Uncategorized

jõuluaeg

25. detsember 2014

häidpühi

Meil oli eile väga tore jõuluõhtu. Esmakordselt ühines meie perega ka Kardo ema ja nõnda me kõik koos minu kasuisa ema juurde külla läksime, mis on meie perele suht igaastane traditsioon. Ma küll arvasin, et ega meil seal suuremat sorti kingisadu ei tule, aga tegelikult oli jõuluvana väga helde ja me saime kõik sellise saagi, et ise ka ei usu.

Ma ei tea, kas jõuluvana heidab mulle ette mu koristus- ja koduperenaiseharjumusi, aga minu kingituste seas oli deltakoristaja (????!??!) mingi imelik kolmnurgakujuline elektrooliline hari, voucher maja süvapuhastuseks ja veekeedukann. Aa ja siis ka imeilus teekomplekt neljale, mille ma paneks lausa aukohale meie köögis, kui meil oleks selline asi, nagu aukoht. Kardo käest sain Hugo Boss Jour komplekti, enne kui küsite, siis jah, oli kiles, orginaalpakendis ja täitsa orginaallõhn ka ja puha.

stuff-5632809

Lemmikkingitus oli muidugi Linda poolt, kes kudus meile kõigile sokid. Mari sai kampsuni kah ja need on nii armsad ja ilusad. Eelmise aasta kingiks saadud roosa kampsik oligi väikseks jäänud ja nüüd on tal selle aseaineks kaunis kollane.

Mina kinkisin Kardole Playluggage kohvri, sest nagu te teate, on meil jaanuaris Tenerife reis ees ja Kardo eelmine kohver oli nii kole, et sellega küll kuskile minna ei saa. Nüüd on meil matchivad kohvrid, jee! Sinna sisse panin ma hantlid, uue triiksärgi, musta kikilipsu ja traksid, kaks spordisärki ja spordisokke.

Mari sai suuremal hulgal mänguasju ja raamatuid, ühtlasi lubas ema Mari tuppa mingi kena mööblieseme tuua, nii et win! Mänguasja riiul tuleb siis tema poolt.

Eilse päeva kõige lahedam saak oli siiski Maril, sest tema sai kotitäie 25-aastat vanu mänguasju. Nimelt töötas My õde kunagi mänguasjapoes ja nõnda ta sealt kotitäie mänguasju saigi. Nõuka aeg, igaks juhuks ikka võis ju koguda. Nüüd sai Mari kõik need Karlssonid ja Nu Pogadid endale.

Aga okei, Kardo tegi meile just süüa ja siis hakkab meil suuremat sorti koristustuur (sest ma üksi kunagi ei viitsi).

Loodan, et teil kõigil olid vahvad jõulud!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar