Uncategorized

üks mõnus söögikoht*

22. jaanuar 2015

Et mitte ainult rääkida ebameeldivatest kogemustest söögikohtade rindelt, siis tutvustan ma teile täna ühte kohta, mida külastades olen ma alati rahule jäänud – Sahver. See asub suhteliselt Järve Keskuse juures, vähekene edasi linna poole.

Me oleme seal Kardoga romantikat tegemas käinud, sõpradega söömas, sõbrannadega veinitamas, niisama lõunal ja mis iganes põhjusel veel, mis me välja suudame mõelda, et sinna mõnusasse kohta minna.

Eriti soovitan ma nende mereannipastat ja veisepraadi. Kui tahad niisama veinitada, siis on väga maitsev ka veinikõrvane suupistevalik ja isegi õllesnäkkide kandik on seal olemas, mis on sama hea. Ma olen lihtsalt veinivalikut rohkem võtnud, sest ma pole nii suur õllevend, kui ma olen veinivend. PS! Punane majavein on nii seal nii hea!

Teenindajad on ka seal nii vahvad ja toredad ja no…Mul ei ole ühtegi halba sõna öelda lihtsalt 🙂

7-emma-stone-yummm-8222818

*Ma mõistan, et ma kõlan nagu teleturg, aga tegemist ei ole mingisuguse makstud reklaampostitusega.

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Kristi 23. jaanuar 2015 at 14:04

  Tegelikult on Nõmmel ikkagi häid söögikohti pigem vähe, kui tahaks midagi muud, kui pubitoitu. Dineris saab küll burgerit ja BabyBackist saab ka erinevaid asju aga kui tahaks just kahekesi midagi head süüa abikaasaga, siis ei ole väga mõnusat kohakest. Minu enda jaoks on Sahver selline koht, kus ma käin siis, kui mul on ülikiire ja pole aega kaugemale sõita. Teenindus pole halb aga teenindajad teevad nalja ikka. Näiteks küsid, et palun mulle üks gaseeritud vesi ja tema küsib ”’mulliga või mullita”. Seda võib aga muidugi igal pool juhtuda ja see pole etteheide, pigem ju endal ka natukene naljakas.
  Aga Laagris on Tipo, kus on minu meelest küll ühed parimad saiakesed, mis linna pealt saab. Näiteks kallite Olümpia kohviku omadega ei anna võrreldagi. Maitseasi muidugi aga minu arust on Tipo omad 5x paremad ja hind on ka mõistlikum. Nad avavad vist juba 8 paiku, nii et oleme sealt üsna tihti hommikuks toonud pehmeid saiakesi. Ka õhtuti on seal päris mõnus istuda ja kuigi menüü pole väga rikkalik, siis midagi süüa leiavad endale ilmselt kõik.
  Loodan väga, et kuu lõpus avatav Jaama Restoran pakub Nõmme söögikohtadele natukene vaheldust, et meil oleks ka rohkem valikud, kuhu minna, kui linna ei viitsi sõita.

  Nii pikk jutt sai..

 • Avatar
  Vasta Mari 23. jaanuar 2015 at 07:39

  Vanasti oli seal mingi muu koht ..Space äkki vms? Sellest ajast halvad mälestused – polegi julgenud uuesti vaatama minna. Mõtlesin, et Sahver on analoogne sašlõkibaar, et vaid nimi muudetud. Tundub, aga et peab üle tsekkima 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. jaanuar 2015 at 09:18

   Mul muuseas oli esimene kord ka nagu mingi imelik mälestus sellest kohast 😀

 • Avatar
  Vasta Triin 22. jaanuar 2015 at 22:33

  Kuulub ka minu nimekirjas nende kohtade hulka, kus ma kordagi pole pidanud pettuma 🙂 Nii lapsega kui ilma!

 • Avatar
  Vasta Jaanika 22. jaanuar 2015 at 22:17

  Sahver meeldib ka minule. Lastele seal mängunurka pole, küll aga on olemas värvipliiatsid ja välja prinditud pildid, mida lapsed värvida saavad. Mõnele jääb võibolla väheks ja tahaks ka mänguasju, aga meile on alati piisanud, läheme me ju ikkagi sinna sööma, mitte mängima. Ja niikaua kui toitu ootame jõuavad lapsed iusti pildi ära värvida 🙂
  Kunagi oli Sahvris väga väga hea šašlõkk, aga kahjuks seda enam menüüs pole 🙁 Nüüd ma söön seal alati kas pardipastat või kanapastat.

 • Avatar
  Vasta Preili Ise 22. jaanuar 2015 at 22:13

  Üks lemmik kohti ammusest ajast. Kui tallinnas käin, siis ikka satun sinna sõpradega vahel 🙂 .
  Lastenurka seal tõesti pole, kuid samas see selline koht kuhu ma lapsega ei tahakski minna- see on minu vaikuse saar, mida naudin ilma oma lasteta 🙂

 • Avatar
  Vasta Elen 22. jaanuar 2015 at 20:11

  Oojaaa.. Sahver on niii mõnus toidukoht 🙂 .. Ja minu lemmik on peedirisoto..Njämm.. Ja teenindus on seal tõesti tasemel 🙂 Alati pakutakse kommi ka ära tulles 😀 Hihii.. Peab meeldima.

 • Avatar
  Vasta Anu 22. jaanuar 2015 at 20:09

  Ceasari salat on ka super seal! 🙂 mulle ka mehega väga meeldib see koht 😉

 • Avatar
  Vasta Marta 22. jaanuar 2015 at 19:46

  Aga laste mängunurk on ka?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. jaanuar 2015 at 19:57

   Vot Mariga ei ole ma seal kunagi käinud, seetõttu pole seda igatsenud. Seda seal kahjuks ei ole jah.

 • Avatar
  Vasta triin 22. jaanuar 2015 at 19:42

  Jaaaa see on super koht!Olen sealt korduvalt käinud aga pole veel saanud iial kehva toitu, kõik on olnud super!!
  Minu lemmikud on hetkel suitsupardi salat ja peedirisoto.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 22. jaanuar 2015 at 19:45

   Parditükid on seal veinisuupistevalikus ka ja need on amazing indeed!