Uncategorized

korduvad unenäod

16. mai 2015

Ma ei tea miks, aga ma olen viimasel ajal näinud umbes 4x unes seda, kuidas ma leian mingi võimaluse rännata Austraaliasse, Sydneysse ja siis ma eksin seal ära. Tavaliselt ongi need unenäod koosnenud sellest, et ma otsin Centralit või Kings Crossi, sest siis ma ju teaksin, kus ma olen, aga kunagi ma ei jõua sinna õigesse kohta ja lisaks sellele, ei ole mul kunagi raha.

Tänases unenäos ma korraks arvasin, et ma tean, kus ma olen. Ma jooksin täiega, isegi pisarad tulid silma, et lõpuks olen ma siin, kus ma nii kaua olla tahtnud olen….aga siis selgus, et ma olin ikkagi ainult sarnases kohas ja ma olin tegelikult ikka veel eksinud ja ilma rahata ja ainult otsisin seda kohta, kus ma peaks või saaks minna.

Naljakas, et need unenäod mind niimoodi painavad.

Kuid päriselt on mul tunne, et minust jäi midagi sinna Sydneysse maha. Ma muutusin seal. Midagi…läks katki ja ma olin täiesti kadunud. Ma ei tea ja ma ei oska seda enda jaoks selgeks teha ja ära seletada. Ma lihtsalt tean, et kui ma mõtlen oma elule Austraalias, siis see oleks nagu mingi teine elu. Midagi kauget. Nagu unenägu?

Selle vahega, et möödas on viis aastat ja siis olin ma Aussis kadunud ja kaotsis ja vaene ja eksinud. Nüüd ärkan ma oma peatse abikaasa kõrval. Vaatan, kuidas Marimummukene oma voodis laiutades magab, endal sinine mõmmi kaisus. Ja võib-olla, nagu täna, ärkame me Mariga ühel ajal üles ja hakkame igaüks oma toimetusi tegema. Mina hommikusööki ja tema legodega mängima.

Ja elu on imeline ja ma ei ole kuskile kadunud ega eksinud.

Aga tunne on, et ma PEAN AUSTRAALIASSE SAAMA.

Ma lihtsalt pean!

24615_386041674910_4215963_n-7067924

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta totulotupiilu 16. mai 2015 at 11:03

  Dollari kurss on peaaegu sama euroga tänapäeval. Ja kurss langeb veelgi, niiet tasub arvestada 1300 dollarit – 1300 eurot, eritigi
  kui aasta lõpust jutt. Lihtsalt mainin.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 16. mai 2015 at 11:40

   Kui ma praegu mingis saidis teisendasin, siis näitas, et 1300 dollarit on 1050 eurot, pole ju päris üks ühele.

 • Avatar
  Vasta K. 16. mai 2015 at 08:49

  aasta lõpust saab 1200 doltsiga helsinkist edasi -tagasi.. nii,et äkki saad pulmakinkide rahast selle säästa.. mu arust päris soodne
  diil 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 16. mai 2015 at 09:18

   ma ise vaatasin (nagu iga kord kui ma seda und näen) piletihindu ja finnairiga saaks septembris 1300 euriga edasi tagasi, otse tallinnast 😀

   pulmakingiks vast nii palju saame küll, aga oleks väga tobe minust see raha endale võtta, seda enam, et ma ei läheks ju sinna kardoga 😀 me juba leppisime kokku, et pulmakingi rahade eest ehitame uue kuuri 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 16. mai 2015 at 09:34

   nüüd vaatan, et sa kirjutasid DOLLARIT, mitte eurot. Kust sellise pakkumise leidsid, see ju 1000 euri, abiks ikkka 😀

   • Avatar
    Vasta K. 16. mai 2015 at 12:42

    hei kõik toredad! Hetkel on saada super hea hinnaga piletid Helsinkist Sydneysse jõuluks ja aastavahetuseks. Näiteks
    edasi-tagasi piletid detsembri alguses Sydneysse ja jaanuari alguses tagasi on hetkel alates 1300 AUD/reisija! Kirjutage
    meile info@aerotravel.com.au smile emoticon Olen kindel, et neid kohti ei jätku kauaks! AeroTravel Sydney

    sry , hoopiski 1300 … aga siiski päris okeiko värk tundub olevat 🙂

 • Avatar
  Vasta tehke keegi tibile välja 16. mai 2015 at 08:19

  nüüd, kui lugejaid on rohkem, siis on hea asju välja ju pressida

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 16. mai 2015 at 08:44

   kas tunned ennast välja pressituna?

   • Avatar
    Vasta mari 16. mai 2015 at 12:41

    ??? mahlapress, küüslaugupress
    Nii kui kirjutad, pressid ja rahval pappi pritsib

    Appi lihtsalt “tehke keegi tibile välja” !!!!