Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

The Body Shopist ja kingitus lugejatele!

14. detsember 2015

Ma arvan, et pole siin ilmas ühtegi naisterahvast, kes ei oleks kuulnud The Body Shop’ist. Samas kas teie teadsite sellest firmast ja selle põhimõtetest? Mina ei teadnud ka enne, kui minu hea sõbranna seal juhatajaks hakkas ja mindki valgustas. Okei, tooted ei ole 100% looduslikud, kuid ometi on nad nii spetsiifiliselt valitud, et kui sa astuksid praegu TBS poodi ja uuriksid müüjalt, kust on pärit sinu kehavõis olevad kakaooad, siis tegelikult saab ta sulle seda kerge vaevaga öelda.

The Body Shop on ka õiglase kaubanduse poolt ja peale seda, kui ma nägin dokumentaali, kuidas tegelikult kohalikud töötajad ei saa pea kunagi väärilist või elamisväärset tasu, on see minu jaoks suur plusspunkt firmale. Palju kergem oleks ju samuti võileivahinnaga oma kraam kätte saada ja kreemid kokku keerata, TBS õnneks nii ei tee. Peale selle on nad veel ka loomade peal testimise vastu, kas pole lahe?!

Lisaks meeldib mulle väga, et poel on pidevalt käimas mingisugune heategevuslik kampaania. Näiteks praegu on neil selline lahe kampaania, et kui ostad neilt kinkekomplekti, annetab pood ühele Etioopia perele päeva jagu vett tagava summa. Etioopias on suur probleem, et lapsed ei saa koolis käia, sest nende tööks on käia hoopis kilomeetrite tagant perele vett toomas. Seega kaudselt aitab see ka nende haridusprobleeme.

Minu meelest on lihtsalt tore, et suured firmad tahavad ja viitsivad tegeleda ka heategevusega, selle asemel, et oma taskuid kasumiga täita. See teeb firma minu meelest lihtsalt südamlikumaks ja sõbralikumaks. Ja no, kes TBS’i tooteid nuusutanud ja proovinud on, teab kindlasti, et ka klient jääb alati rahule. Nii mõnusalt lõhnavaid kreeme ja geele pole mina mitte kuskil mujal poes näinud.

Sain nende käest proovimiseks ka mõned selle talve hitttooted – ploomilõhnalist kraami. Räägin siis natukene lühidalt nendest ka, lihtsalt selle pärast, et mul on teile ka miskit, mis on sama lõhnaga :))

fc77xom-tptm2gzx2pjfuiwgwj_gbupflhmkr6csicq-7713647

Esiteks proovisin ma ploomilõhnalist kehakoorijat. Nagu ma olen paar korda maininud, siis ma ei ole suurem asi koorija, ma lihtsalt tavaliselt ei viitsi nii kaua duši all mässata. Aga sellega ma tegin nii, et kahmasin väikse peotäie koorijat, lajatasin nuusikule ja pesin ennast kiirelt ära. Nahk oli tõepoolest pehmem ja mõnusam, seega täitsa hea kraam.

Koorija sisaldab suhkurt, mille TBS ostab  Montillo kooperatiivilt Paraguaist. Kohalikud farmerid kaitsevad loodust ja ei põleta põlde nagu seda tavaliselt põllu koristamsel tehakse. Farmerid ei kasuta pestitsiide ega valgendajat. Samuti sisaldab see parapähkliõli Peruust. Koostöös Candela koperatiiviga on TBS aidanud kaitsta rohkem kui 3000 hektarit vihmametsa Madre de Diose regioonis. Jätkusuutlikul viisil parapähklite korjamine aitab kaitsta parapähkli puudest sõltuvaid põlisliike, näiteks orhideemesilasi. Kas pole mitte kena?

Vannikuubikud on ka tõesti mõnusad. Värvivad vannivee kergelt lillakaks, eriti mõnus on vannis vedeleda ja pärast nagu ploomikene lõhnata. Ka nendes on kasutatud sama suhkurt Paraguaist.

Viimaseks mu lemmik – sädelev kehasprei. Kuigi ta pole lõhnaõli, on ta siiski mõnusalt kerge ploomilõhnaga, mida on hea pihustada näiteks juustesse, voodipesule või sallile. Sisaldab ökoloogilist alkoholi ja Ausa Kaubanduse aaloed.

JqLPhUp0mi3mJzaetFm7pn39ksLseU3280HWTZd_RYs

Teile on mul aga sellised kingitused varnast võtta. Esiteks siis ploomilõhnaline kinkekomplekt. See on unikaalne ja multifunktsionaalne kingitus; kasuta pakendit kui puuviljakaussi või hoia seal oma pudi-padi siis, kui kehahooldustooted on ära kasutatud! Komplekt sisaldab: kehavõi 50 ml, kehakoorija 50 ml, dušigeel 60 ml ja sädelev kehakreem 60 ml. (LINK)

Teine võitja saab endale superlaheda Bodyshopi lauvärvikomplekti, millega saab jõulupeoks mõnusa ja kuldse silmameigi maalida. Komplektis on kolm pruunikat, beežikat, kuldset tooni.


Et osaleda loosimises, kirjuta mulle kommentaaridesse, kumba auhinda sa sooviksid ja lisaks märgi ära, milline on olnud sinu lemmik Bodyshopi toode. Auhinnad loosin välja juba sel reedel, 18. detsembril!

Loe ka neid postitusi!

406 kommentaari

Jäta kommentaar