Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

kingikotike Iludus.ee’lt

23. aprill 2015

Mõtlesin, et polegi ammu lõhnajuttu teinud. Kuna vahepeal on kogu jälle täienenud, siis tuleb ju ikka teile ka näidata eks. Iludus.ee (LINK) meeskond teab vist mind väga hästi, sest nende kingikotis peitis ennast kaks parfüümi ja šampooni ja palsami komplekt.

iludus

Parfüümidest oli pakikeses Hugo Boss Hugo XX (LINK). Minu oma on 60 ml, aga kodukal praegu vaatan, et kuna 100ml pudel on allahinnatud, siis saab suurema kätte vaid 7 eurot kallimalt. Aga nüüd lõhnast – ma esiti olin kahtlev, sest mul on Bossi lõhnadega olnud sellised….neeeh, suhted. Mulle ei meeldinud Bossi Orange, kunagi oli mul Femme, see ka eriti ei meeldinud. Samas Nuit ja Jour ja Ma Vie  meeldisid kõik väga palju. Saan nüüd öelda, et ka Hugo XX läheb sinna “oh jessake, kui hea lõhn” kategooriasse.

See on täpselt minu meeldimise järgi magus ja kerge. Lõhnanootides peidab ennast seal mandariin, mustsõstar, litši, jasmiin, roos, sandlipuu, ambra ja muskus. Ideaalne päevane lõhn, mis on viimased paar päeva minuga kotis kaasa rännanud. Eks mul see kombeks ole, et kui mõne uuema lõhna saan, siis kasutan mõni aeg AINULT seda ja siis vaikselt hakkan jälle välja minnes valikut tegema. Praegu olen ma veel oma Hugole truu.

Diesel “Fuel for life” (LINK) on pigem jälle selline õhtune lõhn. Kui ma seda alguses nuusutasin, siis see isegi ei meeldinud mulle. Mõtlesin, et seda ju reklaamiti nii täiega, aga kuidas ta siis saab nii…mitte hea olla. Lasin seda käe peale ja andsin ämmale ka nuusutada – talle jälle meeldis väga. Üldse ongi vist nii, et mulle meeldivad lihtsalt hirmus magusad lõhnad. Diesel jättis mulle esiti hoopis sellise…tugeva mulje. Lähemalt uurides selgus, et lõhnanootides on sees roosa pipar. Kui lõhn oli käe peal paar minutit olnud, hakkavad välja kooruma magusamad noodid. Sarnaselt Hugo lõhnale on ka siin jasmiini ja mandariini, natukene ekstravagantsemas võtmes. Just seetõttu tundubki mulle, et Hugo on päevane lõhn ja Diesel õhtune.

Ps! Lisapunktid Dieselile ilusa pitsrüü eest pudelikesel!
pesuujLisaks lõhnadele oli minu kingikotis Tigi Catwalk komplekt (LINK). Ma pean tunnistama, et need jäid mul paraku Kardo ja ämma kasutada, sest ma miskipärast ei salli üldse asjadel piparmündilõhna. Need kaks on aga mentoolised, panevad lausa peanaha õhetama ja jätavad juuksed mõnusalt siidiseks, aga no mis sa ära teed, kui lõhn üldse peale ei lähe. Samas teised kasutavad ja kiidavad, nii et eks see ole maitseasi. Ma arvan, et mulle oleks see (LINK) mee ja kaera variant rohkem lõhna poolest peale läinud. Ja Colour goddess oli mul ka – lõhnas imeliselt.

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Anu 23. aprill 2015 at 13:46

  Hugo Boss XX on maaaailma parim lõhn! Kui ma kunagi rikkaks saan, ostan endale terve elamise seda lõhna täis. Seni nuusin
  tühja lõhnapudelit ja meenutan vanu häid aegu:)

 • Avatar
  Vasta Kaia 23. aprill 2015 at 10:49

  Shampoon kui peanaha õhetama paneb siis see
  piparmünt turgutab vereringet ja peanahka
  (juuksekasvule on hea). Ning olles eelnevalt kursis su
  õhukeste ja lühikeste juustega siis need on just sulle
  loodud 🙂 Kahju vaid, et lõhn vastu hakkab.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 23. aprill 2015 at 11:15

   Ta nagu vastu ei hakka ja ma loomulikult võiks pesta sellega, lihtsalt kuna mul on kodus magusama lõhnaga vahendeid ka, siis kasutan neid praegu neid parema meelega.