Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN

jalad suveks pehmeks!

27. mai 2015

Ma olen siin paar korda enne ka rääkinud sellisest imehappest, mis jalad ära koorib ja pehmeks teeb. Eelmisel kordadel rääkisin ma Meoni tootest Holika Holika baby silky foot one shot peeling (LINK) hinnaga 9.70. Ütlen ausalt, et mul on parajalt sellised vanamehe jalad, mis  on karedad ja rabedad nagu ma oleksin vähemalt suuremat sorti matkamees. Meoni toode mõjus – jalad hakkasid hargnema, aga ainult need “pehmemad” kohad. Kannad jäid üsna samasuguseks, mis enne ja ühtlasi ei hakanud see tööle nädalaga, vaid ütleme.. 9 päevaga? Samasugust koorumist, nagu alloleval pildil ma kahjuks tootega ei märganud.

s-500x500-9085058

Täna ma räägin ühest alternatiivist, mis minu kogemuste järgi on kordi parem. Tegemist on tootega nimega Baby Foot ja see maksab täpselt 16 eurot SIIN LINGIL. Jah, ta on küll kallim, aga päriselt väga-väga palju mõjusam toode. Hoiatus – kui te ei taha näha eriti rämedaid kooruvate jalgade pilte, siis ärge edasi vaadake!

pakitud

Panin aga jalad kottidesse, kus oli vedelik juba enne sees. Holika Holika omaga tuli see vedelik sinna ise sisse kallata (mina kallasin muidugi mööda, mistõttu oli ühes “sokis” vedelikku rohkem kui teises). Seega mugavam oli variant, et kilesokid olid juba eelnevalt immutatud. Pakendil oli kirjas, et teibi ülemine osa kinni, aga minu pakendis igatahes teipi ei olnud, seega jätsin ma selle punkti vahele. Leotasin rahus tunnike jalgu, pärast loputasin sooja vee ja seebiga üle ja heitsin magama.

Neli päeva hiljem vannitasin Mari, kui äkki sattusin oma jalgu vaatama ja pidin kokku kukkuma. Mu jalgadelt koorus nahka nagu paberit! Isegi kand “vahetus” välja ja nüüd on mul konkreetselt tuttuued ja beebipehmed jalad varbaotstest kandadeni välja. Eriti mugav (kui välja arvata seda, et paar kolm päeva näed sa välja, nagu su jalgadel oleks mega seenhaigus :D). rõveMuuseas, ignoreerige mu musti kandu, nad ei ole ÜLDISELT nii mustad, aga ma enne tuiasin mööda aeda paljajalu ringi 🙂

Ühesõnaga soovitan ma Baby Foot’i 100%. Ei pea mingi kuradi viiliga nagu loll ennast hõõruma, saab kenasti jalad kotti visata ja nädala pärast tuttuusi ja pehmeid jalgu nautida. Ka koostisosad teevad nahale pai! Sisaldab 17 looduslikku ekstrakti: sidrunhein, allikkress, saialill, kummel, angervaks, seebilill, salvei, põldosi, takjajuur, õun, sidrun, teepõõsas, põisadru, luuderohi, apelsin, greip, elulõng.

 Toode saadaval apteekides ja ultrasmart.eu e-poes.

Loe ka neid postitusi!

25 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta anu 18. juuli 2015 at 11:38

  sai ka proovitud neid imesokke 😉 soovitan soojalt* ka minul suht jubedad jalad ,kand nagu elevandi nahk.
  Nüüd täpselt nädal möödas ,kui tegin sokke ja kõige paksemad kohad kohe kohe tulevad ära. Küüne ümbrused nii ilusad ja tõesti
  võib õelda et varba otstest kuni kandadeni uued jalad;) kes proovib ei pea pettuma!

 • Avatar
  Vasta Mariella 28. mai 2015 at 07:38

  Dermosilil on ka sellised kilesokid, kus on vedelik sees.
  Mina proovisin just neid. Praegu veel jalad kooruvad,
  aga vana nahk on küll igalt poolt maha koorunud. Olen
  tulemusega väga rahul 🙂

 • Avatar
  Vasta janet 27. mai 2015 at 17:29

  Kas see valus ei ole?.. See sõna “hape” tundub nii
  valulik 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. mai 2015 at 17:37

   Ei ole üldse 😀

 • Avatar
  Vasta katu 27. mai 2015 at 16:51

  Valmistoodetele “kodukootud” alternatiiv – tavaline 30% lauaäädikas. Vatipadjad äädikaga kokku üks
  kaks kannale (ainult tugevama nahaga osale, mitte külgedele ega kanna ja päka vahelisele osale) ja kaks
  päkale, suurele varbale ka, sokk otsa, u kahe tunni pärast (peale mõnusat filmivaatamist) võta ära, loputa
  ja kreemita ning ka nii nädala pärast koorub nahk samamoodi maha. Ei, mingit kipitust ei ole tunda, nagu
  ma esialgu isegi eelarvamustes olin. Haiseb küll, aga topeltsokk aitab 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. mai 2015 at 17:37

   Oh, hea idee 🙂

 • Avatar
  Vasta Liisa 27. mai 2015 at 16:19

  Kas lisaks nendele looduslikele koostisosadele on mingit jampsi ka sees või ongi täitsa looduslik? Näen küll, et seal veebipoes pole
  muud mainitud, aga pakendil äkki muud jutud?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. mai 2015 at 17:37

   Pakendil ka pole muud juttu.

 • Avatar
  Vasta i. 27. mai 2015 at 12:08

  kusjuures seda tõesti müüakse i.l.u-s, hind alla 10.-
  minul hakkasid need sokid jalas valu tegema, õhetama, kipitama.

  • Avatar
   Vasta kats 13. juuni 2015 at 11:47

   käisin ka just ostmas seda. Minul täna maksis 18.90.- Ei tea kas peale Malluka reklaami tõusis hind nii palju 🙂

 • Avatar
  Vasta Keiti 27. mai 2015 at 11:28

  Huvitav, kas seda imetamise ajal tohib
  kasutada?

  • Avatar
   Vasta Liis 27. mai 2015 at 12:51

   Pole infos kirjas, et ei vøiks… Ma
   annan ka rinda ja kasutasin seda 😉

 • Avatar
  Vasta Grethe 27. mai 2015 at 11:21

  Kui jala peal on tatoveering siis vist ei tasu seda
  katsetada? 🙂

 • Avatar
  Vasta Birx 27. mai 2015 at 11:16

  AliExpressist saab neid ka paari euroga. Aga
  ma pole veel julgenud tellida.

  • Avatar
   Vasta carol 27. mai 2015 at 11:25

   ma tellisin Aliexpressist , mingi £1 oli ja väga
   hästi töötas ?

   • Avatar
    Vasta Oksana 27. mai 2015 at 14:12

    Paluks linki 😉

 • Avatar
  Vasta meow 27. mai 2015 at 11:12

  Täitsa viisakalt kooruvad need jalad, ma arvasin, et midagi eriti õudset hakkab vastu vaatama, aga ei 😀 Peaks ka proovima. Mul
  pediküüris käies on iga kord selline tunne, et siit saaks veel ja veel maha viilida ja pärast on ikka nahk paks. Ma saan aru jah et
  päris nulli ei saagi seda tallanahka riivida, sest siis oleks valus.
  Ja noh, see 16 euri on ju väga okei hind, pediküüris käimine tuleb kallim 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. mai 2015 at 11:14

   Ma olen selline rott, et ma ple kunagi käinudki pediküüris :D:D

   • Avatar
    Vasta Merlin 27. mai 2015 at 11:50

    Ma lihtsalt ei suuda käia
    pediküüris..:D esiteks on mul kõdi ja
    teiseks, no ma ei suuda kannatada kui
    keegi mu jalgu näpib. See pole üldse
    meeldiv tunne:D

 • Avatar
  Vasta Liis 27. mai 2015 at 11:09

  Mul on 4påev hetkel ja koorun mønuga.
  Kasutasin seda viimast… Ja soovitan
  ennem nende sokkide jalga panekut
  jalgu vannitada, et nahk pehme oleks.
  Ja siis need jalga panna ja suuremad
  sokid veel otsa, et nned kilesokid
  oleksid nagu mønusamalt umber. Soojus
  aitab ka imenduda… 🙂 Ootan juba
  oma pehmeid jalgu… Hetkel on
  vaatepilt suht økk 😀

 • Avatar
  Vasta Kärt 27. mai 2015 at 11:07

  Mul ka see olemas, aga proovimiseni
  ei ole veel jõudnud. I.L.U poodides
  peaks olemas olema. Mina sain Lõunaka
  omast 🙂

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 27. mai 2015 at 11:11

   No proovi proovi 🙂

 • Avatar
  Vasta Glacier 27. mai 2015 at 11:01

  Kust seda saab palun?