Uncategorized

mis kuradi inimene ma selline olen?!

7. aprill 2009

ma just vaatasin videot http://www.meat.org/ ja noh ma ei tea mida ma tunnen just. nagu see on ÕÕVASTAV mida loomadele tehakse. ma olen maailma suurim loomaarmastaja ja teeks maailmas kõigile loomadele kalli. ja ma vihkan neid kuradi lihttöölisi seal, kes mitte midagi nagunii teha ei oska, ja lähevad kuskile tööstusesse tööle et seal oma elu kibestumust välja elada loomade peal. neile kes ise vaadata ei tihka:

 • kanadel lõigatakse kuuma teraga nokad maha, et nad üksteist nokkima ei hakkaks, sest neil seal aedikus ruumi pole.  samuti kasvatatakse neid geneetiliselt nii suureks, et nende jalad ei suuda nende raskust kanda ja nad ei saa enam liikuda ning surevad nälga, sest ei jõua toiduni. ( mitte et seda väga olekski )neil pole isegi ruumi ühte tiiba tõsta, ja nad elavad aedikus kus on ämbrite sees surnud kanad.
 • pulle märgistatakse, kastreeritakse ja lõigatakse sarved maha absoluutselt ilma mingi valuvaigistita. vaene loom tõmbles terve aja.
 • piimalehmad on pidevalt nälgas, ka nende keha kasvab rutem kui jalad jõuavad kanda. Selliseid vigaseid hoitakse ikka alles, sest liha saab neist hiljem ikka teha. mingi silmad mädanevad, kõht kopitab- ja sellest tehaksegi enamus ameerika burksidest:) needsamad viiakse lõpuks tapamajja, ta ei suuda seistagi. ainult lamab ja kõduneb, samal ajal keegi tirib teda ja samal ajal peksab kaikaga. väga humaane. tapamajas lõigatakse ta kõri läbi ja jäetakse rippuma, nii et ta on ikka elus.
 • väikesed vasikad, kes peaksid olema oma ema juures, on nii väikestes aedikutes, kus nad ei saa lamadagi- rääkimata liigutamisest. Neil pole mitte mingit rasva kehal ja nad ei oska käiagi.
 • sead on ka väga väikestes aedikutes, kus nad lähevad lõpuks hulluks ja üritavad end tappa. väiksed sead võetakse emalt kohe ära ja lõigatakse maha nende kõrvad( et teised ei saaks neid närida) sabad ja hambad ja munad ka, kui vaja. notsuke lihtsalt kisab ja nutab. muidugi ei kasutata mingit valuvaigistit. kui notsu nii ruttu ei kasva kui vaja, siis pekstakse ta vastu betooni sodiks või tallutakse ta peal jalgadega.  Kui sead piisavalt ruttu tapamajja ei lähe, pekstakse neid metallkaigatstega- selle peale nad lähevad hüsteeriasse ja talluvad üksteist surnuks- aga lihaks saab ikka kasutada:) tapamajas pannakse nad elusalt keevasse vette et karv lahti tuleks. peale seda on nad ikka elus, natuke naljpärast sorgitakse noaga ka veel

Igatahes ma ei tea mida arvata. juba sellepärast, et see liha mida ma söön võib olla piinatud, kuid eelkõige MÄDANEVALT loomalt on piisavalt tülgastav! ja ometi ma tean, et kui mina nüüd enam ei söö, siis kuskil tapamajas öeldakse: “oo üks inimene lõpetas liha söömise, tapame täna ühe sea vähem!” mul isegi hea meel et nad ära tapetakse, ei pea enam piinlema! aga mulle ei meeldi olla abitu, ja ma  tunnen et ma ei saa midagi teha. kus need kohad asuvad? kas eestis ka selliseid on? ma mõtlen üldse sea ja lehmakasvatus kohti? ma tahan sinna minna ja näha mis seal toimub, tallegg ei ole eesti firma? ausalt ma tunnen tülgastust ja vastikust, kuid imestada pole vist midagi- kui maailmas on inimesi, kes vägistavad 2 kuuseid, siis on ka selliseid kes loomi julmalt kohtlevad- aga ma tahaks et nad maha sureks:(

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Pille L. 25. aprill 2010 at 08:36

  Jaa , paraku nii on… ja kaobki tegelt liha söömise isu ära. Ja Eestis pole midagi teistmoodi. Ok Mannu, ma ei tea kas sa mind ära tunned aga kui jah, siis tule vahel külla 😉

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

  Ma ei tea kus sa eladki, aga ma tean küll kes sa oled:D

 • Avatar
  Vasta Pille L. 25. aprill 2010 at 08:36

  Paraku, paraku… ikka samas kohas, kus varem. Ei ole maja ega rikast meest :)endiselt õika slumm…:D You are wellcome

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

  ega ma ei mäleta nii täpselt ka, kullerkupus:D?

 • Avatar
  Vasta Pille L. 25. aprill 2010 at 08:36

  kullerkupus jah, aga ma ei tahaks siia küll oma kontakte panna,samas oleks lahe näha.mis küll teha:)

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

  sul msni pole?

 • Avatar
  Vasta Pille L. 25. aprill 2010 at 08:36

  muidugi on, kle sorry, et nii kaua aega läind, ilgem kiirus koguaeg töös ja eralus. pilleluure@hotmail.com
  kui vähegi võimalik, välistaks selle msn-i mõnedele (TP)