TESTIN JA ARVUSTAN

lõpuks ometi saab seda päris Black Friday’d nautida*

17. november 2022

Kuna jõuludeni pole enam teps mitte palju aega jäänud, siis ma lihtsalt eeldan, et kõik on kohe-kohe palehigis kingijahile asuma. Eeldan ka, et minu selleteemalised soovitused on seega igati teretulnud. Noh et näiteks kust miskit hea diiliga saaks või kus parasjagu mõnusad aled on. Tolku ka minust teile veits või nii…

Üks koht, kust oma kingid ja muu vajaliku ostes kümneid ja kümneid eurosid säästa saab, on OstaEU. Ma usun, et praeguseks on kõik sellest kohast kuulnud. Ja no tõesti vist pole paremat paika, kust väga erinevaid tooteid üle kogu maailma super palju odavamalt skoorida. Näiteks kui Eestis on Black Friday suht selline 10-protsendise suvasoodukaga “ostupüha”, siis igal pool mujal maailmas on see tõsiste allahindluste aeg. Nii et eelolevatele jõuludele mõeldes ma väga soovitan kingid, mida nagunii ostaks, soetada hulga odavamalt, kui need päev enne jõule mööda kaubanduskeskuseid kapates ostetud saaks. OstaEU lehele on igasugu häid Musta Reede pakkumisi juba kokku ka koondatud, et heade hinnavõitude jahtimine veelgi lihtsamalt käiks!

Et teil ikka pilt selge oleks, kui tuntuv on hinnavahe OstaEU kaudu tellides vs kuskilt kohalikult poest ostes, siis teen enda hiljutiste avastuste näitel puust ja punaseks. Okei võite meenutusesks mu suvisest kummikuostust ka lugeda. Ja kombekad sain ka lastele just OstaEU-st, ikka mitmekümne-eurose alega!

Kõige esimene asi, mida annab vabalt hingehinnaga osta, kui just pole viitsimist kõiki e-poode pahupidi kammida, on lõhnad. Minu meelest müüakse isegi siinsamas pisikese Eestimaa piires samu lõhnu kümnetesse eurodesse ulatuva hinnavahega. Aga isegi kui siit kuskilt kõige odavama välja otsid, siis võin pea pakule panna, et mujalt maailmast saad selle kindlalt veelgi odavamalt!

Näiteks sattusin viimati Riia lennujaamas aega surnuks lüües lõhnu ostlema ja ninna jäi Burberry Hero lõhn. 50 ml pudeli hind on OstaEU kaudu tellides 56€, aga Eestis ostes 78€. Ikka päris krõbe hinnavahe…

Teine, isegi veits suurem hinnavahe, on veel ühel meestelõhnal, mida kellegi peal tundes ma ilmselt jalapealt hinge heidaks – nii hea teine! Ehk siis Paco Rabanne Phantom 😍 Laupäevaks see vist OstaEU kaudu tellides kohale ei jõua, nii et meestepäevaks tuleb midagi muud mõelda. Aga muidu oma mehele ülihea kink ja jõuludeks jõuab küll kenasti kohale! Malluka garantii, et naudib nii mees ja naudid ise. Eestist saab 100 ml pudelitäie seda ilma naljata täiuslikku meestelõhna ~100€ eest. OstaEU kaudu tellides aga 68€ eest. See on juba nii suur hinnavahe, et peaks kõik peale võib-olla naftašeikide mõtlema panema. Ei tea mina, kes raha peale nii pahane oleks, et heast peast 32€ rohkem tahaks maksta täpselt sama toote eest 😏

Parfüümid kipuvad olema üks väga populaarne jõulukingiidee, nii et ma toon kohe ühe soojaga veel ühe näite. Kui tahaks endale osta või kellelegi kingiks osta Armani My Way kinkekomplekti, siis ma oletan, et maksaksite selle eest palju parema meelega 75€, mitte 146€? See on ikka väga ulmeline hinnavahe. See tõestab ka hästi, et enne kui mõnest Eesti e-poest midagi osta, tasub kindlasti tiir peale teha neis poodides, kust OstaEU kaupa Eestisse saadab.

Kui nüüd korra natuke kallimatest rääkida, siis instas paljukiidetud Dyson Airwrap maksab Eestist ostes 750€, aga OstaEU-st tellides rohkem kui 200€ vähem ehk 530€ 🤩 Ja see, mu sõbrad, juba on üks solid allahindlus! Ja selliseid leidub OstaEU lehel toodud e-poodides veel terve ports. Kuigi ma ei tea, kas ma suudan endale elus selle väljamineku teha. Pigem tahaks proovida heated rollereid, mida tiktokis täiega soovitatakse. Eestis pole selliseid samas müügil näinud.

Praegu on jõuludeni veel parasjagu palju aega. Jõuate OstaEU kaudu tellida parfüüme, elektroonikat, riideid või konkreetselt mida iganes muud! Minu meelest on igasuguseid väljaminekuid jõuludega seoses nii palju! Ainult hea meel, et enne seda kõikvõimalikke soodusdiile ja Musti Reedeid ja asju toimub. Kellel saaks selle vastu midagi olla.

Kui nüüd keegi loeb ja mõtleb, et läheb vaatab kah, kas saab ehk mõne kingi või niisama vajaliku asja hulga soodsamalt kätte, siis ülitore oleks kui siia kommentaariumisse OstaEU kaudu odavamalt tellitava asja lingi ka paneksite. Kõigile kuluvad praegu head ideed ära 😏 Ja kui ise neid häid pakkumisi otsida ei oska, siis liitu OstaEU grupiga Facebookis – nad jagavad ise ka seal parimaid leide.

Kuidas teil jõulukinkide ostmine käib? Kas ootate juba aegsasti häid alesid või galopeerite päev enne jõululaupäeva paaniliselt mööda kaubanduskeskuseid ja maksate end selle võrra oimetumaks?

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist tutvuge finantsteenuse tingimustega ning vajadusel konsulteerige spetsialistiga.

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mer 20. november 2022 at 13:44

    OstaEU kaotas mu paki, mis anti üle nende Saksamaa laole, teel Eestisse lihtsalt ära. Seda nad ise mulle muidugi ei öelnud. Lõpuks hakkasin uurima, et kus mu pakk on ja siis tuli vastus, et oih, nad ei suuda seda leida. Kui siis küsisin tagasi selle raha, mis ma maksin neile tarne eest (pakiautomaat jne), siis mulle enam ei vastatud. Nii et inimesed võiks kursis olla sellega, et neil on jumala suva sellest, kui midagi valesti läheb. Minu pakk ise polnud õnneks erilist raha väärt, aga kui muidu müügiga tegelevad firmad panevad uue paki teele või annavad raha tagasi, kui midagi kaotsi läheb, siis sellisel vahendaja kasutamise juhul ei vastuta keegi. Pakk sai ju müüja poolt ilusti OstaEU lattu üle antud, seega sealtpoolt kõik toimis.

    • Avatar
      Vasta Elin 6. detsember 2022 at 21:52

      Ma olen mitmed korrad nende kaudu tellinud ja kunagi ei ole probleeme olnud. Ma soovitan kindlasti uuesti ühendust võtta, sest see tundub veider, et pole saanud mingit vastust. Mul algul kui tellima hakkasin, tekkis ka palju küsimusi tellimuste osas, aga klienditugi küll vastas alati ja oli väga abivalmis, Niiet soovitan helistada või kirjutada:).

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. november 2022 at 11:42

    Tulin läbi su insta siia hetkel ja kas ma olen midagi maha maganud või black friday ikka 25november mitte homme ju ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 17. november 2022 at 11:49

      Jah, ma ise panin puusse 😀 Krt pean veel nädala ootama :((