Uncategorized

salakirvemõrtsukas?

22. detsember 2014

Hakkasin just juurdlema, et kas avalikke kirvemõrtsukaid üldse eksisteerib? Igatahes ma pean teile üles tunnistama ühe sõltuvuse – krimi(?)sarjad! Mu eriline lemmik on Criminal Minds, aga tegelikult meeldivad mulle kõik sellised sarjad, kus näidatakse, kuidas keegi maha notitakse ja siis kuidas see vend üles leitakse.

Ma isegi vaatan ID kanalilt igasuguseid debiilseid “päris saateid”, mida liigitatakse murderporniks (vähemalt South Pargis seda nii kutsuti). Räägitakse päriselust igasugu haigeid sündmusi ja asju, mis ilmas toimunud on.

Ma ei tea, miks ma neid vaatan, sest tulemus on käes – ma olen maailma paranoilisem inimene ja ma kardan KÕIKI! Kõik inimesed, kes mulle vastu tulevad, tunduvad mulle kahtlased ja ILMSELGELT on nad tegelikult mõrtsukad.

Armas vanaproua jalutab koeraga? TÜNG! Tegelikult lämmatas ta raudselt just oma kuus lapselast keldris ära. Või hoopis noormees, kes teeb õhtust jooksuringi? Tegelikult raudselt otsib järjekordset saaki, keda ära kägistada!

Seega, armas jõuluvana, palun too mulle pipragaas!

Ja Milvile too telk!

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristel 28. detsember 2014 at 12:23

    Ma vaatan samamoodi ikka väga tihti ID. Eneselegi teadmata miks ma seda teen 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 23. detsember 2014 at 15:20

    Meil oli siin päris kirvemõrtsukas ka, kahele vanainimesele lõi pähe, varastas raha ja pani majadele tule otsa. Ja pm oligi suvaline jorss, kelle majast mööda jalutati ja kooli käidi. Õudne eks.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 23. detsember 2014 at 11:26

    Mul vaatan ka päris tihti ID kanalit 😀 niiiiii põnev on vaadata aga tekitab ikka päris korralikke parakaid ja umbusaldust. Eriti ulme on “who on earth did I marry?” … okei need kõik on tegelt 😀

  • Avatar
    Vasta K. 23. detsember 2014 at 08:23

    Minu üks absoluutseid lemmikuid on ka Criminal Minds ja ainus telekanal mida ma näiteks kodus töötades taustaks viitsin kuulata on ID, sealt eriti Paula Zahni pikad dokid ja see saade Disappeared, mis räägib kadunud inimestest. Vaatasin isegi hiljem kuskilt Wikist, et palju on inimesi peale neid episoode üles leitud ja päris creepy KUI palju inimesi täiesti jäljetult igaveseks ära kaob. Sellised lood on ka päris haiged kus inimene 2.5 aastat peale abielu teada saab, et ta mees on tegelikult mingi psühhopaat ja hoopis teda stalkima hakkab.
    Aga mulle meeldib mõelda, et peale närvikõdi on sellest vaatamisest vähemalt nii palju kasu, et meid on ÄKKI selle paranoia võrra nüüd keerulisem kirvemõrvata 😀

  • Avatar
    Vasta Ma 23. detsember 2014 at 07:45

    Ma olen ka igasuguste krimkade fänn. Alustades Hercule Poirot’st ja Miss Marple’ist kuni Criminal Minds’ini. See viimane on enamasti kohutavalt õudne ja seal näidatakse eriti jõhkraid asju. Eile nt nägin osa, kus mingi vaimuhaige mees noori blonde röövis ja mida ta siis nende kõigiga tegi. Täiesti sürr! Õnneks tean, et päriselus asi nii hull ei ole – vähemalt Eestis mitte ja sellist hirmu tundma ei pea, kuigi ma näen tihti väga värdjaid unenägusid ja üksi kodus olla on ka suhteliselt hirmus.. Ise me seda endale teeme, aga no NII PÕNEV ON JU!!!

  • Avatar
    Vasta Mia 23. detsember 2014 at 00:30

    Ma sellepärast ei vaatagi selliseid sarju, et siis mul tekib tunne, et meie maailm on ikka totaalselt hukas ja kuna ma niisamagi paranoiline 😀 Kui nt õhtul pimedas koju kõnnin ja mingi mees mul taga kõnnib/minust mööda jalutab, siis esimene mõte et röövel või mõrtsukast sarivägistaja.

  • Avatar
    Vasta Annu 22. detsember 2014 at 22:29

    Mu lemmikud on Kadunud ja Ebatavalised kahtlusalused, enne oli Naisuurijad, siis muidugi Mujeres asesinas ehk naismõrvarid

  • Avatar
    Vasta KP 22. detsember 2014 at 22:10

    Appi, sama! 😀 Criminal Minds on kohati justkui päris õudukas 😀

  • Avatar
    Vasta Gätu 22. detsember 2014 at 21:53

    Haha, mul täpselt samamoodi, kui suvel õues jooksmas käisin õhtuti, siis alati oli mingi mööduv auto mingi vägistaja ja sarimõrvar, kes lihtsalt kõigepealt vägistab mu ja seejärel tapab 😀 Seepärast üldiselt jätsingi õhtutel jooksma minemata 😀

  • Avatar
    Vasta Svea 22. detsember 2014 at 21:51

    Haha, ma olen täpselt samasugune! Võin päevad läbi vaadata igasuguseid päris ja lavastatud krimisarju ning siis pärast imestan, miks mul nii haiged uned on! Öösel ei julge ma isegi muusikat kuulata kui koju kõnnin, sest kardan mõrtsukaid!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 22. detsember 2014 at 21:53

      Ma ei julge ka kunagi! Samas kui keegi tuleks ideega mind tappa, siis ma kahjuks olen enivei liiga aeglane 😀