Uncategorized

Mallu 2.0

19. aprill 2023

Mul on siin käsil mingisugune glow up. Või nii ma endale vähemalt väidan. Et kaaluga on nüüd kenasti ühel pool, on see mulle andnud “imelise võimaluse” endale aina uusi riideid osta. Ega mul väga muud varianti ei olnud ka, sest suhteliselt ebamugav oli ringi liikuda, kui trussikud ühes pükstega lihtsalt alla vajuvad. Ma ei saaks samas öelda, et see kurb ka poleks, sest mul on igasuguseid lemmikriideid, mis nüüd lihtsalt kurvalt äraandmise kotti rändasid. Kapis puhus juba vaikselt tuul. Seega olen tegelenud muudkui uute riiete ostmisega ja ma pean tunnistama, et see ei ole mu lemmiktegevus.

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Liz 19. aprill 2023 at 23:14

  Olen kaa nyyd umbes 5 korda siin Aussis laseris käinud, ikka veits kahtlane on seal paljalt olla. Õnneks pannakse prillid pähe, et ei näe mis näoga ta sul seal hargivahel ringi vaatab 😆 mingit geeli mulle kyll ei ole pandud ennem laserit. Valus pole, pigem tunnen karva põlemislõhna. Erilist muutust pole veel selle 5 kuuga käimisega näha olnud, peab ikka 10- 12x vist kokku ära käima, loodetavasti siis tuleb. Mulle taheti ka pähe määrida esimesel korral ” kohustuslikke” 400$ kreeme aga ma ytlesin et ei soovi. Neil võimalus peale laserit seda endale peale määrida ja kodus pole enam midagi pannud ja pole punetanud ega midagi.
  Aga ise peab kylili oma perse harali tõmbama ja siis ta seal askeldab paar sekki 😀

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. aprill 2023 at 10:11

   No jah, selles suhtes, et vahatamas on ka natsa naljakas käia, aga see on õnneks nii kiire värk 😀 laserdamine võtab vist kauem 😀

   • Avatar
    Vasta Liz 21. aprill 2023 at 07:00

    Mul hollywood braziilian ja under arms, kokku 10 min aint sees, selle aja sees ka riidest lahti võtmine niiet vb 5 min laser ise. Aga kui yle keha siis vist jaa veidi kauem.
    Mul suht tihe ja must karv, vb sellepärast pole nagu erilist muutust veel näinud.

  • Avatar
   Vasta Vaike 20. aprill 2023 at 14:26

   Ma viie kuuga põhimõtteliselt paljas juba, aga eks laserid ja karvad on erinevad. Mõned udemed mul veel jäänud, mai alguses kaheksas kord minna, aga suurt muutust nägin juba esimese korraga.
   Bikiini vahatamine võttis mul kuni 30 min, laserdamine vapsee 15 min.

   • Mallu
    Vasta Mallu 20. aprill 2023 at 14:55

    Ma olen ka nagu kuulnud, et juba esimese korraga peaks ikka tulemust näha olema, aga no eks näis, kui ma nüüd ka kunagi sinna jõuaks 😀

 • Avatar
  Vasta Karmen 19. aprill 2023 at 17:45

  Kohe pärast solaariumit ei tohi vist laserisse minna, kysi igaks juhuks yle, võivad põletushaavad jääda. Ma ise laseris korduvalt käinud ja pole kordagi tagumik taeva poole seal olema pidanud 😂. Kas selili või kylili ikka 😃

  • Mallu
   Vasta Mallu 20. aprill 2023 at 10:10

   Ei tohi jaa, aga ega ma ei jõudnud eile kumbagisse 😀

 • Avatar
  Vasta Eliise 19. aprill 2023 at 16:28

  Oo kuhu psühholoogi juurde?

 • Avatar
  Vasta Vaike 19. aprill 2023 at 15:35

  Ma käin aleksandriidiga laserdamas. Ei mingit geeli ega pooside erinevust vahatamisega. Väga kiirelt tehakse kõik ära ja töötab küll. Olen juba üsna pea karvutu.

  • Mallu
   Vasta Mallu 19. aprill 2023 at 15:50

   aleksandriidiga? Nagu mingi mees nimega aleksander teeb sulle v 😀

   • Avatar
    Vasta Vaike 20. aprill 2023 at 00:43

    Mingi alksandriit laser, neid lasereid on erinevaid. Mõnega teeb ehk ka Aleksander. 😀

    • Mallu
     Vasta Mallu 20. aprill 2023 at 10:09

     See oleks next level 😀

   • Avatar
    Vasta Tyy 23. aprill 2023 at 21:49

    ei ei ikka kahekesi Aleksander ja Tiit 🙂