Milvi SÖÖK

what’s for brekkie?

18. aprill 2015

milvar

Oh dear god, this porridge is amazing!milviPudrune naeratus

millllSamal ajal kui Milvi nautis Marist järele jäänud putru, tegin mina meile Kardoga pošeeritud munadega võileibu pesto, basiiliku ja tomatiga. Paistab, et kõik jäid enda söögiga rahule. Ahjaa, Mari sai mõlemat, sest ta on siin meie maja printsess. võiksKardo kogu aeg räägib, et kui võileiba teha, siis peab see vähemalt väga toitev olema, mitte mingi suvaline hunnik leiba. No vot!leibJa mis teie täna perele hommikusöögiks valmistasite?

Toidulainel jätkates, mis lõunaks/õhtuks ka teete? Mul on endal illllgem kuumsuitsulõhe ja kartuli vormiroa järele, samas tahaks teha ka lillkapsapõhjaga pitsat, et oma tutikat pitsakivi testida. Oh what to do, what to do?!

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Krt 18. aprill 2015 at 14:59

  Kuna täna hommikul tulid külalised, siis olid menüüs
  muffinivormis ahjus küpsetatud peekoniga muna,
  singi-juustu pirukad ja kardemonikuklid. Joogiks
  mimosad 🙂

 • Avatar
  Vasta Neiu 18. aprill 2015 at 12:15

  Leivasuppi tegin. Niiiiiiiiiiiiiii hea!!!!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 19. aprill 2015 at 09:40

   Ma pole elusees leivasuppi proovinud 😀