AVALDAN ARVAMUST KARDO KODU

ajad

11. detsember 2015

Viimasel ajal on hakanud toimuma kummalised asjad. Esiteks lõpetas mu telefon töötamise. Esiti ei lasknud lihtsalt netti, siis ei lasknud ka välja helistada. Kuna mul on olemas ka selline asi nagu töötelefon, millega ma saan ka helistada ja netis käia, siis ma päris ausalt ei viitsinud lihtsalt Elisasse helistada ja uurida milles asi on. Arve maksmises asi ei olnud, sest ma tsekkisin oma meili ja seal mul ühtegi maksmata arvet ei oodanud.

Mingi hetk lõpetas ka töötelefon töötamise. Ei mingit netti, ei mingit välja helistamist. Kui te arvate, et ma viitsisin oma tööandjalt uurida, et milles teema, siis te eksite. Ma olen ju enamuse ajast kodus või tööl, kus on enivei nett olemas.

Eile läks olukord juba kriitiliseks. Nimelt nagistasid mingid vanad mehed mu maja kõrval posti küljes ja selle tulemusena kadus mul pool õhtut kordamööda ära nii nett kui ka  telekaühendus. Lõpuks telekas töötas, netti aga ei tulnud ega tulnud. Vanamehed olid ka ära läinud. No mis sa siis hädaga teed?

Ootasin kenasti Kardo koju ja hakkasin Elioni kõnedega pommitama. Poolteist tundi pommitasin, sealt sain ma vaid teada, et hot.ee on maas ja et kliendid kenasti oma hobuseid hoiaks, kuni see probleem lahendatud saab. No selge pilt, mul polnud sellest hot.ee’st sooja ega külma, sest ma ei saanud ÜLDSE netti! Mis kiviaeg see selline olema peaks?!

Ühesõnaga lõpuks lasi Elioni automaatvastaja mul teha sellise võimaluse, et mulle helistatakse poolt tunni jooksul tagasi. Selleks ajaks olin ma nagunii juba neli tundi netita olnud, asi mul siis edasi olla. Poole tunni pärast helistaski mulle üks väga sõbralik ja abivalmis neiu, kes kinnitas, et mu nett töötab 100% ja nemad mingit probleemi ei näe. Lubas mulle veel meilile saata õpetuse, kuidas muuta oma wifi…numbrit? Kinnitas, et see on NII lihtne, et isegi tema vanemad said sellega hakkama.

Nojah, tegin siis Kardo telefonist hotspoti, aga no mina ei saanud hakkama, tee või tina. Eks ma siis jäängi surmani ilma internetita. Mis seal ikka.

Elisasse kirjutasin ka eile, et palun inimesed, tehke midagi, ma ei saa netti! Ma ei saa helistada! Keegi ei vasta… Ma ju helistaks, aga noh, ma ei saa.

Seega olen mina internetimaailmast nüüd kaugel-kaugel ja mu blogi sureb vaikselt üksindusse ära.

Lisaks tehnilistele probleemidele ei ole mul üldse enam mõtteid, millest blogida. Ei viitsi enam iga asja kohta kraaksuda, et mina arvan  nii ja tema arvab naa. Keda kurat sellised asjad huvitavad? Keda ma siin blogiga ikka ümber veenma hakkan või miks ma seda üldse teha peaks proovima? Vanaks olen vist jäänud, ei viitsi enam.

Oma elust pole nagu ka essugi rääkida. Elan ikka oma sigalas, aeg-ajalt midagi koristan. Eile õpetasin Marile selle kineetilise liivaga ja vormiga kalasid tegema. See tähendab seda, et ma tegin kaks tundi liivast kalu ja Mari vaatas plaksutades pealt. Veel olen ma kleepinud küünaldele neid silte ja neid kuidagi sorteerinud ja jauranud ja…Esmaspäevaks peaksid kõik postiga tellinud inimesed oma kraami kätte saama.

Aaa. Põlves on megasuur auk, mis natsa mädaneb ja mille tõttu ma ringi liipan, aga ega ma ju ometi arstile ei läinud ja nüüd ootab mind arvatavasti ees Savisaare saatus. Mul on sellest pilt ka, aga see on nii räme, et ma ei saa seda paraku üles riputada, ilma et kõik kettima hakkaksid.

Mis veel… Polegi nagu miskit. Mitte midagi pole rääkida, mitte midagi ma ei arva, mitte midagi ma ei heieta.

dsc_1634-e1449825997289-9808392

Et ikka naljanoodil lõpetada, lisan siia ühe kauni pildi Kardost, kus ta näeb välja nagu ennast täiskusnud parm. Tal oli tegelikult seletus ka, miks ta hargivahe märg oli, aga ma ei mäleta seda. Soeng on tal igatahes parim, eksju.

Et siis selline elu siinpool sood.

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kaisa 12. detsember 2015 at 00:22

    Naersin. Tänan 🙂

  • Avatar
    Vasta Sannu 11. detsember 2015 at 12:18

    Osta oma põlves oleva augu jaoks
    mõnda haavakreemi või lahust, näiteks
    Braunoli nahalahus on hea ja ei maksa
    palju. Hooldad haava mõnda aega
    sellega ja läheb paremaks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2015 at 12:28

      mul on mingi kreem, mis haiseb nagu vanamutt. seda olen kasutanud

      • Avatar
        Vasta Riin 12. detsember 2015 at 11:58

        Kui mul oli suvel sääre peal suur haav, siis apteeker soovitas Kaitsja salvi (Hranitel). Ma muidugi ei tea, kas seda mädaneva
        haava peale tohib määrida. Peaks olema sellise toimega: Soodustab kiiret naha traumaatiliste, põletikuliste, põletus- ja
        külmumishaavade paranemist armkudet moodustamata. Ja nii palju ma võin omalt poolt kiita, et mul oli ikka tõesti suur
        vigastus, aga praegu pole peaaegu üldes näha. Pluss kui kärna peale viskab, siis see teeb kärna pehmemaks, nii et see ei kisu.

      • Avatar
        Vasta Anna 13. detsember 2015 at 02:42

        https://apteek.apotheka.ee/product/399/braunovidon-salv-100mg-g-20g ma soovitan seda Braunovidon salvi joodiga,
        kasutatakse põletikuliste nahakahjustuste (lamatised, säärehaavandid, pindmised haavad ja põletused) jne raviks. Aitab sinu
        augu vastu ka ma usun, võtab põletiku ära. Mul ka kunagi soojamaa reisil läks mingi kriimustus v asi põletikuliseks ja peal
        ehk minu jaoks “megasuur auk oli jalas” ja terve jalg valutas ja mul olid kõige hirmsamad mõtted juba peas, et ka savisaare
        saatus tabab. Aga kohe kui Eestisse sain, siis perearst soovitas seda ja see kohe aitas ja võttis põletiku ära. Seega soovitan!

  • Avatar
    Vasta K 11. detsember 2015 at 12:06

    Kas müsli loos on ära olnud?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2015 at 12:26

      jah

  • Avatar
    Vasta Skorpaneiu 11. detsember 2015 at 12:06

    Kas vlogmas`e ei tee enam? 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2015 at 12:26

      Mul on mingit nipet-näpet, aga ma pole neid kokku töödelnud ja nüüd pole kodus netti ka 😀

      • Avatar
        Vasta Skorpaneiu 11. detsember 2015 at 13:03

        Selge, aga siis jääme ootama, millal
        sul jälle netti ja aega on neid kokku
        töödelda. 🙂