KARDO

cherry reis Küprosele – nõuandeid

17. juuni 2015

Kuna ma olen siin juba laupäevast saadik resideerunud, siis mõtlesin “tulevastele põlvedele” ka natukene selle reisu kohta kirja panna. Kuigi vist on ainult 1 laar inimesi veel laupäeval Cherry vahendusel siia tulemas (k.a Triinu!), siis vähemalt need 190 inimest ehk leiavad mu nõuanded kasulikud olevat.

  • Vaheta kindlasti kohalikku raha kaasa. Mina suutsin kuidagi googeldada, et siin saab eurodega maksta. Noh, saab küll, aga kurss on muidugi sootuks teine, kui enne raha ära vahetades.
  • Võta kindlasti all inclusive pakett (maksad kohapeal 105 eurot juurde). Sa võid küll mõelda, et küll ma ise õhtu ja lõunasöögi leian, aga tegelikult on linn 8 km kaugusel ja siin on NII PALAV, et trippida eriti ei viitsi. Isegi kui viitsid, siis kui sul on plaanis kokteile või külma õlut libistada, tasub võtta all iclusive pakett. Koks maksab mingi…15 kohalikku raha (ehk siis 5 eur). Kuna need on üsna lahjad, siis sa võid neid päeva peale rahulikult 5-6 tükki sisse juua. Samas saad sa ka kõik hinnas paketiga vett, mahla, jääteed – kõike, et seda kuumust üle elada.
  • Riverside hotelli juures on 1 väike poeke, kus euridega makstes on kurss ikka röögatult sinu röövimiseks paika pandud. Hindadest aga…No pudel rummi on 18 kohalikku, pakk krõpsu 3.5 kohalikku, külmkapimagnet 5 kohalikku…Oeh, ma ei oska isegi ühtegi hinda enam meenutada, sest me pole seal eriti käinud. Muidugi on naljakas ka marketi müüja, kes on vana tädike, kes su ostud kõik paberile kirja paneb ja siis seal vaikselt rehkendab, kuigi tal on kalkulaator olemas. Enamasti saab ta vale summa. Enamasti enda kasuks, aga vahel sinu kasuks ka.
  • Õhtusöögi ajal palu endale suur pudel vett. Siis ei pea sa seda poest ostma ja 1 pudel ajab kenasti asja ära, sest 10-22 saad sa nagunii jooke ju oma all inclusive paketiga. Selle veega saad sa näiteks hambaid pesta või õhtul vett juua, kui selline tahtmine tulema peaks.
  • Ära jää pärast õhtusööki alumisse restorani jooma ja juttu puhuma – nad ei vaata sellele hästi ja lähevad üli närvi.
  • Üldse näeb pool teenindavat personali välja selline, et nad sooritavad kohe enesetapu. Seega kui sa jooke tellima lähed, siis ole valmis selleks, et a) sa ei saa oma jooki, b) sa saad mingi teise joogi, c) sa pead tellimiseks 2883 h ootama. See on kindel laks, et jooki valades on ta sellise pettunud näoga, nagu ta peaks oma rahast selle kinni maksma.
  • Ei tea, kas see on thing, sest meile keegi seda ei öelnud, aga ilmselt tuleks vist tippi ka jätta. Me tõesti ise ei tulnud selle peale, sest söögid on siin nagu…noh, kohviku buffee, ei teagi siis, kellele seda tippi jätta tuleks. Meile tuli igatahes ühel õhtul üks vanamees lauda, viskas kaaned lauale ja nõudis tippi. Meil polnud mitte kellelgi rahakotti kaasas, mille peale vanamees vihaselt oma kaaned tagasi kahmas ja enam meie lauda mitte kunagi tagasi ei tulnud. Seega…jätke mingi eurike taldriku alla? Ma ei tea :D!
  • Ära osta hotellist ühtegi ekskursiooni. Näide – hotellis maksis koos lõunaga paadiekskursioon 35 eur. Sõitsime siis 10 min 4.5 kohaliku raha eest Kyreniasse, kust saime sadamast sama reisi osta 15ga. Oleks natsa edasi kõndinud, oleks 8ga saanud. Paadid on muidugi kõik samasugused, nii et vahe on küll ainult hinnas.
  • Võta kaasa VÄHEMALT 30 SPF!!! Ma olin see loll, kes kartis, et muidu ei saa ju pruuniks kui suure SPFiga kreemi ostan. Tegelikult olin siis lõpuks see põlenud loll. Siin on 35 kraadi ja päike KÕRVETAB!! Seega võta kindlasti kaasa ka Burnshield’i vms asi see ka poleks, sest mina seda imeasja siin leidnud ei ole. Triinu – see on sulle! Osta õige kreem!!!!
  • Ühtegi pusa, kampsunit, jakki ei ole mõtet kaasa tassida. Sa ei tee nendega midagi.
  • Sul on kindlasti mütsi vaja! Minu peanahk põles ära, kui ma oma kaabu tunniks ära võtsin…
  • Siin on vaja adapterit, sest seinakontaktid on meist erinevad. Seda saab siin muidugi kohalikust marketist osta (maksab u 3 eur) aga minul näiteks on selline universaalne adapter kodus olemas ja oleks kenasti kohe 3 euri säästnud. (Triinu, ma jätan enda oma sulle siia leidmiseks :D).
  • Pikajuustelistele naistele soovitan kaasa võtta juukseõli. Ma kahetsen, et ma enda oma maha unustasin, sest megasoolane merevesi + megakloorine bassein tapavad juuksed.
  • Loomasõpradel siin igav ei hakka – igal pool on kasside ja koerte hordid.

loomad

puhkus

kardoga

Oeh, rohkem ei oskagi kohe midagi öelda. Loodan, et sellest jutust siis kellelegi kasu oli ja päriselt saan nüüd öelda, et pole vaja peljata Cherry kaudu reiside ostmist. Eks isegi ostes alguses natukene kahtlesin ja googeldasin, et kas see ikka päris õige asi on. Aga näete nalja – on küll! Piletid tulevad kenasti meilile, lennujaamas on WOW travel sildiga tädi vastas, kes inimesed bussidesse paneb ja hotelli toob. Kõik on väga kerge ja arusaadav.

Kui nüüd kellelgi tekkis tunne, et tahaks ka soodsalt päikese alla, siis kiire googeldus andis mulle järgmised variandid:

  • Nädalane kõik hinnas puhkus Tenerifel! 599-649 eurot, oleneb, millal minna tahad (LINK). See jäi meil endalgi meeltesse mõlkuma, sest kevadel tahaks juba Marikesega koos reisule minna ja mis oleks parem koht, kui lapsi jumaldavad Tenerifelased oma kauni maaga. Keegi sõpsidest tahaks meiega ühineda?
  • Novembris on pakkumine ka Küprosele (LINK). Novembris on siin ka soe, mitte muidugi nii, nagu meil siin praegu, aga neti kohaselt umbes 22 kraadi. Oleneb ka sellest, kas oled lõuna või põhja pool. See pakkumine on põhja, seega võib siin ka näiteks sadada. Aga noh, koht on ilus ja kui ilmaga veab, siis on ideaalne puhkus garanteeritud.
  • Oktoobri alguses saab aga Cherry pakkumisega Türki tulla suve nautima (LINK).

Loe ka neid postitusi!

44 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marina 11. november 2015 at 23:06

    Tere
    Olen lugenud ennem ja ka nyyd kui olen ise ära käinud Riversides.Just praegu meenutan,et nädal tagasi olin palmi all ja väljas
    oli sooja 27((oli 04.11)
    Ma ei saa aru miks inimesed vinguvad-ei ole ju oma söökide eest maksnud ja see alles vaja maksta,kui kohale jõuad.
    Ise ei kasutanud hotelli pakkumisi ja olime väga rahul-sai käidud söömas väljas-no umbes km raadiuses oli vähemalt 4
    söögikohta.Said need kõik läbi käidud ja ära proovitud–yks parem kui teine.Eriti tore oli koht mis oli kohvik kus hästi tore nö
    neegritydruk teenendaja-hästi tore ja sõbralik+see oli super koht!Eriti hea oli porgandikook!
    Ja see Riverside oligi väga ilus ja mõnus-ei ole selline suur hotelli jurakas-nii armas oma kõnniteede ,ilusate basseinide,palmide
    ,lillede ja kiisudega1Super.
    Kui vaatad aknast välja mere äärede-jah-seal näed 5 tärni hotelle,mis on suured ja mere ääres,aga ei näe yldse nii ilusad
    välja.Igaljuhul ei vahetaks kunagi Riversiet nende vastu.
    Igal kellal oli võimalik sõita Girmasse(Kyreniasse)-ja see veel eriti tore elamus-väga ilus.
    Igaljuhul -nautige puhkust ja eriti veel sellise olematu raha eest-see oli tõeline puhkus!Olen lausa kade!

  • Avatar
    Vasta Tom 8. november 2015 at 12:30

    Olime ka seltskonnaga ( ja koos
    lastega) oktoobris P Küprosel Malpase
    hotellis. Ilmad olid megad.
    Iga päev päike ja 25-30 kraadi. WOW
    poolsed reisiesindaja(d) jättis
    kohati väga soovida. Üldine P Küprose
    teenindustase väga
    seinast-seina!!!(nagu Eestiski)
    Et puhkust mitmekesiselt ja
    huvitavalt veeta, on soovitus min
    3-4päevaks rendiauto võtta ( teed on
    vasakpoolse liiklusega ja see lisab
    vaid vürtsi). Olulisemad kohad jõuab
    läbi sõita-käia kogu P Küprosel.
    Rendiautoga L-Küprosele ei pääse.
    Kyrenia linn on lähedal ja lõunaseid
    õhtuseid söömisi on mõistlik seal
    korraldada. Taksosõit hotellist linna
    ca 10eur=30liiri ots.
    Kohaliku hotelli rootsi stiilis
    õhtusöögi laud ka üle keskmise.
    Hotelli toidud-joogid hommikuti
    kohati otsas, aga kokkuvõtvalt 4+.
    Valuutavahetusel pole vahet kas
    Eestis või kohapeal vahetada kurss on
    sama. Soovitav jootraha.(ka euros)

  • Avatar
    Vasta Vambola 7. november 2015 at 18:06

    Kindlasti soovitan tulevastele reisijatele võtta rendiauto,kuigi liiklus teistpidine,aga harjub ära .Näed ikka kõvasti rohkem.

  • Avatar
    Vasta Marju 5. august 2015 at 10:54

    Tere!
    Kui keegi ei saa oktoobis /15.10/ Küprosele puhkama minna,siis olen väga huvitatud ühest voucherist).Aitäh!

  • Avatar
    Vasta luccy 2. august 2015 at 12:40

    Tere.tahan teada;kas asjad on seal kallid ja kas
    nov.on soe ka? Milline neist 3 st hotellist on
    parem?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. august 2015 at 12:55

      Nov olla seal kohalike sõnul hirmus külm, niiet ei soovitaks ikka minna. Kallis pole – selles suhtes, et umbes sama mis siin. Ehk siis vist ikka kallis, onju 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. august 2015 at 12:55

      Ja hotellide kohta ei tea, sest olin ise ju ainult ühes

  • Avatar
    Vasta Taavi 23. juuli 2015 at 22:20

    Tere, kuidas teil see lennule regristreerimine oli? tuli meilile kinnitus mul “broneeringu kinnitus” seal on kirjas, et antud lennule ja
    hotelli regristreerumine toimub passi alusel, ehk siis lennujaama check-ini löön passi letti ja saan piletid kätte? 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. juuli 2015 at 23:00

      Jep!

  • Avatar
    Vasta Helen 18. juuli 2015 at 10:03

    Elan Küprosel juba väga pikka aega ja ütleme
    nii, et selle pakkumise eest saad täpselt nii
    palju, kui maksad. Lõuna Küpros on imeline
    koht, euroopalik kultuur, kihav elu,
    suurepärased toidud ja meeldiv teenindus ja
    eurod! Põhja Küpros on kahjuks okupeeritud
    ala, kuhu kohalikud keelduvad minemast. Ka
    üldine elatustase on seal väga madal. Kahju, et
    tehakse odavaid pakkumisi okupeeritud alale
    ja inimesed käivad puhkusel ning arvavad, et
    käisid Küprosel. Tegelikult jäädakse ilma
    kõigest, mida sellel imeilusal saarel pakkuda
    on.. Ka Cherry ei täpsusta, millega tegu on
    ning inimesed arvavad heauskselt, et selline
    Küprose elu ongi.

  • Avatar
    Vasta king james 16. juuli 2015 at 09:18

    ma söön oma mütsi ära kui see pole cherry poolt kinni makstud reis, sest muud kommentaarid viitavad sellele et tegu on jubeda
    hotelliga! 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 9. juuli 2015 at 10:51

    Tere,
    Kas keegi oskab ehk infot jagada, kas
    mägedes on tähistatud radu, mida pidi
    saaks omapead seigelda ja kui
    turvaline see
    ettevõtmine on. Ja veel. Kuidas
    kohapeal ringi liikuda? Kas ainsaks
    võimaluseks on rendiauto?
    Tänud!

  • Avatar
    Vasta Katrin 24. juuni 2015 at 16:57

    Tere!
    Oleme hetkel Küprosel Riverside Premium hotellis.
    20-27.06.15
    Hotell on ilus ja toad on ilusad ehk siis see vastab
    neljale tärnile!
    Söök ja teenidus, on kohutavad, kõige kohutavam,
    mida kunagi kogenud ( 23 riigis oleme reisinud)
    Iga päev suhtleme uute ja uute eestlastega hotellis ja
    kõik on šokis söökidest, pluss teenindajatest/
    teenindusest. ( küll Türgi, aga ei vasta üldse Türgile,
    kes Türgis käinud)
    Raha varastamise kohta veel nii palju. Esimene päev,
    esimene infotund ja esimene lause giidilt ” Soovitan
    raha, dokumendid, tehnika kohvrisse peita ( kui on
    lukuga) või viia hotelli, kus sisse registreerisite, sinna
    viia, muidu võite ilma jääda!”
    Neid nägusi parem ei kommenteeri 🙂
    Eile olime koos rootslastega, kellel täna nädal täis sai,
    ütlesid ” Kui koju jõuame, siis seda hotelli ei soovita
    MITTE kellegile!”
    Hotell on ilus, aga töötajad rikuvad selle ära +söök!!!!
    Eilne õhtusöök 4* hotellis.
    Soetoit – kruup, kana ( kuiv nagu saepuru) ja hautatud
    lillkapsas ( rohkem valikus soojasi toite polnud)
    Salatid – umbes 15 erinevat, sellest pooled on segatud
    mingi arusaamatu kastmega. Maitse ja konsistents
    meenutab kohupiima ehk siis vedelkohupiim+
    majonees segatud kokku kapsa, kurgi, tomati jne.
    Sellest edasi pooled äädikased ja siis umbes 3-4
    köögivilja on ilma maitseaineteta.
    Lühidalt öeldes, hotell ilus, söök masendav ( oleks
    nagu paastulaagris, mitte et see paha oleks ;))
    Teenindajad – kui teha maailmameistrivõistlused
    kõige hullemate teenindajate kohta, siis kõik võitjad
    töötavad siin hotellis! Ilma naljata.

    On mida meenutada 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 24. juuni 2015 at 17:10

      Tead, esimesed kolm päeva ma toidu üle ei halanud, aga lõpuks ajas oksele lausa 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 19. juuni 2015 at 18:15

    Mu emme päevitab just praegu seal samas… bassein tundub sama olevat 😛

  • Avatar
    Vasta Brita 19. juuni 2015 at 14:59

    ma käisin see talv tenerifel. seal oli ikka külm st. mitte nii soe kui küprosel, u 20 kraadi. aga muidu lahe! kindlasti soovitan minna
    loro parki ja saare ringreisile sh el teide juurede ka. mägedes on lahe sõita, aga tuulega veits hirmus ja paljudel võib paha hakata.
    p.s liiga kõva tuulega vulkaani juurde kõisraudteed pidi sõita ei saa. ja pilvise ilmaga ei ole seal kabiinis midagi näha ka 🙂

  • Avatar
    Vasta Neiu 18. juuni 2015 at 17:18

    Tahaks oma härraga koos teiega tenerifele tulla 😛 😛

  • Avatar
    Vasta A.A 18. juuni 2015 at 12:07

    Tere

    Ei ole küll ainult puhkuse reisil käinud Küprosel aga elasin seal 5 kuud. Riik on jagatud kaheks osaks
    Põhja- ja Lõuna-Küpros. Lõuna Küpros on vabariik kus kehtib Euro ning hinnad on soodsamad,
    peamiseks turisti tõmbekeskusteks on Paphos ja Ayia Napa. Mõistlik on seal riigis ringi liikuda
    rendiautoga. Põhja Küprosel käisin ainult pealinnas ning soovitati enne pimedat jõuda tagasi. Kahjuks
    rohkem eriti seda piirkonda ei näinud küll aga olen kuulnud, et Põhja Küpros on turvaline ainult
    kuurortides ning iseseisvalt ei soovitatud väga seda ala uurida. Aga mõnusat puhkust.

  • Avatar
    Vasta Mann 17. juuni 2015 at 22:33

    Tere!
    Tänud kasulike nõuannete eest! Kuna oleme tulemas, siis kulub marjaks ära! 🙂
    Küsiks siis natuke lisaks, et kas hotelli juures on mingisugune rand ka? Ja kas see all inclusive paketi sees on ainult mingi kindel
    alkoholivalik?
    Tänud! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. juuni 2015 at 23:12

      Rand olevat 2km kaugusel. Kuna ma randu vihkan, siis ise käind pole, aga ühed eestlased käisid ja ütlesid, et jube oli. Kui päevitada ja ujuda tahad, võta paadireis 😀 alkost saate kohalikku rummi, viskit, õlut

  • Avatar
    Vasta elerin 17. juuni 2015 at 22:16

    Ma lõuna pool käinud ja seal saab eurodega hakkama (küll
    kaarte ei armasta) ja inimesed on ka kuidagi rõõmsamad ? nii
    et kui meil detsembris jääb 2 vaba kohta siis olete oodatud,
    ujuda küll kahjuks ei saa sis ja päike ja peale ei hakka ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 17. juuni 2015 at 21:18

    Olen Kreeka poole peal oma puhkused veetnud,
    soovitan soojalt. Hinnad soolased aga teenindus väga
    tasemel, ingliskeelt pursivad kõik ja kohalikud pole
    pealetükkivad.

  • Avatar
    Vasta Anx 17. juuni 2015 at 20:49

    Kas kohaliku raha all pead silmas liire ja kas vahetasite kohapeal või Eestis?

  • Avatar
    Vasta Mai 17. juuni 2015 at 20:17

    Miks sa valuutavahetusse ei lähe ? Või seal käid. No ma ei tea kuidas Küprosel aga Türgis olen käinud 2 korda ja iga kord eurodega
    Türgi vaalutavahetusse ja sealt saan siis liirid. Parema vahetuskursiga ei võta seda vahendustasu uuri äkki on mötekam vahetada
    eurod seal ümber.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. juuni 2015 at 23:13

      Kuna mul sula polnud, võtsin lihtsalt täna ATMist sula

  • Avatar
    Vasta SirleR 17. juuni 2015 at 17:18

    Tere Mariann.

    Palun kirjuta, miks valisite just selle hotelli ( Cherry lehel kolm varianti ju ja hinnas ka vahe). Ja kas olete hotelliga rahul?

    Ilusat puhkust teile!

    Sirle

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. juuni 2015 at 18:10

      Meie valida ei saaanud 🙂

      • Avatar
        Vasta SirleR 17. juuni 2015 at 21:23

        Kas olete muidu hotelliga rahul? Kas tasub seda Riverside oma valida?

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. juuni 2015 at 23:13

          Me ei valinud ja suht oleme rahul. Noh, samas täna kuulsime, et kahest toast oli raha varastatud 😀

  • Avatar
    Vasta Tom 17. juuni 2015 at 16:56

    Mis kuradi kohalik raha?
    Euro??????

  • Avatar
    Vasta Pille 17. juuni 2015 at 16:39

    “Vaheta kindlasti kohalikku raha
    kaasa. ” Mis rahast jutt käib. Alates
    1. jan 2008 on Küprosel käibel EURO!?!

    • Avatar
      Vasta Käinud-näinud 17. juuni 2015 at 17:14

      Põhja Küprosel asub tunnustamta Põhja-Küprose
      Türgi vabariik (well…Türgi ja paar kahtlast riiki veel on
      seda obviously tunnustanud) ning seal on täiesti
      kehtiv Türgi raha (ei mäleta valuuta nime) ning euro
      kurss on “ujuv” vastavalt müüja sisetundele…no nagu
      Türgiski 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. juuni 2015 at 18:10

      Põhja pool, kus meie oleme, on kohalik raha Türgi Liir(?)

    • Avatar
      Vasta nipiteri 17. detsember 2015 at 11:02

      Põhja-Küprose raha on Türgi liir ja seda ei tasu küll siin vahetada, sest vahetuskursi vahe on umbes 80 senti vahetaja kasuks kui
      vahetad Küprosel. Seal sai ühe euro eest 3,17 liiri, hotellis ei tasu vahetada. Olime Acapulco hotellis ja see on küll parim, kus siiani
      olen olnus, iga päev on uusi sööke ja ühtegi kehva maitset selle aja jooksul polnud, valik oli nii suur, et igat asja ei saanud
      proovidagi, ei mahtunud lihtsalt. Venekeelsed kiidid olid alla igasugust arvestust. Raha korjati näiteks õhtusöögi eest, aga hotelli
      ei antud edasi, söömisel oli selgitamist, sest käepaela ei antudki. Teenindav personal oli 5* vääriline, jootraha keegi ei küsinud.

  • Avatar
    Vasta lomake 17. juuni 2015 at 10:53

    Millal tagasi tuled?

  • Avatar
    Vasta M 17. juuni 2015 at 10:26

    Juuksurid ei soovita juukseõlisid kuumaga kasutada. Õli muudab juuksed raskeks ja see soodustab väljalangemist. On olemas
    väga palju muid niisutavaid palsameid ja muid hooldus vahendeid. Kõige õigem oleks konsulteerida mõne juuksuriga.
    ilusat puhuse jätku.

  • Avatar
    Vasta Mari 17. juuni 2015 at 10:23

    Eelmine aasta oli kohaselt vahetada möistlikum,
    parem kurss

    • Avatar
      Vasta Mari 17. juuni 2015 at 10:44

      *koha peal

  • Avatar
    Vasta suvelaps 17. juuni 2015 at 10:12

    väga meeldiv puhkus tundub sul olevat, kui pikalt puhkate üldse?
    PS-ära unusta, et sul on veel vähemalt üks loosimine välja loosida ja tähtajad lähenevad, palun ära valmista pettust oma lugejatele

  • Avatar
    Vasta Ebapärlikarp 17. juuni 2015 at 10:01

    Selle tipiga peaks olema nii, et kui viskad suht esimestel päevadel kena kopika (no normi tipi noh), siis jääd meelde ja ei pea enam
    2800 tundi asju ootama. Suht paljudes kohatades nii.

    • Avatar
      Vasta K 17. juuni 2015 at 11:06

      Tõsi, isegi plastiktopsid asendatati meil klaaside vastu, õlled läksid õllekannudesse jne…

      Selle ühe kena tipi jätmise asemel toimib ka kindlasti igal hommikul enne tellimist väikse tipi jätmine – oled ikka terve päeva
      meeles.

    • Avatar
      Vasta Käinud-näinud 17. juuni 2015 at 17:22

      Jah, ja tip on iga lohakile jäetud raha. Viskasin hotellis
      kapile peotäie münte (oli neid taskusse pisut palju
      kogunenud), päeval käis room service ja viis kõik mu
      mündid kaasa (miski 10-12€ :-?). Need mündid olud
      kapi peal minu muu träni vahel, seega seda tipiks
      pidada nõudis tõsist fantaasiat. Aga samas meie eest
      hoolitseti ka…kõik tehti ette-taha ära. Kurta küll ei
      saa! Need mündid läksid asja ette. B-)

  • Avatar
    Vasta ee 17. juuni 2015 at 09:29

    Selleks laupäevaks kõik väljamüüdud
    nagu aru sain? :/

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. juuni 2015 at 09:55

      Jaa, need olid kahjuks mega ammu müügil. Aga ma lihtsalt mõtlesin nende 190 inimese elu natsa kergemaks teha, kes siia laup tulevad 🙂