Mari TESTIN JA ARVUSTAN

eilne päev #1 Pandora

11. november 2015

Ma ei ole muidu suurem asi ürituste väisaja, aga eile juhtus nii, et peale tööd olin lausa kahele oodatud. Esimene oli siis Pandora uue talvise kollektsiooni esitlus. Sellega oli mul selline nali, et kuna mul tööl läks oodatumast kauem ja ma vahepeal koju ei jõudnudki, saabusin ma Roccasse, kus esitlus toimus, pool tundi varem ja ikka üsna väntsutatud olekus. Loomulikult ei olnud mul kaasas ainumatki meigivahendit, millega ennast inimeseks teha. Kolleeg ütles mulle enne, et I.L.Us on jumestajad olemas ja nemad saavad mulle raudselt näo pähe teha. Mis aga selgus kohapeal, oli see, et tegelikult polnud neist ükski tööl.

Ei tea mina, kas ma olin siis tõesti nii kole, et neil must kahju hakkas, aga kuskil suudeti siiski leida hea inimene, kes mulle poole tunniga täitsa kena meigi tegi ja nõnda mu päeva päästis. Kahjuks ei tea ma teda nimeliselt tänada, sest ma unustasin selle lihtsalt ära. Andke andeks.

Pandora-15

Nägu peas, sai Pandorasse mindud ja uut kollektsiooni vaadatud ja Pandoraga tutvutud. No pean ütlema, et ilus on see talvekollektsioon tõepoolest ja natukene rohkem firma kohta sain samuti teada. Näiteks seda, et tegu on Taani firmaga ja nende esimene väike poekene pandi püsti Kopenhaagenis juba 1982. aastal. Omanikeks olid kullasepast mees ja tema kunstilembeline naine. Nad mõtlesid, et väga vähe on selliseid personaliseeritud ehteid ja nõnda hakkasidki nad neid ise valmistama. Kuigi plaan oli oma väike putka püsti ajada ja õnnelikult edasi elada, hakkas Pandora kiiresti kuulsust koguma üle Kopenhaageni ja üsna pea üle Skandinaavia.

Äri algusaastatel käis paarikene tihti Taimaal kive ostmas ja inspiratsiooni otsimas. Seega otsustatigi 1989. aastal Pandora vabrik hoopis sinna teha, sest Taimaas on tükikene Pandora inspiratsiooni ja ideid.

Kõik ehted on valmistatud nii masinatega, kui ka käsitsi, seega on see esindajate sõnul tükikene luksust, mida saad endale lubada. Tõepoolest, amulettide hinnad hakkavad umbes 30st eurost ja nende valik võtab silme eest kirjuks.

pandora

mõned näited talvekollektsioonist

Kui meile olid tutvustamised ära tutvustatud, olid Pandora perekonnal kõikidele üritusest osavõtjatele ka väike ülesanne ja üllatus. Nimelt sai igaüks valida endale meeldiva käevõru, kas siis metallist või nahast. Minul oli metallist olemas, seega valisin musta ja nahast versiooni. Ülesandeks oli terve poe pealt valida endale mõned ripatsid käevõrule, mis sinu jaoks midagi sümboliseeriks. Hiljem kui kõigil käevõrud koos, rääkis igaüks väikse loo, miks ta just need välja valis. Minu meelest selline armas viis külalistele kingitus teha ja nendega natukene paremini tutvuda.

Pandora-17

Mina valisin endale kolm ripatsit. Esimesena jäi mulle silma sädelev kondikene, kuhu on kirjutatud “I love my dog”. Ei pea vist põhjendama, et miks ma sellise ripatsi võtsin 🙂 Nüüd ma saan iga kord oma käevõru kandes meenutada aega, mil Lotte veel väikene koerabeebi oli.

Minu teine valik oli kahest osast koosnev südameke, mille ühe siseküljele on kirjutatud “mother” ja teise “daugther”. See oli minu meelest nii armas mõte ja lisaks rääkisid mulle Pandora töötajad, et paljud naised on ostnud selle ja andnud ühe poole oma tütrele käevõrule. Kuna Maril veel oma Pandora käevõru pole, siis nii kaua kannan ma ise neid mõlemaid, aga ehk saan ma ühel päeval teise poole temale kandmiseks anda 🙂

Pandora-22

pandora1

pandora2-1893756

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Vasta väike Pandora igas päevas | Mallukas 3. detsember 2015 at 13:04

    […] ma rääkisin, et käisin Pandoras ja sain laheda kingituse, eks? Kes ei mäleta, siis kiigage SIIA. Ühesõnaga sain ma nende turundusjuhiga nii hea jutu peale, et hakkasin vaesele naisele nagu uni […]

  • Avatar
    Vasta Mmmmh 11. november 2015 at 13:10

    Kas nende reklaampostitustega ei pidanud mitte lõpp olema?

  • Avatar
    Vasta J. 11. november 2015 at 12:50

    Just hiljuti said sarnase kingituse
    mingilt muult firmalt kas jõuad neid
    kõiki kanda ka? 😀 kumb endale rohkem
    meeldib? Kumb nendest odavam on?

  • Avatar
    Vasta Niru 11. november 2015 at 12:04

    Nüüd pead veel teised pereliikmed ka võrule muretsema 😉

  • Avatar
    Vasta Karin 11. november 2015 at 11:52

    Aga kus on pilt ilusaks mukitud Mallust?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. november 2015 at 11:53

      Ma pole neid veel kätte saanud, aga kui kunagi saan, eks siis näitan 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 11. november 2015 at 11:48

    Väga armas valik! Mulle endale meeldib sedatüüpi ehetest Nomination rohkem, Pandora stiil pole eriti minu maitse. Ja nüüd on
    vist veel ka mingi Endless… popp värk

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. november 2015 at 11:53

      Jaa, neid on ikka omajagu erinevaid