AVALDAN ARVAMUST

rannakehad ja ebaperfektsus

16. aprill 2016

Ma muidu suur juutuubi fänn ei ole, sest ma enamasti lihtsalt EI VIITSI teiste inimeste videosid vaadata. Mulle on kuidagi palju mugavam asju lugeda, kui näha. Tänapäeval on enamasti asjad vist vastupidi, sest te ei kujuta ette, mitu korda ma olen kuulnud lauset: “Ma loeks küll su blogi, aga sa kirjutad nii pikki sissekandeid, ma ei viitsi neid lugeda”. Ma ei tea, kui raske on oma silmi liigutada ja lugeda?

Ühesõnaga tahtsin ma jõuda sinna, et kuigi ma muidu juutuubis ei surfa ja nende poppide juutuuberitega ennast kursis ei hoia, siis ma loomulikult olin kuulnud sellisest tüdrukust nagu Graveyardgirl (tema channel on SIIN). Olin ka paari videot näinud, sest üldiselt see idee mulle meeldib, et ta näitab erinevaid asju ja katsetab, kas need tõesti töötavad. Ainuke miinus on see, et minu jaoks ta röögib kuidagi jube kõvasti ja on lihtsalt…too much for me. Mitte, et see halb oleks, aga ma tõesti ei ole suutnud väga kaua seda kisavat ja grimasse tegevat tüdrukut väga pikalt vaadata, sest mul tekib tunne, et ma pean üleni vaiksesse kohta minema ja natukene rahu saama sellest inimesest ja tema ülevoolavast energiast. Aga see on täitsa minu enda isiklik maitse ja arvamus, tegelikult on ta jube popp ja armastatud, seega inimesed ja nende röökimise talumise aste on erinevad.

Eile aga nägin, et mitmed inimesed jagasid just tema linki “whats wrong with your teeth” ja kuna mul ei olnud midagi paremat teha, siis ma panin arvuti kõlarid häää-äääästi vaikseks ja kuulasin, mis ta siis oma hammastest räägib. Jah, need videod, mis ma näinud olin, siis tõepoolest oli mulle ka silma jäänud, et tal on alumised hambad natsa viltused ja kollased. Ja ma tahtsin ka teada saada, et no miks see naine siis neid korda ei tee, ise on nii maailmakuulus juutuuber ja puha.

Miks siis ei tee? Sest ta lihtsalt EI TAHA ja ta meeldib endale ka niimoodi väga hästi. Ma lihtsalt kuulasin ta juttu sellest, kuidas ta on väiksest peale oma vildakat hammast südamepõhjani armastanud ja kuidas kõik talle peale pressisid, et kle mine pane kindlalt breketid, sest sa suurena kahetsed seda ja tahad endale ilusaid ja sirgeid hambaid. Aga vahi lopsu, tema siiamaani armastab oma põikpäiset ja vildakat hammast, kes trotsis kõiki “hambaseadusi” ja kasvas rebelina hoopis viltu. Ja see mõte meeldis mulle. Ja nõnda ma panin kohe tema röökimist ja grimassitamist sada korda vähem tähele, sest noh, ta tundus juba selleks hetkeks nii armas inimene, et las ta siis karjub, jumala haud. Kes olen mina, et öelda, et üks inimene ei tohi oma videodes näidata just nii palju emotsiooni välja, kui tema sees parasjagu on, eksole.

Aga see hamba teema pani mind mõtlema selle üle, et mul olid ka viltused esihambad ja mind need kohutaval kombel häirisid. Kui ma vaatasin peeglisse, siis ma mõtlesin kogu aeg, et need on nii koledad ja ma ei saanud kunagi hammastega naeratada ja varjasin oma suud käega. See tegi elu palju keerulisemaks, kuigi tegelikult ei ole ju vahet, kas kellelgi on hambad natsa viltu või mitte. Mind aga häiris see niii niii nii väga. Kohe, kui ma hambad korda sain, siis ausalt ma olin 100% õnnelikum inimene!

Samas kuulen ma pidevalt kommentaare enda kehakaalu kohta. Jah, ma tean. Loomulikult räägitakse iga naise kehakaalust ja see on täitsa arusaadav, kui ma kaalusin kaks aastat tagasi 49 kilo ja olen nüüd 63 kilo. See on ikka päris suur vahe. Ja tõesti – kui ma kaalusin 68.9 kilo, siis mul oli endal ka halb. Noh, kui ma riides olin, siis mul ei olnud halb, aga pesuväel peeglisse vaadata küll oli vastik ja pidevalt käis peas mõte, et no kuidas ma olen ennast nii käest lasknud ja kuidas ma ei viitsi selle suhtes midagi teha. Nii kaua ketrasin seda mõtet, kuni noh, võtsin kätte ja tegelesin siis ka natsake, et mitte päris 100 kilosena lõpetada.

Aga näiteks praegu. Okei, praegu ma olen rase ka, aga ma ausalt vaatan peeglisse ja mõtlen, et holy shit, mu keha on jumala ilus! Jah, see ei ole uhke kuuspaki ja maailma saledaima pihaga ja mu kann ei ole kivikõva ja mu käed-jalad võiksid ju olla natsa peenemad ja natsa trimmis ja ÜLDSE võiksin ma näha välja nagu Victoria Secretsi modell. Aga ma ei näe. Ja ma olen jumala okei sellega!

12963873_944537885661671_5069341029900209524_n

Mul on vahepeal mingi poolde põlve rippuv lott näos, kui ma mingis teatud asendis olen ja mu põsed lähevad jube punni, kui ma naeran ja mu kõhul on kolm pekivolti kui ma istun. Aga ma ausalt ei vaata ühtegi nendest asjadest ja mõtle, et issand. Fuhh. Ma VIHKAN oma keha. Mkmm! Ma muidugi ei nutaks oma volte ja lotte taga, aga no kui nad praegu siin minuga on, siis las nad olla pealegi! Mari meelest on mu lõualott muuseas väga armas, sest ta mõnikord paitab seda hellalt. Ja mu kõhuvoldid on sellised, et kui ma kaua istun ja püsti tõusen, siis nad jätavad peki vahele sellised randid, nagu mul oleks PEKI KUUSPAKK! See on ju peaaegu kuuspakk! 😀 Ja las need punnis põsed ka rahumeeli hängida mu küljes, ongi parem naeratada – kaugemale näha!

Ja siis ma mõtlen, et kui palju kordi elus ma olen mõelnud, et ma PEAKSIN alla võtma või PEAKSIN olema selline või teine, sest noh, teised on. Ühiskond on. Ajakirjad röögivad, et suvi on tulemas ja tuleb saada rannavormi. Pilt on kenasti juures, milline see rannavorm olema peaks. Ei, see ei hõlma enda all armsaid sangakesi ja naerulotti ja punnis põski.

RB23929250228

Ma ei ütle, et selline keha KOLE või vale oleks. Oh ei, see on muidugi täitsa arvestatav rannavorm. Aga nii palju kui mina rannas käinud olen, siis seal on neid vorme mingi 200 erinevat, seega võite endale kõik kenasti õlale patsutada, sest ma garanteerin teile, et kui teil KEHA küjes on, siis on teil olemas ka rannavorm. Kohe päris ausalt. Ja mina ka ei saa aru, miks ma ei võiks öelda, et ma olen oma elu parimas rannavormis, sest kindlasti tuleks kuskile anonüümselt kommenteerima või foorumisse räuskama inimesed, kes oksendaksid mu keha peale ja ütleksid, et see Mallukas on puhta segi läinud, kui oma vaala keha rannavormiga segi ajab.

Aga kes see dikteerib, milline see õige rannavorm on? Ja kui juba uurimiseks läks, siis milline on õige poes käigu vorm? Või õige tööl käimise vorm? Või vanaemal külas käimise vorm? Mis imeloom see rannavorm on?

Ma ütlen käsi südamel, et trenni teha ja tervislikult toituda on loomulikult arukas, sest niimoodi oleme me vastupidavamad ja saame kauem siin imelises maailmas tegutseda ja elada. Kõike kogeda ja näha ja tunda ja joosta ja mängida ja armastada ja kõike seda. Aga päris ausalt puhtalt välimus on ju tegelikult nii kaua teisejärguline, kui see sind ennast ei häiri. Kui sa saad peeglisse vaadata, ilma et sa hakkaksid nutma või ennast vihkama, siis on ju kõik okei. Kui sa vaatad oma volte ja patsutad neid rahulolevalt, sest eilne sefiiritort oli tõesti hea ja las see väike pekikihineke elab ka oma elu, kui ta nii väga tahab, eksole?

Tõesti on ka minu meelest naeruväärne mõnitada teise inimese füüsilisi omadusi. Jah, ma olen raudselt seda elu jooksul teinud ja kindlasti on ka mul mingeid inimesi/pilte/videosid vaadates peast läbi käinud, et oh appi, ta on nii paksuks läinud, või issand jumal, kui katkised ta juuksed on või noh, midagi säärast kritiseerivat ja arvustavat. Aga et nüüd kätte võtta ja sellele inimesele teada anda, et juhhuu, sa oled vist täiega juurde võtnud? No miks? Või, et sul on koledad juuksed. Või punniline nahk. Või kole lott. Või paksud käsivarred. Või mida iganes! Not cool man!

Ma ka kuulsin, et olla arutatud, et ma ikka pean ka oma kehakaalu kohta valetama, sest olla inimesi, kes kaaluvad sama palju kui mina, aga näevad lausa 10 kg kergemad välja kui minu pildid, mis ma endast pannud olen. Mis see info mulle andma peaks? 😀 Et…. on olemas minust pikemaid inimesi, kes arvatavasti näevadki sama kaalu juures peenemad välja? Või miks ma üldse PEAN peenem olema, kui ma olen praegu ka jumala rahul?

Miks peavad olema kõik inimesed peenikesed ja elama must-valgetes kodudes ka kandma nahktagi ja snapchatis endale koeranägu ette monteerima ja käima pilateses ja teenima vähemalt 1000 eurot, sest alla selle on suht “mark” ja inimesel võiks ju olla huvi “enda eest hoolitseda”. Selle alla kuulub siis oma kodu iga päev koristamine, küünte lakkimine, soengu tegemine, hammaste valgendamine, keratiinhoolduses käimine ja muud sellised asjad. Mis teevad meid ilusaks ja ühiskonnale aktsepteeritavaks.

tumblr_luctjzg9pg1qkcj4n-8937593

Mu juuksed on vist kolm päeva pesemata ja ma lõikasin endale ise eile pelleris tuka ette, et välja näha. Mu jalad on nii karvased, et ma kardan voodis Kardole pihta minna, sest võib juhtuda, et mu teravad jalakarvad rebivad ta reiearterid katki ja seda jama veel vaja. Mu varbaküüntel on lakk maha kulunud ja mu parema käe küüned on puhta ära näritud ja eile ma ei viitsinud harja tuua ja lükkasin kõik prügi diivani alla, mis elutoas vedeles. Ja ükskord ma ei viitsinud nõusid pesta ja viskasin nõud ära, sest see tundus kergem. Ja mu rannakeha koosneb voltides ja lottidest ja I don’t give a fuck!

Jah, mulle meeldib ka aeg-ajalt ennast üles lüüa ja tund aega meikida ja soengut teha ja ilusaid selfisid kõlpsida ja küüsi lakkida ja muu selline kraam, aga see ei ole ju päris mina, vaid vahelduse mõttes mingi selline alterego loomine. Kas keegi tõesõna arvab, et need imelised instapildid on kellegi reaalsus? Ma arvan, et mitte.

Ma ei käi ringi ja tapa inimesi ja tee kellelegi kurja, vaid ma elan lihtsalt nii nagu ma tahan ja viitsin ja mu põhieesmärk on olla õnnelik ja rahul. Mind ei huvita, mida arvab minust inimene, kes näeb mind mu kodumaximas rasvaste juuste ja Kardo t-särgiga. Ma ei nuta kodus patja, kui keegi rannas mu keha peaks vaatama ja mõtlema, et see mutt on ennast küll käest ära lasknud. Ma…keeldun allumast ühiskonnanormidele, kus kõik peavad olema perfektsed, sest kuradima KEEGI ei ole perfektne, mõni on lihtsalt elu eesmärgiks võtnud selle võimalikult ligilähedase teesklemise. Ma keeldun sellest ja lähen voltide lohisedes kohvi jooma.

Muutke enda juures ainult seda, mida te ISE tahate, mitte neid asju, mida teised tahavad. See on ikkagi sinu, mitte teiste elu 🙂 Meil kõigil on hetki, kus me tunneme ennast ebakindlalt, aga tegelikult on ebakindluse põhjuseks ikkagi see, mida arvavad VÕÕRAD inimesed. Mõelge vaid, kui naeruväärne, et meid huvitab nende arvamus, kes meid ei tea, kes pole meiega koos südamest naernud, kellega me ei ole saladusi jaganud ja kelle õlal me ei ole nutnud. Vaid jumala võõrad inimesed, kes kritiseerivad. Unustagem need inimesed! Nad ei loe, sina loed.

Vot tak.

Kõikide rannakehade terviseks! Te olete kõik imeilusad ja ma armastan kõigi teie volte ja kehasid! 4 real!

Loe ka neid postitusi!

79 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. aprill 2016 at 12:40

    mulle meeldib su suhtumine! 🙂
    ideaalkaal ja – vorm ongi just see,
    milles sa ennast ISE hästi tunned

  • Avatar
    Vasta Mari 18. aprill 2016 at 06:53

    Õh, ma vaatan su pilti ja mõtlen, et mis su kehal viga
    on? Kadestan su kanni esiteks VÄGA! Ilus oled tõesti
    ja ei peagi häbenema ennast. Sul on Kardo olemas ja
    Kardole ja Marile meeldid sa just sellisena nagu Sa
    oled! Who gives a guck, mis teised arvavad?!

    Mina aga teisalt olen mingi mõrapea 😀 Kaalun 52 ja
    olen 171 vms pikk ja ma vihkan oma keha 😀 Ja ma ei
    saa sinna mitte midagi teha.. Päris idiootne, eksole?
    Aga näe – neid asju on niiiii palju mu keha juures, mis
    mind häirib ja kujutan ette, et ma ei lepigi vist
    iseendaga kunagi..

    Ja need kes elavad ajakirja “rannavormi” järgi – no
    anna kannatust.. Iga inimene on isemoodi ja tegelikult
    ei olegi olemas koledat inimest või koledat
    rannavormi. Enesekindlus on määrav! Sa võid olla ka
    suurim emavaal ever aga kui oled enesekindel ja uhke
    selle üle milline oled, siis kes sind vahib või
    kritiseerib?! Need anorektikud?! Need mingi võtku
    paar ampsu peale ja olgu kuss! Iga inimene ON ilus!

    • Avatar
      Vasta Vaike 18. aprill 2016 at 10:27

      Ma kinnitan, et saad küll; vähemalt paremaks saad midagi teha. Ma olin 162 cm ja 45 kg ning mulle vaatas peeglist vastu paks
      naine. Üksi ma ei ole senist teekonda rõõmsama minani läbinud ja kohati ei meeldi ma endale siiani, aga olukord on oluliselt
      paranenud. Olen vahetanud terapeute ja teraapiavorme. Mõnda lihtsalt sellepärast, et ei ole klappi leidnud või ei ole ise veel
      valmis olnud. Eks see valmisolek on ka muidugi suhteline mõiste. Igatahes on see nõudnud palju tööd iseendaga. Ei ole nii, et käin
      seansil ära ja asi muudkui liigubki paremuse poole. Nii ühistööd terapeudiga kui iseseisvaid ülesandeid kodus on tulnud teha palju
      ja tuleb teha edasi; sageli on see ebameeldiv, tüütu, väsitav ja tekitab tahtmise käega lüüa. Mõnikord olen ka löönud, siis aga
      õnneks tagasitee leidnud ja jälle rajale saanud.

  • Avatar
    Vasta Maarja 17. aprill 2016 at 21:04

    freakin awesome! 😀 Lõik algusega “Mu juuksed on vist..” oli mu lemmik-naersin kõva häälega arvuti taga, nii hästi kirja pandud,
    virtuaalne aplaus!!

  • Avatar
    Vasta Liis 17. aprill 2016 at 20:51

    Word…lihtsalt word. Niii õige jutt..Eriti meeldib mulle see lõik , kus kirjutad, et keeldud allumast
    ühiskonna normidele iluideaalide osas. Üks väheseid, kes räägib asjadest nii nagu need on.

    Jätka samas vaimus
    Ülekilodega, vitiliigo, näritud küünte ja -9 prillidega seksikas Liis

  • Avatar
    Vasta mssii 17. aprill 2016 at 20:00

    No kui oled rahul, siis väga tore, milleks selle teema ümber keerutada?
    Rahul inimene ei pläkutaks nii kaua sel teemal.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. aprill 2016 at 20:20

      Nii kaua? Et terve see aeg kui sa lugesid, siis kujutasid seda pläkutamist enda kõrval ette? 😀 Kui sa viitsid, siis äkki loed kokku mitu selleteemalist postitust siin blogis on? Ma praegu huupi pakun, et siin on kümme tuhat postitust vabalt, aga sellel teemal…Heal juhul kaks?

      Ma muuseas olen rahul ja võin VEELGI sellest pläkutada, ainult surm saaks mind selles takistada. Või kõnevõime ja hääle kaotamine korraga…

  • Avatar
    Vasta Jana 17. aprill 2016 at 19:49

    Nôustun tekstiga ja peamine on rahulolu iseendaga
    sest meile on antud ainulaadne keha vigade ja
    plussidega.Pigem peaks plusse róhutama mitte
    keskenduma miinustele.Ka kurvikad naised vōivad
    olla mega seksikad.Kóik ikka oleneb inimese
    enesehinnangust ja sisemisest ilus.Kui see on
    harmoonias vâlisega siis kogu pakett super.
    Aga vot sellest ma aru ei saa kui oled mehega aastaid
    koos ja lapsedki olemas miks peaks siis ennast kâest
    laskma?Siis peaks ka olema hùgieen esmatâhtis ning
    ka kodus seksikalt riides kâimine .Teada et mehed
    armastavad silmadega.On endalgi vâike laps aga
    oksesed/plekised riided suur out kohe
    kindlasti!Samuti ei kujutaks ette et laseks mehe
    lohvaka t-sárgiga ringi móôda tube.Ōhtuti ikka tuleks
    seksikas pesu selga panna ja mehele rōōmu teha ja
    sârtsu suhtes hoida.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. aprill 2016 at 19:54

      No ma jälle ei kujuta ette, et ma hakkaksin iga õhtu ennast “seksikalt riidesse” panema, sest ma PEAN mehele silmarõõmuks olema. Ma ei räägi, et ma kogu aeg räbalates ringi käin, aga enamuse ajast olen küll koduste riietega ja tahaks näha, et ma oleks sellise mehega koos, kes minult vastupidist nõuaks. Näiteks mulle meeldivad ülikondades mehed, kas siis minu mees peaks minu rõõmuks iga õhtu ülikonnas olema? 😀

  • Avatar
    Vasta A. 17. aprill 2016 at 13:15

    Mul on nii hea meel, et sa sellest
    kirjutasid. Ma olen Bunny videosid
    vaadanud juba paar aastat ja ka minu
    jaoks oli ta päris vali ja emotsioone
    täis, seda enam et ma ise olen pigem
    selline tasa ja targu inimene olnud,
    aga ta meeldis mulle ja ta sõnum
    meeldis mulle. Ta on nii palju minu
    jaoks meelde tuletanud, et mitte
    vinguda ja olla rahul, kui pole,
    muuda seda. (ehk pmst kõik mis sa
    siia kirjutasid :D) Ühesõnaga tahtsin
    ma öelda, et see naisterahvas on nii
    positiivsust täis ja ma arvan, et
    seda võiks kuidagi jagada :). Ka mina
    vaevasin ennast nö rannakehade ja
    kaalu nr pärast, minu erinevus oli
    ehk aga see, et isegi kui see kaalu
    nr tõusis, vaatasin ma peeglisse ja
    ei saanud aru, kuhu see tulnud on
    või, et mille pärast ma nüüd järsku
    kole olen, aga kuna ühiskond umbes
    ütles, et ei, see number kaalul
    tähendab, et oled ülerasvunud emavaal
    siis olin ma nii kindel, et seda ma
    olengi, peale mitut luhtunud dieeti
    ja kõike muud, hakkasin ma aru saama,
    et fuck it, i’m awesome! Ja selle
    pärast soovitan ma kõigile, et kellel
    on vaja positiivset vibe’i just
    Bunnyt 😛 (lõpus kõlas nagu mingi
    valimiskampaania aga noh, las ta siis
    kõlagu :D)

  • Avatar
    Vasta Lonni 16. aprill 2016 at 21:22

    Jube armas jutt (õige ka) ja väga sümpaatselt kirjutatud. Sa oled ikka täiega bäkk,igas mõttes, väga tore!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. aprill 2016 at 07:13

      Kus ma siis vahepeal olin :D?

      • Avatar
        Vasta Lonni 17. aprill 2016 at 10:41

        No vahepeal tahtsid ju pausi teha ja selline downturn oli väga tuntav igast su postitusest. Nüüd on jälle huvitav lugeda ja
        postitustes on hoog sees.

  • Avatar
    Vasta tupsulotu 16. aprill 2016 at 18:38

    Oh kus tahaks ka oma kehaga täitsa rahul olla, oleks õnn. Mul on küll selline veider värk, et hambed on absoluutselt puseriti – nii
    ülevalt kui alt, naeran ka hästi laialt võinoh avatud suuga. See mis pidi nad aga on mind üldse ei häiri. Hambaarsti sõnul olevat mul
    nii terved hambad et ta ei tihka neid breketitesse toppida. Kehaga on aga hoopis teised lood. Võtsin tööle minnes kogemata 8 kilo
    alla ja tagasi pole neid saanud. Nüüd olen veel peenem kui enne ja pmst luu ja nahk. No ikka jube kole on, rääkimata sellest et
    tervisele kahjulik – roietevaheline närvipõletik kimbutab koguaeg. Hakkasin vähemalt nüüd mingit trennikava tegema, ehk tuleb
    lihas kuskilt ja paneb ribid sooja. Muidu väga ei julge randa minna, raudselt mõeldakse et mingi anorektik või muu veidrik. Ega vist
    perfektsust polegi, tee mis sa teed – ikka teised vinguvad.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. aprill 2016 at 07:18

      No seda ma räägingi, et inimesed on nii erinevad! Mind häirisid mu enda hambad, aga ausalt kui teistel näen, siis ei häiri üldse ja ei arva ka, et nad koledad oleks. Ja see on ju ainult hea, et sa ise enda hammastest numbrit ei tee, nii peabki. Kui ennast ei häiri, siis miks seda muuta?

      Kehakaaluga on see, et ma tean küll, mis tunne on kaaluda jube vähe ja siis kik kommenteerivad, et issand, sa oled nagu kaks konti ja kusehais jne jne jen. See pole sugugi meeldivam, kui paks vaal olla. Ja selles suhtes ma saan mõista ka, et ma tunnen tõesti ennast praegu väheste ülekilodega paremini, kui alakilodes.

      “Jube kole” sa aga kindlasti ei ole. Eks sa tee jah trennikava ja võid ju huvi pärast proovida ka kellegi toitumiskava, neid on mõeldud ka neile, kes tahavad juurde võtta.

      Ps! 99.9% inimestest rannas ei mõtle teiste kehade kohta MIDAGI 😀 Ma olen selles jumala kindel!

  • Avatar
    Vasta maria 16. aprill 2016 at 16:04

    Minu jaoks muutusid asjad siis kui oma lapsed sain, siis
    muu nagu ei huvitanudki. Parem mangin koos lastega,
    kui et meigiksin end tunde ja teeksin soenguid.
    Peamine on see, et kui ma tahan voin valja naha nagu
    million bucks?. Iga paev ei viitsi end ilustada, 3 last, 4
    jas tulemas, valimus on nuud toesti koige pisema
    tahtsusega minu elus. Enamus ajast olen lihtsalt
    puhas, pestud ja ei haise ?, see on isegi hasti.
    Ps. Motlesin, et Soovitan sulle vaga head vankrit
    Graco Trekko duo, seda saab amazonist, imeline
    vanker, vaga tugev ja soe ja lihtne manooverdada.
    Kolme suure rattaga, ka on tal iste all suuremale
    lapsele, selle istme saab eemaldada vajadusel, suur
    ostu korv ja hind on ka alla 200 ero, mul on olnud see
    vanker 3 aastat ja ikka naeb sama uus valja,
    kasutanud iga paev 3 lapsega, isegi 5 aastane saab
    alumisel istel istuda. Teeb liikumise vaga mugavaks.
    ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. aprill 2016 at 07:24

      Mul on see vist tegelikult kogu elu olnud, et ma võin välja näha rääbisest kuni superkaunitarini 😀 Ja ma ei tunne vajadust ennast pidevalt üles lüüa ja sada aastat sättida. Mis ma siin Lotte jaoks ennast kodus ikka mukin, kui teisi pole 😀

  • Avatar
    Vasta Liisi 16. aprill 2016 at 12:38

    Sa panid täpselt mu mõtted kirja mida ma tundsin paar
    aastat tagasi. Terve elu olen olnud pikk sale tüdruk
    (180 cm pikk ja kaalusin 66-68kg((mõnele tunduvad
    need kg juba ulmeliselt palju)),siis aga endale
    märkamata kaalusin üks hetk 92 kg. Õnneks pole ma
    kellegilt kuulnud,et olen jube lodev vms aga tuttavate
    tuttavate kaudu kuulnud,et meie kandi härrad
    rääkind,et vähemalt naiseks saand ( nii peps kui tiss
    korralikult kasvanud ja seda saab ju vaid
    komplimendina võtta) 😀 seega suuremaks minemise
    puhul pole vaja nutta.. nagu ma oma mehele ütlen siis
    HEAD asja peabki PALJU olema 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. aprill 2016 at 07:36

      No just – kui sina ise rahul oled ja ennast hästi tunned, siis tõesti, miks MITTE kaaluda 92 kilo? 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 16. aprill 2016 at 12:37

    Minu arust kaalugu inimene palju tahab, kui see minu
    elu ei häiri ja ta ise rahul on. Minu arust võib inimesel
    olla natuke kaalu üle, aga naisterahvas võiks seksikas
    ikka olla. Samas jälle inimesed vaatavad ka seda
    erinevalt. Mina isiklikult endast sellist pilti üles ei
    julgeks panna ja oma mehele näidates raputas ta
    niisamuti pead. Samas ilmselt Kardo arusaam
    seksikusest on jälle midagi teistsugust ja tema raputaks
    minu pildi peale pead. Tore, kui sa oled endaga leppinud,
    aga millest see suur vajadus justkui pidevalt seda
    tõestada? Eksisteerivadki inimesed, kes ei arva elu sees,
    et sa oled kena ja ihaldusväärne naine ja siis on need,
    kes annaksid kõik, et sina olla. Ma ei teagi, mis mu
    kommentaari mõte on. Tahan vist öelda seda, et kui sa
    päriselt ka endaga rahul oled, siis ei peaks see
    postituses kajastuma vaid see oleks näha lihtsalt
    piltidelt ja olemusest. Ei ole mõtet proovida ka ennast
    veenda selles, mida sa tegelikult ei usu. Kui sain ise
    valesti aru, siis minu süü, aga ma ei tea… Midagi on siin
    pildil valesti…

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 13:00

      No mina ei tea, milline sina muidugi välja näed, või kui palju kaalud, seega ma ei oska kommenteerida, kas Kardo sinu pildi peale pead raputaks. Kuna sa juba ütled, et sa “SELLIST” pilti endast panna ei julgeks, siis ma järeldan, et sa oled järelikult rohkem vormis ja trimmis. Seega ma kahtlen siiralt, kas Kardo sinu pildi peale pead raputaks. Asi on lihtsalt selles, et Kardo ei valinud mind mu keha pärast ja samuti ei ole ta mingi chubby chaser, et nüüd “minusuguseid” vaatab ja saledamate peale raputab pead ja neelatab okset.

      Millest see sinu arvamus, et ma pidevalt endale midagi tõestada tahan? Ma lihtsalt rääkisin mõtetest, mis mulle ühe konkreetse video vaatamisest pähe tulid. Sama moodi olen ma ennast avanud nendel hetkedel, kus ma tõesti siiralt vihkan oma peegelpilti ja tunnen, et asi on üle pea kokku jooksnud. See ongi see avaliku blogimise värk – kirjutan siis kui tuju tuleb ja sellest, millest tuju tuleb. Ma ei ürita ennast mitte milleski veenda, vaid räägin lihtsalt, et ma olen oma kehaga rahujalal, minu meelest näeb ta väga hea välja, teenib mind ustavalt ja on üldse väga tubli. See on fakt, mitte mingi unistust, mida ma endale sisendada püüan. See ongi tegelikkus ja ma tahaksin, et teisedki saaksid aru, et endaga rahu tegemine ei pea võrduma VS modelliks olemisega.

    • Avatar
      Vasta Greiss 16. aprill 2016 at 14:05

      Keegi siin pole vist teema poindist ikka üldse aru saanud, kui ta oma kommentaaris peab muuhulgas vajalikuks mainida, et tead,
      minu mehe silmis ei ole su keha seksikas. Nagu…miks peakski, päriselt, mingi võõra mehe silmis, ja miks sa tuled sellist asja
      ütlema? Hämming.

      • Avatar
        Vasta Kelly 16. aprill 2016 at 14:29

        +1 !!!

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 14:47

        Greiss, no inimene pidi ikka vajalikuks
        ära panna, las ta siis paneb 😀 minu
        arvamust endast see ei muuda, ühtlasi ei
        olnud plaanis ta meest voodisse
        lohistada, seega ei pea ka selle pärast
        patja nutma 😀

    • Avatar
      Vasta Aveli 17. aprill 2016 at 13:18

      Liina, sorry, sa oled veidi imelik:) Kas sa esimest korda Malluka blogi peale sattusid? Kui jah, siis oled ilmselgelt üllatunud, et
      inimene nii vabameelselt endast, oma kehast ja kõigest muust kirjutab. Keda see huvitab, kas sinu mees kellegi teise naist
      seksikaks peab. Tuletan ka meelde, et Mallukas on lapseootel ja lapseootel naised on kõik ilusad ja seksikad:) Igatahes..ma ei teagi,
      mis mu kommentaari mõte on. Tahan vist öelda seda, et sul on endal mingid alaväärsuskompleksid ja tunned vajadust siin oma
      emotsioone maandada. Midagi on siin igatahes valesti..

    • Avatar
      Vasta Aveli 17. aprill 2016 at 19:41

      PS: minu mees vaatas seda pilti ja küll pead ei raputanud:D Sattus Buduaari uudise peale ja oli veidi pettunud, et kus see paljas
      keha on, et normaalne pesus keha ju..mitte paljas..:D Tarbijakaitseteema noh.. Aga selle Buduaari uudise kohta ütles mul mees ka
      seda, et ilmselgelt ei käi inimesed rannas? Seal ju veel paljamad inimesed…

  • Avatar
    Vasta Merka 16. aprill 2016 at 12:27

    Igati normaalne jutt. Aga palju
    oleneb inimese vanusest,
    suhtestaatusest, olemusest ja
    elustiilist. Ja ok, kõige rohkem on
    asi selle taga kinni, kui mõjutatav
    inimene meedia poolt on, sest see
    pasundab iga natukese aja tagant, mis
    on seksikas, popp ja noortepärane ja
    mis kohe kindlasti ei ole. Kes siis
    ei tahaks seda kõike olla….. Aga
    jah, kes on endaga rahu sõlminud ja
    õppinud ennast armastama sellisena
    nagu ta on, teda vähe kotib, mis
    keegi ütleb või kirjutab.
    Aga miks, miks ometi sa panid selle
    videolingi!!?? Õigemini miks ma ometi
    pidin seda vaatama..! Selline
    “sinutorulane” pole ilmselgelt ka
    minu maitse mitte ja kahtlen, kas
    öösel magadagi saan. Vaatasin
    /kuulasin vaid paar minutit ja
    järelkaja on pool tundi. Sees kõik
    vapub ja väriseb. Mis õnn, et see oli
    vaid video, mida ma sain kohe kinni
    panna. Reaalses elus käin kaarega
    mööda sellsitest ja ma tõlgendan neid
    kergelt närvihaigeteks (vb pisut
    ebaõiglaselt) ja
    energiavampiirideks. Uhh. Jumala eest!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. aprill 2016 at 07:40

      Jah, vanus mängib siin tõesti rolli. Nooremana on olulisem, mida TEISED arvavad. Hiljem enam vast mitte nii väga.

      Aga su kommetaarid videost – mul oli esimest korda vaadates sama tunne 😀

  • Avatar
    Vasta Banaan 16. aprill 2016 at 12:21

    Aga kuidas mehed seda pesemata juuste ja näritud küünte värki näevad. Väga palju ju jookseb läbi see, et mehed lähevad ära,
    et naine pole enam see, kellega kunagi suhet alustati (st ei kukimuki ennast enam nii, sööb rohkem jne). Ma olen samuti
    pointiga nõus, et tuleb muuta seda, mida ise tahad, samas kui mees jällegi ütleb, et talle ei sobi, et rasvaste juustega ollakse või,
    et kodus koguaeg tohuvapohu, kas siis natuke muuta ennast/käitumist või saata kohe pikalt jutuga, et kui mind nii ei armasta,
    siis pole sind vaja. Ma ise ka olen selline, et kui Tln käin siis kukumukin täiega, maal kodus lastega toimetades olen siuke
    kaltsukubu, et endal ka vahel tuleb naer peale. Kui ma mõtlen mehe peale, siis kui ta muutuks nii, et nt röhitseks laua ääres ja
    ma palun seda mitte teha, et mulle see ei meeldi, ja ta vastab et kui ei sobi mine minema, siis mulle küll tundub, et ta ikka võiks
    selle kombega kuskile nurga taha minna ja elu läheks meil koos edasi. küsimus, kas me suhtume meestesse samuti, et
    armastame teda nii ehk naa ükskõik kuidas või milline ta on/käitub vabandusega, aga ma olengi selline võta või jäta. Või on
    mehe arvamus ja ühiskonna surve/arvamus erinevad siiski.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 13:02

      Jah, no see on juba teine asi, et kui su oma mees ütleb, et kuule, sa pole ennast nüüd kuu aega pesnud ja oleks tagumine aeg 😀 Siis tuleks vast ikka pesema minna. Teineteisega tuleb ikka arvestada. Aga Kardo küll kontrollimas ei käi, et millal ma viimati varbaküüsi lakkisin või pead pesin. Pigem kui ma kuskile lähen ja seetõttu ennast üles löön, siis ajab silmad punni ja kiidab taevani.

      Ikka nii tuleb elada, et mõlemale sobiks 🙂

      • Avatar
        Vasta Banaan 16. aprill 2016 at 13:24

        Ma tegelt mõtlen, et kas mehed üldse märkavad sellist asja, et märkust teha, haisu jah tuntakse, aga tavalised küüned või
        narmendav varbanahk või rasvased juuksed. Minu mees ka selliseid asju ei märka, et teeb imestusest suured simald kui
        kuuleb, et tal vaja lapsi vaadata, et ma saaks kulme minna salongi tegema, et kui minu arust on olukord juba hull, siis tema
        ei saa üldse aru, et midagi oleks valesti. Et kas see on armastus, et ollaksegi koos sobivuse pärast ja välismus on
        teisejärguline ja harjumine jne või on see ükskõiksus naise suhtes, et savi milline oled, mul niikuinii kontoris oma ilus
        silmarõõm (OK selliseid asju vist tunnetaks naine juba, aga ikkagi) . Minu arust ka mehe väikene ülekaal mind ei härikis
        absoluutselt, samas rõhitsema hakkamisele tõmbaks kohe pidurit. Aga heas suhtes olevatel meestel ja naistel on ma
        arvan kuidagi teistmoodi hingamine, kus sellised välismusele orienteeritud teemad on marginaalsed (seni kuni kõigil on
        hea elada 🙂 ). Aga vahel saab inimene ennast õnnelikuks teha siiski ainult ise.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 17. aprill 2016 at 07:29

          Oleneb kindlasti mehest, aga Kardo küll ei märkaks, et kas mu kulmud vajavad kitkumist või mitte. Samamoodi olen ma mõnikord öelnud, et issand, katsu kui karvane mu säär on ja tema väidab, et pole ÜLDSE ju! Ma ei usu, et siin taga on ükskõiksus, vaid see pole lihtsalt tõesti esmajärguline. Ma ka ei kujuta ette, et ma hakkaksin rääkima, et issand, sul on kilo juures? Sul on soeng niii rõvedalt nädal aega välja kasvanud! Jne jne. Need asjad pole nii tähtsad, sest ta on ju mu mees ja ma armastan teda nagunii.
          Kui ta ühel hetkel 20 kg juurde võtaks, siis ma kardan, et ma ei paneks tähelegi ja mul ausalt pole kontoris ühtegi silmarõõmu (või no meil on ainult naised seal :D).

          Röhitsemise suhtes – ma vist teen seda rohkem kui Kardo, isegi selle peale ta pole midagi öelnud. Aga me oleme sellised imelikud ja labased ka, nagu jutud levivad 😀

        • Avatar
          Vasta Kadi 17. aprill 2016 at 12:21

          Ükskord kurtsin mehele, et niii tahaks pead pesta aga laps ei jää magama jne. Õhtul
          koju jõudes vaatas mees mu puhast pead ja küsis täiesti siiralt, et kas sain siis pea
          pestud? No üldse ei jaga matsu, meie armastus on pime 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. aprill 2016 at 11:11

    Terve lugemise aja ma näpistasin ennast randmest ja
    korrutasin endale, et ei hakka nutma, et see jutt ongi
    tõsi. Minu arust teebki selle olukorra palju hullemaks,
    kui peenike sõbranna viriseb kui paks ta on, sest siis
    hakkad ise mõtlema, et oot kui tema on paks, kes
    mina veel siis olen.
    Respect Sulle selle jutu eest, kindlasti hakkavad
    paljud teised ka nüüd nii mõtlema ja siis ongi maailm
    parem. Aitäh!! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. aprill 2016 at 07:41

      Mis sa siin ikka nutad. Tegelikult ei ole ju vahet, palju see sõbranna viriseb. See näitab tema ebakindlust. Sa võid talle teinekord virina peale suurte silmadega otsa vaadata, et issand, oled või? Et ma sinust raskem, aga ometi nii mõnusa kehaga, et ei ütleks küll, et ma paks olen…. 😀

  • Avatar
    Vasta S 16. aprill 2016 at 11:06

    Muidu olen jutuga nõus, aga enamus ajast koondub ju kõik sellele, mis tervisele hea on.
    Kuna minul endal on puseriti hambad (vaevumärgatav, ja kusjuures ma pole seda väga kunagi põdenud), põhjustas see mulle
    siiski probleeme. Nüüd siis olen 26-aastane naisterahvas, kes kannab breketeid ja ei teinud seda absoluutselt seetõttu, et
    kellegi “normile” vastata, vaid see oli mu (suu)tervisele lõppkokkuvõttes parem (vähem auke, hamba kulumist jne).
    Eks aeg-ajalt vaatan minagi instagrami fitness-naiste pilte ja mõtlen, et no kui ma ka end niimoodi kokku võtaks, kui hot ma siis
    välja näeks. 😀 Aga vanusega olen õppinud end aksepteerima, nii nagu olen.
    Samas pool ajast põhjustavad naised ise üksteisele mõttetuid “nõudmisi ja standardeid”. Kui palju on meedias nõmedaid
    võrdlusi “Kes kandis kleidi paremini välja?” blabla, nagu oleksime üksteisega pidevas võistluses. Meeste puhul sellist
    ajuvabadust ei tähelda.

    Võtame näiteks a’la “Kes kandis kleiti paremini?”, “Kes on saledam?”, “Kes on edukam?” Blabla, mehed küll nii pooletoobised ei
    ole, ja selliseid võrdlusi ei loo. 😀

    • Avatar
      Vasta S 16. aprill 2016 at 11:07

      Oih, osa teksti läks suures tuhinas topelt, aga no, saate poindist aru küll. 😀

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 11:45

        No ma ei räägigi, et käige kõik viltuste
        hammaste ja 100 ülekiloga ringi 😀 kui
        ikka häirib, voi tervisele on, siis peaks
        kindlasti midagi ette võtma! Ja ma ei ütle
        ka seda, et igasugused muutused vaid
        selle pärast on, et ühiskond nōuab. Mina
        nt tundsin ennast oma vildakate
        hammastega halvasti, olenemata, et kõik
        sõbrad väitsid, et nad ei pane tähelegi 😀

  • Avatar
    Vasta Käts 16. aprill 2016 at 11:05

    Lugesin kogu postituse ära ja no pekki kui kümpi sa selle insta jutuga paned ?
    Go Mallu ?

  • Avatar
    Vasta K 16. aprill 2016 at 10:21

    Mina olen mõni kord peegli ees ja ütlen kavalerile, et
    ma ei ole ju üldse paks, mul on tegelikult väga ilus keha
    🙂 Tema muidugi nõustub ja siis on mul parem olla 🙂
    Kaalun 65kg ja tunnen ennast hästi 🙂

    Iga naine peab ennast hästi tundma! 😉

  • Avatar
    Vasta Noomi 16. aprill 2016 at 09:59

    vähemalt on lakijäänused ? mul pole varbad talv otsa
    lakki näinudki ja aasta tagasi sain öelda, et mu mees
    pole kunagi näinud mind lakkimata varbakyyntega ?
    mulle on isegi nyyd ona lakkimata varbakyyned
    meeldima hakanud, kui saladus välja reeta ???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 10:02

      Ma siiski arvan, et kenam on täitsa puhtad küüned, kui et siin seal mingi punane lakijäänus vedeleb 😀 Aga ma ei tea, kus mu atsetoon on ja ma ei viitsi otsida. Parem kannan sokke 😀

      • Avatar
        Vasta Kelly 16. aprill 2016 at 10:04

        “parem kannan sokke” 😀 😀 😀 😀 😀 😀

      • Avatar
        Vasta Sandra 16. aprill 2016 at 12:03

        Aga mina ei laki üldse talvel varbaküüsi, mis selle point on, kui niigi sukkade-sokkide.saabastega käia? Lakkima hakkan siis,
        kui on nii soe, et saab lahtiste kingade ja ilma sukkadeta käia. No et ikka välja paistaks noh. 😀 Mis ma sinna saapa sisse ikka
        lakin, pointless ju. 😀

        • Avatar
          Vasta Vaike 16. aprill 2016 at 12:35

          Minu probleem ongi vist see, et ma ise näen ja mulle on see oluline, Olgu või varbaküüned, mida märkan vaid hommikul
          ja õhtul sukki jalga pannes või jalast võttes. Nii sageli vaatan spaas teisi naisi, kellest ma ju näen, et nad on minust
          pekisemad, aga nad on minu silmale ometi ilusad ning ma ei saa aru, miks ma endale ei meeldi; miks ma tundun endale
          paks ja kole. Vahel nii palju, et see ajab mind nutma. Õnneks on olukord pärast aastatepikkust endaga tegelemist
          paranenud, aga kas täielik leppimine üldse kunagi tuleb, selles pole ma hetkel nii kindel. Ehk siiski. 🙂 Tegelikult on juba
          praegunegi olukord nagu öö ja päev, võrreldes aastatetagusega, mis teeb ainult heameelt.

          • Mallukas
            Mallukas 17. aprill 2016 at 07:39

            Kui sulle oluline on, siis muidugi laki, mulle jälle pole üldse 😀 Ja leppimine.. no ma tahaks loota, et lõpuks ikka tuleb. Ma ei tea küll, milline sa välja näed, aga raudselt pole sul midagi häda. Mine küsi mehe käest, ma usun, et ta kinnitab mu sõnu!

          • Avatar
            Vaike 17. aprill 2016 at 19:59

            Ma loodan ka, et tuleb ja olen tegelikult õnnelik juba selle üle, et enesetunne on paremaks läinud. Minu
            emotsioonid oma keha suhtes ei olegi absoluutselt mõistuspärased. Nii kaua, kui ennast mäletan, st oma keha
            teadvustama hakkasin, olen selle pärast põdenud, ja ega 10-aastane suhe, kus mul tegelikult alakaalulisena kõik
            olematud voldid igapäevaselt ette loeti, ei teinud asja sugugi paremaks. Oleks olnud rohkem enesehinnangut,
            poleks ma lasknud seda teha, aga vot, siis veel ei olnud. Nüüd on teist sama palju teraapiat selja taga ja ehk
            enesekindlust ka lõpuks rohkem. 🙂

  • Avatar
    Vasta Neiu 16. aprill 2016 at 09:58

    See ikka jumala kümnesse jutt. Kusjuures, veider on see, et kõige rohkem vaenavad ja siunavad end ilusad, normaalkaalus
    inimesed. Kui ma paks olin, siis ma olin jumala rahul endaga ja sõin, mida tahtsin (ja aina paisusin). Emotsionaalses plaanis oli see
    täiega ilus aeg, ausalt, ma olin täiega õnnelik, sest ma sain finalllllyyy süüa, mida tahtsin. Aga noh, siis ei läinud mulle ühedki püksid
    jalga ja mingi hetk ei läinud enam joped kah kinni, siis ma sain aru, et peaks enda pekikihti veits vähendama. Praegu kaalun ma 20
    kg rohkem, kui 3 aastat tagasi, aga samas tunnen end vähem paksuna. Kui ma piitsavars olin, siis tundus iga pisivolt hukatuslik, aga
    noh, praegu neid volte nii palju, et ei viitsi põdedagi nagu. Kurb on vaadata inimesi, kellel on siiralt ilus keha, aga kes usuvad ikka,
    et nad on rämedad tammepakud. Lodevat keha saab lohvakate riietega varjata, aga madal enesehinnang – see paistab igal juhul
    läbi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 10:01

      Ma olen ka seda tähele pannud, et piitspeenikesed söövad kõhu täis ja siis räägivad, et oh appi kui punnis mu kõht on! Toidubeebi! Mul on kõhul alati ikka selline polsterdus peal olnud, et ma elusees pole seda “söömisest punnnis” kõhtu näinud. Ikka pekist punnis 😀

      Kurb on samas see küll… Mul endal ka üks sõbranna, kes on minu silmis (ja ma arvan enamike naiste ja meeste silmis) ideaalse ja kauni kehaga. Tema arva aga ikka, et ta on kuskilt otsast paks. No ausalt tahaks raputada teda…

      • Avatar
        Vasta Sandra 16. aprill 2016 at 12:07

        Mul läheb ka alati kõht punni, kui kõht täis on. Mee siis ütleb, et sellepärast ongi punnis, et mul pole ju seda täis soolikat ja
        magu kuskile peita, kõik paistab kohe välja. 😀 No ma olen sale tegelikult, vahel unustan ära ja tahaks ikka veel saledam olla,
        et talje see klassikaline 60cm oleks (66 on), aga siis pistab mees karjuma, et pane suu kohe kinni, mõned kilod võiksid hoopis
        juurde võtta. No tegelikult ma tean ise ka, et mul ei ole kuskilt midagi maha võtta, ma olen nagunii ideaalkaalu alumisel piiril,
        aga vahel ikka tundub, et võiks veel peenem olla ja nii, Tegelikult ma tean, et see pole tõsi. No enamus ajast.

  • Avatar
    Vasta Kelly 16. aprill 2016 at 09:52

    APPI kui hea on lugeda seda postitust. Mu enesehinnang on ka madal juba nende piitspeenikeste piltide pärast, mis on
    igaaaaalpool ja nüüd selline välk selgest taevast… NIIIII TORE ! Aiiitähh, selle meeldiva lugemise eest 🙂 Nägu naerul kohe terveks
    päevaks!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 09:57

      No mul on ka vahepeal, aga siis ma mõtlen, et kui ma siiamaani pole oma elus leidnud moti, et selline olla, siis ju see ei olegi mul väga prioriteet 😀

      • Avatar
        Vasta Kelly 16. aprill 2016 at 10:06

        Täpselt ! Ja lugedes neid kommentaare siin läheb ka tuju paremaks, nii hea,et on veel selliseid naisi alles siin maailmas, kes
        ei ela kindla kava järgi 🙂 tahaks kohe kõigile patsu lüüa! 😀 Hiiigh fiiiive 😀

  • Avatar
    Vasta Tiane 16. aprill 2016 at 09:48

    Väga lahe artikkel 🙂 ! Super Super oled Mallukas 😉
    Täpselt niiongi 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 09:56

      🙂 Aitäh!

  • Avatar
    Vasta M. 16. aprill 2016 at 09:47

    Mul on suur tagumik ja peaaegu olematud
    rinnad, aga muidu olen sale. Peale lapse syndi
    rinnakorv mingi AA vms, kohutav 🙁 Aga
    sellepärast kyll randa minemata ei jäta! Mees
    ytleb et mul on ilus keha ja teda ei häiri need
    olematud rinnad. “Tissid on tissid” nagu ta
    ytleb 😉 Kaalun 164cm pikkuse juures umbes
    53kg..

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 09:55

      No vaevalt tõesti, et su oma mees sinuga tisside pärast hakkas koos olema, ju on sul hulganesti teisi häid omadusi. Ja nii kaua kuni teised su tissi näppima ja vahtima ei pea, siis on ju suhteliselt suva, millised nad on 😀

      • Avatar
        Vasta M. 16. aprill 2016 at 10:46

        Tõsi, aga ennast häirib 🙁 Mõjutab veidi
        ka enesehinnangut. Olen mehele
        naljatades õelnud, et kogun raha ja lähen
        opile. Lasen ilusad suured rinnad panna
        😀 Tegelt ilmselt ei lähe kunagi opile, aga
        unistada ju võib. Või tuleb teine laps teha
        ja loota, et need rinnad jäävadki nii
        suureks kui nad raseduse ajal on 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 10:49

          Aga kui häirib, siis küllap sa kunagi selle opi ka teed, kasvõi järtsuga 🙂

  • Avatar
    Vasta Diana 16. aprill 2016 at 09:45

    Hommikuks kuradima hea lugemine.
    Ühiseid jooni nii palju?näiteks ma pole
    viitsinud ka mitu päeva juukseid
    pesta,küüned on korrast ära ja varbaküünte
    lakk sada aastat juba peal?aga beebi ja
    haige lapse kõrvalt ei jõua kõike..nemad
    ikka kõige tähtsamad. Mis siis et mu
    juuksed rasvased,küüned korrast ära ja
    riietel beebiokse hais?elab üle.
    Aga seoses hammastega,tahtsin öelda..ma
    ka noorena ei pannud breketeid ja kartsin
    hirmsasti hambaarsti. Üleeelmine aasta
    selgus tõsiasi et mitte ükski hammas pole
    õigesti,vaja breketravi ja 2 hammast üldse
    puudu.No ühesõnaga koolis narriti mind
    hammaste pärast väga palju ja see tegi
    haiget. Nüüd kui ma olen poolel teel ilusa
    naeratuse poole(väga kallis lõbu ju) 🙁 on
    tunne 101% parem. Harjutan
    naeratamast..pole ju kunagi seda
    hammastega teinud. Kui saaks veel
    2esihammast ülesehitatud ja ülemised
    breketid maha oleks elu niiii ilus..ma vist
    nutaks õnnest?

    Ahjaa,võtasin ju ka suveks saldeks
    projektist osa..aga erilist tulemust
    polnud..üleeile selgus et mul keisrist
    taastumine võtab väga aega ja kõhu trimmi
    saamseks vaja füsioterapudi abi,soovitati
    kõhukliinikut.. eks tuleb ühendust võtta.

    Igatahes mingit super bikiinikeha mul pole
    ja arvatavati enam ei tule kaa ..jalad pidid
    mul ka kõverad olema a ma ei viitsi neid
    sirgu lööma hakata?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 09:54

      Ma tean seda tunnet, kui lõpuks naeratuse korda saad! Ma hoian sulle pöialt, et sa ka varsti seda tunda saaks ja õnnest nutaks ja kõike seda :D!

      Suveks ei pea saama saledaks, mallukaga vormi võistluse mõte oli lihtsalt natukene endale seda va trennivärki sisse harjutada ja ennast proovile panna, sellega lihtsalt kaasnes ka mõndadele vähe rohkem trimmis keha, aga ka võhma ja enesekindlust ja mida kõike veel. Kui see kord ei viitsind reel olla, ju siis see polegi praegu su prioriteet ja see on ju jumala ok! 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 16. aprill 2016 at 09:45

    No bravo ??? lõpuks üks tõsiselt
    õige jutt ?
    Muide ühiskonna normid näevad ette ka
    seda ,et rasedad peavad olema
    võimalikult väikeste kõhtudega ja
    peenikesed ning nende peagi sündivad
    lapsed kes rinnapiima saavad, võimalikult
    väikse kaaluga ???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 09:52

      Ma olen ka viimasel ajal näinud päris mitmeid artikleid nendest fitness naistest, kes lähevad sünnitama sama suure kõhuga, kui mina praegu. Mitte, et selles midagi halba oleks – kui inimene on aastaid ja aastaid rasket trenni teinud, siis loomulikult tal ei saagi olla megasuur kõht jne. Mind pigem häirib see, mis toonis need artiklid on, ala “WOW, vaadake kui superhõper hea näeb see naine välja, ise 9 kuud rase! Pole kõhtu ollagi!”. Samas mina vaatan ka 100 kilost beebikõhuga naist, et no küll ta on ilus! Mis siis, et ta võib välja näha selline, et ta kõik kohad valutavad ja arvatavasti ta rinadest lahiseb salaja piima ja hargivahe lööb tuld, aga no ta on ikka ilus. Minu meelest rasedus teeb naise ALATI ilusaks, olgu ta 50 kilo või 150 kilo. Ja tema kõhu suurus ka siin ei olene.

      Ma seda ei teadnudki, et juba vastsündinu kaal PEAB võimalikult väike olema, aga see rinnapiima asi on jah selline, et inimesed lähevad nii nagaks kätte ära. Kes annab rinnapiima, see parastab, et “VÕIMATU ON, et rinnapiim ära kaob, samahästi võiks öelda, et mul sai kusi otsa!” (jep, päriselt kuulsin sellist debiilset väidet) ja kes annab RPA’d rõhutab, et “mina tahan ikka oma elu ka elada ja ei taha oma keha rikkuda” ja no sinnna vahele siis veel igasugused äärmused ja nõmedused, mida inimesed ütlevad.

      Raske on leppida sellega, et kõik ei nõustu sinu vaadetega. Mul on ka teinekord raske leppida 😀 Aga peab! Nii on endal ka lihtsam!

  • Avatar
    Vasta margaret 16. aprill 2016 at 09:41

    I love you Mallukas !!! Nagu tegelt ka. Tahaks sind päriselt
    tunda. 100% kõigega nõus ! Ps! See mu esimene kommentaar su
    blogisse, mingi 3aasta jooksul 🙂 aga vot jumala südamesse läks
    kogu tekst. Ole täpselt selline edasi, sest siis sa oledki kõige
    ilusam, lahedam, toredam jnejnejne.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 09:43

      Oi aitüma Margaret. Mul on hea meel, et ma suutsin sinust kolme aasta jooksul esimese kommentaari välja pigistada, oled edasipidigi kommentaariumisse tagasi oodatud! 😀

      Mul muuseas ongi plaanis olla edaspidi selline, või noh, isegi vein pidi ajaga paremaks minema, vast lähen ka mina 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 16. aprill 2016 at 09:35

    See postitus on vist mu lemmikumaid, nii õige jutt!! Oma keha tuleb alati armastada, sest kui sa ei suuda end ise armastada, siis
    tundub, et lähedsed ka ei tee seda(see on minu arvamus). Muideks, sul on prinkis kann, nii et loll jutt suhu tagasi 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 09:40

      Mul on olnud palju perioode, kus ma ei ole oma keha armastanud. Näiteks eile just rääkisime Kardoga sellest, et kui me 2012 aasta suvel esimest korda koos rannas käisime, siis ta mäletab seda, kuidas ta vaatas mind bikiinides ja oli jube uhke, et ta uus pruta selline on ja mina oma peas mõtlesin, et apppiii, iuuuuu, ta näeb kõiki mu pekke ja raudselt mõtleb, et iuuu, miks ma selle vaala siia randa vedasin teiste ette. Seega mul on oli ebamugav päev ja Kardo ei teadnud sellest miskit. Seega oleks mina ka võinud rahulikult elu nautida, mitte teha ISE endale probleemi sellest, et mina ISE rahul ei olnud. Ja takkajärgi ma ei saa aru, et millega ma siis rahul ei olnud? Ma olin VÄHEMALT 10-15 kilo kergem, kui praegu, aga ikka muretsesin, sest kõht polnud PÄRIS lame nagu ajakirjades. Pffft!

      Aitäh kanni kiituse eest, see on mul õnneks jumalast antuna kogu aeg sellise kujuga olnud 😀 Isegi pekk ladustub ta peale kenasti ümaralt – joppas sellega:D!

  • Avatar
    Vasta Marii M 16. aprill 2016 at 09:28

    Nii ilus artikkel :)! Minu lemmiklause: Mari meelest on mu lõualott muuseas väga armas, sest ta mõnikord paitab seda hellalt.
    Tänan laupäevahommikuse naeru- ja positiivsusteraapia eest.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 09:29

      Jaa, kui sa veel kuuleks, mis häält ta teeb, kui ta seda paitab :D! Kui ta kassi või koera näeb, siis ta hakkab ka sellist hella piiksuvat häält tegema, minu lotti näppides teeb sama asja. Ju siis see on sama armas kui Lotte ja Kurg 😀 WIN!

      • Avatar
        Vasta Marii M 16. aprill 2016 at 09:39

        😀 😀

  • Avatar
    Vasta Mirjam 16. aprill 2016 at 09:24

    “Muutke enda juures ainult seda, mida te ISE
    tahate, mitte neid asju, mida teised tahavad.
    See on ikkagi sinu, mitte teiste elu :)” WORD!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 09:27

      No aga just nii see on. Ma toon eriti lambise näite – ma olen terve elu olnud jube lohaka käekirjaga ja terve lapsepõlve oli mul kirjatehnika alati kolm ja ema aina pragas ja käskis mind muudkui harjutada ja harjutada ja harjutada. Ja ma vihkasin seda! “Mariann, kui sul ei ole ilus käekiri, siis keegi ei saa aru, mida sa kirjutad!” öeldi mulle alati, kui ma hambad ristis seda sitast kirjatehnikat teha maalisin. Ja mis nüüd selgus? See on alatu vale! Mul on siiani KOHUTAV käekiri, aga näed, elu mängis välja nii, et ma kirjutan arvutis, kus mitte kedagi ei huvita mu käekiri ja ma oleks säästnud nii palju pingerikast aega oma elus, kui keegi poleks sundinud mind KIRJATEHNIKAT harjutama, for fuck sake 😀

      • Avatar
        Vasta i. 16. aprill 2016 at 10:07

        … ja näed, hambad läksid ka selle pärast risti :D.

        Ma olen ka kusjuures aastaid mõelnud, et kirjatehnika on ok, motoorikat peabki harjutama, aga selle eest halbu hindeid
        panna on suts haige. Mul oli esimene kolm elus kirjatehnika eest ja täna mul on väga kena käekiri, niiet mine sa võta kinni.

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 10:09

          Mul olid esimesed kolmed vist ka kirjatehnika ja käitumine, mõni ime, et mu hambad sellest tõesti risti lõid 😀

          • Avatar
            i. 16. aprill 2016 at 10:31

            Issand, mis tegid siis, et kohe käitumise kolme said? 🙂

          • Mallukas
            Mallukas 16. aprill 2016 at 10:32

            Lobisesin tunnis 🙁

          • Avatar
            i. 16. aprill 2016 at 10:38

            Lootustetu juhtum.

  • Avatar
    Vasta Nimi 16. aprill 2016 at 09:20

    Haha, sellepärast mulle sinu blogi meeldibki, et sa oled
    lihtsalt inimene ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2016 at 09:23

      Me oleme kõik suht inimesed, päris ausalt 😀 Ma saan aru sellest, et mingil määral on kõik blogijad ju kahe vahel – päris elu vs see, mis me kirja paneme. Mul on aga selline värk, et häbi nagu on, aga ei tunne. Ma ei näe põhjust valetada, et mu kodu on alati jube korras, kui ta ei ole. Ja ma ei näe põhjust valetada, et ma olen mingi täiuslik naisekehastus, kui ma ei ole. Ja ma tunnen, et mul on õigus olla siin ilmas just nii “labane” ja “paks” ja “lohakas” ja mide kõike veel, nii kaua kuni ma veel südames hea inimene olen ja kurja ei tee 😀

      Ja minu jaoks on need asjad, mis ma siia kirja panen, üldse mitte liiga isiklikud või liiga paljastavad, mis mõne jaoks kindlasti oleks. Aga inimesi üldse huvitab liiga palju teiste arvamus, mind ka mõni kord, sest ma olen ka ainult inimene. Karvaste jalgade ja näritud küüntega, aga ikka inimene 😀