Ilukraam Kingiloos

uueks aastaks nahk korda

18. detsember 2014

Ma olen teile sada korda Babe kreemi kiitnud, mis a) lõhnab imeliselt, b) aitas mul lahti saada rõvedatest punnidest põskedel ja lõual. Nüüd aitab sellest lobast, annan selle imekreemi koos samasse AKN sarja kuuluva toonikuga ka ühele oma lugejate proovida.

babe-7471011

Niisutav geel-kreem on mitmetoimeline päeva- ja öökreem rasusele, suurepoorilisele ja ärritunud nahale. Kreem reguleerib ja normaliseerib liigset rasueritust ja naha pH-d, vähendab rasu ja naha läiget, tagab värske, sileda ja mati nahapinna. Antiseptiliste omadustega, väldib pooride ummistumist, kiirendab naha taastumist ja aknest põhjustatud kahjustuste ja armide paranemist, sobib akne raviprotsessi tugitootena, sobib igale vanusegrupile.

Poore ahendav toonik, pH 4,0. Toniseerib ja silub rasust ja aknelekalduvusega nahka, eemaldab pindmise rasu, surnud rakkude jäänused, ahendab poore ja väldib nende ummistumist, pinguldava toimega, reguleerib ja tasakaalustab rasueritust, on antiseptiliste omadustega.

Et võita, tuleb sul ainult kirjutada kommentaaridesse enda parim näohooldusnipp. Kellel soovi, võib lisaks hakata ka Babe Facebooki jälgijaks, sest ka seal toimuvad aeg-ajalt uuele kraamile loosid!

Loe ka neid postitusi!

162 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Käts 14. jaanuar 2015 at 15:46

    Millal loosimine toimub ka? Kuu saab varsti postituse tegemisest täis 🙂

  • Avatar
    Vasta Ille 27. detsember 2014 at 21:17

    Ei oska miskit imeretsepti edasi anda, kui igaõhtune näo puhastus ja nahale sobiva kreemi peale kandmine

  • Avatar
    Vasta ElSecreto 23. detsember 2014 at 00:42

    Oleks siis mõni nipp.. Põhikoolist saadik punnilise näonahaga võidelda üritanud, ka nahaarstilt eri kreemide retsepte saanud. Vahepeal kõige hullem nägu ei tundunudki, T-tsoonis ikka tekkis neid punne, aga pool aastat tagasi lõpetasin pillide söömise ja nüüd on tõsine jama jälle näos lahti. Pole kunagi põskedel ja üleüldse põhimõtteliselt kogu nägu punne täis olnud. Pesen iga hommik ja õhtu salitsüülhapet sisaldava vahuga ja tõmban näo veel toonikuga üle, lisaks kasutan teepuuõlipulka ja ei miskit. Nutumaik suus vahel, osta igast kraami kokku, millest kasu ei ole. Lootsin varem ka, et läheb aastatega üle, aga ei, praegu 24 ja nägu veel hullem kui pubekana kohati.
    KORRAKS tundus, et üks teepuuõli sisaldav nöopesugeel aitas, aga seda ainult natukeseks ajaks, vot, nipp on selline, et nippi ei ole.

  • Avatar
    Vasta Annika K. 22. detsember 2014 at 13:05

    Minu parimaks näohooldusnipiks on näo pesemine naturaalse seebiga 1-2 korda päevas (hommikul ja õhtul) ja teepuuõli kasutamine punnide tarbeks. Nahk veel 100% timmis ei ole ja seepärast olekski huvitav proovida noid BABE tooteid 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 21. detsember 2014 at 17:53

    Nippe pole.. aga viimasel ajal katsetan palju igasugu maskide ja kummeliaurudega. Ja super leid kaubamajast oli 4 eurine näopesusvamm, mis on lihtsalt vhantasdiline!! soovitan seda küll! Ja väga tahaksin võita, sest ma tahan nii väga oma punnidest lahti saada!

  • Avatar
    Vasta Marii 21. detsember 2014 at 14:45

    Kas seda saab nipiks nimetada, aga igal õhtul meigi mahavõtmine näopiimaga aitab nahka korras hoida, lisaks sellele ka niisutab 🙂 Meigivahendid peab samuti puhtad hoidma, mida pesen seebiveega umbes kord nädalas.

  • Avatar
    Vasta Kaia 20. detsember 2014 at 23:43

    Minul pole mingit nippi, sest ma arvan, et selleks, et seda nipiks kutsuda, peaks see toimima ka, aga kuna mu nägu näeb praegu välja nagu miiniväli, siis ilmselt ei toimi need “nipid” mul.

  • Avatar
    Vasta lilll 20. detsember 2014 at 23:00

    Kuna pole üldse viitsinud mingisugust erilist kosmeetikakraami šopata, on minu näohooldusnipina täitsa toiminud siiani regulaarne trenn, saun, õige toitumine ja muidugi alati enne magamaminekut meigi eemaldamine. Aga seda toodet tahaks ikka täiega proovida küll!

  • Avatar
    Vasta Karolin S 20. detsember 2014 at 22:43

    Minul mingit erilist nippi pole, kuid alati soovitaks meigi õhtul maha võtta, ning mind on kuiva naha puhul aidanud erinevad näoõlid (mandli,porgandi).

  • Avatar
    Vasta Reilika 20. detsember 2014 at 20:49

    Pesen näo, toonik ja seejärel kreem:)

  • Avatar
    Vasta Maris 20. detsember 2014 at 20:36

    Ma olen vist kõik nipid ära proovinud – ei tööta mitte miski. Nüüd ainult ootan millal see pubekaelu lõppeb, kuigi pole enam ammu pubekaeas 😀

  • Avatar
    Vasta Brigita 20. detsember 2014 at 18:04

    Minu parimaks nipiks on ilmselt tervislik toitumine ja piisavalt vee joomine.
    Praegu nahk nii käest ära, niiet selline kink kuluks väga ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Mariliis 20. detsember 2014 at 16:22

    Kui ikka juba akne kallal siis peaks kindlasti nahaarstile minema,saad õiged kreemid või ravimid,mis teevad naha korda.
    Minul on mõned näpunäited mida ise jälgin.Ei näpi kunagi peasemata kätega nägu.Iga päev või ülepäeva võtan näo kuivatamiseks uue puhta rätiku.Vahetan padjapüüri vähemalt 3 päeva tagant.Joon palju vett.Ja kasutan mineraalskosmeetikat.Punnidele määrin nahaarsti kirjutatud geeli.

  • Avatar
    Vasta Triin 20. detsember 2014 at 14:32

    Minu parim abiline akne puhul on regulaarne kosmeetiku külastamine. Lisaks veel korralik puhastus ja hoolitsus kodus ja tulemus on väga hea. Olen proovinud Babe tooteid ja need tõesti aitavad!

  • Avatar
    Vasta HelenaaT 20. detsember 2014 at 13:26

    Minu igapäevane hooldus on neutral vahuga pesu + dove niisutav kreem. 🙂

  • Avatar
    Vasta Helen 20. detsember 2014 at 13:08

    No kõige parem nipp on katta nägu suusamaskiga, aga natuke annab juurde ka koorimine ja korralik niisutus (kuivatavad tooteid tuleks minema visata akne korral). Samas armide ja suurte pooride peitmiseks ei ole ma mingit head vahendit leidnud. Ka need primerid ei aita, aga äkki tuleks neid panna pahtlilabidaga, et saaks kõik augud nahas täidetud, et sinna peal ehitada siis veel korralik kiht krohvi.

  • Avatar
    Vasta Iryna 20. detsember 2014 at 10:47

    Enne magama minekut puhastan nägu ära, koorin, kord nädalas teen maaski, kasutan näovett ja kreemitan 🙂

  • Avatar
    Vasta Ester 20. detsember 2014 at 02:28

    Tooted valida vastavalt nahatüübile, tsitrusviljades olev C-vitamiin mõjub näojumele hästi. Lisaks apelsinide ja sidrunite söömisele võib neid kasulikke puuvilju ka nahale välispidiselt kanda, et saavutada kaunis jume. Näonahk peegeldab seda, mis toimub keha sees. Halb näonahk näitab, et keha pole piisavalt toidetud, seetõttu tuleks regulaarselt tarbida multivitamiine ja juua palju vett! Mett võib oma loomulikul kujul kasutada näomaskina või kui soetad näohooldusvahendeid, veenduda, et seal oleks ka mett sees.Kodune munamask on väga efektiine vahend, kuidas puhast nahka saavutada. Löö muna lahti ja kasuta munavalget, kanna see nahale ja nägu loputades näed, et su jume on juba kaunim.Veatut näonahka ihkavad ju kõik naised, kuid selle saavutamine ja hoidmine võib osutuda parajaks väljakutseks.:) 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. detsember 2014 at 00:05

    Minu parim nipp on ka õhtul kindlasti meigi maha võtmine ning pärast näo pesemine. Ja kui ma kooli vms ei lähe, siis ei pane üldse meiki 😛

  • Avatar
    Vasta Aurum 19. detsember 2014 at 22:23

    Minu parim näohooldusnipp on kosutav uni 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 19. detsember 2014 at 21:57

    Minu täielik lemmikasi on Nurme seebi kookosrasv! Ega teised kookosrasvad teistsugused pole, aga see nurme seebi oma on oma ilusa potsiku ja olemisega lihtsalt nii nii lemmik! see teeb naha niii pehmeks ja on seda igatepidi palju parandanud ka
    Mitsellaarvesi on samuti mu jaoks tore uus avastus – ikka väga korralikult eemaldab meigi:)

  • Avatar
    Vasta Helen 19. detsember 2014 at 20:41

    Tundub, et mul ei olegi seda imenippi, sest mu nahk on pidevalt kohutav, seega kuluks see kreem väga väga ära.

  • Avatar
    Vasta Piia Pohlak 19. detsember 2014 at 19:40

    Siiani erilist nippi pole leidnud, puhastan näonahka igal õhtul. Lõpuks, mida võib ka nipiks nimetada, oli nahaarstile minek, sealt sain retseptiga mingisuguse pisikese geeli näonahale, mis on aidanud.

  • Avatar
    Vasta Triin 19. detsember 2014 at 17:26

    Kõige parem on õhtuti korralikult nägu meigist puhastada. Soovitan selleks Organic Surge daily care wash näopesugeeli, mis on 100% looduslik ja jätab naha mõnusalt pehmeks ja niisutatuks. Siis kannan näole paraja koguse mõnusat kreemi.
    Tegelikult on minu lemmiknipiks üks korralik tiir aurusaunas 🙂

  • Avatar
    Vasta Elina 19. detsember 2014 at 17:16

    Mul mingit erilist nippi ei olegi ja imevahendit pole avastanud.
    Nägu hakkab hullult kiiresti läikima, selleks, et meik püsiks, kasutan kindlasti praimerit ja hiljem panen puudrit jumestuskreemile peale meigisvammiga, mitte pintsliga, sest nii kinnitub puuder paremini ja meik on kauapüsivam.
    Näopesuks kasutan täiesti tavalist näopesugeeli, oli vist mingi neemipuuga ja pidi olema aknele kalduvale nahale. Mulle meeldib see tunduvalt rohkem kui Seebi Nurme sügavpuhastav näopesuseep. Ei aidanud näonahka paremaks kuidagi muuta, üldse oli ikka tüütu selle seebiga mässata ja kipitas ikka meeletult, kui kogemata silma läks 😀 Tean enda näonaha kohta kindlalt öelda, et see sügavpuhastav seep ei teinud nahka paremaks, sest olen kasutanud ära juba 3 antud seepi, et see arvamus ei tule ainult paarist kasutuskorrast vms, katsetasin ikka pikka aega.
    Kosmeetik rääkis, et ise koorib ta oma nahka soolaga, kuid mul ei soovitanud, sest mul palju õrnem ja tundlikum nahk. Kuid regulaarne näonaha koorimine on mul vist naha seisundit parandanud küll natuke, ei ole nii meeletult palju enam neid vastikuid punnikesi.

  • Avatar
    Vasta Eneli 19. detsember 2014 at 17:10

    Vesi, uni, toitumine, puhastamine ja niisutamine takkaotsa! Ega siin muid trikke vast polegi tarvis 😉

    http://www.dodolce.com

  • Avatar
    Vasta Maarja 19. detsember 2014 at 14:08

    Ma kasutan näopesugeeli, milleks hetkel on Garnier. Ja näovett kasutan ka. Lemmikuks on saanud Puhta Looduse kurgiga näovesi.
    Lisaks soetasin endale Body Shopist teepuuõliga pooride ahendaja seerumi. Seda üritan ka iga õhtu näole määrida. Tundub, et see on aidanud, sest nägu tundub puhtam ja ootamatuid punne nii tihti enam ei tule. Veel saan kiita JOIKi sügavpuhastavat näoõli. Ka see tegi näonaha väga puhtaks!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 19. detsember 2014 at 13:20

    Nippe pole. Näonahka olukord oleneb täiesti erinevatest asjaoludest (talvel kehv) ning punnikesed tulevad ikka aeg-ajalt. Lihtsalt pesen külma veega nägu ja siiani tundub, et see mõjub paremini kui kreemid, maskid jne 🙂

  • Avatar
    Vasta Jette 19. detsember 2014 at 13:11

    Aeg-ajalt kuuma auru tegemine ja selle vee sisse panen kummelit/mett või sidrunit. 🙂

  • Avatar
    Vasta kelly 19. detsember 2014 at 11:33

    Parimaks nipiks pean seda, et puhastan alati oma nägu! Hommikuti ja õhtuti ning kunagi ei lähe meigiga magama!! Selle vastu olen totaalselt! kindlasti teeb maskitamine nägu paremaks, kuid kahjuks see mul väga meeles ei püsi 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrid S 19. detsember 2014 at 10:11

    Minu lemmik näohooldusnipp on saunas näomaski kasutamine. Ideaalis võiks enne nahka koorida ja leiliruumi minnes maski peale panna. Nahk on pärast nii sile ja pehme:)

  • Avatar
    Vasta Bino 19. detsember 2014 at 00:11

    Parim nipp on kurgivedelik ja kraanivesi 😉

  • Avatar
    Vasta Lizzu 19. detsember 2014 at 00:09

    Ei olegi mingit väga head nippi, salitsüülhapet sisaldavad geelid-kreemid aitavad vast natuke ja samuti toimivad paremini need tooted, millel on nahaga sama pH.

  • Avatar
    Vasta Lizzu 19. detsember 2014 at 00:07

    Ei olegi mingit väga head nippi, salitsüülhapet sisaldavad geelid-kreemid aitavad vast natuke rohkem ja ka sellised tooted toimivad paremini, millel on nahaga sama pH.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. detsember 2014 at 23:53

    Parim nipp on ennast pesta, proovige korra, uskumatu, kui puhas võib nahk olla 😀 Eriti soovitaks seda kõigile neile, kes regulaarselt Tallinna ühistranspordis liiguvad – teie oma nahk puhas ja tänu teie puhtusele teiste elu ka lillelisem.

  • Avatar
    Vasta Liisi 18. detsember 2014 at 23:48

    Kohvipaksuga koorimine ja mesi.Puhastavad hästi mõlemad!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 18. detsember 2014 at 23:00

    Niisutamine on parim nipp ja vee joomine.

  • Avatar
    Vasta Gloria 18. detsember 2014 at 22:43

    Teaks nippe, mis aitavad ka… Noh, üks asi mis teen on see, et punnidele panen teepuuõli ja loodan, et kuivatab ära.

  • Avatar
    Vasta ruudu 18. detsember 2014 at 22:41

    Kummeliteega näonaha puhastamine. Tõesti toimib igatsugu täpikeste rahustamiseks.

  • Avatar
    Vasta Ma 18. detsember 2014 at 21:54

    Minu ainus siiamaani toimiv nipp näohoolduseks on see, et tuleb lihtsalt oma nägu võimalikult puhas hoida igasugusest jamast. Mida vähem ma ennast meigin, mida vähem sinna igasugust jama määrin, seda vähem on mul punne ja muud jama. Muud imenippi ma küll ei tea…

  • Avatar
    Vasta G:) 18. detsember 2014 at 21:43

    Puhastan iga õhtu nägu ja võtan meigi maha.

  • Avatar
    Vasta Lizzu 18. detsember 2014 at 21:07

    Kasutan salitsüülhapet sisaldavat BB-kreemi ja näogeeli 🙂 hoiab ilusti kontrolli all võrdlemisi kehvas olukorras naha.

  • Avatar
    Vasta A. 18. detsember 2014 at 20:42

    Parim nipp on regulaarne puhastamine ja niisutamine. Puhas lollus on arvata, et kui nahk on rasune/punniline, siis võib niisutamise vahele jätta. Kosmeetikast tasuks proovida mineraalpuudreid tavaliste jumestuskreemide ja puudrite asemel- kui on selline nahk mis kipub nö “pekki minema”, on mineraalkosmeetika suureks abiks. Eriti kui tunned, et ilma kosmeetikata justkui ei saagi, sest nahk ei ole kõige ilusam.

  • Avatar
    Vasta Maria 18. detsember 2014 at 20:34

    Duši all ja hommikuti kasutan vaheldumisi käsitööna valminud tõrvaseepi (kuskilt laadalt ostetud) ja Nurme Seebi sügavpuhastavat näoseepi. Nüüd olen poolteist nädalat ka oil cleansing methodit katsetanud, aga ei tee seda mitte riitsinusõliga, vaid tavalise safloorõliga. See viimane on näonahas kõige suuremad muutused esile kutsunud ehk see vist ongi nüüd mu nipp – mul on ninal ja laubal eluaeg ülisuured poorid + komedoonid olnud, aga nüüd on need paaaaaaaalju heledamaks ja märkamatumaks muutunud. Niisutajana kasutan ka sedasama õli. Kord nädalas teen rohelise saviga maski.

  • Avatar
    Vasta Liisa 18. detsember 2014 at 20:24

    Parim nipp – igal õhtul ökoseebiga meik maha 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaia 18. detsember 2014 at 20:14

    Peab piisavalt magama ja vett jooma. Ise pesen, puhastan ja kreemitan igal õhtul nägu ja kasutan suhteliselt kvaliteetset meiki aga nahk on ikkagi selline kahtlane, võiks kindlasti parem olla. Loodetavasti Babe tooted teevad siis imet 🙂

  • Avatar
    Vasta Keiti 18. detsember 2014 at 20:10

    Parim näohooldusnipp on ilmselgelt näonaha puhastamine nii hommikuti kui õhtuti! 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 18. detsember 2014 at 18:54

    Minu nipiks on igasuguste isetehtud maskide ja koorijate katsetamine, saialille tinktuur on ka vahetevahel abiks. Mul on probleemne nahk ka dekoltee piirkonnas ning siis on alalõpmata probleem et suurema kaelusega pluused jäävad kappi. Oleks vahva kui saaks seda toodete sarja proovida, ehk teeb ka minuga imesid, ning saaks piinlikkust tundmata ka avaramaid pluuse kanda. 🙂

  • Avatar
    Vasta eliko 18. detsember 2014 at 18:37

    Piisav uni. Korralik toitumine

  • Avatar
    Vasta Anette 18. detsember 2014 at 18:36

    Eelkõige hoian oma näonahka korras sellega, et ei meigi ennast iga päev, ainult siis kui on vaja olla ilusam või kui tahan tööl natuke kobedam välja näha. Kuna ma meigin ennast suhteliselt vähe, siis tänu sellele kulub ka meiki vähem ja ma raatsin osta kvaliteetsemaid ja natuke kallimaid tooteid. Selge on see, et hommikuti ja õhtuti pesen oma nägu korralikult. Juba ammusest ajast on mu lemmikuks kujunenud The Body Shopi teepuuõli näovaht – tõesti mul see töötab!! Ja kui peaksin mingi vistriku leidma, siis tupsutan samuti sama sarja kreemi sinna peale. Nädalas kord või paar teen maske ja sügavpuhastust. Ja voila – puhas näonahk 🙂

  • Avatar
    Vasta pille 18. detsember 2014 at 18:33

    Mu vanaema õpetas, et iga hommik tuleb nägu KÜLMA veega pesta, siis püsib noorena. Nii olen teinud ka, vara öelda, kas aitab, aga värskendav on küll. Vanaemal endal muideks on oma ea kohta väga kena nahk!

  • Avatar
    Vasta Marianne 18. detsember 2014 at 18:15

    Mina pesen nägu iga öhtu örnatoimelise koorijaga, vahetan padjapüüre iga nädal, ei meigi. Ütleks, et need asjad enne rasedust aitasid, aga nüüd peale sünnitust on näol nö puhkeperiood ja selline periood, kui punnid vohama hakkavad. Ja siis ei tule mitte kaks-kolm, vaid ikka kümmekond, need on valulikud ja väikesed, ebameeldivad. Endale need lausa karjuvad vastu kui peeglisse vaatan, mees muidugi väidab, et pole midagi nii hull, et ei hakka esialgu silmagi. Yeah, right.

    • Avatar
      Vasta Marianne 18. detsember 2014 at 18:18

      Nonii, pool kommentaari kadus ära.
      … Olen kasutanud igasuguseid punnikreeme ja geele, vahte jne. Igatahes prooviksin ka selle paljukiidetud sarja ära, ehk teeb mu näonahaga imesid. 🙂 jään loosiönnele lootma!

  • Avatar
    Vasta Kätukas 18. detsember 2014 at 17:40

    Aknega olen võidelnud sellest ajast saati, mil puberteet mu uksele koputas. Olen proovinud kõikvõimalikke asju, alates Oriflame toodetest lõpetates nahaarsti poolt väljakirjutatud mingite x kreemidega. Miski pole suurt aidanud. Aitab vaid see, kui kanda nii vähe kui võimalik ja nii tihti kui vajalik meiki. Aga oma näonahaga ei taha küll eriti meigita kodunt väljuda, seega pole just kõige õigem inimene seda soovitama 😀 Põhiliselt puhastan näo igal õhtul korralikult meigieemaldajaga, duši all käies meeldib väga Nurme Seebi näoseep. Täiesti I M E L I N E toode!!!! Puhastab nägu niiiii hästi!!! Pärast panen niisutavat kreemi ja sellega võib ilurituaalid näoga lõppenuks lugeda.
    Loositav komplekt tundub olevat küll väga super, tahaks üliiiväga proovida midagi, mis on inimestel reaalselt ka aidanud aknega võidelda. Ei taha olla igavesti pubeka näonahaga 🙁

  • Avatar
    Vasta Cat 18. detsember 2014 at 17:22

    Probleemid näonahaga tekkisid minul alles 19-aastaselt. Juba aastaid olen oma näo kallal vaeva näinud ning erinevaid tooteid katsetanud. Suurim probleem seisneb aga minu väheses enesekindluses – ma lihtsalt ei suuda kodust ilma meigita väljuda. See tekitab aga surnud ringi, sest jumestuskreemid/BB-kreemid tekitavad minul vistrikke juurde. Nii ma siis maskitan ja koorin ja puhastan, aga sisuliselt nullin selle kõik ära :(. Hiljuti avastasin Kaubamajast teepuuõliga BB-kreemi, mis on minu nahale hästi mõjunud. See peidab enamuse mu iluvigadest, ilma neid juurde tekitamata. Olukorda on pisut paremaks muutnud ka Lushi Grease Lightning spot treatment. Olen tõesti lõputult katsetanud erinevate jumestus- ning nahahooldustoodetega, kuid midagi, mis minu probleemid lahendaks, pole siiani leidnud. Loodan, et Babe kreem ja toonik suudavad ka minu nahaga imet teha ning minu enesekindluse taastada 🙂

  • Avatar
    Vasta Teele 18. detsember 2014 at 17:07

    Minu parim nipp, (eriti talvel, kui nahk on kuiv ja ketendab) on mee ja suhkru näomask. Lihtsalt segad vedela mee ja suhkru kokku, kannad näole ja masseerid kuni suhkur lahustub või enam ei viitsi. Väga mõnus kooslus: suhkur koorib ja mesi niisutab.
    PS! antud seguga saab väga edukalt ka huuled korda!

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis T. 18. detsember 2014 at 16:37

    Võib tunduda küll imelik, aga töötab, vähemalt minu puhul 😀 võtad õhtul meigi maha ja määrid nägu täiesti tavalise toiduõliga kokku, ja näonahk on ilus, soovitan teistelegi seda 😀

  • Avatar
    Vasta KH. 18. detsember 2014 at 16:33

    Parim nipp? Pesu ja niisutus 🙂

  • Avatar
    Vasta JP. 18. detsember 2014 at 16:19

    Head näohooldusnippi mul polegi sest nägu on kuidagi täitsa käest ära läinud viimasel ajal 🙁 aga puhastamine ja veel kord puhastamine peaks ju teoorias väärt nipp olema! 🙂 ja kuna just magasin apteegis Babe toodete allahindlust siis sellist võitu sooviks küll! 😛

  • Avatar
    Vasta Kati 18. detsember 2014 at 16:04

    Mina olen proovinud alates 14 eluaastast kõikvõimalikke nippe. Mul oli akne ning see sundis kõike proovima. Alustasin poest müüdavatest vahenditest. Enamusega polnud midagi teha ning tegid asja palju hullemaks. Üks lemmik siiski tekkis, mida kasutan praeguseni – Garnier pure active 3 in 1. Naha tegi mõnusaks, kuid akne oli visa võitleja. Sealt edasi proovisin kodus tehtud maske ja kosmeetikut. Kosmeetiku juures käimisest oli abi ( Käisin Eesti esimese ilu erakooli õppesalongis ). Kuid sellest oli vaid nii kaua abi, kui seal käisid.
    Vabanesin lõpuks kangete ravimitega aknest, millel oli palju toredaid kõrvalmõjusid. Kuid senimaani pole akne tagasi tulnud ning sellest on möödas 5 aastat. Nahaarsti juurde pöördumine oli tõesti väga õige otsus.
    Et head nahka säilitada, üritan tarbida võimalikult vähe tooteid ning eelistan lihtsust ja looduslikkust. Ning meigi eemaldan igal õhtul, et nahk hingata saaks. Ja muidugi tarbin palju vedelikku.

  • Avatar
    Vasta Riina 18. detsember 2014 at 15:41

    Kuigi kasutan ka Eucerini rohelise sarja tooteid ja religiooselt (ka pärast kõige karmimat pidu) võtan õhtuti meigi maha….siis kõige parim nipp: ära näpi oma nahka!
    Nii pea kui tööl on kiire ja kodus saab aega veeta vähe, veel vähem peegli ees….on nahk super kena! Nii pea kui on vaba päev ja saab kodus natuke rohkem ringi töllerdatud ning peeglisse eputatud…leian kohe mida pigiastada-nokkida ja tagajärg on laiguline nahk ja uued punnid.

    Mida vähem kätega näole kallale lähen, seda kaunim 😀

  • Avatar
    Vasta Kristina Z 18. detsember 2014 at 15:06

    Iga õhtu meigi eemaldamine (kui meigin) ja korralik pesu puhta veega. Nädalas ~kord kooriva kreemi kasutamine.

    Aknest olen õnneks võitu saanud (alguses rohtude abil, hiljem pillid), aga näonahk on sellegipoolest üsna probleemne.

  • Avatar
    Vasta MS 18. detsember 2014 at 14:58

    Ma niii tahaks võita seda:D

    Mul on kolm põhiasja, millega oma nägu korras hoian, nägu hoolikalt hommikul ja õhtul pesta, aegajalt koorivad maskid kohvipaksuga ja paar meigivaba päeva nädalas:D..Koduse emana on mul hetkel neid meigivabu päevi kuskil 4:Daga kui linna poodi lähen, siis teen ennast ikka alati ilusamaks meigiga:D

  • Avatar
    Vasta Merilin 18. detsember 2014 at 14:32

    Pesen hommikuti ja õhtuti nägu, õhtuti 3 in 1 mingi koorija taoline kreem, nädalas kaks korda mask ja ikkagi on liiga palju rasu ja tekivad punnid. Olen väga masenduses nende pärast..

  • Avatar
    Vasta Liisi 18. detsember 2014 at 14:30

    Väga mingeid nippe pole..meik alati maha õhtul, iga hommik ja õhtu kreem v näoõli ja ega väga mingeid kindlaid asju polegi, mis teen.

  • Avatar
    Vasta Merru 18. detsember 2014 at 14:12

    PORGANDIPÜREE. Jah. Ostad poest beebidele mõeldud purgi porgandipüreed. Kannad seda vatipadjaga puhtale näole, kaelale, dekolteele ühtlase kihi, hoiad peal nii u 5-10 min (igal ühel erinev aeg, olenevalt näonaha toonist jm iseärasustest)pesed maha ja voilaa näonahk on kohe säravam ja kergelt jumekas. Praegusesse aastaaega ideaalne lahendus, toidab nahka ka. (PS: Enne super tähtsat üritus ei tasuks siiski sellega katsetada, võib laiguline jääda jm sada äpardust juhtuda)

  • Avatar
    Vasta Liina 18. detsember 2014 at 13:56

    Kõige olulisem on siit juba muidugi läbi käinud – igal õhtul meik maha võtta ja nägu puhastada. Mina olen hiljuti enda jaoks avastanud ka toitvad näoõlid – kuigi mul on rasvasepoolsem nahk ja esialgu olin skeptiline (et mismõttes panen õlile veel õli juurde), aga tegelikkuses aitab pigem rasueritust reguleerida ja hommikul ärgates on nahk pringim, pehmem ja värskem.

  • Avatar
    Vasta Evelin 18. detsember 2014 at 13:54

    Parim nipp on see, et õhtul tuleks nägu alati ära pesta, mingit jama ei tohiks süüa ja peaks saama piisavalt iluund, siis peaks näonahk enamvähem ilusana püsima. Kahjuks ma muidugi alati ei tee nii:(

  • Avatar
    Vasta Piia 18. detsember 2014 at 13:46

    Minu parim nipp – vist õliga näopesu. Määrid õli (jojoba või mingi segu) näkku, teed väikese rätiku kuuma veega märjaks ja katad sellega näo ja siis istud niimoodi rätik näos 2 minutit. Pärast loputad rätiku sooja veega ja pühid õli sellega näost maha (nägu otseselt veega ei loputagi). Jätab nii-nii-nii pehmeks, nahk paraneb oluliselt ja läheb palju aeglasemalt rasuseks/mustaks.
    Lisaks muidugi… nii vähe meiki kui võimalik 😉

  • Avatar
    Vasta Helina 18. detsember 2014 at 13:42

    Ainukene toode, mis senini ka mingit reaalset mõju on avaldanud, on JOIKi kooriv näokreem. Ainukene probleem on aga see, et teda tohib vaid nädalas korra kasutada.

  • Avatar
    Vasta Karmen 18. detsember 2014 at 13:41

    Oeh, olen mitu-mitu aastat aknega võidelnud, käin erinevate nahaarstide juures, on küll paremaks läinud, aga siiski on punnid ja punetav nahk. Praegu peale antibiootikumi kuuri, ostsin selle Natural Skinny Herbsi tee, mis peaks mürgid välja viima, proovin looduslikumat teedpidi, samuti olen teinud nüüd mõnda aega igal hommikul näo jääkuubikuga üle, väga mõnus, nahk õhetab ja on värske, soovitan proovida. Loomulikult meigi eemaldan õhtuti ja üleüldse vabal päeval end ei meigi. Ma olen kõike proovinud, miks siis mitte ka selle sarja asju. Ehk on tõesti tegu imetootega ja ma saan ükskord omale normaalse näonaha tagasi 🙁

  • Avatar
    Vasta Marite 18. detsember 2014 at 13:31

    Võtan meigi iga õhtu maha, puhastan nägu iga hommik ja õhtu 🙂

  • Avatar
    Vasta Pamela 18. detsember 2014 at 13:25

    Minu kõige-kõige parem nipp on näo pesemine! 🙂
    Ning EI ŠOKOLAADILE on ka väga hea nipp! 😀 See mul muidugi väga hästi ei toimi, kuid igapäev ikka üritan…

  • Avatar
    Vasta Piret 18. detsember 2014 at 13:23

    Oleks mul siis vaid mõni hea nipp 🙁 usun, et ehk siis oleks ka näonahk korras kui mõnda superideed teaks. Näonaha puhastamiseks kasutan Garnieri tooteid ja eks aegajalt saab nahka kooritud ja maskitatud. Ehk oleks nendest fäänsidest toodetest abi, et julgelt lõpuks ka ilma meigita välja minna ning ei peaks oma näo pärast koguaeg põdema.

  • Avatar
    Vasta Merilin 18. detsember 2014 at 13:12

    Mul on näonahaga koguaeg probleeme, küll tekivad punnid lõuale või laubale, alati on neid. Kui aga hakkasin kasutama Ingli Pai näovett, on näonahk ilusamaks läinud, varasemalt kasutan alkoholiga näovett, mis ainult ärritas mu nahka.

    Minu parim näohooldusnipp on Ingli Pai mudamask korra nädalas, see teeb näonaha nii pehmeks ja puhastab näonahka niiii hästi,
    samuti saan üheks nipiks öelda veel kuiva näonaha puhul, et panna niisutavat (võimalikult väherasvast) kreemi enne magamaminekut näole ja hommikul on nahk väga hea pehme ja niisutatud.

  • Avatar
    Vasta Eku 18. detsember 2014 at 13:09

    Minu “nipp” on õigesti toituda 🙂 Ise ka varem ei uskunud seda asja, aga praeguseks olen veendunud, et toit mõjutab nahka samamoodi nagu kõike muud sinu kehas. Ehk siis võid nägu kraapida ja määrida ja maskitada ükskõik millega ja kui palju, aga kui nahale vajalikke toitaeineid toidus puudu jääb, siis pole sellest lihtsalt kasu 😉 Kalamaksaõli kapslid, D-vitamiini, tsingi piisav kogus jm ongi need nipid, koos suurtest suhkrukogustest hoidumisega.
    Sellega ma ei väida, et ainult toitumisega saab kõik korda, aga see on kindlasti aluseks!

  • Avatar
    Vasta Marbrit 18. detsember 2014 at 13:07

    Parim nipp on hommikuti nahk puhastatada ja kanda näole näokreem ja õhtul enne magama minekut samuti nägu puhastada 🙂

  • Avatar
    Vasta Berit 18. detsember 2014 at 13:02

    Tugeva aknega võideldes ka täiskasvanueas, ei ole senimaani kahjuks looduslikud vahendid aidanud… Aastast aastasse olen perearstil lasknud kirjutada Skinoren kreemi koos Akneflug nahalahusega. Kuna nende pidev tarvitamine teeb naha kuivaks, niisutan seda aegajal mõne usaldusväärse kreemiga.

  • Avatar
    Vasta sandra 18. detsember 2014 at 13:01

    Joon palju vett!

  • Avatar
    Vasta Silvia Volmar 18. detsember 2014 at 12:55

    Ainuke aeg, kui mu näonahk normaalses seisus on, on suvel, kui nahk palju päikest näeb. Talvel ei oska midagi ette võtta:/

  • Avatar
    Vasta Jane 18. detsember 2014 at 12:47

    Minu nipp on koju jõudes koheselt meik maha võtta, et nägu puhata saaks. Niisutamiseks olen vahel kasutanud päevalille õli, mis sobib hästi mu nahale.

  • Avatar
    Vasta Mamsel 18. detsember 2014 at 12:36

    Tere Mallukas!

    Mina olen oma punnidega hädas juba väga-väga mitmeid aastaid. Alates sellest kui olin 13-14 kuni tänaseni, mil olen juba 22.
    Meiki ma praktiliselt kanda ei saagi.
    Olen proovinud igsuguseid koorivaid ja puhastavaid jms tooteid aga no ei midagi.
    Kuna need ei ole aidanud, siis teen endale lihtsalt kohvi-mee maski ning hiljem panen saialillesalvi peale. See teeb näonaha pehmeks. Aga seda ka ainult üheks päevaks. Talvel, kui on veidikenegi külmem(ei pea isegi alla nulli olema) koorub mul kenasti paar kihti nahka maha.

    Sinu soovitatud varianti ma veel proovinud ei ole ning sooviksin üliväga oma naha lõppude lõpuks korda saada! 🙂

  • Avatar
    Vasta merka 18. detsember 2014 at 12:34

    Mee ja kurgi mask 😉

  • Avatar
    Vasta Merilyn 18. detsember 2014 at 12:33

    Tere.

    Ma ostsin endale Babe nahka tasakaalsutava kreemi 19.95- eest. Kahjuks see minu nahale ei sobinud. Olen 2-3 korda seda kasutanud. Kui keegi soovib, siis olen nõus 15- eest müüma.

    Merilyn

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. detsember 2014 at 12:32

    Mina mökerdan endale aegajalt mett näkku, enne pesu..teeb näo mõnusalt pehmeks 🙂
    Näiteks kui nohu on ja ninaalune kare, siis panen ka mett peale.

  • Avatar
    Vasta lillu 18. detsember 2014 at 12:28

    Õhtuti meik maha, kord nädalas koorin nägu ja joon väga palju vett.

  • Avatar
    Vasta Janeli 18. detsember 2014 at 12:10

    Ühtki imetoodet ma kahjuks leidnud ei ole. Küll aga üritan ma võimalikult vähe meiki kasutada ning õhtul-hommikul alati nägu puhastada.

  • Avatar
    Vasta Kertu 18. detsember 2014 at 12:09

    Paraku olen mina üks nendest kes pole seda parimat “nippi” enda jaoks leidunud, küll katsetanud kõike võimalikku, kuid tulutult babe´i toodetest ehk saakski minu parim nipp 🙂

  • Avatar
    Vasta Anu 18. detsember 2014 at 12:08

    Joon palju vett, alati võtan meigi enne magama minekut maha ja koorin nahka korrapäraselt. Nägu kreemitan hüpoallergilise apteegikreemiga, kuna mul on ülitundlik näonahk.

  • Avatar
    Vasta Hanna 18. detsember 2014 at 12:08

    Mul on üpris hea näonahk, nii et palju nippe ei kasuta, kuid meigi mahavõtmine ja igaõhtune näopesu on kindlasti oluline.

  • Avatar
    Vasta Kristi 18. detsember 2014 at 12:05

    Minu ainus nipp on mitte oma punne näppida (mida ma üldjuhul ei suuda). Nii kui pisemat punnihakatistki näen, siis lasen kohe küüned taha 😀 mis seal salata , enamusr ajast näengi välja nahi kärnaärni. Aga ma töötan oma probleemiga 😀

  • Avatar
    Vasta Daria 18. detsember 2014 at 12:04

    Jahvatatud kaerahelbed ja/või tatra tang igapäevaselt. Toimib kõige paremini siis, kui nahk on juba puhastatud ning poorid avatud – kohe pärast dušši. Paljud arvavad, et kaer ainult koorib, kuid tegelikult on sellel ka niisutav toime.

  • Avatar
    Vasta Ann 18. detsember 2014 at 12:04

    Mina kasutan Nurme Seebi sügavpuhastavat näoseepi. Ja ma päriselt ei tea, mis juhtub, kui nad selle tootmise kunagi lõpetama peaks. 🙁 See on ainukene asi, mis mu näonahka veidikenegi kontrolli all hoiab. Loomulikult kasutan võimalikult vähe meiki ja pesen selle ka pärast kasutamist kohe maha. Ja aegajalt saab kohvipaksuga ning seejärel meega kooritud. 🙂

  • Avatar
    Vasta H. 18. detsember 2014 at 11:59

    Kõige parem ongi vist nägu korralikult puhastada, hommikuti ja õhtuti ja kui võimalik siis ilma jumestuskreemide-puudriteta päev mööda saata. Läbisin just ravikuuri, et raskekujulisest aknest lahti saada sest mitte midagi muud ei aidanud, kõik läks allamäge stressist ning ilmselt ka hormoonidest . Ilmselt vaatan kriitilise pilguga üle oma toidud, et vähem tarbida rasvaseid ja magusaid asju, puhastan nägu ja üritan ise positiivne olla 🙂

  • Avatar
    Vasta Riin 18. detsember 2014 at 11:59

    minu nipiks on ka absoluutselt alati meigi mahavõtmine, näo koorimine igapäevaseks kasutamiseks mõeldud the body shopi teepuuõli koorijaga, mis mul ka kohe otsas on ning siis loodusliku näokreemi pealekandmine. Samuti aitab vee joomine

  • Avatar
    Vasta Anni 18. detsember 2014 at 11:51

    Minu nipp on igasugu maskid – nt savimask, kooriv mask, niisutav mask. Teen neid vahelduvalt ja mitu korda nädalas. Koorivatest maskides on eriline lemmik RENi keemiline koorija (http://www.feelunique.com/p/REN-Glycolactic-Radiance-Renewal-Mask-50ml), siis ei pea nahka mingite teradega nühkima. Pärast on nahk ilus ja särav ja värske :).

  • Avatar
    Vasta neiu 18. detsember 2014 at 11:50

    Meik KOHE koju jõudes maha. Ja pyyan eelistada looduslikku, aga akne nõuab vahel enamat

  • Avatar
    Vasta Krista 18. detsember 2014 at 11:46

    Eluaeg olen näonahaga vett ja vilet näinud. Kasutanud nii kalleid tooteid kui ka soodsaid tooteid. Imevahendeid veel leidnud ei ole. Aga muidu ikka nägu õhtul korralikult puhtaks ja kohvipuruga (+mesi, kaerahelbed, mingit head õli) näokoorimist teen ka.

  • Avatar
    Vasta Heleri 18. detsember 2014 at 11:41

    Korralik näopuhastus,niisutus hommikul ja õhtul.Vähemalt korra nädalas näomask.

  • Avatar
    Vasta Sandra J 18. detsember 2014 at 11:38

    Oma lõusta on vist aegajalt hea pesta

  • Avatar
    Vasta Si 18. detsember 2014 at 11:36

    Mul mingit nippi ei ole, aga vajan neid tooteid väga. Mul nii rasune nahk ja kui veel meigi peale panen läigin ma näost nagu oleks just meigiga trennis käinud. Ja punnid tekivad ka jõle tihti igalepoole 🙁

  • Avatar
    Vasta Kaidi 18. detsember 2014 at 11:36

    Kvaliteetne näokreem iga päev ja kord kuus kosmeetik.

  • Avatar
    Vasta liina 18. detsember 2014 at 11:30

    Iga hommik ja õhtu pesen nägu puhta veega. õhtuti kasutan joiki soolaseepi, et õrnalt koorida ja kreemi asemel kasutan kookosõli v annmarie börlindi mingit apelsini-peedi seerumit. aaga ikka olen jube pisvinninägu :)) je

  • Avatar
    Vasta Liisa 18. detsember 2014 at 11:26

    Mulle meeldib vahepeal nägu kookoseseebiga pesta, ma ei tea kui kasulik see on, aga pärast on küll väga mõnus ja puhas tunne näol.

  • Avatar
    Vasta chrizti 18. detsember 2014 at 11:23

    minu “nipp” on see, et niisutan iga õhtu ja hommik oma nägu kreemiga, rohkem ma ei teegi oma näoga midagi, kuid talveperioodil tulevad alati mulle soovimatud punnid otsaette ning ka mu nahk on rasune, see komplekt oleks perfect for me! 🙂

  • Avatar
    Vasta getter 18. detsember 2014 at 11:10

    Mina olen kasutanud aastaid Bioderma näovett. Pikalt see ka aitas, kuid enam mitte. Nüüd jätsin ka pillide võtmise ära siis tuleb ja tuleb neid punne. Nädalavahetusel soetasin Babe AKN geel-kreemi (olin eelnevalt lugenud sinu blogist selle kohta). Kuid jah hind on üsna krõbe sellel. Siis ei tee hullu kui üks komplekt oleks varuks 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura-Liis 18. detsember 2014 at 11:09

    Minu nipp on juua võimalikult palju vett ning õhtuti ikka meik alati maha võtta!

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 18. detsember 2014 at 11:08

    Väga hea on soolasaun. Nii näonahale kui kogu kehale. Hõõrud ennast soolaga sisse ja naudid soojust ja kohe tunned kuidas nahk puhastub.

  • Avatar
    Vasta Kertu 18. detsember 2014 at 11:05

    Mina võtan iga õhtu meigi maha, vahepeal koorin nahka ka mee-kohvi maskiga. Vistrikuid tupsutan saialilletinktuuriga.

  • Avatar
    Vasta Maria 18. detsember 2014 at 11:03

    baking soda sidruni teepuuõli näomask

  • Avatar
    Vasta Maarja 18. detsember 2014 at 10:58

    Parim nipp peaks olema igaõhtune ja -hommikune näopuhastus ja kreemitamine, aga kuna kõik tooted efekti ei oma, siis võib ikka aeg-ajalt täppe näost leida. Praegu on enam-vähem tulemuse andnud Eucerini probleemse näonaha sari, julgen soovitada 🙂 …aga minul jätab näonaha liiga kuivaks. Nii et katsetaksin nüüd vahelduseks Babe tooteid.

  • Avatar
    Vasta Laura 18. detsember 2014 at 10:54

    Otseselt nagu mingit nippi ei ole aga igaõhtu pesen näo pesugeeliga ja ülepäeviti koorin ka õrna koorijaga nägu. Pärast pesu kasutan ka näovett ja varem kasutasin ka ühte kreemi, mis oleks siis pidanud need jubedad punnid mu näost ära kaotama aga no seda see küll ei teinud. Olen igasugu erinevaid vahendeid kasutanud aga ikka nendest punnidest lahti ei saa. Oleks nagu juba aeg ilus nahk saada 🙁

  • Avatar
    Vasta Eli 18. detsember 2014 at 10:50

    Puhastus hommikul ja õhtul + niisutamine vähemalt kord päevas aitab suuremad näonaha katastroofid ära hoida. Aga vot komedoonidega olen ma ikka püsti hädas, kuigi olen igasuguseid tooteid katsetanud. On kellelgi soovitusi?

  • Avatar
    Vasta anne-mary 18. detsember 2014 at 10:37

    Usun, et hea näonahk saab alguse sellest, kui kasutada õigeid vahendeid vastavalt oma näonaha tüübile. Ise meigin end suht harva, lasen näonahal puhata. Kui on meik peal siis kasutan häid meigitooteid, mis sobivad mu nahale hästi. Mõni toode kohe ei sobi ja tekitab siis punetust või punne. Õhtuti enne magaminekut kohe kindlasti meik maha võtta.
    Ka talvel tuleb pöörata erilist tähelepänu oma nöonahale, külm ja tuul teevad oma töö. Ühesõnaga kasutada õigeid tooteid vastavalt oma nahatüübile, kasutada häid meigitooteid, kuigi ise arvan et mida vähem meiki seda parem, lasta nahal olla puhas:) . Ja enne magamaminekut kindlasti meik maha võtta, kui seda peal on:)

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. detsember 2014 at 10:36

    Kohvipuruga nägu hõõruda ehk 🙂

  • Avatar
    Vasta Airika 18. detsember 2014 at 10:35

    Mul on väga probleemne nahk, mille tõttu olen proovinud väga palju erinevaid asju. Alates kodustest näomaskidest kuni roaccutane 8 kuulise kuurini välja.

    Apteegi kosmeetikast soovitaksin Oilatum Soft-i, http://cache.osta.ee/iv2/auctions/1_1_18227257.jpg , see on tegelikult vanniemulsioon. Mina kasutan seda nii, et õhtuti ja hommikuti panen näo peale u 1 korgi täie, hõõrun kuni läheb vahtu ja kuni mahti on ja loputan maha. Näonahaga on teinud imesid.

    Kodustest vahenditest meeldib kurk, pärm, mesi näomaskidena.

    Elementaarseks pean igal õhtul meigi maha pesemist, puhastamist. Ma ei ole vist kunagi elus veel make-upiga magama läinud, ükskõik kui väsinud ma ka ei oleks. Muidugi oleks ideaalne kasutada mineraalkosmeetikat, aga oleks ainult rohkem raha selleks 🙂

    Palju oleneb ka toitumisest + hea uni + palju vett!

    Olge rõõmsad !

  • Avatar
    Vasta k2tz 18. detsember 2014 at 10:33

    Parim nipp üksikute punnide raviks on hambapasta. Aluseline ja kuivatab hästi. Hea nipp armidest lahti saamiseks on eukalüpti õli. 🙂

  • Avatar
    Vasta Bertha 18. detsember 2014 at 10:30

    Pesen hommikuti ja õhtuti nägu bodyshopi teepuuõli sarja pesugeeliga, aegajalt kasutan ka sama sarja koorijat.

  • Avatar
    Vasta Deiri 18. detsember 2014 at 10:23

    Ei lähe meigiga magama 🙂

  • Avatar
    Vasta S. 18. detsember 2014 at 10:20

    Mina kasutan Nurme seebi tõrvaseepi ja see teeb imesid! Mitte miski pole mind aidanud, kuid pool aastat tagasi leidsin selle ja… enam käest ei lase.

  • Avatar
    Vasta B 18. detsember 2014 at 10:19

    “Nipid” kui neid nii võib nimetada, sest tegelikult olen ma kahjuks päris laisk näonaha eest hoolitseja on näo aurutamine ja pesemine Nurme Seebi teepuuõli seebiga. Kui tekivad nahaprobleemid, kasutan ka puhast teepuuõli, mis aitab väga hästi.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 18. detsember 2014 at 10:18

    Mul otseselt ka mingit nippi ei ole, kuid praegu hea lugeda ja hiljem proovida.. Kuid, mul on samuti pooridega hulga probleeme. Kunagi oli akne, sellest sain lahti, aga ma olengi varsti ise näost üks suur poor 😀

    Muidu pesen nägu õhtul-hommikul, korra – kaks nädalas maskitan nägu mudamaski ning shokolaadiga ja hiljem peale seda kreemitan.. ( Kreemitan tihedamini, kui kord-kaks nädalas:D)

    Aga esmalt plaanin minna nüüd näohooldusesse ja sealt edasi rohkem nippe vast küsida..

  • Avatar
    Vasta kristiina 18. detsember 2014 at 10:17

    Mina “koorin” näonahka peale Puhta Looduse mustika näopesugeeli kasutamist sooja ja niiske froteerätikuga. Pärast on nii mõnus ja puhas ja pehme tunne :).

  • Avatar
    Vasta liisa 18. detsember 2014 at 10:15

    Saun .

  • Avatar
    Vasta Kirke 18. detsember 2014 at 10:15

    Määrin näo õhtuti kookosõliga kokku . 🙂 Ja kui nägu väga metsa läheb (minu ensa kriteeriumite järgi), siis tuleb Lushi Herbalism või Ocean Salt alati lahkelt appi ja teeb imet. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gea 18. detsember 2014 at 10:12

    Kuna ma meigin end nädalas korra voi kaks, siis jaksan/viitsin näo ilusti puhtaks teha. Muul ajal, mil olen meigivaba, siis mingeid suuri puhastusrituaale ma läbi ei vii. Minu ainuke nipp on koik ühes näovesi 🙂

  • Avatar
    Vasta triin 18. detsember 2014 at 10:00

    Mina pean sada korda endale meelde tuletama, et õhtuti meigi maha võtaksin ja aeg-ajalt ka kreemitaks.

  • Avatar
    Vasta K. 18. detsember 2014 at 09:59

    Parimaks koorijaks on mul osutunud mee, oliiviõli ja meresoola segu. Nahk on soola poolt mõnusalt kooritud ja puhas ja mesi+oliiviõli teevad naha niiii pehmeks. 🙂 Ka dekoltee piirkonda olen selle komboga hooldanud.

  • Avatar
    Vasta totulotupiilu 18. detsember 2014 at 09:56

    Mulle toimib nt iga päev sebamedi seebiga näopesu, Nisuiduõli määrin näole kohe pärast näopesu, ja korra nädalas kasutan savimaski.

  • Avatar
    Vasta Sandra 18. detsember 2014 at 09:50

    Hea uni 😉

  • Avatar
    Vasta Triin T 18. detsember 2014 at 09:48

    Minu näopuhastusnipp on see, et ma peale näopesu ma alati niisutan nahka kreemiga, ehkki mul on rasune nahk. Siis nahk ei hakka tootma lisarasu, sest ta on juba nö “toidetud” 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina R 18. detsember 2014 at 09:44

    Kui nahk on eriti ärritunud ja punniline, mida ta sellise heitliku kliimaga ka kipub olema, siis teen näole rohelise tee ja piima segu maski. Võtab hästi ärritust maha ning nahk näeb elujõulisem välja. Lisaks hoian oma kreeme alati külmikus sest hommikul jaheda kreemi näole kandmine (eriti silmakreemi puhul) aitab lahti saada sellest paistetusest ja nägu näeb erksam välja.

  • Avatar
    Vasta Helena 18. detsember 2014 at 09:43

    Mul oleks seda mehele tarvis! Tema näonahk on üsna inetu, oleme igasuguseid vahendeid proovinud aga seni ei aita miski.

  • Avatar
    Vasta Helen 18. detsember 2014 at 09:41

    Minu nipiks on kord nädalas kasutada Joiki rohelise tee-piparmündi maski. Teeb näo eriti puhtaks ja annab mõnusa värske tunde. 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 18. detsember 2014 at 09:39

    oee, ma niii vajaks neid vahendeid! Olen ka üks neist, kelle puberteet ei löppe vist kunagi. Ja no kui iga päev on nahal 10 aastat juba miinimum 30-40 punni ehk sis aknele kalduv nahk. käidud arstil, kostmeetikute juures, proovitud oi ki palju erinevaid vahendeid. Mul veel see, et iga talv ja lisaks veega pestes on hakanud aaaaaastaid näonahk kestendama suu ünbrusest. Eelmine aasta löpuks leidsin apteegist Bioderma Sebium H2O näovee, mis ei lase kestendama minna. Ja see tähendab et veega ei pesegi. See on nii puhastuseks kui näovee asemel, seega ainult sellega vötsingi meiki maha. Ülihalb komme oli mul ka punnide pigistamine. Olen vist löpuks aru saanud, et pigem käia tihedamini kosmeetiku juures seda tegemas – ja 2 kuuga natuke paremaks läinud nahk tänu talle – Tallinnas Kaunis Kaunimaks kosmeetik Deili’le. Aga siiski punnid ikka tulevad ja tulevad. Temalt sain ka happekreemi ja happe näopesugeeli, mis peaks ka reguleerima epidermise tasakaalu. Kuna olen alles paar kuud käinud, siis loodan, et kui pidevalt puhastab, siis varsti ikka tuleb punne ka vähem.
    Aga parim nipp vist – hoida näpud eemale punnidest ja minna kosmeetiku juurde seda tegema. Ja kui tuleb punn, siis tupsutada cutasepti vöi 3%vesinikuga. Mul on nahk pinnakuiv aga tegelikult väga rasune. Aeg-ajalt tugevad punnid, komedoonid ja niisama punnid. Aga kosmeetik töesti on 2 kuuga klaaristanud näonahka ikka silmnähtavalt. See ka siis üks nipp – kord kuus käia hoolduses.
    Hambapasta minule ei sobi – teed muidu nahavärvi punni hommikuks punaseks. Muidu natuke alandab küll punni. Nüüd olen hoidnud vesinikku u 5-10 sekki peal selle asemel.
    Ma vöiks kirjutama jäädagi 😀 aga ma niii-iii-iiuu väga tahaks neid tooteid endale! Ma ei jöua ära kuulata oma tuttavaid, kes kohtudes alati peavad mingi kommentaari mu näonaha Kohta ka tegema 😐

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. detsember 2014 at 09:32

    Sellest loosimisest lihtsalt pean osa võtma. Kuna mul diagnoositi ca 10 aastat tagasi rosaatsea,siis järgnes sellele paras peavalu igapäevase näohooldusega. Ei sobi enamus tooteid ja samas nahk mingil hetkel “väsib” ühest tootest ära. Ilmselt nii,nagu juuksedki tunduvad tahtvat aeg ajalt tootevahetust.Sari,mida ma hetkel kasutan,on Avene ja oi,kuidas see hakkab rahakotile.Kindlasti minu nr.1 reegel on igaõhtune dušš ja näopesu Avene vedelseebiga.Mis puudutab konkreetselt näiteks vistrike,siis siin kehtib külle reegel,et näpud peaks nendest eemale hoidma,kuni vähegi kannatab küüneviha mitte sisse ajada ja pigem kasutada spetsiaalseid aknevahendeid.Olen kasutanud ka Babe sarjast šampooni,kuna selle haigusega kaasneb sügelust pea piirkonnas,siis ka need hooldusvahendid peavad mul olema valitud veidi suurema hoolega. Seega just sellised sarjad,nagu Babe,Avene jm. peavad olema mul igapäevaselt olemas. Rosaatsea puhul on tegemist tõeliselt vastiku ja stressitekitava haigusega,mis mõjutab enesekindlust ja röövib ka kontrolli all hodmiseks omajagu raha.

  • Avatar
    Vasta Madli 18. detsember 2014 at 09:27

    Probleemideta näonaha jaoks on kõige õigem kombo rohke veejoomine + piisav puhastamine. Lisaks on mu lemmiktoode, mis aitab nii kuiva kui ka rasuse naha korral argaaniaõli. Endal on mul see otse Marokost toodud ja eriti puhas, aga ka Eestist leiab sobivat.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 18. detsember 2014 at 09:19

    Parim nöohooldusnipp on kindlasti igal õhtul meigi maha võtmine, korrapäraselt maskitamine,koorimine ja igapäevane niisutamine! 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva-Lota 18. detsember 2014 at 09:17

    Meik õhtul maha, kord nädalas mask ja niisutavat kreemi alati pärast meigi maha võtmist

  • Avatar
    Vasta Mari 18. detsember 2014 at 09:14

    igal õhtul meik maha. Kuna mul on üsna kuiv nahk siis kasutan ka niisutavaid öökreeme. Hea nipp onväiksele punnile hambapastat ööseks peale panna. Hommikuks on punn kuivanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Britt 18. detsember 2014 at 09:12

    Parimaks ´´nipiks´´ on näopesu Nurme seebi sügavpuhastava näoseebiga. See jätab näo väga puhtaks ja usun, et üks hea näonaha alustalasid on selle korralik puhastamine, et nahk saaks vähemalt õhtul/öösel hingata. Ma ei ole tundnud ka, et nahk tänu sellele kuivem oleks nagu mõni kurdab.
    Tõesti super toode 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra 18. detsember 2014 at 09:10

    Polegi ühtegi erilist imenippi. Mõned päevad tagasi proovisin mee-“maski”, st siis lihtsalt mesi ilma lisanditeta 15 minutiks näkku. Tulemusi ei osanud näha 🙂 Igal õhtul pesen silm-näo puhtaks ja ongi kõik. Kui vahel harva investeerin mõnesse näohooldustootesse, siis ilmtingimata mulle see ei sobi.

  • Avatar
    Vasta Renate 18. detsember 2014 at 09:08

    Kuna ei kasuta meigi tooteid üldse siis ei ole mul probleeme sellega, küll aga olen alles teismeeas ja neid punne ja rasust nahka kohtab veel ikka pidevalt! Polegi leidnud midagi mis selle nagu lõplikult ära kaotaks või vähemaks võtaks.
    Seega hetkel kasutan lihtsalt toniseerivat puhastus vett näole ning õrnu ja niisutavaid kreeme, lemmik on “puhas loodus”: kurgi ja tähtvilja päevakreem 🙂

  • Avatar
    Vasta Andrea 18. detsember 2014 at 09:07

    Teaks ma ka vaid nippi, mis mu näonaha korda teeks.
    Puhastan korralikult, olen erinevaid tooteid proovinud, aga ikka miski ei muutu.
    Ehk siis see teeks mu näonahale jõuluime.

  • Avatar
    Vasta Riina K 18. detsember 2014 at 09:07

    Pesta igal hommikul ja õhtul nägu.

  • Avatar
    Vasta Marika 18. detsember 2014 at 09:05

    Minu nipp on puhastus+ niisutus. Kasutan selleks küll erinevaid tooteid, aga no midagigi eks? :/

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. detsember 2014 at 09:04

    Minu nipp hetkel on pesta nägu puhta veega nii hommikul kui ka õhtul.
    Kui meik peal on, siis selle võtan maha enne magama heitmist.
    Punnide vastu kasutan ka vahel seda hambapasta nippi või siis teepuuõli (mis on kahjuks juba otsas).
    Soovin oma näonahka hooldavate vahenditega hellitada 🙂

  • Avatar
    Vasta S. 18. detsember 2014 at 08:58

    Juba kui sa neist kirjutasid tekkis nii nii suur soov osta, kuid no ei ole sellist raha.

    Parim näohooldusnipp on minul ilmselt magamine. Kui varem arvasin, et mul on tõeline akne, siis peale seda, kui iga öö olen saanud vähemalt 8h und on näonahk märgatavalt paremaks läinud. Sinnajuurde muidugi igaõhtune näopesu jne.

  • Avatar
    Vasta Kadi 18. detsember 2014 at 08:57

    See kõige lihtsam – alati võta õhtul meik maha.

  • Avatar
    Vasta ents 18. detsember 2014 at 08:57

    Siiamaani on märksõnaks olnud Sebamedi näopuhastusvaht

  • Avatar
    Vasta jaanika 18. detsember 2014 at 08:53

    Teen ise kaerahelbe ja piima toore segu…teen maski ,teen ka mee ja kohvipaksu maske ja punnid likvideerin aaloe lille mahlaga! 😉 Olen rahul, aga sooviks ka midagi teist proovida kuid ei orienteeru selles kreemide ja maskide kaubanduses olevas maailmas eriti, niiet loodan siis hea õnne peale! 😉

  • Avatar
    Vasta Riin 18. detsember 2014 at 08:53

    Mul on üsna halb näonahk. Nahaarst kirjutas mingi aeg tagasi kreemi, mida kasutades oli tunne, et näonahk põleb 😀 Samas pole aru saada, et see kuidagi hästi oleks mõjunud. Tundub, et paremini mõjub igaõhtune näo puhastamine ja harv meigi kasutamine 🙂

  • Avatar
    Vasta Kersti 18. detsember 2014 at 08:52

    Mina võtan ka meigi igal õhtul maha… lahjendatud viinaga. Kuivatab jubedalt nahka, aga mul on ka üsna rasune nahk. Vahel kasutan punnide peal ka Nixodermi kreemi, mida kõik kunagi kiitsid. See aitab küll, aga kaua läheb aega. Tahaks ikka midagi tõhusamat.

    Ma eelmisel nädalal muidu käisin seda kreemi apteegist otsimas küll, sest sa soovitasid, aga rahavaesel jõuluajal ei tõusnud käsi seda riiulilt võtma. 19 eurot tundus too hetk ikkagi suur väljaminek.

    • Avatar
      Vasta Kristiina 18. detsember 2014 at 09:37

      ei tundu just eriti hea idee see viina ja vee segu kasutamine:/

  • Avatar
    Vasta Käthlin 18. detsember 2014 at 08:51

    Mina muidu kasutasin vahepea BIOTERMA sarjast Sebium näopuhastusgeeli ja näokreemi, kuigi mõne aja pärast millegipärast ei sobinud enam. Viimase paari kuu jooksul olen kasutanud täiesti tavalist 100% naturaalset kookosõli, peale sauna näole/kehale määrida ja hommikul nahk mõnus siidine.
    Olen ka vaadanud neid Babe tooteid ja oleks ka super saada see oma tundlikule nahale, see meeldiks talle kindlasti 🙂

  • Avatar
    Vasta Hanna 18. detsember 2014 at 08:48

    Iga õhtu tuleb nägu ära puhastada.

  • Avatar
    Vasta Kerli 18. detsember 2014 at 08:47

    Ei lähe meigiga magama, koorin ja maskitan nägu. Piisavalt und ja palju joon vett.

  • Avatar
    Vasta Karmen S 18. detsember 2014 at 08:45

    Oh kui ma seda loosi praegu nägin, tuli küll naeratus näole. Sa oled varem ka oma blogis nendest toodetest kirjutanud ja ma juba siis piilusin vaikselt nende toodete hindu ja pole veel raatsinud osta, aga nüüd on minu võimalus!!
    Parimaks nipiks on ehk iganädalane maski tegemine näole, vähemalt natukeseks ajaks on siis parem tunne, aga ega see ka kõikidele probleemidele mu näonahaga ei ole veel aidanud 🙂

    Oeh veelkord palunpalun mulle!! Võin ise järgi tulla/minna kõike võin 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrit L 18. detsember 2014 at 08:43

    Näonaha puhastamine igal hommikul ja õhtul ja kindlasti koorimiskinnastega ja kuna mul näonahk ilma kreemitamata hakkab kohe ketendama siis kasutan kõige rasvasemat kreemi õhtuti, Bepanthenit. Ei kujutaks elu ilma selleta ettegi, kuna tänu Bephantenile on mul lõpuks ilus ja niisutatud nahk 🙂

  • Avatar
    Vasta Katrina J 18. detsember 2014 at 08:43

    Pesen õhtuti kindlasti meigi maha, kasutan igapäevaselt õrnalt koorivat näopesugeeli + vahetan padjapüüri igal nädalal. 🙂

  • Avatar
    Vasta sirts 18. detsember 2014 at 08:40

    Peale hommikukohvi ei tasu kohvipaksu kraanikausist alla saata, vaid tuleks nägu koorida sellega!
    Ideaalne beebi pehme nahk jäâb 😉

  • Avatar
    Vasta Triin 18. detsember 2014 at 08:38

    Minu lemmik näohooldusnipp on see, et alati pesen meigi maha. Siis saab nahk öösel hingata ja ei tekki punne jms. Meigi pesen enamasti maha igas poes saada oleva tõrvaseebiga. See on looduslik, mõnusa suitsusauna lõhnaga ja teeb naha imeliselt puhtaks. Ma ei viitsi kasutada iga näoosa puhastamiseks eraldi vahendit ( silmameigi jms), sellega saab kõik korraga puhtaks.