KARDO Mari TÄNA ON MUL SELJAS/JALAS

hello, sunshine!

27. aprill 2014

Eile oli jälle võrratu päev, aga kuna mul on ees võrratu pühapäeva pidamine, räägin ma kiiresti ja piltide abiga. Esiteks võttis Sannu meid peale ja pärast kiiret shopingut jõudsimegi me muugale, kus elab Kardo vend ja vanavanemad.

Kuna seal käis suuremat sorti köögikappide värvimine, otsustasin mina, et las Sannu värvib siis minu juuksed. Nimelt oli Arangur saatnud mulle paki, mis oli lihtsalt kõige ilusamini pakitud kingitus, mida ma elus saanud olen. Armas karp, roosa krepppaber, siidpaelad. Oeh, tõeline roosamanna kuubis.

arangur-1024x512-8548018

Pean tunnistama, et ma alguses natukene kahtlesin Sandri oskuses juukseid värvida, aga ta sai sellega imeliselt hakkama ja me kõik olime mu uue juuksevärviga (mis on põhimõttelised samasugune kui enne, aga ühtlasem ja punase läikega) hirmus rahul. Karbis olnud juuksemask tegi mu juuksed nii mõnusalt pehmeks, aga isegi enne, värvi maha pestes, mõtlesin ma, et see värv jätab juba ise juuksed mõnusaks. Tavaliselt kui ma värvi maha pesen, siis on juuksed sellised takused, enne kui palsami peale paned. Aga seekord olid kohe normaalsed. Ja üldse, kui arvestada ka seda, et ma kasutasin ära värvisegust ainult poole, saan ma veel ühe korra mingi hetk juukseid värvida. Halleluuja. Aga nüüd tagasi meie laupäeva juurde.

Muugal jätsime Mari vanavanaisale ja läksime ise Kabelikivi otsa istuma. Kes ei tea, mis see on, siis siinkohal teile väheke infot – Kabelikivi on rändrahn Viimsi vallas Muugal. Suuruselt Ehalkivi järel teine hiidrahn Eestis. Kabelikivi on 18,7 m pikkune, 15 m laiune ja kuni 7 m kõrgune hiidrahn. Kivi maapealse osa maht on 728 kuupmeetrit, kuid koos maa-aluse osaga on ta eeldatavasti palju suurem.

Kui ma sukad jalast ära võtsin, sain isegi mina sinna üles turnitud. Istusime seal kolmekesti ja sõime pulgakomme. Mõtlesin hetkeks, et ma olen ikka nii täiskasvanulik lapsevanem 😀
mallu-4-1024x512-6850801

Uudistasime veel väheke loodust ja siis läksime sööma ja grillima. Kõik oli võrratu, nagu ikka!

mallu1-494x1024-7170478

Seelik: BTM

mallu21-1024x661-1425486

Lõpetuseks ma näitan teile, kuidas Rolf Mari rõõmustas ja Kardo tantsu vihtus. Pange siis ikka videole kvaliteeti kah juurde, muidu on üsna nadi teine.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liis 27. aprill 2014 at 11:46

    Haha, ma tunnen pidevalt, et ma olen “eriti täiskasvanulik” lapsevanem:D

  • Avatar
    Vasta H. 27. aprill 2014 at 11:46

    Maril on äge kets 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa L 27. aprill 2014 at 11:40

    Kui ma lugesin videole tutvustavat lõiku, arvasin ma, et raadiost tuleb Rolf Roosalu laul! 😀 Aga oops, hoopis Rolf on koer. 😀