 17:30, seega sinna peale ei jõua Sa kahjuks mingi valemiga.. Võimalus on tulla läbi Turu, kuigi see on paras seiklus, sest Turust peaks veel rongiga Helsingisse minema ja sealt laevaga üle. Ei tea, kas te viitsite Mariga selle ette võtta, eriti pärast reisi, kui tahaks kiiresti koju saada. Ehk on mugavam kuskil Stockis ööbida ja siis järgmine päev tulla. Ma võin anda ühe kinkekaardi ka, kui see abiks oleks. Majutusega Stockis kahjuks aidata ei saa.

  • Avatar
    Vasta K 14. detsember 2014 at 10:31

    Mallukas hea! Palun anna infot, mis ilm Tenerifel jaanuaris olla võiks (kasvõi umbes-täpselt ehk tead). Ise plaanime ka minna aga tahaks ikka sooja saada…..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. detsember 2014 at 11:00

      Ma sain aru et 20+

  • Avatar
    Vasta Monika 13. detsember 2014 at 18:51

    Mina töötasin Tallinkis, aga Soome liinis. Küsi, kui oskan, siis vastan.

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. detsember 2014 at 17:18

    Mu õde töötab muidu Tallinkis, et võin temalt küsida midagi, mida teada tahad.

  • Avatar
    Vasta Diana 13. detsember 2014 at 16:49

    Ooo Tenerife on mu meelest üks parimat kohti kus perega puhata:)
    Kus kanti lähete? Playa de las americas?
    Heade asjade kokku sattumisel,võime isegi jaanuari keskpaigas/lõpus sinna saarele sattuda;)
    Ära reisi pärast üldse põe,küll Marike lennu ilusasti vastu peab!
    A ja Terenifel hüpake läbi Kompassi,üks on Adeje piirkonnas ja teine Los Christianoses..sealt saate kõikide parkide ja muud sellise huvitava..piletid hea hinnaga(lisaks eesti keelne teenindus ja ei mingeid probleeme):) Mina soovitaks ka Loro Parki minna, Monkey parki(saate kipkonni ja ahvikesi ise sööta) ,Kindlasti Siam Park, Kuna Mari on veel väikene siis merereisid ja El Teide jäävad valikust välja.. Aga parima ülevaate saategi Tenerife Kompassist;)

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2014 at 17:45

      Tenerife Kompasside omanik ja juhataja on meie väga hea perekonnasõber, nii et ma usun, et sinna lähme me nagunii kohe kindlasti. Mis kuupäeval ise Tenerifele minek? Ma ise tahaks ööbida Adeje piirkonnas, sest ka eelmine kord olin seal ja tunnen kanti.

  • Avatar
    Vasta T 13. detsember 2014 at 15:31

    Mina sooviksin ka seda hüppelooma, võin ise järgi tulla, näiteks esmaspäeval 🙂
    Poiss oleks kindlasti rõõmus.

  • Avatar
    Vasta Kadi 13. detsember 2014 at 14:07

    Oh, kui hüppeloom on alles, siis võin kohe järgi tulla, oleksin 3 mintsaga kohal 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 13. detsember 2014 at 12:23

    Tulime just oma väikese perega Tenerifelt. Ilm oli väga mõnus ja jõudsime nädalaga päris palju ära teha. Kartsin natuke lendamist väikese lapsega ( ta on mul Marist kuu aega noorem), aga ta oli nii ròõmus terve aeg. Lõbustas pigem teisi seal ja magas ka paar tundi. Meie läksime Soome kaudu ja lend kestis 6,5 tundi. Nädal läks nii kiiresti seal, jõudsime ka palju ära teha muidugi. Rentisime auto kohapeal ja nägime päris palju, takso on ka muidugi odavam seal kui eestis. Minge kindlasti Loro parki lapsega jalutama, seal on nii ilus ja palju vaatamist, meid muidugi tüütasid need linnud lõpuks ära. Kui teil on keegi hoidja veel kaasas siis minge ka Siam parki( veepark) seAl on hullult lahe.

  • Avatar
    Vasta sopp 13. detsember 2014 at 12:05

    “kohe me lennukist maha ei saa, ehk pool 5. Laev tagasi Eestisse väljub aga kell 6”

    Eee.. see loogika Sul hästi ei klapi, unusta kohe ära. Ses mõttes, et – saabute te ju Skavstasse, mis asub tunni-pooleteise kaugusel Stockholmist. Lahkute ilmselt Värtahamnenist, Tallinki laevaga? See väljub 17.45 ehk kõige hiljem 17.30 saad veel check-inist läbi. Kuna aga enne seda on veel piletid vaja automaadist või kassast hankida, siis 17.20 hiljemalt peaks nagu sadamas olema.
    Kui Sa nüüd kaardilt seda vaatad https://goo.gl/maps/0MVkE siis – telepordimasinaga inimest pead vist pigem otsima 🙂 Ma õhtust tipptundi liikluses siin ei pea vist mainimagi, et näidata, et see plaan ei tööta… Arlandalt veel väga napilt ehk jõuaks, aga üldiselt on sellisel kellaajal ka E4 ikka täiesti kinni, mina viimati kl 16.20 Arlandal maandudes jõudsin taksoga koju peale 18. Kusjuures elan praktiliselt Värtahamn’i sadama kõrval..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2014 at 12:06

      Oh appi, siis tuleb ilmselgelt mingi pleiss sebida 🙁

  • Avatar
    Vasta Pisi 13. detsember 2014 at 11:48

    Kuidas see hüppeloom muidu on? On lapsel sellega nö mugav hüpata?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. detsember 2014 at 11:50

      Mari ei ole selle vastu huvi tundnud, aga kuna see nii popp asi on, siis ju ehk ikka on

      • Avatar
        Vasta Kk 13. detsember 2014 at 13:09

        Mu tuttava lastel ka selline kummihobu. Lapsed hakkasid mängima sellega alles hiljem, kui nende kujutlusvõime arenes.