Uncategorized @et

tahtmine on taevariik – kuldne Mac!

18. märts 2015

Ärge saage valesti aru, ma olen oma arvutiga enam kui rahul, aga kui ma internetist sellise kuldse kaunitari pilti nägin, siis mul hakkas lausa süda verd jooksma. Kas te olete kunagi midagi nii ilusat näinud?!

Uut kuldset rüperaali peetakse kõige paremaks Macbook’iks üldse! Uue seeria väljalasked on 13.1millimeetrise läbimõõduga ja 12-tollise retiina ekraaniga. Saadav on kolm värvivalikut – kuldne, hõbedane ja „kosmose hall“. Minule meeldib muidugi kõige rohkem kuldne, aga ma arvan, et see on vist kõikide naiste “viga”. Selle arvutiga lubatakse ka akut, mis kestab lausa terve päeva. Samas räägitakse, et tegelikkuses on see 9 tundi, mis pole ka absoluutselt paha.

Minu MacBook Air’i aku kestab ka väga kaua. Ma ei tea, viis-kuus tundi ehk ikka? Ei anna võrreldagi mu eelmise arvutiga, millega sain maksimaalselt kolm tundi juhtmeta olla. Aaah, mõelge, kui uhke oleks säärasega tööd teha ja tööl käia…

Apple on muutnud täielikult klaviatuuri, mis nüüd on täies arvuti laiuses, kuid tunduvalt õhem kui varem. Uus ekraan on samamoodi õhem kui kunagi varem, ja see kulutabki väidetavalt vähem akut. Uus Mäkk tuleb välja 10. aprillil, nii et kellel raha jalaga segada, palun minge ostke see ja kutsuge mind külla, et ma seda näppida saaks, sest mina seda ilmselgelt omale iial ei saa :D

Ma ei saanud muidugi täpselt aru, et KUHU ta 10. müügle tuleb, aga Eestis on ju kindlaks edasimüüjaks Valge Klaar (LINK), nii et keda huvitab, võib sinna kirjutada! Seal on selline värk ka, et kui sa oma vana maci neile viid, saad uue selle võrra odavamalt. Tsekkige ise.

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

22 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Pisi 21. märts 2015 at 06:51

  Ma ka unistan apple arvutist, kuna see oli viimane piisk mulle, kui 2 kuud vana lenovo tahtis uut windowsi peale. Aasta vana arvuti ja ei suuda ta mind korralikult netiski jooksutada. Parameetrid on kôvad aga tundub, et riistvara ei tee omavahel tööd. Ise môtlen ise suure imaci peale aga kui peaks arvutit ka hakkama nt tööle kaasa vôtma, siis ostan airi. Aga nii palju olen ma uurinud, et see uus arvuti ei ole air. Ûritati teha pro aga väljanägemine nagu airil. Nii et täitsa kolmas nimetus arvutil. Ei ole air ja ei ole pro.mise ootan ka hinda, et teada saada, kui hea see on. Ise arvan, et ostab vanema mudeli, kuna uue väljatulles on vaja ju vanemad mudelid poel eest saada.

  • Reply Mallukas 21. märts 2015 at 09:53

   Ma olen ka aru saanud, et vist see uus on kah kehvem, isegi ostaks vb mingi vanema, kui tarvis oleks :) Lihtsalt see värv on lahe, aga noh, saab ka kaaned ju osta :D

 • Reply L 18. märts 2015 at 18:32

  Minu Macbook Airi aku peab mingi 10-12h ka tavakasutuses (2 aastat vana), nii et selles osas pole see 9h eriti suur vau :D Maitea, miks sul nii vähe peab, sõltub muidugi, mis teed ka sellega :D

 • Reply Kail 18. märts 2015 at 17:48

  hahah, nii varjamatut ja puhast reklaami pole siin varem vist kohanudki :D

  • Reply Mallukas 18. märts 2015 at 18:14

   Minult keegi säärast reklaamartiklit keegi tellinud igatahes pole, kui üdini aus olla :))

   • Reply kati 18. märts 2015 at 21:54

    Ei usu,et reklaam,pigem väike vihje võinii :D Pean ütlema,et välimuselt mulle selle läpaka juures meeldib ainult värv.

    • Reply kati 18. märts 2015 at 21:55

     Sisu kohta ma muidugi kommenteerida ei oska.

    • Reply Mallukas 18. märts 2015 at 22:13

     Ega ma ka sisuekspert pole, mulle meeldib ka välimus :D

  • Reply Vambola 19. märts 2015 at 08:13

   mitte reklaam, vaid kena varjamatu kerjamine käib täiel raual, nagu ikka :)

   • Reply Mallukas 19. märts 2015 at 11:45

    Haha, arvad, et ma saan nüüd selle posti eest UUE mäki aasta hiljem? Ma usun, et mul oleks suurem tõenäosus seda saada KÜSIDES, mitte random posti tehes :D Püüdke olla nüüd

 • Reply Merili 18. märts 2015 at 11:38

  Mina unistan ka sellest uuest ilusast ja just kuldsest.
  Hetkel ongi sülearvuti soetamise plaan päevakorral ja olen kahevahel, kas ootan uue ära ja vaatan mis hind tuleb või tahan ikkagi hoopis Pro sarjast arvutit.
  Kuigi jah kõik muu uue Air´i puhul on väga super, siis värv on selle suurim pluss. Minu jaoks :D

  • Reply Mallukas 18. märts 2015 at 11:38

   Vot hinna üle juurdlesin ma ise ka :D

  • Reply LiaMia 18. märts 2015 at 13:08

   Igaks juhuks mainin, et tegemist ei ole Air-iga. See on siis lisaks pro-le ja air-ile kolmas arvuti ehk, et nüüd on valida kolme erineva arvuti versiooni vahel. Uus Macbook on siis nendest kõige “vaesem”, kõige väiksema võimsusega. Mina olen aru saanud, et see on selline nn üliõpilase arvuti ehk, et sobib näiteks loengusse/kooli kaasa võtmiseks, et märkmeid teha jm (väiksed mõõtmes, kerge, aku) ja internetis surfamiseks. Paljud ütlevad ka, et see on nagu klaviatuuriga iPad ainult, et OSX-iga (iPadi on iOS, arvutil OSX). Ehk ei sobi neile, kes reaalselt vajavad mitmeid programme, et tööd teha (a la igapäevaselt Photoshop või videote monteerimine). Aga nii olen mina aru saanud. Ma arvan, et natuke tasub oodata ja kuulda inimeste arvamusi, kellel reaalselt see arvuti olemas on.

   • Reply Kasutaja 18. märts 2015 at 15:52

    10. aprill tuleb ta välja USAs, Eestisse jõuab raudselt alles aasta lõpus. :D
    Kui tahtmine uut Maci osta, siis soovitan sel reedel Rocca al Mare Euronicsisse minna, seal avatakse Apple Shop ja on palju häid pakkumisi nt 11-tolline Air on 599, 13-tolline 899. Mac Pro on 999. Kõik sooduspakkumised avaldatakse juba homme Euronicsi kodukal, soovitan silma peal hoida. Minu kõik Apple tooted on just sealt pärit, sest IM Arvutid ja Valge Klaar müüvad neid palju kallimalt. :)

    5-6h Mac Airi aku kohta tundub vähe, mida sa selle arvutiga teed? Mul peab 10-12h kenasti, kui telefoni arvutist laen, siis vähem veidi. Ei ole 0% peale lasknud, tavaliselt 10-20% peal panen laadima, seega täpset aega ei tea.

 • Reply reelika 18. märts 2015 at 11:36

  selle võrra tasuta.. hehehee, nii tore sõnastus :D:D
  selle võrra odavamalt ikka vist. :P

 • Reply Keiu 18. märts 2015 at 11:28

  Kas Valge Klaar on sponsor, et ainult see pood välja toodud? Minu arust IMarvutid on lausa premium resellerid, kuhu tulevad üldjuhul esimeste seas asjad müüki.

  • Reply Mallukas 18. märts 2015 at 11:30

   Valge Klaar on välja toodud, sest mu arvuti on sealt pärit ja mulle on jäänud just mulje, et sinna saabuvad asjad esimesena.

 • Reply Kairit 18. märts 2015 at 11:15

  Kui niiväga meeldib, siis saad ju midagi Valge Klaariga läbi rääkida. Näiteks saad selle uue arvuti kasutada ja vastutasuks kiidad seda siin ja paned uue Macbooki mõned reklaamid üles ja kui sa nüüd ajakirja kirjutad juttusid, siis sinna saab ka Valge Klaari reklaami ridade vahele peita nii, et toimetaja seda ehk tähelegi ei pane ja trükki laseb. (Näiteks intervjuu Heidy Tammega võiks lõppeda et “… Ja vaatamata kuldsele keskeale ei ela Heidy eilses päevas vaid on jätkuvalt ka tänapäeva trendidega kursis – nii tabas mind meeldiva üllatusena et see elurõõmus daam päris mult meie jutuajamise lõppedes, et kust mu kaunis Macbook pärit on ning olles kuulnud, et selle ning teiste Apple toodetega saab tutvuda Valge Klaari salongides, lubas isegi sealt läbi astuda. Üllatav kuid kindlasti hea maitse.”). Või noh, mitte nii otseselt, aga kuidagi annab kindlasti ära peita seda reklaami nii et see Valgele Klaarile (ja seeläbi ka sinule) kasulik on.

  • Reply Mallukas 18. märts 2015 at 11:18

   Haha, esiteks ei jääks selline “tagasihoidlik” reklaam mitte kellelgi märkamata. Aga ega mul tõesti ju seda MAci VAJA ei ole :)

 • Reply tinya 18. märts 2015 at 10:52

  Minu kullakallis Macbook andis just kaks nädalat tagasi otsad. :( Kestis vastu veidi üle 6 aasta.
  Nii et kui sa tänu inglitele omale uue arvuti saad, oleksin ma sinu vana üle ka väga häppi, kuna praegune asenduswindows (peika vana läppar) on ka omadega suht õhtal, pealegi nii kui juhe tagant ära tuleb läheb ka pilt ära, aku kestvus on 0. :D
  Eks see nii ole, kord oled Mäki lummuses – alati oled Mäki lummuses. :)

  • Reply Mallukas 18. märts 2015 at 11:07

   Ma pole inglitelt arvutit palunud, mul vana kärab väga hästi veel :D

 • Reply Annika 18. märts 2015 at 10:32

  Ise oman ka tavalist Air’i ja olen sellest ka isegi 13h kasutuspäevi välja venitanud ilma kordagi laadimata, seega aku üle juba praegu ei kurda. Samas ma ise vist väiksema ekraani peale väga minna ei tahaks. :D